حالا به سخت افزار کاری ندارم ولی از لحاظ باتری و دوربین htc one یک سرو گردن از nexus 5 بالاتره.تست کردم که میگمبنا به HTC One باشه همون Nexus 5 بهتره. چون جفتشون باطری خوبی ندارند اما حداقل دوربین و قدرت سخت افزاری Nexus بهتره (مگر اینکه خوره آلومینیوم و طراحی شکیل برای گوشی باشید :d)
مطمئنی اصلیه:dببین اگه اصلیه راضیش کن به نشونه اعتراض گوشیشو با چگش له کنین و فیلمشو تو اینترنت آپلود کنین بلکه دیگه ملت آشغالای اپلو نگیرن:dامروز در باشگاه ددیم یکی از بچه ها که ایفون 5 داشت گوشیش جلو کوار گازی گرفته .. گفتم داری چی کار میکنی ؟ گفت داخل کمد که گذاشته بودم داغ کرده و کار نمیکنه و هر بار که این جوری میشه میگیرم جلوی کولر گازی سریع خنک میشه ... اینم از ایفون 5 و ساخته اپل
امروز در باشگاه ددیم یکی از بچه ها که ایفون 5 داشت گوشیش جلو کوار گازی گرفته .. گفتم داری چی کار میکنی ؟ گفت داخل کمد که گذاشته بودم داغ کرده و کار نمیکنه و هر بار که این جوری میشه میگیرم جلوی کولر گازی سریع خنک میشه ... اینم از ایفون 5 و ساخته اپل
شما اول نیازت مشخص کنz2 سونی
samsung s5
lg g3 یا نوکیا
کدوم بهتره ؟
دقیقا دیروز توی یک سایت خوندم یک خانمی داخل هواپیما گوشیشی توی کیفش بوده شروع به اتش گرفتن کردهفكر نكنم اينطور باشه،ي خانم هست تست ايفون تو ماكرويو انجام ميده هيچى نميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه چینیش هم داریم ؟ اره اصلی بود .. این فکر خوبیه ولی فکر نکنم این ادم علاقه به همچین کاری داشته باشهمطمئنی اصلیه:dببین اگه اصلیه راضیش کن به نشونه اعتراض گوشیشو با چگش له کنین و فیلمشو تو اینترنت آپلود کنین بلکه دیگه ملت آشغالای اپلو نگیرن:d
G700 مزیتاش رم بهتر 2 >1.5 -صفحه نمایش بهتر که جفتشون HD هستن اما گرند 2 از TFT استفاده میکنه که کیفیت پایینتری نسبت به IPS داره.هر دو 8 گیگ حافضه داخلی و رم هم میخورن.دوربین گرند اندکی بهتره جفتشون 8 هستن. هر دو پردازنده 4 هسته با فرکانس 1.2 دارن اما G700 از مدیاتک و گرند 2 از snap 400 استفاده میکنه بجز یه Antutu که G700 بنچمارک بیشتری گرفته(اونم بدلیل اینه که یه تست کلی برای کارایی دستگاه هست و اون 500 مگ رم کمک کرده) تو بقیه گرند 2 50% تا 2 برابر عملکرد بهتری داره.دوستان از بین Huawei G700 و Galaxy Grand 2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
با برادرم رفتیم بیرون قصد داشت G700 بخره ولی وقتی قیمت کردیم دیدیم با گارانتی معتبر حدود 100 تومن با گرند 2 تفاوت قیمتشه. حالا شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قدرت پردازشی هم اولویت بیشتری داره براش.
بگرد یه فیلیپس پیدا کن تو این رنج قیمت چیزه بهتری گیرت نمیاد.هدست تا 30 تومن چی خوبه؟
1.نزدیک 15 روزسلام دوستان پس بررسی دیدم که امکانات اندروید بیشتره حالا چند تا سوال
1- چند روز تا رونمایی از گلگسی نوت4 مونده
2- راسته که میگن کیفیت بازی ها تو اندروید کمتر از ios و وین فون هست
3- نظرم افتاده رو تبلت نوت 10.1 افتاده تو مشهد 2 3 جا می گفتن 1500 اصل هست اصلا این تبلت چند مدل داره و از کجابفهمم اصل هست یا نو هست
4- کار بریم فیلم دیدن و بازی کردن هست ایا تبلت خوبی هست و دوست دارم همه جا ببرمش
5- مدل اگزینوس بهتره یا اسنپدراگون
6- کیفیت بدنش پایین نیست
z2 سونی
samsung s5
lg g3 یا نوکیا
کدوم بهتره ؟
نسبت به قیمت گوشی فوق العاده ایه (دقت کن گفتم نسبت به قیمتش وگرنه با قیمت بیشتر گوشی های بهتری هم پیدا میشه) الان بعد از ۳ هفته استفاده دارم بهت میگم، گوشی خیلی خوبیه لگ و هنگ و این چیزا براش تعریف نشدس! همونطور که بابک هم گفت ساپورت نرم افزاریش از همه اندرویدیا بهتره، اما خب باتریش یکم ضعیفه هرچند در حدی نیست که در مواقع ضروری پشتت رو خالی کنه! اما خب اگه خوره بازی باشی معمولا روزی.۱ یا حداکثر ۲ بار شارژش کنی، دوربینشم خوبه ولی عالی نیست بستگی به مورد مصرفت داره مثلا برای من دوربین ۵ هم کافیه....بچها کی اینجا با نکسوز 5 کار کرده چه جوری هست؟؟میخوام گوشی بگیرم نمیدونم چی بخرم دارم دیونه میشم کمک کنید
الان در حال حاضر چه گوشی بهتر هستش؟؟منظورم اختلاف فاحش هست؟؟وگرنه سخت افزاره انچنان قویتری ازش نیومدهنسبت به قیمت گوشی فوق العاده ایه (دقت کن گفتم نسبت به قیمتش وگرنه با قیمت بیشتر گوشی های بهتری هم پیدا میشه) الان بعد از ۳ هفته استفاده دارم بهت میگم، گوشی خیلی خوبیه لگ و هنگ و این چیزا براش تعریف نشدس! همونطور که بابک هم گفت ساپورت نرم افزاریش از همه اندرویدیا بهتره، اما خب باتریش یکم ضعیفه هرچند در حدی نیست که در مواقع ضروری پشتت رو خالی کنه! اما خب اگه خوره بازی باشی معمولا روزی.۱ یا حداکثر ۲ بار شارژش کنی، دوربینشم خوبه ولی عالی نیست بستگی به مورد مصرفت داره مثلا برای من دوربین ۵ هم کافیه....
من حیث عن مجموع اگه نمیخوای پول اضافی برای گوشی بدی در این رنج قیمت نکسوس ۵ انتخاب خوبیه
Sent my Nexus 5 using Tapatalk