دوستان نظرتون راجب nexus 5 چیه؟ بین همه مدلا این فکر کنم بیشتر به کارم بیاد چون حداقل 3-4 سال میخوام گوشی رو نگه دارم اپدیت اندروید مهمه برام.
و یه چیزی: صفحه 5 اینچ کار باهاش راحته؟ چون با نوت 1 رفیقم که کار کردم خیلی بزرگ بد دست بود....
یه جا خوندم یه مدل جدیدش اومده طراحیش بهتر شده؟!گوشی خوبی و ساپورت عالی داره از لحاظ نرم افزاری.تو این رنج جی 2 هم میتونه انتخاب خوبی باشه.اره کار کردن باهاش راحت.خودت داری میگی نوت
یه جا خوندم یه مدل جدیدش اومده طراحیش بهتر شده؟!
درسته؟
منظورت منوهاشه که خسته کننده میشه یا از لحاظ امکانات و نرم افزار؟ اگر منظورت ظاهر و منوهاشه مهم نیست ارزش اینو داره که دیگه معطل شرکت سازنده نشی تا اندروید جدید رو واست بده یا نده...فکر نمیکنم تو طراحی تغغیری کرذه باشه.سری اول نویز دوربین داشت که فکر کنم تو سری های بعدی حل شد.درضمن اندرویدخام بعد مدتی خسته کننده میشه
منظورت منوهاشه که خسته کننده میشه یا از لحاظ امکانات و نرم افزار؟ اگر منظورت ظاهر و منوهاشه مهم نیست ارزش اینو داره که دیگه معطل شرکت سازنده نشی تا اندروید جدید رو واست بده یا نده...
از نظر ساپورت نرم افزاری خیالت راحت هست که اخرین ورژن اندروید همیشه براش میاد و جز اولین دستگاه هایی هم هست که دریافت میکنه و چون شما میگی 3-4 سال هم می خوای دست بگیری خیالت راحت هست حتما پشتبانی میشه مثلا S3 که برای 2 سال قبل هست سامسونگ به یک بهانه الکی حاضر نشد پرچمدار 2 رده قبلش به 4.4 اپدیت کنه که این خیلی تو ذوق میزنهدوستان نظرتون راجب nexus 5 چیه؟ بین همه مدلا این فکر کنم بیشتر به کارم بیاد چون حداقل 3-4 سال میخوام گوشی رو نگه دارم اپدیت اندروید مهمه برام.
و یه چیزی: صفحه 5 اینچ کار باهاش راحته؟ چون با نوت 1 رفیقم که کار کردم خیلی بزرگ بد دست بود....
g2 رو دیدم،خوبه،کیفیت ساختش زیاد خوب نیست و پشتش هم مستعد جذب اثر انگشته (چیزی که من خیلی روش حساسم) از اون دکمه های پاور و اینا که پشت گوشیه هم زیاد خوشم نیومد. دوربین هم جز اولویت هام نیست پس همون دوربین 8 نکسوس کافیه برام.در مجموع نکسوس نظرمو بیشتر جلب کرد با توجه به اینکه 100 تومن هم ارزونتره.از نظر ساپورت نرم افزاری خیالت راحت هست که اخرین ورژن اندروید همیشه براش میاد و جز اولین دستگاه هایی هم هست که دریافت میکنه و چون شما میگی 3-4 سال هم می خوای دست بگیری خیالت راحت هست حتما پشتبانی میشه مثلا S3 که برای 2 سال قبل هست سامسونگ به یک بهانه الکی حاضر نشد پرچمدار 2 رده قبلش به 4.4 اپدیت کنه که این خیلی تو ذوق میزنه
من مدتی گوشیم صفحش 5.5 بود دیگه زیر 5.5 به چشمم نمیومد و از نظر من صفحه 5 مینی حساب شد و زیر 4 که اصلا چشم چیزی نمیبینه
G2 هم یک نظری بهش بنداز، همین مشخصات داره ولی صفحه بزرگتر ( 5.2 ) در همون ابعاد داده ( به دلیل حذف دکمه ها و کم کردن حاشیه صفحه ) و دوربین 13 هست و کیفیت بهتری داره و البته اندروید 4.4 هم هست ... باتریش 3000 و 700 تا از نکسوس بالاتر هست و خیالت از شارژ هم راحت میشه
در کل بین 2 گوشی اگر میخوای اندروید جدید که اومد درجا برای گوشیت بیاد نکسوس ولی این برات مهم نیست ( مثل من اصلا اهمیتی نداره ) G2 چون گوشی کاملتری هست و قیمتش هم یکی هست
البته نه اینکه اندروید جدید برای G2 نمیاد فقط چند ماه طول میکشه
2400 تا واقعا کم هستباطری 930 همونطور که پیشبینی میشد جالب نیست !
اره گوشیه خوبیه ... کامل هر چی بخای اوکی توش.دوستان میخواستم گوشی htc one max روبگیرم.به نظرتون انتخاب خوبی هست؟واینکه قیمت 16 گیکش چند قیمته؟بعضی سایتها میگن دو مدل تایوان وچین تو بازار هست.کدوم مدل و بگیرم بهتره؟ممنون
سلام
می خواستمLG G2 بخرم ، لطف کنید بگید که امکان تعویض باطری در صورتی که خراب شد هست ؟ ( چون تو مشخصاتش نوشته غیر قابل جدا شدن یا همچین چیزی ) با تشکر