راهنمایی برای خرید موبایل

سخت افزار M8 فرق زیادی با 1520 نداره;)
اینکه بخایم صرف عددها دو گوشی رو مقایسه کنیم کار اشتباهیه.
شما دو تا گوشی رو مثلن با رم 1 کنار هم بزار رو هر دو تا 10 تا برنامه باز بزار اونوقت میبیبنی با اینکه سخت افزار مشابهی دارن ولی تو کارایی مساوی نیستن.
m8 ویندوز فونی قطعن بهترین گوشی ویندوز فون بازار میشه.

اینکه بخایم صرف عددها دو گوشی رو مقایسه کنیم کار اشتباهیه.
شما دو تا گوشی رو مثلن با رم 1 کنار هم بزار رو هر دو تا 10 تا برنامه باز بزار اونوقت میبیبنی با اینکه سخت افزار مشابهی دارن ولی تو کارایی مساوی نیستن.
m8 ویندوز فونی قطعن بهترین گوشی ویندوز فون بازار میشه.
اون واسه اندرویده که رابط کاربری ها فرق میکنه، اینجا همه یکی هستن، شاید M8 مثلا 0.1 ثانیه برنامه ها رو سریعتر بیاره بالا، ولی فرق زیادی نمی کنه.

اون واسه اندرویده که رابط کاربری ها فرق میکنه، اینجا همه یکی هستن، شاید M8 مثلا 0.1 ثانیه برنامه ها رو سریعتر بیاره بالا، ولی فرق زیادی نمی کنه.
الان نوکیا کامل داره سلطنت میکنه تو ویندوزفون پس htc مجبوره یه تفاوت اساسی ایجاد کنه پس مطمئن باش در حدی که میگی نیست وگرنه چه لزومی داره خطر کنه؟

میگم تو که با این تبلت کار کردی اگر بخوایم کلا سررسید حذف کنیم و از این استفاده کنیم چه مشکلاتی پیش میاد ؟ مثل باتیش میکشه یا نه ؟ مثلا در 1 روز 4-5 تا کلاس 2 ساعت ادم داشته باشه و بخواد ازش سر هر کلاس جزوه برداری کنه ادم خسته میشه یا نه ؟ اصلا میشه این همه زیاد ازش کار کشید ؟ کلی یک توضیحی میدی

حدود 9 ساعت وب گردی و 9.40 دقیقه هم پخش ویدئو داره! حالا شما خودت حساب کن دیگه خوبه یا بده. بدی نوت 10 اینکه هنوز به کیت کت آپدیت نشده!

دوستان یکی از دوستام میخواد Huawei Ascend P7 بخره، میخواستم بدونم چجور گوشی ـیه؟ رأیشو بزنم یا نه. چه قیمتی هست اصلاً؟
از آرش بپرس عشق این گوشی بود :d
قیمت رو 1100 هست که با این قیمت میشه Nexus 5 خرید(32 گیگشو) یا Z1 و HTC One دست دوم...

بیشتر این پست رو نقل کردم به گزینه قرمز پاسخ داده بشه
:d
تست Android Auth رو دیدی چی میگه؟ "به Wifi وصل شدم و از طریق Netflix شروع به پخش Breaking Bad کردم و در کمتر از 8 ساعت باطری نزدیک به 25 درصد رسید اما بهترین معیار اینه که بگیم چند قسمت رو تماشا کردم؟ 15 قسمت 1 ساعته!"
خیلی عالیه مرد حسابی
با باتریش 4900 میلی آمپره!!! البته شاید صفحش رو باز کم مصرف تر کرده باشن!اما باز بنظرم کمه...تو GSmarena که 9.30 دقیقه برای وب و 12:53 برای دیدن ویدئو ثبت کرده که خوبه بنظرم! احتمالا این یارو روشنایی صفحرو گزاشته 10% :d
ولی خداییش روشنایی صفحرو میبری بالایه 80% آدم کلی ذوق میکنه!اصلا یه حالیه!بنظرم تو که میخوای بخری یا همین یا نسخه بزرگترشو بخر خیلی خوبن...تو هم که عاشق جنس بدنه S5 میسازه بهت :d

Skuul@
میگم گوشیتون رو گرفتین؟؟برای شما چند گیگ هست؟؟راستی رم میخوره؟؟

بصورت کلی گوشی های چینی رو چظور میبینی؟؟پیشنهاد میکنی بخرنشون؟؟

Skuul@
میگم گوشیتون رو گرفتین؟؟برای شما چند گیگ هست؟؟راستی رم میخوره؟؟

بصورت کلی گوشی های چینی رو چظور میبینی؟؟پیشنهاد میکنی بخرنشون؟؟
متاسفانه هنوز گوشی بدستم نرسیده!صبر ایوب رو دارم پاس میکنم!طبق آخرین حرفی که زدیم آخر این هفته باید برسه ولی انگار مشکلی تو پست بوده!اگه اینقدر رو خریدش حساس نبودم از همون سایتا میخریدم الان دستم بود!
من ورژن 64 گیگ مشکیشو سفارش دادم.چون رم نمیخوره ورژن 16 گیگش برام کم بود و از اونور ورژن 16 رنگ مشکی نداره(نسخه 64 هر دو رنگ قابل سفارشه) هنوز دستم نرسیده تا درست نظر بدم اما اینجا هم خرید کرده و نقد کردن.
از لحاظ ساپورت چینیا خوبن مشکلشون اینه بیشترشون سایتاشون نسخه انگلیسی ناقصتری دارن نسبت به چینیشون .مثلا یه گوشی هست Iocean X8 کلا کیفیت ساخت خیلی خوبی داره قیمتش عالیه کا خیلی خوبه اما تو سایت سازنده بین نسخه چینی و انگلیسیش حداقل 10 تا اختلاف آپدیت هست(نه اینکه نوع آپدیت ها فرق بکنن جفتشون یکین اطلاع رسانیشون اینور ضعیف تره)باید سختیه بیشتری بکشین دیگه...یه چیزیم در نظر باید آدم بگیره حالا 1% اینکه اگه چیزیش خراب بشه باید برگردونین یا سفارش بدین از چین بیارن تا تامیرش کنین که طول میکشه.

از آرش بپرس عشق این گوشی بود قیمت رو 1100 هست که با این قیمت میشه Nexus 5 خرید(32 گیگشو) یا Z1 و HTC One دست دوم...
باو چی عشق :d انصافا نسبت به قیمت خیلی خوبه. بدنش بهتر از Nexus 5 هستش، باطری قوی تری داره، کارت حافظه میخوره، سرعت سیستم عامل هم به خاطر نبود انیمیشن های زیاد خیلی سریعه (هر چند ظاهر اون به مزاج عده ای خوش نمیاد).
با 1100 نمیشه Nexus 5 مدل 32 خریدا ... الان آل 16 گیگ رو میده این قیمت. Nexus 5 کلا سلیقه خاص خودش رو میخواد. با محیط کار ساده و نبود هیچ گونه امکانات اضافه باید کنار بیاید، کارت حافظه رو باید بیخیال بشید، باطری هم راضی کننده نیست.
Z1 هم خرید خیلی خوبیه و حتی دست دو در حد رو میشه 1 تومن خرید. بنا به HTC One باشه همون Nexus 5 بهتره. چون جفتشون باطری خوبی ندارند اما حداقل دوربین و قدرت سخت افزاری Nexus بهتره (مگر اینکه خوره آلومینیوم و طراحی شکیل برای گوشی باشید :d)
البته شاید صفحش رو باز کم مصرف تر کرده باشن
نه ... نور رو کم نکرده. نمیدونم روی چه درصدی بوده اما آخر نقد باطری میگه که اگر نور صفحه رو هم کم کنید، زمان خیلی زیادی باطری خواهید داشت.
ولی خداییش روشنایی صفحرو میبری بالایه 80% آدم کلی ذوق میکنه
یه زمانی AMOLED روی یک سری گوشی مثل Note 1 و S2 نمای جالبی نداشت به نظرم و محیط کار رو آبی نمایش می داد اما الان واقعا AMOLED خارق العاده شده. رنگ های حیرت انگیز، زاویه دید بالا، روشنایی زیاد برای نور خورشید همه و همه به نظرم این نوع رو بهترین صفحه نمایش کرده. طوری که حتی توی تحقیقات، دلیل اول خرید S5 توی آمریکا، صفحه نمایش اعلام شده.
بنظرم تو که میخوای بخری یا همین یا نسخه بزرگترشو بخر خیلی خوبن
مگر اینکه 8 اینچی بخرم چون 10 اینچی 2 میلیون تومنه :d همون 8 رو هم بخرم باید گوشی 300 تومنی بگیرم دستم!
ببینم چی میشه فعلا گوشی رو بفروشم
تو هم که عاشق جنس بدنه S5 میسازه بهت
عاشق که نه :d ولی جذابه بازم. من خودم خیلی از بدنه گوشی هایی مثل M8 (رنگ خاکستری) و G3 (به خاطر جذب نکردن اثر انگشت و القای حس فلزی بودن گوشی) خوشم اومده.

با 1100 نمیشه Nexus 5 مدل 32 خریدا ... الان آل 16 گیگ رو میده این قیمت.
تو همون PT که آگهی زدی یکی هست 1130 میده هر 3 رنگو تازه پک جام جهانیه توش جایزم داره :d کلا یارو باحاله مغازم داره برای خرید حضوری...LG G3 1677 میده!همرم با گارانتی 2 ساله مدیا!
مگر اینکه 8 اینچی بخرم چون 10 اینچی 2 میلیون تومنه
:d
همون 8 رو هم بخرم باید گوشی 300 تومنی بگیرم دستم!
ببینم چی میشه فعلا گوشی رو بفروشم
آره 8.4 کلا بهترم هست و راحتتر میشه جابجاش کرد.از لحاظ داخلیم یکین دقیقا.فعلا گوشیو بفروش خدا کریمه با همون 300 میشه گوشیایه خوبی از برند مورد علاقت خرید :d:d

گوشی سازگار با ps4 و sony tv w600b چی هست ؟
Z2 با PS3 کاملا مچه و راحت میشه DS3 رو بهش وصل کرد و با همه TV های جدید سونی هم اوکی هست..تا 2 ماه پیش میدونم که با DS4 هنوز اوکی نشده بود کاملا ولی قرار بود تو آپدیت های بعدی اینم ضاافه کنن..الان نمیدونم اومده یا نه سرچ کنین.

GSMarena تا دید برند شیائومی معروف شد همه تو سایتش رفتن ریختن پیچ Mi3 سریع 4تا عکسو 360 درجه و اینارو اضافه کرد امروزم که نقدشو (گوشی 1 ساله پیشو گذاشته :d) به قدرت بازاریابی ایمان باید آورد !

آره 8.4 کلا بهترم هست و راحتتر میشه جابجاش کرد.از لحاظ داخلیم یکین دقیقا.فعلا گوشیو بفروش خدا کریمه با همون 300 میشه گوشیایه خوبی از برند مورد علاقت خرید
انقدر یعنی ارزش خرید داره؟
یک سوال کسی جوابش رو داره: جایی هستش که ارقام بنچمارک ها رو بشه مقایسه کرد؟ مال ان تو تو باشه.

خوب دوستان من رفتم توی سایت وین فون و بازی هاش رو دیدم بازی هاش بسیار با کیفیت می رسه اما به نظرم بعضی هاش مثل مدرن کمبت4 خیلی گرونه نظر شما چیه برنامه هاشم رو به پیشرفت از جمعه که سایتش رو دیدم حدود 10 تا بازی بهش اضافه شده وچیزی که از همه بیشتر من رو متعجب کرد این بود که بازی هایی مثل هیلو رو اجرا می کرد و می تونم بگم بسیار بهینه است اما چند تا سوال داشتم
1- هیچ تحریمی که نداره
2- ایا بازی ها رو روون اجرا می کنهچون تو این ویدئو که روون نیستاجرای مدرن کمبت 5 در جی 3 آیفون 5اس و لومیا930 - وینفون
3-خیلی سنگین نیست
4- بنظرتون کمبود بازیهایی مثل NBA توش حس نمیشه
5- میشه بازی های کپی روش ریخت
6- مدل1520 برای من که می خوام هم فیلم ببینم و هم بازی کنم خوبه می خوام یک دستگاه همراه داشته باشم
7- تقویم و کیبورد فارسی داره

@ پی اس4
دوست عزیز چرا انقدر ریسک میکنی؟ پول 1520 رو میتونی بدی پرچمدارهای قدرتمند آندروید رو بخری که خیلی راحت تمامی بازی ها رو بدون هیچ گونه ضعفی اجرا می کنند و هر بازی هم که بخوای میتونی با خیال راحت کرک شده رو دانلود و نصب کنی. حسرت قیمت هم نخوری که تا 8 ماه دیگه رایگان بشه یا نه. محدودیت نصب 10 برنامه کرک هم با خرید گوشی آندرویدی نخواهید داشت و می تونید کلی بازی رو خیلی راحت داشته باشید. با این سوال هایی که شما می کنید، مطمئن باشید اگر بازی اول نصب بشه، دومی رو نتونید تهیه کنید، از ویندروز فراری می شید.
برو سراغ آندروید و بیخود ضرر نده سر گوشی.

خوب دوستان من رفتم توی سایت وین فون و بازی هاش رو دیدم بازی هاش بسیار با کیفیت می رسه اما به نظرم بعضی هاش مثل مدرن کمبت4 خیلی گرونه نظر شما چیه برنامه هاشم رو به پیشرفت از جمعه که سایتش رو دیدم حدود 10 تا بازی بهش اضافه شده وچیزی که از همه بیشتر من رو متعجب کرد این بود که بازی هایی مثل هیلو رو اجرا می کرد و می تونم بگم بسیار بهینه است اما چند تا سوال داشتم
1- هیچ تحریمی که نداره
2- ایا بازی ها رو روون اجرا می کنهچون تو این ویدئو که روون نیستاجرای مدرن کمبت 5 در جی 3 آیفون 5اس و لومیا930 - وینفون
3-خیلی سنگین نیست
4- بنظرتون کمبود بازیهایی مثل NBA توش حس نمیشه
5- میشه بازی های کپی روش ریخت
6- مدل1520 برای من که می خوام هم فیلم ببینم و هم بازی کنم خوبه می خوام یک دستگاه همراه داشته باشم
7- تقویم و کیبورد فارسی داره
1- فقط این قابلیت نقشه که به صورت صوتی بهت میگی برو چپ برو راست کار نمی کنه، واسه بقیش فقط کافیه تو تنظیمات گوشی بزنی اهل آمریکا هستی:دی چیز پی ان و ... نمی خواد.
2- روونه آقا، اینم احتمالا Developer Preview نصب کرده:دی
3- نه، خیلی سریعه وین فون.
4- نمی دونم، بازی نکردم کلا:|
5- 10 تا بازی/برنامه کپی میتونی بریزی.
6- صفحه نمایش بزرگ و HD، دیگه بهتر از این چی میخوای؟ فقط باید دستت بگیری ببینی مشکلی با سایز بزرگش نداشته باشی یه وقت.
7- هر دوش رو داره، مورد اول رو خودش داره، مورد دوم هم برنامه باید بگیری.

حتما، حتما، حتما اول یه بار با یه گوشی وینفونی کار کن، احتمال اینکه باهاش کنار نیای زیاده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or