SleepyTurtel
کاربر سایت
ي بار يكى از اهل موبايل گفته بود در بازه زماني طولانى بستن برنامه ها از عمر باتري كم هم ميكنه
محسن جان حتما کار کن اول و فقط به صحبت های دیگران اعتنا نکن. من همین الان قلم هم در آوردم و شروع کردم به نوشتن داخل Action Memo شاید در حد 20 مگ تغییر کرد!ولی خوب قطعا هرچی باشه زمانی که قلم بیرون بیاد حافظه رم خیلی پور میشه
عزیزانی که ساکن تهران هستند، هیچ گونه آگهی در رابطه با Galaxy Tab S ندیدند؟ اینکه کی وار میشه؟
زومیت؟ ایران؟! فکر کنم از آمازون خریدند
به نظرتون مدل وای فای اگزینوس چند قیمت میخوره بیاد ایران؟ از 1500 بیشتر میشه؟
بچه ها الان کدوم برند اول هست تو دنیا از نظر فروش
هووآیی خیلی برند عجیبیه! رتبه سومه الان مثلا P7 رو داده بیرون که خیلی زیباست، اسپیکر قدرتمندی داره، سخت افزار بسیار مناسبه، صفحه نمایش خیلی خوبه و امکانات مختلفی هم مثل شخصی سازی Theme ها و استفاده از دستکش موجوده
اما باز هم یه جوری همه به این برند نگاه می کنند و باز هم برندهای دیگه ترجیح داده میشه :d کسی تجربه کار با گوشی های رده بالا هووآیی مثل همین P7 رو داشته؟
شما بعضی وقتا ها یه حرفی های میزنین که معلوم نیست شوخی یا جدی؟؟ظاهر طراحی برای من خیلی مهمه جنس بدنه خیلی مهمه! زمانی که اس4 داشتم کسی از دستم میگرفت ببینه نمیگفت عجب طراحی شاخی عجب کیفیت ساختی. ولی جی2 که گرفتم همین که کلیداش پشتشه همه میگن بده ببینم گوشیت چیه چه قدر جالبه!
میلیون ها آدم از اس5 استفاده نمیکنن اگه میلیون ها آدم از اس5 استفاده میکردن سامسونگ بعد از منتشر کردن اس5 شروع به ضرر نمیکرد!!!!!حتما الان میگید کجاش ضرر داده!
دیگه گذشت خیلی از سایت ها سامسونگ بهترین گوشی انتخاب کنن الان طراحی و جنس بدنه M8 و Z2 همه رو شگفت زده کرده ، جی3 تو کره اس5 رو به زانو در آورده و............