راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان با بودجه 1.700 تا 1.800 چه گوشی رو پیشنهاد میدین که از همه نظر عالی باشه.
g3 / ONE M8
ممنون از راهنمایی شما
من از کنسول زیاد خوشم نمیاد
راستی بنظر شما کی وارد ایران میشه و ارزش داره ایست کنم؟ یعنی قیمتش از این 1.4 پایین تر میاد؟
آقا برند انویدیا کجا HTC کجا تو بازی!!! (البته خودم گوشی HTC دارما
yahoo_4.gif
)
حالا IFA کی هست؟
htc گوشی های عالی میزنه مخصوصا من از M8 واقعا خوشم اومد ولی خوب این چیزی که میگم از سری نکسوس هست یعنی مال گوگل هست که htc میخواد بزنه تقریبا هم میشه مطمئن بود از پردازنده انویدیا استفاده میکنه چون نکسوس های قبلی از تگرا استفاده کرده
اگر ایران بیاد قیمتش پایین 1 احتمالا هست چون مردم علاقه خاصی به برند بازی دارند یعنی هر کی یک مدل خاصی خرید یا اسمش برد یا دید دست بقیه میگه همونو میخوام و یکم تحقیق نمیکنه ببینه ایا با همین قیمت مدل بهتری هم هست یا نه
فکر کنم شهریور باشه

آخرین ویرایش:
htc گوشی های عالی میزنه مخصوصا من از M8 واقعا خوشم اومد ولی خوب این چیزی که میگم از سری نکسوس هست یعنی مال گوگل هست که htc میخواد بزنه تقریبا هم میشه مطمئن بود از پردازنده انویدیا استفاده میکنه چون نکسوس های قبلی از تگرا استفاده کرده
اگر ایران بیاد قیمتش پایین 1 احتمالا هست چون مردم علاقه خاصی به برند بازی دارند یعنی هر کی یک مدل خاصی خرید یا اسمش برد یا دید دست بقیه میگه همونو میخوام و یکم تحقیق نمیکنه ببینه ایا با همین قیمت مدل بهتری هم هست یا نه
فکر کنم شهریور باشه
پس بنظر شما اگه ایست کنم، توی شهریور با قیمت 1 یا کمتر هم گیر میاد
اگه اینجوریه بنظر شما که من ایست میکنم!!!
ولی نمیدونم اینجا نوشته پاییز میاد!! (البته جای دیگه ندیدم فقط ایجا دیدم)
مشخصات فنی و قیمت تبلت NVIDIA Shield فاش شد

این چیزی که میگم از سری نکسوس هست یعنی مال گوگل هست که htc میخواد بزنه تقریبا هم میشه مطمئن بود از پردازنده انویدیا استفاده میکنه چون نکسوس های قبلی از تگرا استفاده کرده

دقیقا کدوم نکسوس از تگرا استفاده کرده ؟! تا جایی که تو خاطرم هست نکسوس تگرایی نداریم :-/

قیمتش تو ایران به احتمال 99% زیر 1 تومن نخواهد شد ...

دقیقا کدوم نکسوس از تگرا استفاده کرده ؟! تا جایی که تو خاطرم هست نکسوس تگرایی نداریم :-/

قیمتش تو ایران به احتمال 99% زیر 1 تومن نخواهد شد ...
Asus Google Nexus 7 - مشخصات تبلت ایسوس گوگل نکسوس 7 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
این 1 دونه :دی
من دقیقا شانسی اینو دیدم که تگرا بود فکر کردم بقیه هم تگراست :دی
اما قیمتش باید حدود 1 باشه دیگه بالاتر از 110 نباید گرفت تا قیمتش معقول بشه
من میگم تا شهریور صبر کن ببین تبلت های جدید چی میاد شاید همین تبلت HTC که شایعه شده باشه هم معرفی شد چون این تبلت گفته میشه صفحه QHD داره یعنی کیفیت صفحه دو برابری در مقابل Full HC

راستی این 1400 قیمت گفتی مطمئنی مخصوص اپراتور خاص مثل AT@T نیست ؟ چون میگم اگر گرفتی و فقط با سیم کارت های این اپراتور کار کنه بدردت نخمیخوره

یه نگاهیم به MiPad بکن...خیلی تبلت خوبیه..طراحی که کاملا ipad mini 2 هست با همون صفحه نمایش و رزولوشن...پردازنده K1 انویدیاست. دوربین 8 و 5 که 8 خوبی داره .2 گیگم رم داره...16 و 64 گیگم هست تا 128 گیگم رم میخوره...یکی از بهترین ساپورت ها و UI های اندروید هم داره...قیمتشم حدود 1 تا 1100 ایناست.حیف از تبلت خوشم نمیاد و گوشی که خریدم 5.5 و فرقه زیادی دیگه با تبلت نداره وگر نه حتما یدونه میخریدم...
پ.ن:30 روز گذشته هنوز گوشیم نرسیده :d مردیم از دسته این 1200 !

یه نگاهیم به MiPad بکن...خیلی تبلت خوبیه..طراحی که کاملا ipad mini 2 هست با همون صفحه نمایش و رزولوشن...پردازنده K1 انویدیاست. دوربین 8 و 5 که 8 خوبی داره .2 گیگم رم داره...16 و 64 گیگم هست تا 128 گیگم رم میخوره...یکی از بهترین ساپورت ها و UI های اندروید هم داره...قیمتشم حدود 1 تا 1100 ایناست.حیف از تبلت خوشم نمیاد و گوشی که خریدم 5.5 و فرقه زیادی دیگه با تبلت نداره وگر نه حتما یدونه میخریدم...
پ.ن:30 روز گذشته هنوز گوشیم نرسیده :d مردیم از دسته این 1200 !
مگه چی خریدی که هنوز بهت نرسیده؟!:-/

اما قیمتش باید حدود 1 باشه دیگه بالاتر از 110 نباید گرفت تا قیمتش معقول بشه

من میگم تا شهریور صبر کن ببین تبلت های جدید چی میاد شاید همین تبلت HTC که شایعه شده باشه هم معرفی شد چون این تبلت گفته میشه صفحه QHD داره یعنی کیفیت صفحه دو برابری در مقابل Full HD

راستی این 1400 قیمت گفتی مطمئنی مخصوص اپراتور خاص مثل AT@T نیست ؟ چون میگم اگر گرفتی و فقط با سیم کارت های این اپراتور کار کنه بدردت نخمیخوره
بابا این اصلا سیم کارت نمیخوره که اپراتور داشته باشه!!!!
خوب من هم داخل شهریور میخوام بگیرم ولی یک چیزی هست اگه HTC هم K1 باشه و صفحه QHD بازم نمیتونه جای اون دسته و قلم رو بگیره، چون با اون دسته دقیقا میشه کنسول!!!!!

Amazon.com : NVIDIA SHIELD Tablet : Computers & Accessories
Amazon.com: NVIDIA SHIELD Wireless Controller: Computers & Accessories
Amazon.com: NVIDIA SHIELD Tablet Stylus: Computers & Accessories البته این رو خودش هست
Amazon.com: NVIDIA SHIELD Tablet Cover: Computers & Accessories این کاورشم خیلی باحاله

اینم کلیپ باحالی از تمام قابلیت هاش
https://www.youtube.com/watch?v=6rI5wdrUDxs

بابا این اصلا سیم کارت نمیخوره که اپراتور داشته باشه!!!!
خوب من هم داخل شهریور میخوام بگیرم ولی یک چیزی هست اگه HTC هم K1 باشه و صفحه QHD بازم نمیتونه جای اون دسته و قلم رو بگیره، چون با اون دسته دقیقا میشه کنسول!!!!!

Amazon.com : NVIDIA SHIELD Tablet : Computers & Accessories
Amazon.com: NVIDIA SHIELD Wireless Controller: Computers & Accessories
Amazon.com: NVIDIA SHIELD Tablet Stylus: Computers & Accessories البته این رو خودش هست
Amazon.com: NVIDIA SHIELD Tablet Cover: Computers & Accessories این کاورشم خیلی باحاله

اینم کلیپ باحالی از تمام قابلیت هاش
https://www.youtube.com/watch?v=6rI5wdrUDxs
حرف شما درسته :دی
فقط میخواستم بگم گزینه دیگه هم هست
فقط من نگران یک چیزی هستم بعد ایا میشه فروختش یا نه

دوستان ظاهرا این Nvidia شیلد تبلت دسته و قلمشو جدا باید خرید یعنی تو باکس خودش نیست ، این اقلامشم الان اومده ؟ خودشم تو بازار راحت گیر میاد ؟ بدیش اینه که نت 10 مگ برای اجرای بازیای pc میخواد :| ( با پینگ 40ms که تو ایران جوکی بیشتر نیست :دی )
--
یک گوشی مناسب ، سایز بزرگ ( نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک ، مناسب فیلم و نت گردی ) و قدرتمند اگه لطف کنید معرفی کنید ممنون میشم . زیر 2تومن و دیگه بیش تر از 1700 یا 800 نشه !

دوستان ظاهرا این Nvidia شیلد تبلت دسته و قلمشو جدا باید خرید یعنی تو باکس خودش نیست ، این اقلامشم الان اومده ؟ خودشم تو بازار راحت گیر میاد ؟ بدیش اینه که نت 10 مگ برای اجرای بازیای pc میخواد :| ( با پینگ 40ms که تو ایران جوکی بیشتر نیست :دی )
--
یک گوشی مناسب ، سایز بزرگ ( نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک ، مناسب فیلم و نت گردی ) و قدرتمند اگه لطف کنید معرفی کنید ممنون میشم . زیر 2تومن و دیگه بیش تر از 1700 یا 800 نشه !

G3 و m8 وz2
گزینه های خوبی ان.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• GPSY

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or