راهنمایی برای خرید موبایل

پ.ن : آیپد جدید همزمان با معرفی آیفون رونمایی میشه ؟
ipad Air و ipad mini 2 به علت قدرت سخت افزاری بسیار بالا و پشتیبانی مناسب Apple از بابت سیستم عامل، تا سه سال دیگه هم کافیه :d اگر پولش رو داری و با اپل هم کنار میای، خرید آیپد هم گزینه خوبی هستش که محسن ارائه کرد.
پس بیخود نمون توی خماری که نسخه جدید معرفی شه، بیاد ایران، نجومی قیمت بخوره و غیره ...
ولی اگر میبینی تبلت ممکنه خاک بخوره و به اون صورت برات کارایی نخواهد داشت و ممکنه دلت رو در حمل و نقل بزنه، برو سمت گوشی! گوشی هایی هم که بهت پیشنهاد شده تجربه جدیدی میتونه باشه تا اینکه آپید بخری و دوباره ios.

ipad Air و ipad mini 2 به علت قدرت سخت افزاری بسیار بالا و پشتیبانی مناسب Apple از بابت سیستم عامل، تا سه سال دیگه هم کافیه :d اگر پولش رو داری و با اپل هم کنار میای، خرید آیپد هم گزینه خوبی هستش که محسن ارائه کرد.
پس بیخود نمون توی خماری که نسخه جدید معرفی شه، بیاد ایران، نجومی قیمت بخوره و غیره ...
ولی اگر میبینی تبلت ممکنه خاک بخوره و به اون صورت برات کارایی نخواهد داشت و ممکنه دلت رو در حمل و نقل بزنه، برو سمت گوشی! گوشی هایی هم که بهت پیشنهاد شده تجربه جدیدی میتونه باشه تا اینکه آپید بخری و دوباره ios.
من خودم شخصا اصلا با اپل حال نمی کنم .. نمیدونم هم چرا ؟ :|
بعد این کلمه mini که بکار رفته ادم حس میکنه چیزی که دستش هست ضعیفه

اگه میخواین پرچمدار بخرین.صبر کنین تا1ماه دیگه ایفون6.نوت4.معرفی میشن
چون سونی هفتگی پرچمدار میزنه احتمالش زیاد z3هم رونمایی بشه
بهترین گوشی بازار هم اس5هستش هم از خیلی جهات مثل صفحه و دوربین بهترینه و وخیلی جهات دیگه جز بهترین هاست هم قیمت بهتری نسبت به بقیه داره

من خودم شخصا اصلا با اپل حال نمی کنم .. نمیدونم هم چرا ؟ :|
کجاش ضعیفه؟ تنها فرقش با ایپد ایر توی اندازه صفحه نمایششه. اون پردازنده 64 بیتی 2 هسته ایی از خیلی گوشی ها فبلت ها تبلت ها قوی تره.
---------------
الان ایفون 4S و 5 با اینکه پردازنده هاشون ضعیف ترن ولی آپدیت های جدید iOS رو روون اجرا میکنن حالا کر کنم مال 5S که خیلی قوی تر از ایناست تا چه قدر دیگه پشتیبانی میشه.
اگه میخواین پرچمدار بخرین.صبر کنین تا1ماه دیگه ایفون6.نوت4.معرفی میشن
چون سونی هفتگی پرچمدار میزنه احتمالش زیاد z3هم رونمایی بشه
بهترین گوشی بازار هم اس5هستش هم از خیلی جهات مثل صفحه و دوربین بهترینه و وخیلی جهات دیگه جز بهترین هاست هم قیمت بهتری نسبت به بقیه داره
اولین باری بود که میبینم اینجا به کس دیگه اس5 رو پیشنهاد میدن. اس5 گوشی خوبی هست اما جنس بدنه و شکل ظاهری دوباره میزنه تو ذوق آدم.

ipad Air و ipad mini 2 دقیقا مثل Z1 و Z1 Compact میمونه :d بدون هیچ گونه کاهش کیفیت و فقط سایز کوچکتر!
تبلت عالی هستش ولی خوب منم مثل تو به هیچ وجه با اپل حال نمی کنم :d با 1700 برای یه تبلت 8 اینچی 32 گیگ، میشه غول های آندرویدی 10 اینچی با کلی امکانات خرید!

ipad Air و ipad mini 2 دقیقا مثل Z1 و Z1 Compact میمونه :d بدون هیچ گونه کاهش کیفیت و فقط سایز کوچکتر!
تبلت عالی هستش ولی خوب منم مثل تو به هیچ وجه با اپل حال نمی کنم :d با 1700 برای یه تبلت 8 اینچی 32 گیگ، میشه غول های آندرویدی 10 اینچی با کلی امکانات خرید!
من با مقداری از حرف هات موافق آرش. با پولی که آدم میده برای اپل میتونه اندرویدی خیلی شاخی بخره.
اما من خودم معتقدم که ایپد رو وقتی که میخری خیالت راحت که چه بخوای چه نخوای 4 سال پشتیبانی نرم افزاری داره حالا اگه سخت افزارش بکشه شاید بشه 5 سال! دوم اینکه ایپد ها کیفیت ساخت و جنس بدنه خیلی عالی دارن مثل مال سامسونگ بدنه پلاستیکی و دکمه هومش لق نیست. سوم اینکه سیستم عاملش بازده بیشتری داره و روون تره با 1 2 صفحه برنامه ریخت روش تاخیر توی فرامینش بوجود نمیاره به نظرم برنامه های مهندسی برای iOS خیلی راحت تر اجرا میشه.
راستی نوت 10 2014 رو هم دیدم از 3 گیگ رمی که داره 2.2 گیگ در اختیار سیستم عامل هست و فقط 700 یا 800 مگ مال کاربر!!!! با اینکه شده 3گیگ رم ولی بازم مسخرس که فقط 700 مگ در اختیار داری!

2480 باید باشه
اگه برا مرد میخوایی بخری من رنگ گری یا همون مشکی رو پیشنهاد میکنم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
gray که میشه خاکستری :دی
ipad Air و ipad mini 2 دقیقا مثل Z1 و Z1 Compact میمونه
:d
بدون هیچ گونه کاهش کیفیت و فقط سایز کوچکتر!
تبلت عالی هستش ولی خوب منم مثل تو به هیچ وجه با اپل حال نمی کنم
:d
با 1700 برای یه تبلت 8 اینچی 32 گیگ، میشه غول های آندرویدی 10 اینچی با کلی امکانات خرید!
منظورم بیشتر میدونه چیه مثلا الان S5 و S5 mini هست .. اونی که mini هست سخت افزارش ضعیف تره .. حالا همین باعث شده ذهنیتم این جوری فرض کنه mini یعنی کوچترو ضعیفتر از نسخه اصلی
بعد بحث سخت افزاری هست االن به قول خودت اندروید غولهایی بزرگ داره که ادم سخت افزارش میبینه واقعا ترغیب میشه حتما یکیش بخره ولی بعد یک تبلت اندرویدی را با IOS مقایسه کنی میبینی چقدر سخت افزارش متفاوت هست مثلا الان همین مینی Ram 1 داره ولی الان در اندروید Ram 3 را برای پرچمدارش معقول میدونند

آخه پولی رو هم که میدی محسن جان مطرحه. آدم چرا پول اضافه میده؟ چون میخواد از امکانات زیاد استفاده کنه. یعنی این همه پول فقط برای یه آپدیت سیستم عامل که هر از گاهی میاد و آنچنان تغییرات کولاکی نداره؟! برای بدنه ای که LG هم داره همون رو با اختلاف قیمت 700 هزار تومن ارائه میکنه؟
الان برو یوتیوب و نقد ویدئویی Phonearena رو ببین برای ipad mini 2. فقط 8 دقیقه نقد هستش و نهایت امکانات این دستگاه خطم میشه به یک سری حرکات با چند انگشت. اما نوت 2014 صفحه نمایش Wide داره (این روزها 99 درصد فیلم های با کیفیت، مستطیلی یا همون Wide هستش که خوراکشون همین صفحه نمایشه نه طراحی مربع مانند آیپد)، قلم خیلی دقیقی داره، فلیپ بورد از طرف دیگه موجوده، دوربین 8 مگاپیسکلی با فلاش داره، یک سری حرکات مخصوص مثل Air View و Smart Stay موجوده که خیلی کاربردیه، یک نفر بهت کارت حافظه بده راحت میندازی داخل دستگاه یا خودت هر قدر خواستی ظرفیت رو افزایش بده، مثل آب خوردن از OTG میتونی استفاده کنی و مدیریت فایل انجام بدی، نیازی به ده تا هک و نسب توئیک برای بلوتوث و برخی قابلیت ها مثل مدیریت فایل نیست، هوس اینترنت 3G کردی درگاه سیم کارت موجوده و باطری هم همیشه توی دستگاه سامسونگ مخصوصا تبلت ها قوی بوده.
من از این جهات میگم آیپد ارزش نداره اصلا :d اگر ارزونتر بود یه حرفی ولی منطقی نیست چندان خرید این تبلت. پردازنده 64 بیتی هم واقعا بیکاره توی این دستگاه. کنسول یک Playstaion نیست که چنین سخت افزاری برای بازی ها بخواد و هیچ بازی نداریم که واقعا A7 اپل رو به خاک و خون بکشه!!! Note 2014 تبلت پرچمدار سری Note هستش که حالا حالا ها چیزی در این قسمت نزده روی دست اون (صرف نظر از Pro که فلسفه اون کلا چیز دیگه هستش) و پشتیبانی ادامه خواهد داشت همونطور که نوت 8 آپدیت کیت کت با ظاهر S5 دریافت کرد.
راستی همین Phonearena مقایسه G Pad 8.3 با ipad mini 2 هم داره که خیلی جالبه! پشت LG به خاطر دو نوار پلاستیکی خیلی توی دست راحت تر میشینه و سر نمیخوره برخلاف آیپد. چون طراحی Wide داره کمتر یک دست رو پهن میکنی، کارت حافظه میخوره، تفاوت صفحه نمایش این دو هم اصلا به چشم نمیاد. با اختلاف قیمت 700 هزار تومن محض اطلاع ;;)
یه زمانی من Note 10.1 N8000 داشتم، آیپد 4 بستگان رو با ios 6 دیدم کفم بریده بود اما 6 ماه هم آیپد خریدم که به جرات میگم بعد از 1 ماه ios میشه یک سیستم عامل معمولی و دلیل اون هم سادگی بیش از اندازه هستش که با توجه به قیمت نجومی خوب کمی زور داره.

راستی نوت 10 2014 رو هم دیدم از 3 گیگ رمی که داره 2.2 گیگ در اختیار سیستم عامل هست و فقط 700 یا 800 مگ مال کاربر!!!! با اینکه شده 3گیگ رم ولی بازم مسخرس که فقط 700 مگ در اختیار داری!
یعنی چی؟ ویندوز رم کمتری از این اشغال میکنه:|

کجاش ضعیفه؟ تنها فرقش با ایپد ایر توی اندازه صفحه نمایششه. اون پردازنده 64 بیتی 2 هسته ایی از خیلی گوشی ها فبلت ها تبلت ها قوی تره.
---------------
الان ایفون 4S و 5 با اینکه پردازنده هاشون ضعیف ترن ولی آپدیت های جدید iOS رو روون اجرا میکنن حالا کر کنم مال 5S که خیلی قوی تر از ایناست تا چه قدر دیگه پشتیبانی میشه.

اولین باری بود که میبینم اینجا به کس دیگه اس5 رو پیشنهاد میدن. اس5 گوشی خوبی هست اما جنس بدنه و شکل ظاهری دوباره میزنه تو ذوق آدم.

یعنی چی؟؟مگه ظاهر و طراحی چقدر مهمه براشما؟؟الان چون بچه های اینجا ازظاهر اش5خوششون نمیاد دیگه نباید پیشنهاد بشه؟؟
میلیون ها ادم تو دنیا اس5رو خریدن حتما کور بودن.ظاهر یه چیز سلیقه ی.بحث کارای و کیفیت گوشی مهمه
به نظر من وخیلی کارشناسان و سایت ها اس5بهترین گوشی بازاره اینکه فقط چون اینجا کسی از ظاهرش خوشش نمیاد پیشنهاد ندین غیر منطقیه

یعنی چی؟؟مگه ظاهر و طراحی چقدر مهمه براشما؟؟الان چون بچه های اینجا ازظاهر اش5خوششون نمیاد دیگه نباید پیشنهاد بشه؟؟
میلیون ها ادم تو دنیا اس5رو خریدن حتما کور بودن.ظاهر یه چیز سلیقه ی.بحث کارای و کیفیت گوشی مهمه
به نظر من وخیلی کارشناسان و سایت ها اس5بهترین گوشی بازاره اینکه فقط چون اینجا کسی از ظاهرش خوشش نمیاد پیشنهاد ندین غیر منطقیه
نمیخوام این جمع ببندم و ربطی به طرفداران سامسونگ نداره یک چیزی کلی هست و متاسفانه واقعیت داره
متاسفانه بعضی از مشتری ها کور هستند یعنی مثلا اپل یک مدل جدید زد بدون چون و چرا از نظر اونها بهترین هست نمونش فیلمش در ای تی رسان گذاشته بود که طرف ساعت اپل خریده بود فقط بخاطر اپل بودنش !
یا همین سامسونگ سر اس 3 و اس 4 که هنگ داشت من هر به طرفداراش میگفتم حاظر به قبول کردن این موضوع نبودند ( اس 5 کار نکردم نمیدونم )
تنها سر این 2 تا برند نیست یک چیز کلی هست که بعضی ها واقعا نمی بینند

درود آقا یکی از رفیقام نوت 3 داره یکیشون اس 5 من خودم با گوشی های سامسونگ حال نمیکنم بیشتر نظرم روی زد 2 هستش من بیشتر برای کارای اینترنتی و کمی هم بازی میخوام حالا بین این سه تا کدومش بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or