راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان نظرتون راجب nexus 5 چیه؟ بین همه مدلا این فکر کنم بیشتر به کارم بیاد چون حداقل 3-4 سال میخوام گوشی رو نگه دارم اپدیت اندروید مهمه برام.
و یه چیزی: صفحه 5 اینچ کار باهاش راحته؟ چون با نوت 1 رفیقم که کار کردم خیلی بزرگ بد دست بود....

دوستان نظرتون راجب nexus 5 چیه؟ بین همه مدلا این فکر کنم بیشتر به کارم بیاد چون حداقل 3-4 سال میخوام گوشی رو نگه دارم اپدیت اندروید مهمه برام.
و یه چیزی: صفحه 5 اینچ کار باهاش راحته؟ چون با نوت 1 رفیقم که کار کردم خیلی بزرگ بد دست بود....

گوشی خوبی و ساپورت عالی داره از لحاظ نرم افزاری.تو این رنج جی 2 هم میتونه انتخاب خوبی باشه.اره کار کردن باهاش راحت.خودت داری میگی نوت

فکر نمیکنم تو طراحی تغغیری کرذه باشه.سری اول نویز دوربین داشت که فکر کنم تو سری های بعدی حل شد.درضمن اندرویدخام بعد مدتی خسته کننده میشه
منظورت منوهاشه که خسته کننده میشه یا از لحاظ امکانات و نرم افزار؟ اگر منظورت ظاهر و منوهاشه مهم نیست ارزش اینو داره که دیگه معطل شرکت سازنده نشی تا اندروید جدید رو واست بده یا نده...

منظورت منوهاشه که خسته کننده میشه یا از لحاظ امکانات و نرم افزار؟ اگر منظورت ظاهر و منوهاشه مهم نیست ارزش اینو داره که دیگه معطل شرکت سازنده نشی تا اندروید جدید رو واست بده یا نده...

اره منظورم منو....هرکسی نظری داره

از نظر ساپورت نرم افزاری خیالت راحت هست که اخرین ورژن اندروید همیشه براش میاد و جز اولین دستگاه هایی هم هست که دریافت میکنه و چون شما میگی 3-4 سال هم می خوای دست بگیری خیالت راحت هست حتما پشتبانی میشه مثلا S3 که برای 2 سال قبل هست سامسونگ به یک بهانه الکی حاضر نشد پرچمدار 2 رده قبلش به 4.4 اپدیت کنه که این خیلی تو ذوق میزنه
من مدتی گوشیم صفحش 5.5 بود دیگه زیر 5.5 به چشمم نمیومد و از نظر من صفحه 5 مینی حساب شد و زیر 4 که اصلا چشم چیزی نمیبینه :دی
G2 هم یک نظری بهش بنداز، همین مشخصات داره ولی صفحه بزرگتر ( 5.2 ) در همون ابعاد داده ( به دلیل حذف دکمه ها و کم کردن حاشیه صفحه ) و دوربین 13 هست و کیفیت بهتری داره و البته اندروید 4.4 هم هست ... باتریش 3000 و 700 تا از نکسوس بالاتر هست و خیالت از شارژ هم راحت میشه
در کل بین 2 گوشی اگر میخوای اندروید جدید که اومد درجا برای گوشیت بیاد نکسوس ولی این برات مهم نیست ( مثل من اصلا اهمیتی نداره ) G2 چون گوشی کاملتری هست و قیمتش هم یکی هست
البته نه اینکه اندروید جدید برای G2 نمیاد فقط چند ماه طول میکشه

از نظر ساپورت نرم افزاری خیالت راحت هست که اخرین ورژن اندروید همیشه براش میاد و جز اولین دستگاه هایی هم هست که دریافت میکنه و چون شما میگی 3-4 سال هم می خوای دست بگیری خیالت راحت هست حتما پشتبانی میشه مثلا S3 که برای 2 سال قبل هست سامسونگ به یک بهانه الکی حاضر نشد پرچمدار 2 رده قبلش به 4.4 اپدیت کنه که این خیلی تو ذوق میزنه
من مدتی گوشیم صفحش 5.5 بود دیگه زیر 5.5 به چشمم نمیومد و از نظر من صفحه 5 مینی حساب شد و زیر 4 که اصلا چشم چیزی نمیبینه :دی
G2 هم یک نظری بهش بنداز، همین مشخصات داره ولی صفحه بزرگتر ( 5.2 ) در همون ابعاد داده ( به دلیل حذف دکمه ها و کم کردن حاشیه صفحه ) و دوربین 13 هست و کیفیت بهتری داره و البته اندروید 4.4 هم هست ... باتریش 3000 و 700 تا از نکسوس بالاتر هست و خیالت از شارژ هم راحت میشه
در کل بین 2 گوشی اگر میخوای اندروید جدید که اومد درجا برای گوشیت بیاد نکسوس ولی این برات مهم نیست ( مثل من اصلا اهمیتی نداره ) G2 چون گوشی کاملتری هست و قیمتش هم یکی هست
البته نه اینکه اندروید جدید برای G2 نمیاد فقط چند ماه طول میکشه
g2 رو دیدم،خوبه،کیفیت ساختش زیاد خوب نیست و پشتش هم مستعد جذب اثر انگشته (چیزی که من خیلی روش حساسم) از اون دکمه های پاور و اینا که پشت گوشیه هم زیاد خوشم نیومد. دوربین هم جز اولویت هام نیست پس همون دوربین 8 نکسوس کافیه برام.در مجموع نکسوس نظرمو بیشتر جلب کرد با توجه به اینکه 100 تومن هم ارزونتره.
مسلما بعد از 2-1 سال دیگه عمرا g2 اپدیت واسش نمیاد(مثل همین s3 که گفتی و اکسپریا spو c و خیلی گوشی های دیگه) که این مورد برای من مهمه.

دوستان میخواستم گوشی htc one max روبگیرم.به نظرتون انتخاب خوبی هست؟واینکه قیمت 16 گیکش چند قیمته؟بعضی سایتها میگن دو مدل تایوان وچین تو بازار هست.کدوم مدل و بگیرم بهتره؟ممنون

d8c9f71eaa69.png

باطری 930 همونطور که پیشبینی میشد جالب نیست !

سلام
می خواستم
LG G2 بخرم ، لطف کنید بگید که امکان تعویض باطری در صورتی که خراب شد هست ؟ ( چون تو مشخصاتش نوشته غیر قابل جدا شدن یا همچین چیزی ) با تشکر

دوستان میخواستم گوشی htc one max روبگیرم.به نظرتون انتخاب خوبی هست؟واینکه قیمت 16 گیکش چند قیمته؟بعضی سایتها میگن دو مدل تایوان وچین تو بازار هست.کدوم مدل و بگیرم بهتره؟ممنون
اره گوشیه خوبیه ... کامل هر چی بخای اوکی توش.
تو دست هم با توجه به بدنه زیباش نمای خوبی داره.
بعد از اپدینت دوربینشم بهتر عکس میگیره چه روز و چه شب.
16 گیگش الان حدوده 1.300 شده.
کلن گوشی های htc تو تایوان و چین خط تولیدشون قرار داره.
از نظر قطعات یکی هستن ولی به نسبت خیال ادم از تایوانش راحت تره چون نظارت بهتری هست و خرابی کمتری به نسبت تولید چین دارن.
چون گوشی ها به صورت منطقه ای دارای رم های متفاوتی هستن اگه بتونید با رم خاورمیانه گیر بیارید بهتره که منوها هم از زبون پارسی پشتیبانی میکنن.
در غیر این صورت بهتره رم امریکا بعدش اروپا رو بگیرید.
شک نکن گوشی رو تو دست بگیری سریع میخریش!
اسپیکراش خداست!

سلام
می خواستم
LG G2 بخرم ، لطف کنید بگید که امکان تعویض باطری در صورتی که خراب شد هست ؟ ( چون تو مشخصاتش نوشته غیر قابل جدا شدن یا همچین چیزی ) با تشکر

سلام. شما اول بتونید باتریشو خراب کنید بقیشو درست میکنیم.
در کل خیالتون راحت. نمایندگی ها به راحتی تعویض میکنن. اونی که نوشته غیر قابل تعویض درستش غیر قابل برای کاربره! تعمیرکار عوض میکنه. مشکلی نیست از این بابت.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Susha اونای که اس دارن اندازه شما حرص اپدیت نشدن اس رو نمیخورن:دی چه گیری دادی خدایی
هیچکدوم از برندها پرچمدار6ماه اول2012رو به 4.4اپدیت نکردن حداقل سامسونگ نسخه2گیگ اس3رو اپدیت میکنه
ولی ال جی و اچ تی سی وسونی انگار اصلا گوشی نساختن کلا بیخیال شدن
سامسونگ پشتیبانیش از بقیه بهتره توم دقیقا گیر دادی بهش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or