راهنمایی برای خرید موبایل

ولی همون دیزاین S5 و متاسفانه
باتری ضعیف
دیزاین S5 رو منم میگفتم زشته ولی آدم از نزدیک میبینه و میگره توی دست یه حس خوبی میده :d توی رنگ مشکی، این گوشی انگاری یه کت چرم شکیل تنش کرده :d
Tab S رنگ تیتانیوم برنز هم خیلی زیباست. Phonearena توی نقدش از این رنگ استفاده میکنه که خیلی هم جذابه. کروم به کار رفته توی نوار دور گوشی هم برای مدل سفید، طلایی مانند هست. تبلت خیلی قشنگیه.
برای صفحه نمایش هم این لینک رو بقیه یه نگاهی بنداز جالبه:
Super AMOLED for dummies: Samsung infographic explains why you don't want an LCD screen
بیشتر این پست رو نقل کردم به گزینه قرمز پاسخ داده بشه :d تست Android Auth رو دیدی چی میگه؟ "به Wifi وصل شدم و از طریق Netflix شروع به پخش Breaking Bad کردم و در کمتر از 8 ساعت باطری نزدیک به 25 درصد رسید اما بهترین معیار اینه که بگیم چند قسمت رو تماشا کردم؟ 15 قسمت 1 ساعته!"
خیلی عالیه مرد حسابی :d

htc desire 816 چطوره؟ یا گلکسی اس 4مینی ؟
هر چند Desire 816 با پلاستیک روغنی ساخته شده اما خیلی خوبه و اصلا قابل مقایسه نیست با S4 مینی! (البته S4 Mini خوب صد تومن هم ارزونتره)
Xperia Z هم خرید خوبیه با این قیمت
مزایا هر کدوم اینه
Z = ضد آب - بدنه شیشه ای زیبا تر (هر چند همیشه از دکمه های سری Xperia حالم بهم میخوره - HTC هم دست کمی نداره و هیچ یک چندان دلچسب نیستند) - حافظه 16 گیگ - تراکم پیکسلی بالاتر - باطری قوی تر
816 = اسپیکر استریو قوی - دارا بودن آپدیت کیت کیت از همون اول - زاویه دید صفحه نمایش هم فکر کنم بهتر باشه
* در رابطه با پردازنده نظر نمیدم چون نمیدونم کدوم قوی تر حساب میشه.
بین این دو باید قاعدتا Z خرید بهتری باشه

هر چند Desire 816 با پلاستیک روغنی ساخته شده اما خیلی خوبه و اصلا قابل مقایسه نیست با S4 مینی! (البته S4 Mini خوب صد تومن هم ارزونتره)
Xperia Z هم خرید خوبیه با این قیمت
مزایا هر کدوم اینه
Z = ضد آب - بدنه شیشه ای زیبا تر (هر چند همیشه از دکمه های سری Xperia حالم بهم میخوره - HTC هم دست کمی نداره و هیچ یک چندان دلچسب نیستند) - حافظه 16 گیگ - تراکم پیکسلی بالاتر - باطری قوی تر
816 = اسپیکر استریو قوی - دارا بودن آپدیت کیت کیت از همون اول - زاویه دید صفحه نمایش هم فکر کنم بهتر باشه
* در رابطه با پردازنده نظر نمیدم چون نمیدونم کدوم قوی تر حساب میشه.
بین این دو باید قاعدتا Z خرید بهتری باشه
سلام.
اینارو هم اضافه میکنم که htc desire 816 حافظه داخلی 8 داره (4 گیگ در دسترس). حافظه Ram حدود 1.5 که البته هچی مشکلی ایجاد نمیکنه. حافظه Ram سونی زد 2 هست و حافظه داخلیش هم 16 هست.
htc هم چون از سری desire هست. یه کمی روی بدنه صرفه جویی شده و پلاستیک هست!

ال جی جی3بهترین اسمارت فون
اکسپریا تب زد2بهترین تبلت
گلکسی زوم کی بهترین گوشی دوربین دار سال اروپا شدن
سری گلکسی با3سال پشت سرهم بهترین گوشی سال شدن رکورداره
پارسال که اچ تی سی وان شد امسالم جی3

ال جی جی3بهترین اسمارت فون
اکسپریا تب زد2بهترین تبلت
گلکسی زوم کی بهترین گوشی دوربین دار سال اروپا شدن
سری گلکسی با3سال پشت سرهم بهترین گوشی سال شدن رکورداره
پارسال که اچ تی سی وان شد امسالم جی3
مگه برنده بهترین گوشی سال رو تو بهمن ماه اعلام نمیکنن؟!
یادمه بهمن 92 بود گفتن htc One بهترین اسمارت فون سال شد!

بچه ها واس Z1 چه قابی بگیرم؟! قاب ژله ای دارم اما چون پشتش شیشه ای هست، میچسبه بهش و یه حالت نم مانند ایجاد میشه پشتش، البته چیز مهمی نیست ولی باز رو اعصابم راه میره :d

بچه ها واس Z1 چه قابی بگیرم؟! قاب ژله ای دارم اما چون پشتش شیشه ای هست، میچسبه بهش و یه حالت نم مانند ایجاد میشه پشتش، البته چیز مهمی نیست ولی باز رو اعصابم راه میره :d
منم دقیقا همین مشکلو با گوشیم(سونی نیست) دارم. ولی یه لایه پلاستیک مثل روکش کنترل تلویزیون گذاشتم بین قاب و گوشی بهتر شد. باید سر فرصت یه قاب بهتر بگیرم. شما برا پشتش محافظ ضد خش نذاشتی ؟ شاید اونم این کارو بکنه.

دوستان این سایت KYO.ir چقدر معتبر هست؟
به نظرم فروشگاه همچین مالی نیست.
سایت های دیگه هم هستن که اعتبارشون بیشتر از این سایته.
اصلا به نظرم اگه تهران هستید برید بازار موبایل یا علاادین طبقات بالا با همین قیمت ها میدن بهتون تازه اونجا دیگه ترس از اینکه نکنه پولو بدم گوشی نفرسته و نکنه گوشی خراب یا چینی برام بفرسته ندارید.

دوستان این سایت KYO.ir چقدر معتبر هست؟
برای خرید لومیا 930 میگی؟ :d فکر میکنم اینم یه سایتی باشه مثل عمده.نت
یعنی اینکه حساب کتاب دقیقی نداره به نظرم. ظاهرش چیزی نداره که به آدم اطمینان خاطر بده. دیجی کالا که قدیمی کاره، آل دیجیتال هم نماد معبتر داره از وزارت صنعت و معدن، 48 ساعت مهلت تست میده و خود فروشگاه هم حتی توی گوگل سرچ کنید، ساختمونش رو نشون میده.
عجله نکن. یا حضوری بخر یا اینکه عجولانه یک وقت 1800000 تومن پول رو به باد نده

منم دقیقا همین مشکلو با گوشیم(سونی نیست) دارم. ولی یه لایه پلاستیک مثل روکش کنترل تلویزیون گذاشتم بین قاب و گوشی بهتر شد. باید سر فرصت یه قاب بهتر بگیرم. شما برا پشتش محافظ ضد خش نذاشتی ؟ شاید اونم این کارو بکنه.

نه ضد خش ننداختم، فقط همون قاب ژله ای رو انداختم روش

برای خرید لومیا 930 میگی؟ :d فکر میکنم اینم یه سایتی باشه مثل عمده.نت
یعنی اینکه حساب کتاب دقیقی نداره به نظرم. ظاهرش چیزی نداره که به آدم اطمینان خاطر بده. دیجی کالا که قدیمی کاره، آل دیجیتال هم نماد معبتر داره از وزارت صنعت و معدن، 48 ساعت مهلت تست میده و خود فروشگاه هم حتی توی گوگل سرچ کنید، ساختمونش رو نشون میده.
عجله نکن. یا حضوری بخر یا اینکه عجولانه یک وقت 1800000 تومن پول رو به باد نده
آره، حافظه ی خوبی داری :d
خیلی از سایت ها هنوز نیاوردن. تو بازار موبایل هم گشتم کلا یکی دوتا تا فروشگاه داشتن. حدود 2،200،000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or