susha
کاربر سایت
پس اصلا الان گوشی نخرنه
این هواووی ها که نسبت به قیمتشون خوبن چه طورن ؟ یا از این برند چینی های درست حسابی ؟
اینقدر نمیخوام هزینه کنم میخوام یه چیز موقت بخرم تا 2 3 ماه دیگه یه چیز خوب بخرم
پس اصلا الان گوشی نخرنه
این هواووی ها که نسبت به قیمتشون خوبن چه طورن ؟ یا از این برند چینی های درست حسابی ؟
اینقدر نمیخوام هزینه کنم میخوام یه چیز موقت بخرم تا 2 3 ماه دیگه یه چیز خوب بخرم
شما 1.500 پول دادی براش؟؟الان تو سایتهای ایرانی دارن زیر 1.300 میفروشنبعد کلا چه جور گوشی هست ؟؟کمپانیش چه سالی تاسیس شده؟؟تازه باهاش اشنا شدم دارم یکم تحقیق میکنممرسی محسن جان..آره اتفاقا قرار شده یک نقد هم بنویسم و تو یکی از سایت ها قرار میگیره (بستگی داره کی برسه دستم وگرنه میگفتم کدوما)کلا سیستم خیلی مضخرفی داره برای فروش !چون دعوت نامه ای هست...من کلی گشتم برای دعوت نامش که قیمت های زیادی میدادن!بعد آشنا میخواست که خارج باشه تا برای اون بره(ارسال به ایران نداشتن)اخر با یه نفر صحبت کردم قرار شد از چین بیاره اونجا انگار باز راحتتر پیدا میشه گوشی!ببین چطوریه که قیمت رسمی گوشی برای 64 گیگ 350 دلاره!اما هیچ جا زیره 440-450 دلار پیدا نمیشه!با هزینه پست و .... 1500 درومد!تازه گمرک هم بماند!@چرت :d اصلا این مقایسه فون آرنا یکی از مسخره ترین مقایسه هاست!ت همین مقایسه تو همه بخش ها کلا تو نیمه پایین جدوله بعد تو پانوراما یک امتیاز حفن داده بهش که بیاد صدر :dمن خودم P7 کار نکردم تا حالا اما P6 و Mate که دیدم از نزدیک دوربین های خیلی بدی دارن بخصوص تو فیلم برداری!
آره تقریبا همین حدود درومد (20 تومن کمتر)...من هیچ جا ندیدم زیر 1300..تازه این قیمت هم نسخه 16 گیگ رو میدن نه 64...شدیدا توصیه میکنم چند تا ریویو ازش ببینین.android authority هم اون اولا یه ریویو کامل گذاشته بود..صفحه پیش هم خودم یه کلیپ کوتاه تو آپارات آپ کردم اونو ببین حجمش کمه با گوشی آشنا میشی...در کل از لحاظ سخت افزار یه پردازنده 801 با 3 گیگ رم داره.دوربینش13 مگ از سنسور جدید سونی استفاده میکنه(IMX 214) که هنوز تکه تو این مورد(حتی G3 که بعد این گوشی اومده باز از سنسور قبلی استفاده میکنه)صفحه نمایشش رو JDI میسازه که 5.5 اینچی FHD هست و از فناوری IPS LTPS همین شرکت بهره میبره.مثل G2 هم touch on disply داره ...مدل مشکی که من سفارش دادم هم جنس بدنش یه حالت ماسه مانندی داره.باتری هم 3100 میلی آمپری که تو تستا بعد از Z2 دومه از لحاظ عملکرد(8ساعت 5 مین در مقابل 8ساعت و 10 دقیقه Z2 )کلا از لحاظ سخت افزار و طراحی هیچی کم نداره (با صفحه 5.5 اینچی کوچیکتر از Z2 هست)شما 1.500 پول دادی براش؟؟الان تو سایتهای ایرانی دارن زیر 1.300 میفروشنبعد کلا چه جور گوشی هست ؟؟کمپانیش چه سالی تاسیس شده؟؟تازه باهاش اشنا شدم دارم یکم تحقیق میکنم
اره یکی دو تا از سایتها دارن 16 گیگشو 1250 میدنآره تقریبا همین حدود درومد (20 تومن کمتر)...من هیچ جا ندیدم زیر 1300..تازه این قیمت هم نسخه 16 گیگ رو میدن نه 64...شدیدا توصیه میکنم چند تا ریویو ازش ببینین.android authority هم اون اولا یه ریویو کامل گذاشته بود..صفحه پیش هم خودم یه کلیپ کوتاه تو آپارات آپ کردم اونو ببین حجمش کمه با گوشی آشنا میشی...در کل از لحاظ سخت افزار یه پردازنده 801 با 3 گیگ رم داره.دوربینش13 مگ از سنسور جدید سونی استفاده میکنه(IMX 214) که هنوز تکه تو این مورد(حتی G3 که بعد این گوشی اومده باز از سنسور قبلی استفاده میکنه)صفحه نمایشش رو JDI میسازه که 5.5 اینچی FHD هست و از فناوری IPS LTPS همین شرکت بهره میبره.مثل G2 هم touch on disply داره ...مدل مشکی که من سفارش دادم هم جنس بدنش یه حالت ماسه مانندی داره.باتری هم 3100 میلی آمپری که تو تستا بعد از Z2 دومه از لحاظ عملکرد(8ساعت 5 مین در مقابل 8ساعت و 10 دقیقه Z2 )کلا از لحاظ سخت افزار و طراحی هیچی کم نداره (با صفحه 5.5 اینچی کوچیکتر از Z2 هست)
شرکتش یک استارت آپ جدید هست تو چین که زیر نطر شرکت مادر oppo کار میکنه.همین امسال شروع به کار کردن و این گوشی اولشونم هست و کلا با شعار Flagship killer گوشی رو معرفی کردن.از لحاظ نرم افزاری از Cyanogenmod 11S بهره میبره که هر کی یکم تو اندروید رام هارو بشناسه میدونه چیه و مشهور ترین کاستوم رام اندروید هست که حالا اختصاصی برای این گوشی ورژنشو عرضه کرده و پشتیبانی میکنه.خیلی شبیه نسخه خام اندروید هست اما با آزادی عمل فوق العاده بالا.شما همه چی گوشیتونو میتونین به صورت دلخواه خودتون عوض کنین ختی نوع استفاده از دکمه های back home (بصورت لمسی باشه یا زیر صفحه)
گوشی 2 تا ورژن چینی و جهانی داره که نوع چینیش از یه رام دیگه به اسم Color os بهره میبره اما شما میتونید هر کدوم خواستید رو بریزی رو گوشیت.من چون یک ساله تحقیق میکنم کلا فهمیدم که این چینیا بهترین محصولاتشونو واسه خودشون میسازن اول..واسه همین ترجیح دادم از خوده چین خرید کنم
من خیلی تو فکره محافظ صفحم براش(البته گوریلا 3 روش هست اما کلا من همیشه برا گوشیام میندازم یه محافظ اینبار یادم رفت بگم بیاره!)اره یکی دو تا از سایتها دارن 16 گیگشو 1250 میدن
64 رو دارن 1450 میدن
کاوراشم رسیده
مرسی از نقدی که گفتی خیلی گوشی خوبی به نظر میرسه خوشم اومد ازش الان از این بیشتر از g3 خوشم میاد
ولی فک کنم قیمتش بیاد پائینتر
این ورژن چینی و غیر چینیشو از کجا میشه فهمید؟؟
اگر گوریلا 3 داره دیگه نیازی به برچسب محافظ نیست !من خیلی تو فکره محافظ صفحم براش(البته گوریلا 3 روش هست اما کلا من همیشه برا گوشیام میندازم یه محافظ اینبار یادم رفت بگم بیاره!)
ورژن جهانیش پشته گوشی سیانوژن مد نوشته ولی تو چینیش ننوشته اینو....تقریبا 10-12 تا نقد خوب میشه گیر آورد تو نت که فقط تو یکیش بود که نوشته بعضی از مدل های ورژن جهانیش زردی صفحه دارن که انگار با گرم کردن صفحه به مدت نیم ساعت یا دستکاری نرم افزاری مشکلشون رفع شده اما نسخه چینی اینطوری نیست.
من خیلی تو فکره بک بامبویم که جدیدا ساختن واسش(یه برنامه داره شرکت که کلی بک براش بسازه از Kevlar بگیر تا جین و انواع چوب ها)حیف قیمتش 50 دلاره!!
اره ولی عادت کردم به محافظ صفحه مات!اگر گوریلا 3 داره دیگه نیازی به برچسب محافظ نیست !
اره ولی عادت کردم به محافظ صفحه مات!
تقریبا 2 هفته دیگه گوشی بدستم میرسه...یه نقد سریع همون اول اینجا میزارم شاید unbox هم کردیم :d
شرکت سازنده منظورتونه یا که برنامه نویس داخل کشور!یک سوال: نرم افزار چند در صد سود از فروش نرم افزارها میگیره ؟ یکی به من گفت 39% .. اگر واقعی باشه واقعا درامدی کسب میکنه
بازار منظورمهشرکت سازنده منظورتونه یا که برنامه نویس داخل کشور!
اگه داخل کشور باشه که به نظرم سود انچنانی نداره چون تو ایران که فستیوال و حمایت از برنامه نویسا نیستش!
میگم میلاد یکم تحقیق کردم دیدم واقعا گوشی خوبی هست یعنی خیلی ازش تعریف کرده بودنمن خیلی تو فکره محافظ صفحم براش(البته گوریلا 3 روش هست اما کلا من همیشه برا گوشیام میندازم یه محافظ اینبار یادم رفت بگم بیاره!)
ورژن جهانیش پشته گوشی سیانوژن مد نوشته ولی تو چینیش ننوشته اینو....تقریبا 10-12 تا نقد خوب میشه گیر آورد تو نت که فقط تو یکیش بود که نوشته بعضی از مدل های ورژن جهانیش زردی صفحه دارن که انگار با گرم کردن صفحه به مدت نیم ساعت یا دستکاری نرم افزاری مشکلشون رفع شده اما نسخه چینی اینطوری نیست.
من خیلی تو فکره بک بامبویم که جدیدا ساختن واسش(یه برنامه داره شرکت که کلی بک براش بسازه از Kevlar بگیر تا جین و انواع چوب ها)حیف قیمتش 50 دلاره!!
یکی از اقوام من Z510 ( فکر کنم این مدلش باشه ) داره سخت افزاریش خوبه ولی کیفیت صفحه نمایشش جالب نیستمیگم میلاد یکم تحقیق کردم دیدم واقعا گوشی خوبی هست یعنی خیلی ازش تعریف کرده بودن
ولی تو چینیا این با شیائومی دارن میترکونن..درسته؟؟به جز این دوتا برند برندهای دیگه میشناسی از این چینی ها که قوی کار کنه؟؟(داره ازشون خوشم میاد)
ولی یه چیزی که منو یکم دلسرد کرد قیمتش بود
300 دلار با این وضع دلار اینا خیلی خوب در نمیاد یعنی هم قیمت پرچمدارهای دیگه که خیلی معروف هستن داره در میاد که خرید اونا عاقلانه تره ضمن اینکه مثلا یه گوشی مثل نکسوز با اون سخت افزار قوی و پشتیبانی خیلی خوب 300 دلار قیمتشه که اینم باید در نظر گرفت
یا تو تبلهتا شیلد تب رو که دیدی با سخت افزار 300 دلار پولشه الانم یه خبر اومد که نکسوز بعدی هم از K1 استفاده میکنه و حول حوش همون 300 دلار قیمتشه
راستی یه سوال از این چینی ها کدومشون تبلتهای خوب میزنن؟؟
یه سوال دارم که شاید جاش نباشه ولی خب چون بحثش داغه تو اسپویل میپرسم (چون تو کار محصولات چینی هستی میگم)
این چینی ها لپ تاپ نمیزنن که هم قیمتشون خوب باشه و هم کیفیتش مثل همین شرکتهای موبایل سازی شون که بعضی هاشون خیلی قوی ان، الان یه لپ تاپ هم میخوام ولی قیمتها خیلی بالاس گفتم شاید یه امار داشته باشی
یعنی یه شرکتی که تازه کار باشه یا پول تبلیغات انچنانی نداشته باشه
من خودم به شخصه گوشی زیاد زیر دستم میاد برای تست اما بعد از 2 ماه تحقیق آخر به این گوشی رسید.!دیروز داشتم یه مقایسه که Android authority گذاشته بود بین Oneplus one و S5 میدیدم کلا به قدرت رام این گوشی پی بردم!نا خودآگاه آدم لگ رو تو S5 کنار گوشی میبینه در حالی که وقتی S5 تنها دستت باشه این حس نمیشه!:dمیگم میلاد یکم تحقیق کردم دیدم واقعا گوشی خوبی هست یعنی خیلی ازش تعریف کرده بودن
ولی تو چینیا این با شیائومی دارن میترکونن..درسته؟؟به جز این دوتا برند برندهای دیگه میشناسی از این چینی ها که قوی کار کنه؟؟(داره ازشون خوشم میاد)
ولی یه چیزی که منو یکم دلسرد کرد قیمتش بود
300 دلار با این وضع دلار اینا خیلی خوب در نمیاد یعنی هم قیمت پرچمدارهای دیگه که خیلی معروف هستن داره در میاد که خرید اونا عاقلانه تره ضمن اینکه مثلا یه گوشی مثل نکسوز با اون سخت افزار قوی و پشتیبانی خیلی خوب 300 دلار قیمتشه که اینم باید در نظر گرفت
یا تو تبلهتا شیلد تب رو که دیدی با سخت افزار 300 دلار پولشه الانم یه خبر اومد که نکسوز بعدی هم از K1 استفاده میکنه و حول حوش همون 300 دلار قیمتشه
راستی یه سوال از این چینی ها کدومشون تبلتهای خوب میزنن؟؟
یه سوال دارم که شاید جاش نباشه ولی خب چون بحثش داغه تو اسپویل میپرسم (چون تو کار محصولات چینی هستی میگم)
این چینی ها لپ تاپ نمیزنن که هم قیمتشون خوب باشه و هم کیفیتش مثل همین شرکتهای موبایل سازی شون که بعضی هاشون خیلی قوی ان، الان یه لپ تاپ هم میخوام ولی قیمتها خیلی بالاس گفتم شاید یه امار داشته باشی
یعنی یه شرکتی که تازه کار باشه یا پول تبلیغات انچنانی نداشته باشه