راهنمایی برای خرید موبایل

kyo.ir .... این ساتی نماد اعتماد الکتریکی داره پس خیالتون راحت باشه ولی لا این حال به سایت enmad برید و چک کنید تا مطمئن بشید
مجید جان مشکلت برطرف شد ؟ اون کارها رو انجام دادی !
اقا مجید من تو تاپیک نرم افزار ها یه درخواست کردم جانه من رسیدگی میکنی.. بخش اندروید..
G3 چطوره { ال جی } ؟؟؟

دوستان ممنون از کمکتون بلاخره یه گوشی صفحه کلید کامل blackberry bold9780 خریدم واقعا شاهکاره چه کیفیت ساختی خوش دستم هستا طراحیشم عالیه

خیلی خیلی ممنونم

ببخشید یه سوال دیگم دارم پدرم دید گوشی خریدم میخواد گوشی بخره بهم سپرده یه گوشی که فقط باهاش زنگ بزنه و sms بده و شیک باشه که برای محل کارش مناسب باشه

منم تو دیجی کالا و موبایل دات آی آر گشتم 3 تا مدل پیدا کردم بنظرتون کدومشو بگیرم براش بهتره

LG T580

LG T580 - گوشی موبایل ال جی T580

Alcatel One Touch TRIBE 3040D

Alcatel One Touch TRIBE 3040D - گوشی موبایل آلکاتل وان تاچ ترایب 3040D

Nokia Asha 230 Dual Sim

Nokia Asha 230 Dual Sim - گوشی موبایل نوکیا آشا 230 دو سیم کارت

یکی دو تا خبر جالب دیدم راجع به گوشی های چینی

xiomi mi4 هم وارد بازار ایران شده با قیمت تقریبی 1.500 تا 1.600 ..به نظرتون چه جور گوشی هست؟؟کسی باهاش کارکرده ؟؟ارزش خرید داره؟؟

گوشی one plus هخم قیمتش به زیر 1.200 رسیده..کسی با این کار کرده؟؟اون دوستمون که میگفت پیش خرید کرده رسید به دستش؟؟یه نقد بزاره ببینیم چطوریه

این گوشی ZTE هم قیمتش زیر یک میلیون هستی
ZTE Nubia Z7 mini NX507J
احیانا اگه کسی با اینا کارکرده بگه

راستی گوشی htc e8 هم با قیمت زیر 1.500 وارد بازر شده

کلا بین اینا کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟بعد قیمتشون به نظرتون چقد میاد پائینتر؟؟و کی؟؟

یه نکته هم راجع به گوشی های که تا دو سه هفته اینده معرفی میشن بگم ببینید درسته یا نه
note 4 و z3 هردوشن قراره با snap805 وارد بازر بشن(nexus 6 , iphone6 هم که خیلی معلوم نیست پردازندشون چیه) که پردازنده های خوبی هستن ولی همین یکی دو روزه خبرای مبنی بر اینکه کوالکام داره snsp810 64 bit رو برای تست اماده میکنه منتشر شد که میگن خیلی قویه و احتمالا اخر سال عرضه میشه به نظرتون این تحلیل که این گوشی هایی که بالا گفتم عرضه بشن خیلی زود از دور خارج میشن و همه شرکتها میرن روی پردازنده های 64 بیتی درسته؟؟یعنی هر جارو میبینم نوشته فعلا گوشی هاتون رو عوض نکنید تا اخر سال چون یه دفه سخت افزارهای خیلی جدید میان که مثل این میمونه که صنعت موبایل چند نسل میره جلوتر

تازه پردازنده های 64 بیت انویدیا دنور هم تو راهه که امیدورام nexus6 یا nexus 8 استفاده کنه ازشون

حرف اخرم اینکه میخوام گوشی بخرم هی مائل مختلف میاد تو ذهنم هم از پردازنده های جدید بگیر تا این شرکتهای چینی که هم سخت افزار خوبی دارن هم قیمتشون (البته تو ایران نه)ولی خب ساپورتشون و چیزای دیگه ـشون معلوم نیست
کلا چیج شدم برای خرید گوشی

Note 3 رو برای آگهی توی پرشین تولز ثبت کردم و چند روز دیگه هم توی آل دیجیتال (لینک)
تبلت بیشتر به کارم میاد حقیقت. یه ماه دیگه هم دانشگاه شروع میشه و دوباره مثل ترم قبل باید داخلش کلی فایل آفیس بریزم.

یه مقداری پول دستم میومد احتمالا حدود 1700 یا 800 جور کنم. خودم نظرم روی G Pad هستش با یک Z1 بنفش (:d) یا G2 (که هر دو هم دست دو میخرم). احتمال ضعیفی هم میدم آیفون البته اگر جنس خوب گیرم بیاد و پول بیشتری هم جور کنم.
یا ... شاید هم Galaxy Note 10 2014 مدل 32 گیگ یا 16 که میشه تا 1500 ردیف کرد. البته دیگه اون موقع باید Nokia X بگیرم دستم :d
شماها آپشن های بهتری دارید؟ اینکه چطوری پول رو بین تبلت و گوشی خرج کنم؟ با جنس دست دو تمیز هم مشکلی ندارم.

یکی دو تا خبر جالب دیدم راجع به گوشی های چینی

xiomi mi4 هم وارد بازار ایران شده با قیمت تقریبی 1.500 تا 1.600 ..به نظرتون چه جور گوشی هست؟؟کسی باهاش کارکرده ؟؟ارزش خرید داره؟؟

گوشی one plus هخم قیمتش به زیر 1.200 رسیده..کسی با این کار کرده؟؟اون دوستمون که میگفت پیش خرید کرده رسید به دستش؟؟یه نقد بزاره ببینیم چطوریه

این گوشی ZTE هم قیمتش زیر یک میلیون هستی
ZTE Nubia Z7 mini NX507J
احیانا اگه کسی با اینا کارکرده بگه

راستی گوشی htc e8 هم با قیمت زیر 1.500 وارد بازر شده

کلا بین اینا کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟بعد قیمتشون به نظرتون چقد میاد پائینتر؟؟و کی؟؟

یه نکته هم راجع به گوشی های که تا دو سه هفته اینده معرفی میشن بگم ببینید درسته یا نه
note 4 و z3 هردوشن قراره با snap805 وارد بازر بشن(nexus 6 , iphone6 هم که خیلی معلوم نیست پردازندشون چیه) که پردازنده های خوبی هستن ولی همین یکی دو روزه خبرای مبنی بر اینکه کوالکام داره snsp810 64 bit رو برای تست اماده میکنه منتشر شد که میگن خیلی قویه و احتمالا اخر سال عرضه میشه به نظرتون این تحلیل که این گوشی هایی که بالا گفتم عرضه بشن خیلی زود از دور خارج میشن و همه شرکتها میرن روی پردازنده های 64 بیتی درسته؟؟یعنی هر جارو میبینم نوشته فعلا گوشی هاتون رو عوض نکنید تا اخر سال چون یه دفه سخت افزارهای خیلی جدید میان که مثل این میمونه که صنعت موبایل چند نسل میره جلوتر

تازه پردازنده های 64 بیت انویدیا دنور هم تو راهه که امیدورام nexus6 یا nexus 8 استفاده کنه ازشون

حرف اخرم اینکه میخوام گوشی بخرم هی مائل مختلف میاد تو ذهنم هم از پردازنده های جدید بگیر تا این شرکتهای چینی که هم سخت افزار خوبی دارن هم قیمتشون (البته تو ایران نه)ولی خب ساپورتشون و چیزای دیگه ـشون معلوم نیست
کلا چیج شدم برای خرید گوشی

من خودم به شخصه اصلا از گوشی های چینی خوشم نمیآد چون احساس میکنم گوشی اسم و رسم نداره و پشتیبانی هم ازش نمیشه و اینکه چون بیشترشون اندروید خام هستن اصلا خوشم نمیآد.
برای همین من از روی علاقه میگم E8 چون یه گوشی واقعا قوی هست و دوربین خیلی خوبی هم داره و از همه مهم تر برند HTC تو همه زمینه ها به همه ثابت شده.

- - -ویرایش - - -

Note 3 رو برای آگهی توی پرشین تولز ثبت کردم و چند روز دیگه هم توی آل دیجیتال (لینک)
تبلت بیشتر به کارم میاد حقیقت. یه ماه دیگه هم دانشگاه شروع میشه و دوباره مثل ترم قبل باید داخلش کلی فایل آفیس بریزم.

یه مقداری پول دستم میومد احتمالا حدود 1700 یا 800 جور کنم. خودم نظرم روی G Pad هستش با یک Z1 بنفش (:d) یا G2 (که هر دو هم دست دو میخرم). احتمال ضعیفی هم میدم آیفون البته اگر جنس خوب گیرم بیاد و پول بیشتری هم جور کنم.
یا ... شاید هم Galaxy Note 10 2014 مدل 32 گیگ یا 16 که میشه تا 1500 ردیف کرد. البته دیگه اون موقع باید Nokia X بگیرم دستم :d
شماها آپشن های بهتری دارید؟ اینکه چطوری پول رو بین تبلت و گوشی خرج کنم؟ با جنس دست دو تمیز هم مشکلی ندارم.

یادته موقعی که میخواستی گوشی بخری من بهت گفتم گوشی نمیتونه جای تبلت رو بگیره مخصوصا تو که دانشجویی!/:)
به نظرم یدونه نوت 10 2014 بگیر البته بدیش اینکه هنوز رو آپدیت 4.3 مونده! یدونه هم ال جی L70 بگیر با 500 تومن تازه اندروید 4.4.2 داره رم 1 داره سی پی یو 4 هسته ایی خیلی هم خوبه.

سلام دوستان من از والیپرهای وین فون 8 برای موبایلم استفاده کردم به نظر سیستم خوبی میومد ios هم امتحان کردم اما به اندازه اندروید به دلم نچسبید
1- اول از همه می خواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم چون خودم هنوز بین اندروید و وین فون دو دلم
2- امکانات چه جوری هست به اندازه اندروید خوبه
3- امکانات تحریم هم داره زیاد تحریمش
4- از اندروید برای گیم بهینه تر هست یانه
5- یک مدل خوب معرفی کنید برای فیلم دیدن و بازی کردن
6- میشه روش اهنگ و فیلم ریخت یا مثه ios اذیت میکنه
7- وین فون خیلی گنگ نیست

سلام دوستان من از والیپرهای وین فون 8 برای موبایلم استفاده کردم به نظر سیستم خوبی میومد ios هم امتحان کردم اما به اندازه اندروید به دلم نچسبید
1- اول از همه می خواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم چون خودم هنوز بین اندروید و وین فون دو دلم
2- امکانات چه جوری هست به اندازه اندروید خوبه
3- امکانات تحریم هم داره زیاد تحریمش
4- از اندروید برای گیم بهینه تر هست یانه
5- یک مدل خوب معرفی کنید برای فیلم دیدن و بازی کردن
6- میشه روش اهنگ و فیلم ریخت یا مثه ios اذیت میکنه
7- وین فون خیلی گنگ نیست

اول اینکه وینفون به سیستم عامل خیلی خیلی روونه هنگ و تاخیر خیلی کم میبینیو توش!
2. از لحاظ برنامه و بازی از اندروید کمتره! اندروید حدود 1.2 میلیون برنامه داره اما وینفون 300 هزار.
3. شاید بدیش این باشه که فقط باید از استور خودش دانلود کنی اما تو اپدیت 8.1 میتونه بازی رو بریزی تو رم داخلی و نصب کنی.
4. الان بیشتر بازی ها براش داره میاد ولی ممکنه 2 3 ماه اول پولی باشه. شما برو تو سایت وینفون قسمت بازی هارو بزن ببین باب میلتون هست یانه.
5. بهترین و بزرگ ترین و قوی ترین باطری تو بین اسمارت فون ها لومیا 1520 هست.
6. تو وینفون محدودیتی نداره شما میتونی به کامپیوتر دیگران نصب کنی و یا بلوتوث بگیری یا بفرستی.
7. خیلی خیلی سیستم عامل جذاب و ساده ایی همه چی تو ستینگ هست و مابقی هم از رو ایکون ملومه دیگه.
چیزی هم که وینفون رو نسبت به بقیه متمایز میکنه دستیار صوتیش هست که خیلی دل چسب تر و زیبا تر از سیری یا گوگل ناو هست.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

درباره وین فون یک چیزی بگم این که واسه بازی زیاد بهینه نیست.من تا چند روز پیش تصمیم صد درصد واسه خرید 1520 داشتم ولی رفتم گوشی کارکردشو تست کردم طرف توش nova 3 و modern combat داشت مثل مرد لگ داشت اونم با اون سخت افزار 1520
من که واسه همین بی خیاله خریدش شدم
حالا یا مشکل از سازنده بازی هست که بازیش خوب بهینه نشده واسه وین فون یا مشکل از خود وین فونه

یه هفته صبر کنید تا htc گوشی m8 مدل ویندوز فونش رو معرفی کنه انوقت با اون قدرت سخت افزاری هیچ بازی نیست که نتوته با بهترین کیفیت اجرا کنه.
قیافه و کیفیتشم دیگه ثابت شدست.

درباره وین فون یک چیزی بگم این که واسه بازی زیاد بهینه نیست.من تا چند روز پیش تصمیم صد درصد واسه خرید 1520 داشتم ولی رفتم گوشی کارکردشو تست کردم طرف توش nova 3 و modern combat داشت مثل مرد لگ داشت اونم با اون سخت افزار 1520
حالا یا مشکل از سازنده بازی هست که بازیش خوب بهینه نشده واسه وین فون یا مشکل از خود وین فونه
منم در 520 دیدم MC داشت روون بازی میکرد !
برنامه هایی که برای ویندوز فون منتشر شده نسبت به سال قبل دوبرابر شده که این پیشرفت خیلی خوبی هست اما خوب هنوز به اندروید و IOS نمیرسه
شاید هم Galaxy Note 10 2014 مدل 32 گیگ یا 16 که میشه تا 1500 ردیف کرد
میگم تو که با این تبلت کار کردی اگر بخوایم کلا سررسید حذف کنیم و از این استفاده کنیم چه مشکلاتی پیش میاد ؟ مثل باتیش میکشه یا نه ؟ مثلا در 1 روز 4-5 تا کلاس 2 ساعت ادم داشته باشه و بخواد ازش سر هر کلاس جزوه برداری کنه ادم خسته میشه یا نه ؟ اصلا میشه این همه زیاد ازش کار کشید ؟ کلی یک توضیحی میدی

تا جای که یادمه این باگ WinPhone 8.1 Dev Release بود، و گرنه مشکلی نداره از این نظر!
گوشی های وینفون اگه بازی رو بتونی تو استورش دانلود کنی* یعنی میتونی بدون لگ اجراش کنی، فکت.
*: گوشی هایی مثل 520 یه سری بازی ها رو به دلیل رم 512 نمی تونی دانلود کنی، منظور این نیست که بزور میشه از استور دانلود کرد:دی

- - -ویرایش - - -

یه هفته صبر کنید تا htc گوشی m8 مدل ویندوز فونش رو معرفی کنه انوقت با اون قدرت سخت افزاری هیچ بازی نیست که نتوته با بهترین کیفیت اجرا کنه.
قیافه و کیفیتشم دیگه ثابت شدست.
سخت افزار M8 فرق زیادی با 1520 نداره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or