راهنمایی برای خرید موبایل

Low-end devices brought into the foldقدیمی ترین و جدیدترین ابزارهای آندرویدی بر اساس تعاریف مندرج در کیت کت (New API) از 512 مگ رم بیشتر نیاز ندارند و این بدان معناست که همه ابزار می توانند از امکانات سیستم عامل جدید بهره مند شوند و توسعه گران نرم افزاری بر اساس رم 512 اپ های خود را بهینه کنند.ویژگی های سیستم عامل آندروید 4.4: کیت کت
برای اینکه این بحث به سرانجام برسه: یجا یه تحلیل درباره همین اپدیت نشدن s3 به کیت کت خوندم،خلاصه مطلب این بود که به دلیل وجود برنامه های زیاد روی s3 و صد البته رزولوشن hd و رابط کاربری سنگین سامسونگ میزان نیاز به رم فوق العاده بالا میره و عملا یک گیگ رم برای اپدیت شدن به کیت کت کفایت نمیکنه، این طور که اون سایت گفته بود تنها راهش اینه که سامسونگ تعدادی از این برنامه هاش رو در s3 غیر فعال کنه تا گوشی بتونه کیت کتو راحت اجرا کنه که همچین چیزی اصلا توجیه نداره چون شاید خیلی از کاربرا درحال استفاده از اون برنامه هایی باشند که سامسونگ میخواد حذفشون کنه...
پس موندن روی جلی بین و حفظ همه برنامه ها عقلانی تر از اپدیت شدن s3 به کیت کته. با این تفاسیر مشخص میشه که چرا پرچمدار 2 سال قبل سامسونگ نمیتونه کیت کت بگیره اما گوشی های دیگه با رم برابر یا حتی کمتر مشکلی باهاش ندارند...

Low-end devices brought into the foldقدیمی ترین و جدیدترین ابزارهای آندرویدی بر اساس تعاریف مندرج در کیت کت (New API) از 512 مگ رم بیشتر نیاز ندارند و این بدان معناست که همه ابزار می توانند از امکانات سیستم عامل جدید بهره مند شوند و توسعه گران نرم افزاری بر اساس رم 512 اپ های خود را بهینه کنند.ویژگی های سیستم عامل آندروید 4.4: کیت کت

Surface pro 3 .. فقط 6 میلیون تومان ناقابل
:whistling:

شیش میلیون؟!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟! مگه اومد ایران؟ خیلی از سرفیس خوشم میاد در اینده اگه دکتر یا مهندس شدم میخرم.
بچه ها نظرم فهلا قطعی شد میرم همون ایپد مینی 2 که گفتم رو ببینم تمیز هست یا که پشت تلفن بهم گفت تمیزه بیا ببین.
موقع خرید چ نکاتی رو در نظر بگیرم!؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

برای اینکه این بحث به سرانجام برسه: یجا یه تحلیل درباره همین اپدیت نشدن s3 به کیت کت خوندم،خلاصه مطلب این بود که به دلیل وجود برنامه های زیاد روی s3 و صد البته رزولوشن hd و رابط کاربری سنگین سامسونگ میزان نیاز به رم فوق العاده بالا میره و عملا یک گیگ رم برای اپدیت شدن به کیت کت کفایت نمیکنه، این طور که اون سایت گفته بود تنها راهش اینه که سامسونگ تعدادی از این برنامه هاش رو در s3 غیر فعال کنه تا گوشی بتونه کیت کتو راحت اجرا کنه که همچین چیزی اصلا توجیه نداره چون شاید خیلی از کاربرا درحال استفاده از اون برنامه هایی باشند که سامسونگ میخواد حذفشون کنه...
پس موندن روی جلی بین و حفظ همه برنامه ها عقلانی تر از اپدیت شدن s3 به کیت کته. با این تفاسیر مشخص میشه که چرا پرچمدار 2 سال قبل سامسونگ نمیتونه کیت کت بگیره اما گوشی های دیگه با رم برابر یا حتی کمتر مشکلی باهاش ندارند...
این ها برای تو دلیل منطقیه ولی برای من دلیل بچه گانه برای اینکه مدل های بالاترش فروش بره !

NVIDIA SHIELD Tablet
سلام دوستان نظرتون درباره ی این تبلت چیه؟
1.5 میلیون خوبه؟
ارزشش رو داره این پولو بدی بهش؟
اگه منظورت اون قدیمی هست که شبیه کنسول بازیه که خیر قدیمی شده دیگه
اگرم منظورت این جدیده است که با پردازنده k1 معرفی شد بازم خیر چون 300 دلار قیمتشه و باید زیر 1 تومن باشه و 1.5 واسش بالاست...این قیمتی که گفتم باشه از هر تبلتی تو بازار سرتره تو رنج خودش

اگه منظورت اون قدیمی هست که شبیه کنسول بازیه که خیر قدیمی شده دیگه
اگرم منظورت این جدیده است که با پردازنده k1 معرفی شد بازم خیر چون 300 دلار قیمتشه و باید زیر 1 تومن باشه و 1.5 واسش بالاست...این قیمتی که گفتم باشه از هر تبلتی تو بازار سرتره تو رنج خودش
آره منظورم جدیده هست
خودم میدونم گرونه 1.4 هم گیر میاد ولی چه میشه کرد ایرانم که نیست فقط آمریکا هست و من هم اگه بشه میخوام از آمازون با واسطه بگیرم
طبق منابع هم داخل پاییز برای آسیا عرضه میشه که آیا ایران بیاد یا نه!!!
با این اوصاف نظر شما چیه؟
میرزه؟
Amazon.com : NVIDIA SHIELD Tablet : Computers & Accessories
البه برای بازی میخواما چون میدونین دیگه 192 هسته کودا!!!

آره منظورم جدیده هست
خودم میدونم گرونه 1.4 هم گیر میاد ولی چه میشه کرد ایرانم که نیست فقط آمریکا هست و من هم اگه بشه میخوام از آمازون با واسطه بگیرم
طبق منابع هم داخل پاییز برای آسیا عرضه میشه که آیا ایران بیاد یا نه!!!
با این اوصاف نظر شما چیه؟
میرزه؟
Amazon.com : NVIDIA SHIELD Tablet : Computers & Accessories
البه برای بازی میخواما چون میدونین دیگه 192 هسته کودا!!!
اگه با قیمتش مشکل نداری بعید میدونم تبلتی با این سخت افزار حالا حالاها عرضه بشه...فوق فوق العادست

اگه با قیمتش مشکل نداری بعید میدونم تبلتی با این سخت افزار حالا حالاها عرضه بشه...فوق فوق العادست
من اول میخواستم یه کیس برای گیمینگ با قیمت 2.5 بگیرم ولی وقتی این رو دیدم با این قدرت و قابل جابجایی بودن شک کردم حالا الآن مشورت میخوام تا ببینم تصمیمم عقلانی هست یا نه!!!

من اول میخواستم یه کیس برای گیمینگ با قیمت 2.5 بگیرم ولی وقتی این رو دیدم با این قدرت و قابل جابجایی بودن شک کردم حالا الآن مشورت میخوام تا ببینم تصمیمم عقلانی هست یا نه!!!
اگر صبر داشته باشی ایران هم میاد ولی اگرذ قیمتش برات مشکلی نداره اینو بگیر
ولی یه چیزی شما که میخوای 1400 بدی تبلت برای بازی چرا کنسول نمیخری ؟ همین الان PS4 1480 هست
ولی خوب این تبلت جز برترین هاست
یک چیزی شایه شده که HTC قراره نکسوس تبلت بدی را بسازه که دقیقا همین پردازنده K1 هم میخواد استفاده کنه
تا IFA 2014 صبر کن ببین چه نوع تبلت های جدیدی معرفی میشه
[h=2]خط و نشان تبلت شیلد انویدیا با انتشار نتایج بنچمارک[/h]http://www.zoomit.ir/articles/tablet/12992-nvidias-shield-tablet-smokes-competition

آخرین ویرایش:
اگر صبر داشته باشی ایران هم میاد ولی اگرذ قیمتش برات مشکلی نداره اینو بگیر
ولی یه چیزی شما که میخوای 1400 بدی تبلت برای بازی چرا کنسول نمیخری ؟ همین الان PS4 1480 هست
ولی خوب این تبلت جز برترین هاست
یک چیزی شایه شده که HTC قراره نکسوس تبلت بدی را بسازه که دقیقا همین پردازنده K1 هم میخواد استفاده کنه
تا IFA 2014 صبر کن ببین چه نوع تبلت های جدیدی معرفی میشه
خط و نشان تبلت شیلد انویدیا با انتشار نتایج بنچمارک

خط و نشان تبلت شیلد انویدیا با انتشار نتایج بنچمارک - زومیت
ممنون از راهنمایی شما
من از کنسول زیاد خوشم نمیاد
راستی بنظر شما کی وارد ایران میشه و ارزش داره ایست کنم؟ یعنی قیمتش از این 1.4 پایین تر میاد؟
آقا برند انویدیا کجا HTC کجا تو بازی!!! (البته خودم گوشی HTC دارما:d)
حالا IFA کی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or