راهنمایی برای خرید موبایل

ممنون از کمک و وقتی که برای جواب گذاشتی :x

گوشی اندرویدی صفحه لمسی دارم اما میخوام بفروشمش

یه گوشی LG C105 دارم خیلی باهاش حال میکنم اما متاسفانه دیگه از بین رفته

دنبال گوشی QWERTY فیزیکی هستم خوش ساخت باشه ( مقاوم باشه ) خوش دست باشه قیافه خوبی داشته باشه

تا 500 هزار تومن باشه بعد روش نیمباز و واتس اپ هم نصب بشه چیزی سراغ داری ؟

خواهش میکنم.
کلا الان کمتر یا بهتر بگم شرکتی نیست که گوشی QWERTY بزنه! معمولا نوکیا مزد که من نمیدونم واتس اپ و نیم باز داره یا نه خودتون بستگی به سیستم عاملش تو اینترنت سرچ کنید ببینید داره یا خیر. البته الان میتونید htc cha cha هم بخرید که الان اکبند هاش مدل ریفر(تعمیر شده کارخونه) هست و گزینه خیلی مناسبی نیست تو این زمان.
به نظرم شما هم گوشی لمسی (اگه ضعیفه) و ال جی رو بفروشید یه گوشی کامل جامع بخرید.
گوشی دو سیم خوب تا 530 خواستید گوشی L70 LG گزینه مناسبی هست تازه اندروید کیت کت هم هست.

بچه ها HTC E8 هم اومد الان یک سری از مغازه دارا اوردن
قیمت هم حول و حوش 1700 1750 هست.
نقد و بررسیش هم تو GSMarena دیدم از لحاظ دوربین بهتر از M8 شده اما دوربین One Mini 2 بهتر از هر دوی اینا عکس میگیره. صفحه نمایش هم نسبت به M8 نورش کمی بیشتر شده و کیفیتش کمی بهتر شده. دوربین دوم جلو دیگه وجود نداره. از لحاظ سرعت مقداری کمی قوی تر از M8 و بدنه پلاستیکی شده. از همه مهم تر باطریش بوده:

battest.jpg

بچه ها HTC E8 هم اومد الان یک سری از مغازه دارا اوردن
قیمت هم حول و حوش 1700 1750 هست.
نقد و بررسیش هم تو GSMarena دیدم از لحاظ دوربین بهتر از M8 شده اما دوربین One Mini 2 بهتر از هر دوی اینا عکس میگیره. صفحه نمایش هم نسبت به M8 نورش کمی بیشتر شده و کیفیتش کمی بهتر شده. دوربین دوم جلو دیگه وجود نداره. از لحاظ سرعت مقداری کمی قوی تر از M8 و بدنه پلاستیکی شده. از همه مهم تر باطریش بوده:

battest.jpg

اقا محسن چه فرقى با m8 داره؟

اقا محسن چه فرقى با m8 داره؟

دوربینش مهم ترین فاکتوره که بهتر شده.
دوربین E8 میتونه 1080 با 60 فریم ضبط کنه.
باطری E8 تو مرور گری وب و پخش ویدئو حدود 1 ساعت بهتر از M8 شده اما تو تماس 3g حدود 3 ساعت کمتر از M8 شده.
بدنه پلاستیکی شده.
سنسور IR نداره برای کنترل تلویزیون و...
کیفیت صفحه خیلی کم بهتر از M8 شده.
دکمه پاورش هم اومده وسط بالای تلفن.
توی M8 از دوتا فلاش استفاده شده اما تو E8 یدونه.
فعلا گوشی برای تست تو بازار نیمده ی سری ها اوردن فقط

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

E8 ورژن ارزانتره M8 هست..یه دوربین خوب داره و از فناوری ultrapixel قبلی توش خبری نیست ولی بهتر شده..بدنه پلاستیکی کردن فقط.
بنظرم اگه دوربین اینو رو همون M8 میزاشتن بهترین گوشی اندروید میشد !حیف

خواهش میکنم.
کلا الان کمتر یا بهتر بگم شرکتی نیست که گوشی QWERTY بزنه! معمولا نوکیا مزد که من نمیدونم واتس اپ و نیم باز داره یا نه خودتون بستگی به سیستم عاملش تو اینترنت سرچ کنید ببینید داره یا خیر. البته الان میتونید htc cha cha هم بخرید که الان اکبند هاش مدل ریفر(تعمیر شده کارخونه) هست و گزینه خیلی مناسبی نیست تو این زمان.
به نظرم شما هم گوشی لمسی (اگه ضعیفه) و ال جی رو بفروشید یه گوشی کامل جامع بخرید.
گوشی دو سیم خوب تا 530 خواستید گوشی L70 LG گزینه مناسبی هست تازه اندروید کیت کت هم هست.

منون از کمکت

اتفاقا موبایل اندرویدی صفحه لمسی خودم اندروید 4.1.2 داره و جدیده با امکانات مناسب ولی من علاقه اصلیم QWERTY هست و برای خرید همچین گوشی میخوام گوشی خودمو بفروشم

مثلا اینو پیدا کردم اما آکبندشونو ندیدم جایی

LG Optimus Pro C660 - مشخصات گوشی موبایل ال جی اپتیموس پرو سی 660 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

یا گوشی ها خوبی مثل

BlackBerry Q5 مشخصات گوشی موبایل بلک بری | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

BlackBerry Q10 - مشخصات گوشی موبایل بلک بری کیو 10 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

دیدم اما قینتشون برای من بالاست همچین گوشی هایی تا 500 هزار میخوام

منون از کمکت

اتفاقا موبایل اندرویدی صفحه لمسی خودم اندروید 4.1.2 داره و جدیده با امکانات مناسب ولی من علاقه اصلیم QWERTY هست و برای خرید همچین گوشی میخوام گوشی خودمو بفروشم

مثلا اینو پیدا کردم اما آکبندشونو ندیدم جایی

LG Optimus Pro C660 - مشخصات گوشی موبایل ال جی اپتیموس پرو سی 660 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

یا گوشی ها خوبی مثل

BlackBerry Q5 مشخصات گوشی موبایل بلک بری | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

BlackBerry Q10 - مشخصات گوشی موبایل بلک بری کیو 10 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

دیدم اما قینتشون برای من بالاست همچین گوشی هایی تا 500 هزار میخوام

سیستم عامل بلک بری نمیدونم چه برنامه هایی داره! گوشی های بلک بری هم چون کیفیت خوبی دارن گرونن.
نوکیا هم ی سری از همین گوشی هایی که میخوایید داره اما اونم ها هم نیدونم برنامه های مورد نظرتون رو داره یا نه.
-----------------------
به نظرم ادم بخواد 1750 پول E8 بده. بره g3 یا z2 بگیره بهتره.
در ضمن 1800 داشته باشم من بین e8 و m8 میرم m8 میخرم چون کل گوشی به همون بدنه الومینومی و دوربین جالبشه. درسته که دوربین m8 کیفیت خوبی تو روز نداره اما افکت گزاریش از همه بهتره.

داداشم میخواد گوشی بخره اهل بازی و اجرای برنامه های فوق سنگین و این چیزا نیس ولی از گلکسی S5 و Xperia Z2 خوشش اومده کدوم رو بخره بهتره ؟ چون دید سخت افزار S5 قوی تره ولی از طرفی میگه Z2 خوش دست تره و ضعیفم نیس

نظر شما چیه ؟

داداشم میخواد گوشی بخره اهل بازی و اجرای برنامه های فوق سنگین و این چیزا نیس ولی از گلکسی S5 و Xperia Z2 خوشش اومده کدوم رو بخره بهتره ؟ چون دید سخت افزار S5 قوی تره ولی از طرفی میگه Z2 خوش دست تره و ضعیفم نیس

نظر شما چیه ؟

بنظرم به برادرتون بگيد كه lg g3 و htc one m8 به گزينه هاشون اضافه كنن

نظر شما چیه ؟

اگه خیلی عکاسی نمیکنه و دنبال ی گوشی فوق العاده زیبا و شیک میگرده M8 گزینه خوبیه.
تو مصرف باطری هم Z2 دوامش خیلی بیشتره نسبت به اس5.
دوربین هم اس5 بهتره!
تو سرعت چون رابط کاربری اس5 کمی سنگینه ممکنه بعضی جا با تاخیر اجرا شه یا یهو یه باگ ایجاد بشه. اما مال Z2 سبک و ساده است برای همین راحت اجرا میشه.

سلام دوستان من به دنبال یک دستگاه همراه برای انجام گیم و دیدن فیلم تا دو سه سال هستم و پس از بررسی لپ تاپ ها مایوس شدم چون یا یکی خیلی داغ می کرد بری بازی یا سخت افزارش کم بود یا باتریش جواب نمی داد حالا چند تا سوال
1- بین تبلت و موبایل کدوم بهتره
2- بین اندروید و ios و ویندوزفون کدوم بهتره تحریم هارو هم درنظربگیرید لطفا برای استفاده از سرویس ها
3-لطفا بهتریم مدل رو تا سقف 2 میلون معرفی کنید
4- می ارزه تا اومدن z3 و نوت4 صبر کرد

خب بالاخره iphone killer سامسونگم عرضه شد:dخبرای ضد و نقیضی از سوی کمپانی هایی مثل htc,apple,sony به گوش میرسه که دارن طراحای خودشونو اعدام میکنن و همگی دسته جمعی خشتک دریدن:d:lol:

گوشی تمام فلزی:))برداشته دور s5 نوار فلزی کشیده و پشت و جلوش همون داستان قبلی.مسخرشو درآورده

خدا کنه نیان واسه نوت 4 همینو فقط بزرگش کنن که منی که 5 ماهه منتظر نوت 4 هستم بدجور پا میخورم:d

سلام دوستان من به دنبال یک دستگاه همراه برای انجام گیم و دیدن فیلم تا دو سه سال هستم و پس از بررسی لپ تاپ ها مایوس شدم چون یا یکی خیلی داغ می کرد بری بازی یا سخت افزارش کم بود یا باتریش جواب نمی داد حالا چند تا سوال
1- بین تبلت و موبایل کدوم بهتره
2- بین اندروید و ios و ویندوزفون کدوم بهتره تحریم هارو هم درنظربگیرید لطفا برای استفاده از سرویس ها
3-لطفا بهتریم مدل رو تا سقف 2 میلون معرفی کنید
4- می ارزه تا اومدن z3 و نوت4 صبر کرد
1-اون دیگه بستگی به خودت داره.گوشی های هوشمند از 4 اینچ تا 6 اینچ موجوده و تبلتم از 7 اینچ تا 12 اینچ...اگه یک وسیله میخوای که همیشه همرات باشه خوب مسلما گوشی به کارت میاد ولی اگه میخوای جاهای خاصی استفاده کنی مثل خونه یا محل کار تبلت بهتره واست.در کل من گوشی رو پیشنهاد میکنم

2-هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن ولی در کل شخصا اول بهت ios پیشنهاد میکنم بعد اندروید و در آخرم wiphone...البته اینم اضافه کنم که winphone آینده روشنی داره و احتمال زیاد تو 1 یا 2 سال آینده رقیب قدری بشه

3-htc m8-sony z2-samsung s5-iphone 5s-note3-lg g3...خودم جات بودم از بین g3 و m8 انتخاب میکردم که در آخرم همون m8 انتخاب میکردم:d

4-اره صبر کن نهایتش 20 روزه دیگه نوت 4 و آیفون 6 معرفی میشن اگه مالی نبودن که از همین مدلای بالا یکی رو بگیر اگرم مالی بودن که جدیدا رو بگیر:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or