راهنمایی برای خرید موبایل

امروز در باشگاه ددیم یکی از بچه ها که ایفون 5 داشت گوشیش جلو کوار گازی گرفته .. گفتم داری چی کار میکنی ؟ گفت داخل کمد که گذاشته بودم داغ کرده و کار نمیکنه و هر بار که این جوری میشه میگیرم جلوی کولر گازی سریع خنک میشه ... اینم از ایفون 5 و ساخته اپل :دی

بنا به HTC One باشه همون Nexus 5 بهتره. چون جفتشون باطری خوبی ندارند اما حداقل دوربین و قدرت سخت افزاری Nexus بهتره (مگر اینکه خوره آلومینیوم و طراحی شکیل برای گوشی باشید :d)
حالا به سخت افزار کاری ندارم ولی از لحاظ باتری و دوربین htc one یک سرو گردن از nexus 5 بالاتره.تست کردم که میگم

نمیدونم چرا این قدر الکی ultra pixel زیر سوال میبرین...ببین من تمام گوشیای جدیدو زیرو رو کردم دوربین m8 و one به هیچ عنوان کسی رو از خریدش پشیمون نمیکنه
این که میای این جا این قدر راحت میگی m8 دوربینش ضعیفه و نگیرین خنده داره از نظر من

امروز در باشگاه ددیم یکی از بچه ها که ایفون 5 داشت گوشیش جلو کوار گازی گرفته .. گفتم داری چی کار میکنی ؟ گفت داخل کمد که گذاشته بودم داغ کرده و کار نمیکنه و هر بار که این جوری میشه میگیرم جلوی کولر گازی سریع خنک میشه ... اینم از ایفون 5 و ساخته اپل
biggrin1.gif
مطمئنی اصلیه:dببین اگه اصلیه راضیش کن به نشونه اعتراض گوشیشو با چگش له کنین و فیلمشو تو اینترنت آپلود کنین بلکه دیگه ملت آشغالای اپلو نگیرن:d

امروز در باشگاه ددیم یکی از بچه ها که ایفون 5 داشت گوشیش جلو کوار گازی گرفته .. گفتم داری چی کار میکنی ؟ گفت داخل کمد که گذاشته بودم داغ کرده و کار نمیکنه و هر بار که این جوری میشه میگیرم جلوی کولر گازی سریع خنک میشه ... اینم از ایفون 5 و ساخته اپل :دی

فكر نكنم اينطور باشه،ي خانم هست تست ايفون تو ماكرويو انجام ميده هيچى نميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

z2 سونی
samsung s5
lg g3 یا نوکیا
کدوم بهتره ؟
شما اول نیازت مشخص کن

- - -ویرایش - - -

فكر نكنم اينطور باشه،ي خانم هست تست ايفون تو ماكرويو انجام ميده هيچى نميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا دیروز توی یک سایت خوندم یک خانمی داخل هواپیما گوشیشی توی کیفش بوده شروع به اتش گرفتن کرده
مطمئنی اصلیه:dببین اگه اصلیه راضیش کن به نشونه اعتراض گوشیشو با چگش له کنین و فیلمشو تو اینترنت آپلود کنین بلکه دیگه ملت آشغالای اپلو نگیرن:d​

مگه چینیش هم داریم ؟ اره اصلی بود .. این فکر خوبیه ولی فکر نکنم این ادم علاقه به همچین کاری داشته باشه :دی

دوستان از بین Huawei G700 و Galaxy Grand 2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
با برادرم رفتیم بیرون قصد داشت G700 بخره ولی وقتی قیمت کردیم دیدیم با گارانتی معتبر حدود 100 تومن با گرند 2 تفاوت قیمتشه. حالا شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قدرت پردازشی هم اولویت بیشتری داره براش.

سلام دوستان پس بررسی دیدم که امکانات اندروید بیشتره حالا چند تا سوال
1- چند روز تا رونمایی از گلگسی نوت4 مونده
2- راسته که میگن کیفیت بازی ها تو اندروید کمتر از ios و وین فون هست
3- نظرم افتاده رو تبلت نوت 10.1 افتاده تو مشهد 2 3 جا می گفتن 1500 اصل هست اصلا این تبلت چند مدل داره و از کجابفهمم اصل هست یا نو هست
4- کار بریم فیلم دیدن و بازی کردن هست ایا تبلت خوبی هست و دوست دارم همه جا ببرمش
5- مدل اگزینوس بهتره یا اسنپدراگون
6- کیفیت بدنش پایین نیست

دوستان از بین Huawei G700 و Galaxy Grand 2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
با برادرم رفتیم بیرون قصد داشت G700 بخره ولی وقتی قیمت کردیم دیدیم با گارانتی معتبر حدود 100 تومن با گرند 2 تفاوت قیمتشه. حالا شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قدرت پردازشی هم اولویت بیشتری داره براش.
G700 مزیتاش رم بهتر 2 >1.5 -صفحه نمایش بهتر که جفتشون HD هستن اما گرند 2 از TFT استفاده میکنه که کیفیت پایینتری نسبت به IPS داره.هر دو 8 گیگ حافضه داخلی و رم هم میخورن.دوربین گرند اندکی بهتره جفتشون 8 هستن. هر دو پردازنده 4 هسته با فرکانس 1.2 دارن اما G700 از مدیاتک و گرند 2 از snap 400 استفاده میکنه بجز یه Antutu که G700 بنچمارک بیشتری گرفته(اونم بدلیل اینه که یه تست کلی برای کارایی دستگاه هست و اون 500 مگ رم کمک کرده) تو بقیه گرند 2 50% تا 2 برابر عملکرد بهتری داره.
هدست تا 30 تومن چی خوبه؟
بگرد یه فیلیپس پیدا کن تو این رنج قیمت چیزه بهتری گیرت نمیاد.
سلام دوستان پس بررسی دیدم که امکانات اندروید بیشتره حالا چند تا سوال
1- چند روز تا رونمایی از گلگسی نوت4 مونده
2- راسته که میگن کیفیت بازی ها تو اندروید کمتر از ios و وین فون هست
3- نظرم افتاده رو تبلت نوت 10.1 افتاده تو مشهد 2 3 جا می گفتن 1500 اصل هست اصلا این تبلت چند مدل داره و از کجابفهمم اصل هست یا نو هست
4- کار بریم فیلم دیدن و بازی کردن هست ایا تبلت خوبی هست و دوست دارم همه جا ببرمش
5- مدل اگزینوس بهتره یا اسنپدراگون
6- کیفیت بدنش پایین نیست
1.نزدیک 15 روز
2.وات!!کی گفته اینو!تازه تو بعضی بازی ها اندروید بهتر هم هست.کافیه Asphalt 8 رو آزمایش کنی!
3.---
4.اگه برای بازی و فیلم هست بنظرم ipad air هم یه نگاهی بکن.اما تبلته خوبیه من از جنس بدنش خوشم نمیاد.خوبیش قلمش هست بیشتر.
5.اسنپ
6.برو 4

HTC One M8 نسخه ویندوزفون هم رونمایی شد!!!930 یه رقیب خفن پیدا کرد!
HTC-One-M8-for-Windows-hands-on-TI.jpg

آخرین ویرایش:
به نظرشما آیا z3ارزش صبر کردن داره یانهz2بگیرم؟
بااین صحبت هایی که درمورد snap dragon810شد این معنی رومیده که
مدل های z2ویاz3تا یک سال دیگه ازکارافتاده میشن؟ولطفا بگین که z2برترین بازی های اندروید روتاکی میتونه بالا بیاره؟
وکلاتفاوتz2وz3اون قدری هست که بعد ازاومدن z3به بازار z2قدیمی بشه ؟
ویک سوال آیا ازpsvitaمیشه به عنوان دسته یz2استفاده کرد؟

بچها کی اینجا با نکسوز 5 کار کرده چه جوری هست؟؟میخوام گوشی بگیرم نمیدونم چی بخرم دارم دیونه میشم کمک کنید
نسبت به قیمت گوشی فوق العاده ایه (دقت کن گفتم نسبت به قیمتش وگرنه با قیمت بیشتر گوشی های بهتری هم پیدا میشه) الان بعد از ۳ هفته استفاده دارم بهت میگم، گوشی خیلی خوبیه لگ و هنگ و این چیزا براش تعریف نشدس! همونطور که بابک هم گفت ساپورت نرم افزاریش از همه اندرویدیا بهتره، اما خب باتریش یکم ضعیفه هرچند در حدی نیست که در مواقع ضروری پشتت رو خالی کنه! اما خب اگه خوره بازی باشی معمولا روزی.۱ یا حداکثر ۲ بار شارژش کنی، دوربینشم خوبه ولی عالی نیست بستگی به مورد مصرفت داره مثلا برای من دوربین ۵ هم کافیه....
من حیث عن مجموع اگه نمیخوای پول اضافی برای گوشی بدی در این رنج قیمت نکسوس ۵ انتخاب خوبیه

Sent my Nexus 5 using Tapatalk

نسبت به قیمت گوشی فوق العاده ایه (دقت کن گفتم نسبت به قیمتش وگرنه با قیمت بیشتر گوشی های بهتری هم پیدا میشه) الان بعد از ۳ هفته استفاده دارم بهت میگم، گوشی خیلی خوبیه لگ و هنگ و این چیزا براش تعریف نشدس! همونطور که بابک هم گفت ساپورت نرم افزاریش از همه اندرویدیا بهتره، اما خب باتریش یکم ضعیفه هرچند در حدی نیست که در مواقع ضروری پشتت رو خالی کنه! اما خب اگه خوره بازی باشی معمولا روزی.۱ یا حداکثر ۲ بار شارژش کنی، دوربینشم خوبه ولی عالی نیست بستگی به مورد مصرفت داره مثلا برای من دوربین ۵ هم کافیه....
من حیث عن مجموع اگه نمیخوای پول اضافی برای گوشی بدی در این رنج قیمت نکسوس ۵ انتخاب خوبیه

Sent my Nexus 5 using Tapatalk
الان در حال حاضر چه گوشی بهتر هستش؟؟منظورم اختلاف فاحش هست؟؟وگرنه سخت افزاره انچنان قویتری ازش نیومده
+++
یه چنتا سوال
1.از لحاظ وب گردی اینا چه جوری هست؟؟چون کاریه که زیاد انجامش میدم با گوشی.. از لحاظ زوم کردن اینا چطور هستش؟؟
2.پخش ویدئو و فایل صوتی چه جوری هست؟؟کیفیت صفحه نمایشش خوبه؟؟
3.میشه یکم رابط کاربریش رو خوشگلتر کرد؟؟چون خیلی خلوت هستش یکم رنگ و لعاب میشه بهش داد؟؟چه میدونم تم و لانچر اینا میشه براش نصب کرد؟؟
ممنون

با سلام دوستان
می‌خواستم یه گوشی بگیرم مشخصات زیرو رو داشته باشه:

۲ سیم کارت باشه
دوربین گوشی عالی‌ باشی‌
کیفیت صفحه نمایش و ویدئوش هم عالی‌ باشه
کار کردن باهاش و برنامه زدن اینا راحت باشه نه مثل آیفون
قیمت مهم نیست
بد از نوکیا ۱۰۲۰ کدوم گوشی بهترین دوربین رو داره !!!?

از وقتی‌ قوشی vibe z2 pro رو معرفی کردین

بی‌ صبرانه منتظر این گوشی هستم ( آیا از این گوشی بهتر هم هست!!!از نظر کیفیت ویدئو )

آیا هم اکنون در بازار گوشیهای با صفحه نمایش 2k یا بیشتتر موجود هست ?

ممنون
خودم آیفون ۴ دارم دوستام میگن فورا بفروشم تا این آپدیت نیومده ( به علت برنامهٔ آیتونز به سراغ آیفون دیگه نمیرم
33.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or