دوستانی که One m8 رو دارن یذره راجع به روون بودن و سرعتش و این چیزاش توضیح میدن؟ :d چون گوشیای اندرویدی که خودم داشتم (اکثرا سامسونگ و یدونه سونی) به چشم دیدم روز به روز کندتر میشن، تا جایی که نوت 3 با 3 گیگ رم که الان دارم میزان لگ و هنگش به نسبت اوایل خریدش خیلی بیشتر شده. این m8 هم مثل بقیه اندرویدا کند میشه یا نه؟
خودم iOS رو خیلی دوست دارم به خاطر همون Smoothness اش، ولی بدنه m8 خیلی آدمو تحریک میکنه:d
خوب این قیمت اولیه اشه ها!!! تازه اومده ایران باید بزاری قیمتش بخوابه بعد.Galaxy Tab S اومد ولی یه خورده قیمتش بیخوده الان با پول 8.4 اینچی میشه Note 2014 با ده اینچ صفحه و قلم خرید! البته درسته که نمیشه از AMOLED توی صفحه بزرگ گذشت (مخصوصا با طراحی رابط کاربری جدید، سنسور اثر انگشت، یک نوار برنز زیبا اطراف تبلت) اما بازم بالاست به نظرم!
شما دوستان باشید کدوم رو ترجیح می دید؟ :d
برو تو اپارات مقایسه m8 با ایفون 5s و سامسونگ s5 رو تو باز کردن برنامه ها ببین خودت متوجه میشی...m8 حتی از ایفونم سریعتره چه برسه به s5دوستانی که One m8 رو دارن یذره راجع به روون بودن و سرعتش و این چیزاش توضیح میدن؟ :d چون گوشیای اندرویدی که خودم داشتم (اکثرا سامسونگ و یدونه سونی) به چشم دیدم روز به روز کندتر میشن، تا جایی که نوت 3 با 3 گیگ رم که الان دارم میزان لگ و هنگش به نسبت اوایل خریدش خیلی بیشتر شده. این m8 هم مثل بقیه اندرویدا کند میشه یا نه؟
خودم iOS رو خیلی دوست دارم به خاطر همون Smoothness اش، ولی بدنه m8 خیلی آدمو تحریک میکنه:d
نه Z2 هستش مشکلی از بابت مصرف باتری نیست ، البته اگه از دوربینش استفاده نکنی :d ولی تعجب کردم وقتی دیدم به صورت ممتد مصرف Wifi رو نشون داده در صورتی که شاید 15 دقیقه هم روشن نبوده ولی با توجه به این امار از زمانی که گوشی 100 شده و از شارژ کشیدم Wifi روشن بوده ! با این حال با تنظیمات گوشی یکم درگیر شدم ! و چنتا گزینه بود که مربوط به Wifi میشد و با قطع کردن اونا دیگه روندش قطع شده تو مصرف باتری ولی برام جالب بود با اینکه اصلا از Wifi استفاده نمی کردم این طوری تو امار نشون داده میشد که فهمیدم به خاطر یه سری تنظیمات اینطوری نشون داده میشده و Wifi به نوعی روشن بوده
یکی از پرمصرف ترین برندها در زمینه باتری یکی - سونی هست - یکی هم اچ تی سی ... بهترینش هم سامسونگ و نکسوس هستند ... نرم افزار های خوبی برای بهینه کردن باتری وجود دارند که واقعا تاثیر گذار هستند { جهت اطلاع }
:bighug:
باطری نکسوس 5 که میگن اصلا خوب نیست! چه طور شما گفتی نکسوس خوبه؟! البته نکسوس 4 خوب بوده.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام من میخوام ازبین xperia z1وxperia z2یکی روبخرم به نظرتون تفاوت این دومدل به اندازه اختلاف قیمتشونه یانه؟وازنظرقیمت کدومشون بیشتر می ارزه؟
cpu قوی تر شدهسلام من میخوام ازبین xperia z1وxperia z2یکی روبخرم به نظرتون تفاوت این دومدل به اندازه اختلاف قیمتشونه یانه؟وازنظرقیمت کدومشون بیشتر می ارزه؟
چه خبره پـَ؟ Z2 تازه اومد کهcpu قوی تر شده
کیفیت دوربین بالاتر رفته
کیفیت صفحه نمایش از tft به IPS LCD ارتقا پیدا کرده
صفحه نمایش بزرگتر شده
در z1 هم گفته میشد شیشه پشتش زیاد خش بر میداره که در Z2 کمتر شده
اگر نخریدی هنوز صبر کن چون قرار هست 2-3 هفته دیگه Z3 معرفی بشه که وقتی اون معرفی شد قیمت این مدل ها هم پایین تر میاد
سیاست سونی هر 6 ماه یک بار ی پرچم دار Z2 Z1 Z حالا هم Z3چه خبره پـَ؟ Z2 تازه اومد که