*Black Roze*
کاربر سایت
چه خبره پـَ؟ Z2 تازه اومد که
راستی دوست عزیز شما پرسیدی که M8 عکس سه بعدی میگره یا نه!
من رفتم امتحان کردم بله میگیره.!
چه خبره پـَ؟ Z2 تازه اومد که
digikala قیمتاش زیاده البته اینا با پک ارین هستن که کلی چیز اضافه دارن.Z1 الان 1250 و Z2 هم تا 1700 میشه خرید..سلام...
Z1 : Android 4.3 Jelly Bean صفحه نمایشش 5 اینچ هست قیمتشم تقریبا 1,525,000 تومان هست..
Z2: Android 4.4 KitKat صفحه نمایشش 5.2 اینچ هست قیمتشم حدودا 2,005,000 تومان ....
من اچ تی سی و سامسونگ رو هم پیشنهاد میدم...
cpu قوی تر شده
کیفیت دوربین بالاتر رفته
کیفیت صفحه نمایش از tft به IPS LCD ارتقا پیدا کرده
صفحه نمایش بزرگتر شده
در z1 هم گفته میشد شیشه پشتش زیاد خش بر میداره که در Z2 کمتر شده
اگر نخریدی هنوز صبر کن چون قرار هست 2-3 هفته دیگه Z3 معرفی بشه که وقتی اون معرفی شد قیمت این مدل ها هم پایین تر میاد
سلام...
Z1 : Android 4.3 Jelly Bean صفحه نمایشش 5 اینچ هست قیمتشم تقریبا 1,525,000 تومان هست..
Z2: Android 4.4 KitKat صفحه نمایشش 5.2 اینچ هست قیمتشم حدودا 2,005,000 تومان ....
من اچ تی سی و سامسونگ رو هم پیشنهاد میدم...
شارژ دهی ی تبلت 7 اینچی به طور معمول چقدر باید باشه ؟ من الان ی هوآوی Media Pad X1 خریدم (باطریش 5000 mA ـه) اصلا از شارژ دهیش راضی نیستم با اینکه خیلی جاها میگن شارژ دهیش عالیه ولی برا من که زیاد رازی کننده نیست خیلی که شارژ بده 10 الی 15 ساعت شارژ میده (از این 15 ساعت شاید دو ساعتش رو بازی کرده باشم) بقیش نصب برنامه و کار کردن معمولی بوده .... به نظرتون این مقدار نرمال ـه ؟
digikala قیمتاش زیاده البته اینا با پک ارین هستن که کلی چیز اضافه دارن.Z1 الان 1250 و Z2 هم تا 1700 میشه خرید..
Z1با Z2 فرقاشون بجز پردازنده بهتر و رم بیشتر برای مولتی تسکینگ افزایش کیفیت دوربین و قابلیت های بیشتر بهبود صفحه نمایش و رفع مشکل زاویه دید.خوش دستتر شدن گوشی و بهتر شدن ساختار گوشی(بخاطر تغییرات در ساختنش)و باتری بهتر هست.باتری Z2 الان بهترین باتری رو بین گوشی ها داره.
دوستانی که گوشیه اندرویدیشون بعد از چند مدت سرعتش پایین میاد بجز اینکه نرم افزار هر چی بیشتر سرعت کمتر میشه بمرور باید بعد یکسال اینا cash wipe کنید گوشیتونو.
سلام. دوستان کسی با این مشکل اشنایی داره. من گوشیم دوسیمکارته. سیمکارت ایرانسل هم پانچ کردم اندازه نانو شده.تو اسلات یک انتن دهیش ضعیفه . تو اسلات۲ انتن دهیش عالیه. اولش هم اینطوری نبود.
گوشی desire 816
شارژ دهی ی تبلت 7 اینچی به طور معمول چقدر باید باشه ؟ من الان ی هوآوی Media Pad X1 خریدم (باطریش 5000 mA ـه) اصلا از شارژ دهیش راضی نیستم با اینکه خیلی جاها میگن شارژ دهیش عالیه ولی برا من که زیاد رازی کننده نیست خیلی که شارژ بده 10 الی 15 ساعت شارژ میده (از این 15 ساعت شاید دو ساعتش رو بازی کرده باشم) بقیش نصب برنامه و کار کردن معمولی بوده .... به نظرتون این مقدار نرمال ـه ؟
من که ندیدم کسی تبلت هوآوی داشته باشه ازش سوال کنم.
شما اگه تبلتتون گارانتی داره ببرید نمایندگی مشکل مطرح کنید شاید واقعا باطری مشکل داره!
جالبیه این تبلیت اینه که هم تو نت و هم بیرون اصلا آدم حسابش نمیکنن نمیدونم واقعا چرا وافعا یکی از زیبا ترین و خوش دست ترین تبلت های 7 اینچیه تو همه موارد هم از نکسوس سره البته به غیر سیستم عامل ...سلام...
این مقدار کاملا نرمال هست دشواری نداره - البته اینترنت بیشتر از همه تاثیر میزاره میدونی که ...
غول تبلت های 7 اینچی فقط نکسوس 2012 :-*
تاييد ميشه خودم وقتي ميخواستم بخرم ميگفتن اشغاله و به درد نميخوره اون موقع ٩٨٠ تومن بود ميگفتن بيا هواوي بخر dجالبیه این تبلیت اینه که هم تو نت و هم بیرون اصلا آدم حسابش نمیکنن نمیدونم واقعا چرا وافعا یکی از زیبا ترین و خوش دست ترین تبلت های 7 اینچیه تو همه موارد هم از نکسوس سره البته به غیر سیستم عامل ...
داداش نكسوس ٧ من مال ٢٠١٢ هست يك سالي ميشه كه دارم !شارژ دهی ی تبلت 7 اینچی به طور معمول چقدر باید باشه ؟ من الان ی هوآوی Media Pad X1 خریدم (باطریش 5000 mA ـه) اصلا از شارژ دهیش راضی نیستم با اینکه خیلی جاها میگن شارژ دهیش عالیه ولی برا من که زیاد رازی کننده نیست خیلی که شارژ بده 10 الی 15 ساعت شارژ میده (از این 15 ساعت شاید دو ساعتش رو بازی کرده باشم) بقیش نصب برنامه و کار کردن معمولی بوده .... به نظرتون این مقدار نرمال ـه ؟
این ها همون کسانی هستند که واسه صفحه نمایش هم برچسب میزنند یک کیف هم میخرند با یک بند تا خیالشون از هر نظر راحت باهشعزیزان یک سوال: شیشه پشت گوشی های Z1 و Z1 Compact راحت خش میفته؟ یک سری هستند پشت گوشی هم برچسب می زنند و توی اینترنت کم و بیش دیدم که می گند خش میگیره. این صحبت ها درسته یا حساسیت بیش از حد مصرف کننده هستش؟
G Padخیلی خوبه...اما از دیروز دیگه کلا هیچ تبلتی برام جذاب نیست!این صفحه نمایش Tab S 8.4 خیلی خوبه!تمام معیارهارو داره!اما مهمترین چیزی که توش برای شخص من عالی بود کیفیت رنگش بود که در حد بهترین های LCD شده! پیشرفت سامسونگ مثال زدنیه!در کل خیلی صفحه نمایش عالی داشت ولی همون دیزاین S5 و متاسفانه باتری ضعیف!سلطان تبلت ها تا 1 میلیون تومن بی شک LG G pad 8.3 هستش که همه چی رو داره: کیفیت تصویر عالی - بدنه فلزی - سخت افزار قوی با پردازنده معروف تر - رابط کاربری خوب و غیره
هوآیی کلا چند وقته خیلی خوب داره عمل میکنه و محصولات جالبی داده بیرون منتهی بحث این تبلت هم مثل P7 هستش. بسیار زیبا و کارآمد هستند اما برای جذب مشتری، هوآیی همچنان باید بیشتر تلاش کنه چون سامسونگ، اچ تی سی، ال جی و سونی به معنای واقعی بازار رو خفه کردند و جا برای بقیه نذاشتند.
نکسوس به دو دلیل خیلی محبوبه: سایز (کلا تبلت های 7 اینچی از هر سایز دیگه ای محبوبیت بییشتری دارند) قیمت (با قیمت کم، امکانات فراوانی داره مثل آپدیت های مستقیم از گوگول، پردازنده سریع و صفحه نمایش خوب)
عزیزان یک سوال: شیشه پشت گوشی های Z1 و Z1 Compact راحت خش میفته؟ یک سری هستند پشت گوشی هم برچسب می زنند و توی اینترنت کم و بیش دیدم که می گند خش میگیره. این صحبت ها درسته یا حساسیت بیش از حد مصرف کننده هستش؟