باو دروغ که نمیگه طرف عکس اصلی هم قرار دادند دیگه :d P7 واقعا گوشی متحول شده ای هستش نسبت به P6. ضبط ویدئو هم کاملا درست میگی!
توی همین Phonearena موقع نقد ویدئویی P6 نمونه ضبط شده توسط گوشی رو نشون میده که خیلی تکه تکه و بد رکورد کرده. خودشون هم اشاره می کنند.
P7 لعنتی فقط یک چیپ ست مشهور تر و قوی تر می خواست اون وقت خرید عالی بود. البته الان هم خیلی خوبه چون قیمت اون 1500 نیست و فقط 1100 تومنه که برای چنین گوشی با صفحه نمایش خیلی خوب، بدنه شیشه Gorilla و فلز، حساسیت بالا برای دستکش، دوربین 13 مگاپیکسلی و دوربین جلو 8 مگا پیکسلی، سرعت بالا در محیط کار و باطری مناسب عالی هستش.
توی این رینج نکسوس 5 هم داریم اما خوب تماما پلاستیکیه، باطری مضخرفه، دوربینش ضعیف تره و خیلی رابط کاربری ساده و خامی داره. البته خرید Snapdragon 800 با 1100 تومن خیلی خوبه اما از اون ور نکات منفی داره که کار رو خراب میکنه.
androidauthority توی نقدش هم میگه باطری نکسوس توی یک روز زیر 20 درصد نرفت اما نصف بیشتر اون روز گوشی فقط داخل جیب بوده! خوب Snapdragon 800 که تا بخواد آدم کار کنه میزنه باطری خالی شد به نظرم فایده نداره.
قبول دارم که نسبت به P6 پیشرفت خوبی داشته اما کلی دلیل میشه آورد که خرید این گوشی اشتباست بخصوص که الان G2 رو میشه 1300 اینا خرید... تا حالا با یه گوشی هواوی کار کردی؟فوق العاده بنظرم من رابط کاربری بدی داره...یک تقلید ضعیف از iOS که نه به جذابی اونه و نه آزادی عمل اندروید رو داره.هزار تا مشکل ریزم داره که چون بیشتر شخصیه بحث رابط کاربری بیخیالش میشم...تجربه من از گوشی های قبلیش اینه که پردازندنشون مفتم نمیارزن...همین الان این گوشی اگه نسبت به snap800 مقایسش کنیم تو 3 تست مرجع (Quadrant Antutu ,GFXbench) بین 20 تا 70 درصد ضعیفتره (تازه اون 20% هم برای Antutu هست و چون نسخه X نیست خیلی باز مستند نیست) بدلیل اینکه پردازنده ساخته خوده شرکت هست و از طراحی اختصاصی بهره میبره همیشه دیرتر آپدیتها براش عرضه و فیکس میشه.چون گفتی صفحه نمایش رفتم نقدشو خوندم و چند تا بنچمارکم دیدم(از همین phonearena) صفحه از لحاظ رزولوشن عالیه اما بقیش چندان چنگی به دل نمیزنه..کنتراست ضعیف...صفحه فوق اشباع که با وجود IPS بودن روی تمام AMOLED هارو کم کرده.30 درصد رنگ هارو متغیر نشون میده:
دوربینم که میگی خوب شده والا تا نیاد تست نکنم نظری ندارم..از ونور واقعا بدنه های خوبی میسازه و جنسه خوبیم دارن انگار این P7 هم 6.5 میلیمتر ضخامت داره که خیلی شیکش میکنه هر چند کلا تقلید بیستی از iPhone هست اما مطمئنم باز مشکل حرارت رو داره P6 کلا کار کردن باهاش نیازمنده دستکش بود :d حالا این که بازیکترم شده !
خداییش N5 هم اونجوری که میگن باتریش بد نیست در حده یه S4 هست دیگه...اگه بخوای با Z2 مقایسه کنیم آره رسما افتضاست اما در کل باتریش ضعیفه برای همچین گوشی.اما خیلی مزایایه دیگه داره.درسته بدنش پلاستیکیه اما بهتر از بدنه های سامسونگه.طراحیش از جلو بنظرم خیلی خوبه صفحه نمایشش یکی از بهترین هاییه که دیدم بخاطر نمایش دقیق رنگهاش و شفافیتش.مشکلش تو کنتراستشه یکم.
من خودم کلا از برند Huawei بدم میاد چرا دروغ بگم :d چون دلایل زیادی دارم که شرکت بنجولی هست و برخورد داشتم باهاش..فقط همین نکته که زیر ساخت کشور در حوزه ارتباطات دست گل این شرکته(البته تقصیر کسای دیگست که برای چند درصد کمتر خرج کردن پروژه به این برزگیه دادن به اینا) که الان چند سالیه فقط دارن خرجه این زیر ساخت میکنن تا از این فلاکت در بیاد و نکته جالب اینجاست که خرجی که برای درست کردنش لازمه از هزینه اولیه بیشتره! کلا خرید میان رده هاش خوبه چون به نسبت قیمت امکاناته خوبی میدن بخصوص سری honor اما تو این رنج قیمت بنظرم ارزش خرید ندارن...
الان P6 شدهئ 800 ملت مثل بنز میخرن چون قیافه خوبی داره در حالی که با همون پول از همین برند Honor 3C مدل 2 گیگ رمشو بخرن کلی سود میکنن...
یه سری گوشی های چینی واقعا از پرچمداران کمپانی های مطرح بهتر عمل میکنند
همین وان پلاس مثلا
با قیمت حدود نصف سایر پرچمداران خیلی امکانات عالی و خوبی داره {پردازنده , دوربین , باتری , بدنه , ساپورت و....}
اما مشکل اینه که وقتی میاد توی ایران دیگه اون ارزش خرید رو نداره
1500 برای 64 گیگ وان پلاس؟
خلاصه اگه این مشکل هزینه های سرسام آور خرید از خارج و سودجویی یک سری افراد نبود, کمپانی های چینی واقعا گوشی های خوبی میزنن
همین وان پلاس
xiaomi mi4
هواوی honnor 6 {که بنچمارکی در حد 801 داره}
یا به نسبت قیمت Xiaomi Redmi Note
یا تو تبلت ها
xiaomi mi pad
چند تا چیز رو در نظر نمیگیری..آره 1500 برای 350 دلار یعنی ستم اما اینطوری مقایسه نمیشه...این شرکت ها اولا سیستم فروششون کلا با بقیه کمپانیا فرق داره...شرکت های مثل Xiaomi یا همین Oneplus one که من سفارش دادم برای اینکه بتونن این قیمتو روی محصولاتشون بزارن چند تا کار میکنن اولا اصلا پول بازاریابی نمیدن و تبلیغات ندارن بلکه فقط تو شبکه های اجتماعی و نت و بصورت صحبت های مردمی و یه سری شرایط ویژه مثل موجود کردن محصول در یک تاریخ به تعداد محدود میفروشن گوشی هاشونو یا oneplus که اصلا سیستمش دعوت نامه ای هست و تو نت میتونید با 90 دلار بخرید دعوتنامشو!دوما اینا کلا مراکز فروش ندارن مثل شرکت های دیگه و گوشی هاشونو به دلالا میفروشن..بعد اونان که قیمت بازار رو تعیین میکنن برای همین تا چند ماه اول قیمت گوشی تو بازار خیلی بیشتر از خوده گوشیه..همین oneplus one 350 دلاری رو 450 دلار هست یا همینطور Mi4 ...
نکته دیگه اینه وقتی گوشی رو میخوای از اونور بیاری هزار تا چیز هست از پول پست بگیر تا قیمت دلار که بصورت آزاد حساب میشه و حتی اگه اینترنتی بخرید حتی دلارش گرونتر براتون میفته و تازه در آخر باید پول گمرک هم بدید.همه اینها رو بعد بزارید جلوی شرکت هایی که که جنسشونو با دلار شرکتی وارد میکنند و بصورت عمده که قیمتش کمتر از نرخ رسمی سازندست!برای همینه که کلا تفاوت قیمت اینقدر کم میشه...من تقریبا تمام نقد های oneplus one تو نت رو دیدم با اینحال بنظرم با این هزینه هم باز خیلی بهتر از نمونه های موجود و در دسترس هست .
پ.ن:تازه یه قاب بامبو شرکت جدیدا براش درست کرده 50 دلاره فقط :d حالا اونم شاید خریدم بعدا :d
کلن گول مشخصات سخت افزاری گوشی های چینی رو نخورید ... تو درازمدت انواع مصیبتها میزنه بیرون ازشون!
این کلیپ رو صرفا برای تو آپلود کردم :d
[video=aparat;ZhjSk]http://www.aparat.com/v/ZhjSk[/video]