راهنمایی برای خرید موبایل

خوب دوستان من رفتم توی سایت وین فون و بازی هاش رو دیدم بازی هاش بسیار با کیفیت می رسه اما به نظرم بعضی هاش مثل مدرن کمبت4 خیلی گرونه نظر شما چیه برنامه هاشم رو به پیشرفت از جمعه که سایتش رو دیدم حدود 10 تا بازی بهش اضافه شده وچیزی که از همه بیشتر من رو متعجب کرد این بود که بازی هایی مثل هیلو رو اجرا می کرد و می تونم بگم بسیار بهینه است اما چند تا سوال داشتم
1- هیچ تحریمی که نداره
2- ایا بازی ها رو روون اجرا می کنهچون تو این ویدئو که روون نیستاجرای مدرن کمبت 5 در جی 3 آیفون 5اس و لومیا930 - وینفون
3-خیلی سنگین نیست
4- بنظرتون کمبود بازیهایی مثل NBA توش حس نمیشه
5- میشه بازی های کپی روش ریخت
6- مدل1520 برای من که می خوام هم فیلم ببینم و هم بازی کنم خوبه می خوام یک دستگاه همراه داشته باشم
7- تقویم و کیبورد فارسی داره

ویندوزفون رو کلا یخیال شو.

شما هم نظر دادن در مورد چیزی که کوچکترین اطلاعاتی ازش نداری رو بیخیال شو;)

موافقم

داداشم یه htc 8s داره باهاش کار کردم سیستم عامل واقعا خوبی داره در مقابلش اندروید حرفی برای گفتن نداره ولی طول میکشه تا ویندوز فون تو ایران جا بیفته وقتی اندروید هم تازه اومده بود خیلی جلوش گارد میگرفتن

من هنوز HTC Touch 3G خودمو دارم 6 سال پیش خریدم روش ویندوز موبایل 6.1 روش بود خودم آپدیتش کردم روش 6.5 ریختم یه سیستم قدرتمند بود هنوز گاهی روشنش میکنم باهاش کار میکنم لذت میبرم

انقدر یعنی ارزش خرید داره؟
یک سوال کسی جوابش رو داره: جایی هستش که ارقام بنچمارک ها رو بشه مقایسه کرد؟ مال ان تو تو باشه.
من که باهاش کار کردم خوشم اومد ازش بیشترم بخاطر صفحش...با این حال که با سری قبلیاش ارتباط برقرار نکردم!باز باید خودتم کار کنی.
سایته خودش احتمالا :d
Ranking - AnTuTu Benchmark -- Know Your Android Better

این همه شرکت ها زور میزنند گوشی High-End هر سال میدند بعد تقاضا برای گوشی Low End بیشتره :d نمیدونم چطور اعضای Android Auth می گند که بازار رده متوسط و پایین داغ نیست!

3-OS-Comparison.jpg

آقا من G Pad بخرم در کنارش تا 1 تومن کدوم از اینا پیشنهاد میشه؟ :-/ (دست دوم میخرم هر دو رو)
Z1 Compact - Z1 - G2 - One mini 2
Z1 Compact خوش دسته اما دکمه شاتر دوربین اون خیلی بیخوده :| کوچیک هم هست با این سخت افزار قدرتمند میترسم هی داغ کنه.
Z1 رو بیشتر از هر چیزی به خاطر کیفیت ساخت می خوام. کلا دوست داشتم گوشیم ترجیحا بجز پلاستیک باشه
G2 ظاهرا بهترین خریده اما جنس بدنه جالبی نداره و دو تا محیط کار کاملا یکسان اون وقت دارم و هیچ تنوعی نیست :d
ویندوز فون هم بعید میدونم ترکیب مناسبی باشه با آندروید. به عنوان مثال از قابلیت Q Pair تبلتم اون وقت بی بهره می شم.
نظر شما چیه کلا؟ پیشنهاد بهتری هم دارید؟

این همه شرکت ها زور میزنند گوشی High-End هر سال میدند بعد تقاضا برای گوشی Low End بیشتره :d نمیدونم چطور اعضای Android Auth می گند که بازار رده متوسط و پایین داغ نیست!

3-OS-Comparison.jpg

آقا من G Pad بخرم در کنارش تا 1 تومن کدوم از اینا پیشنهاد میشه؟ :-/ (دست دوم میخرم هر دو رو)
Z1 Compact خوش دسته اما دکمه شاتر دوربین اون خیلی بیخوده :| کوچیک هم هست با این سخت افزار قدرتمند میترسم هی داغ کنه.
Z1 رو بیشتر از هر چیزی به خاطر کیفیت ساخت می خوام. کلا دوست داشتم گوشیم ترجیحا بجز پلاستیک باشه
G2 ظاهرا بهترین خریده اما جنس بدنه جالبی نداره و دو تا محیط کار کاملا یکسان اون وقت دارم و هیچ تنوعی نیست :d
ویندوز فون هم بعید میدونم ترکیب مناسبی باشه با آندروید. به عنوان مثال از قابلیت Q Pair تبلتم اون وقت بی بهره می شم.

آرش بنظرم جى 2 بگير

Sent from my iPhone using Tapatalk

هر چند Desire 816 با پلاستیک روغنی ساخته شده اما خیلی خوبه و اصلا قابل مقایسه نیست با S4 مینی! (البته S4 Mini خوب صد تومن هم ارزونتره)
Xperia Z هم خرید خوبیه با این قیمت
مزایا هر کدوم اینه
Z = ضد آب - بدنه شیشه ای زیبا تر (هر چند همیشه از دکمه های سری Xperia حالم بهم میخوره - HTC هم دست کمی نداره و هیچ یک چندان دلچسب نیستند) - حافظه 16 گیگ - تراکم پیکسلی بالاتر - باطری قوی تر
816 = اسپیکر استریو قوی - دارا بودن آپدیت کیت کیت از همون اول - زاویه دید صفحه نمایش هم فکر کنم بهتر باشه
* در رابطه با پردازنده نظر نمیدم چون نمیدونم کدوم قوی تر حساب میشه.
بین این دو باید قاعدتا Z خرید بهتری باشه
طراحی سونی مخصوصا z زیاد جالب نیست واسم.. اینم در نظر بگیریم که 816 دوربین جلویی فوق العاده ایه داره.
سلام.
اینارو هم اضافه میکنم که htc desire 816 حافظه داخلی 8 داره (4 گیگ در دسترس). حافظه Ram حدود 1.5 که البته هچی مشکلی ایجاد نمیکنه. حافظه Ram سونی زد 2 هست و حافظه داخلیش هم 16 هست.
htc هم چون از سری desire هست. یه کمی روی بدنه صرفه جویی شده و پلاستیک هست!
سونی زیاد تو سخت افزارتوجه میکنه..زیاد تو طراحی وخوش دست بودن خوب عمل نمیکنه.

با این تفاسیر اس 4 مینی و دیزایر 816 معطوفم کرده؟کدام یک؟

3-OS-Comparison.jpg

جی دو رابط کاربری بسیار بهتری نسبت به سونی داره. با هر دو کار کردم تنها برتری سونی بدنه خیلی خوبشه البته اینا نظر شخصی خودمه!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

بچها کی اینجا با نکسوز 5 کار کرده چه جوری هست؟؟میخوام گوشی بگیرم نمیدونم چی بخرم دارم دیونه میشم کمک کنید

نکسوز 5 از نظر نرم افزاری سابورت عالی داره ولی باتری ضعیفی داره دوربینشم انچنان قوی نیست.در این رنج و کمی بالاتر جی 2 انتخاب به مراتب بهتری

- - -ویرایش - - -

تا 1200000 تومن ی گوشی خوب اندروید معرفی کنید

با کمی افزایش بودجه انخابهای بهتری مد نظر هست

بچه ها وین فون و اندروید دودلم کرده هردو خوبن لطفا همه دوستان بگن نظرات رو اخه من خیلی رو خرید گوشی دقت به خرج میدم چنتا سوال داشتم
1- راسته که گوشی های اندرویدی بیشتر ویروس می گیرین و ویروس می تونه انتی ویروس رو غیر فعال کنه
2- حتی اگه سخت افزار موبایل بالا باشه بازم موبایل های اندرویدی هنگ می کنند
3- راسته گوشی های اندرویدی بعد یک مدت کم کم کند می شن
4- دلیل وجود دیتا توی بازی های اندروید چی هست و چرا دیتا های پردازنده های مختلف تو اندروید متفاوت هست درصورتی که توی وین فون و iosاین گونه نیست
5-کورتنا وین فون مثل دستیار صوتی اندروید و سیری هست
6- دوستانی کهگوشی وین فونی دارن یا داشتن لطفا نظرشون رو درباره ی این سیستم عامل بگن
7- بین اندروید و ios و وین فون کدوم بهتره
8-طبق امار و ارقام ویندوز فون در طی یک سال اخیر پیشرفت زیاد داشته و محبوبیتش بیشتر شده ایا واقعا این اتفاق افتاده چرا

بچه ها وین فون و اندروید دودلم کرده هردو خوبن لطفا همه دوستان بگن نظرات رو اخه من خیلی رو خرید گوشی دقت به خرج میدم چنتا سوال داشتم
1- راسته که گوشی های اندرویدی بیشتر ویروس می گیرین و ویروس می تونه انتی ویروس رو غیر فعال کنه
4- دلیل وجود دیتا توی بازی های اندروید چی هست و چرا دیتا های پردازنده های مختلف تو اندروید متفاوت هست درصورتی که توی وین فون و iosاین گونه نیست
6- دوستانی کهگوشی وین فونی دارن یا داشتن لطفا نظرشون رو درباره ی این سیستم عامل بگن
8-طبق امار و ارقام ویندوز فون در طی یک سال اخیر پیشرفت زیاد داشته و محبوبیتش بیشتر شده ایا واقعا این اتفاق افتاده چرا
در مورد سوالات اندوریدی و IOS اطلاعاتی ندارم جواب نمی دم، ولی:
5- آره.
6- من نظری که می گم نظر شخصی خودمه، شما خودت برو 10 دقیقه باهاش کار کن ببین خوشت میاد یا نه! آخرین آپدیت روش نصب باشه ها:دی
7- اینم باید خودت با هر ستاشون کار کنی ببینی چه طوریه.
8- این اتفاق افتاده، چراشو نمی دونم دیگه:دی
بازم میگم، شما حتما 10 دقیقه با یه گوشی ویندوز فونی کار کن، سیستم عاملیه که یا حالت ازش بهم میخوره میای فحشمون میدی، یا عاشقش میشی و تا چند سال دعامون می کنی:دی

1.یه اصله کلی هست هر چی بزرگتر باشی توجه هم روت بیشتره!اندروید چون درصد خیلی بیشتری از سهم موبایلهارو داره طبیعتا فوکوس بدافزار نویسا براش بیشتره.اما چند تا چیز..شما تا وقتی گوشیتو حالا چه آیفون چه اندروید جیلبریک یا روت نکنی و از مارکتی غیر از مارکت اصلی برنامه ای نصب نکنی 99%هیچ مشکلی برات پیش نمیاد بیشت ر این ویروسا از راههای دیگه وارد گوشی میشه که اونم معمولا تقصیر خوده کاربر هست.
2.به هیچ وجه این چنین چیزی نیست.این سیستم عامل بدلیل ماهیته اوپن سورسیش باعث شده هر شرکتی تغییرات مورد نظر خودشو بکار ببره و همین باعث بوجود اومدن باگ و گاها لگ میشه ...بهترین نمونه گوشی های سری nexus هستن.کافیه چند دقیقه همزمان با nexus 5 و یک گوشی غیر نکسوسی کار کنی تا تفاوت رو لمس کنی بخصوص سامسونگ چون قابلیت های زیادی تو رابط کاربریش اضافه کرده سیستم عامل سنگین تر از بقیه هست اما از اون طرف امکانات بیشماری در اخیتارت میزاری.دیگه انتخاب با خودت هست بین سرعت و امکانات بیشتر کدومو ترجیح میدی.
3.بصورت کلی آره این مسئله دلایل زیادی داره اما مهمترینش کش هست .شما میتونی هر سال یکبار کش گوشیتو پاک کنی تا سبک بشه یا ریست فکتوری اوکی کنی قضیه رو(بعد از بک آپ) تو ویندوزم هست همین مسئله فقط اینجا شما پاک میکنی از اول میریزی تو موبایل چنین حالتی نیست(بجز مبحث کاستوم رامها)
4.بدلیل گستردگی دیوایس های اندرویدی و استفاده شرکت ها از پردازنده های مختلف باعث میشه بعضی بازی ها که دیتا دارن تو چند نسخه عرضه بشن تا کاملا هماهنگ باشن با چیپ گرافیکی..تقریبا 4 تا چیپ گرافیکی پر استفاده داریم که Aderno/Tegra/Mali/PowerVR هست.تو آیفون چون اپل خودش گوشی و سیستم عامل رو میسازه و فقط همین یک دیوایس هست و پردازندش هم خودش میسازه کلا 1 نوع چیپ هست پس نیازی به دیتا برای بقیه نیست.ویندوز فون هم چون مایکروسافت اجازه استفاده از پردازنده های دیگرو به غیر از Snap نداده فقط از سری Aderno استفاده میکنه و کلا نیازش همون 1 مورد هست.دلیلش در کل تنوع استفاده از چیپ هست.
بقیشم امیر حسین گفت من چیزی بگم ممکنه بهش بر بخوره (جاست کیدینگ :d)
اگه خیلی مسری رو وین فون بنظرم حداقل نیاز داری یک روز باهاش کار کنی..برای خودم 1 هفته زمان برد تا ا درجه لذت به نفرت رسیدم خیلیام هستن همون اول لذت میبرن تا آخرش!خیلی سلیقه ایه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or