راهنمایی برای خرید موبایل

Susha اونای که اس دارن اندازه شما حرص اپدیت نشدن اس رو نمیخورن:دی چه گیری دادی خدایی
هیچکدوم از برندها پرچمدار6ماه اول2012رو به 4.4اپدیت نکردن حداقل سامسونگ نسخه2گیگ اس3رو اپدیت میکنه
ولی ال جی و اچ تی سی وسونی انگار اصلا گوشی نساختن کلا بیخیال شدن
سامسونگ پشتیبانیش از بقیه بهتره توم دقیقا گیر دادی بهش:دی
LG optimus g را هم میخواد به 4.4 اپدیت کنه گوشی 3 رده قبلی خودش !
ببین اپدیت کردن چیزی نیست که مشکل داشته باشه خودشون نخواستند .. الان یک گوشی با رم 512 هم کیت کت میشه روش نصب کرد
اپدیت برای بعضی ها خیلی مهم هست اما برای یکی مثل من اصلا اهمیتی نداره

اینقدر دنبال آپدیت نباشین بابا.نسخه 4.4 غیر از سفید کردن نوار نوتیفکیشن بالا هیچ چیزی نداره:|البته یه قابلیتی به گوشیتون اضافه میکنه که دیگه باید دور بازی hd رو خط بکشین:d
الان رو گوشی خودم htc one و گوشی برادرم note 3 نسخه 4.4 هست و غیر از temple run 2 چیزی روش نیست که اونم ایشالا با آپدیت اندروید L دیگه اجرا نمیشه:d

LG optimus g را هم میخواد به 4.4 اپدیت کنه گوشی 3 رده قبلی خودش !
ببین اپدیت کردن چیزی نیست که مشکل داشته باشه خودشون نخواستند .. الان یک گوشی با رم 512 هم کیت کت میشه روش نصب کرد
اپدیت برای بعضی ها خیلی مهم هست اما برای یکی مثل من اصلا اهمیتی نداره
اپتیموس جی 6ماهه دومه2012عرضه شد و2گیگ رم داره:دی
اپتسموس4ایکس اچ دی.اچ تی سی وان اکس.سونی اکسپریا اس واس3 پرچمدارهای 6ماهه اول2012بودن.وفقط اس3دو گیگ اندروید4.4رو گرفته:دی
چند بار تا حالا این مقایسه اس3با یه گوشی رده پایین رو کردی مقایست اشتباهه به نظر شما کاربرد گوشی مثل اس3با گوشی مثل الی جیl40یکیه؟؟اس3یه گوشی مالتی میدیا4هسته ای با صفحه4.8اچ دی
ال جی یه گوشی کوچیک فقط برا کارای عادی و بازی های سبک و مشکل زیاید با4.4براش درست نمیشه
ولی شاید اس3با تاچ وایز جدید4.4پر مشکل و هنگ و لگ و..بشه
شاید دلیل کمبود رم سامسونگ برا اپدیت نکردن درست باشه چون داره همه گوشی های رده متوسط به بالا رو با رم1.5عرضه میکنه

بچه ها تبلت تا 1.5 چه مدل برندی خوبه؟!
IPad air
Air و Mini 2 توی این رینج قیمتی عالیه البته اگر 16 گیگ برات کافیه، با IOS راحت کنار میای و به اینترنت 3G سیم کارت هم نیازی نداری!
تبلت های دیگه هست مثل Galaxy tab 4 10 که با بیمه حدود 1300 در میاد اما نه کیفیت تصویر جالبی داره نه قدرت خوب.
سه کار میتونی انجام بدی:
1- بری سراغ LG Gpad 8.3 - Note 8 و یا Nexus 7 2013 که هیچ کدوم از 1100 بیشتر نیست و به شخصه دو تای اول رو بیشتر ترجیح میدم (بسته به کارم) چون Nexus 7 کوچیکه برای یه تبلت!
2- صد تومن اضافه کنی، با 1600 میتونی یکی از تبلت های شاهکار سامسونگ یعنی Note 2014 رو بخری! (16 گیگ البته - کارت حافظه و سیم هم می خوره)
3- صبر کنی این Galaxy tab S بیاد ببینیم قیمتش چنده (البته مدل Wifi وگرنه سیم کارت خور LTE حداقل 1700 رو شاخشه)

ممنون بچه ها
این نوت 10 اینچ 2014 به نظر تبلت خیلی خوبیه اما اول از همه میخوام مصرف باطری کمی داشته باشه(نسبت به بقیه ها) دوم اینکه تا چند سال مطمئن باشه که آپدیت براش میاد سوم اینکه کمتر داغ کنه این مدل 8 هسته ایی هست موقع کار فکر کنم زیاد داغ کنه.
نظر خودم روی ایپد مینی 2 نسخه 32 گیگ هست با iOS که مشکلی ندارم حتی الان اپل ای دیم هم شارژ شده است برای خرید برنامه اورجینال:d.
به نظرتون کدومش برنامه های طراحی و ادیت فایل های بهتری؟

نظر خودم روی ایپد مینی 2 نسخه 32 گیگ هست با iOS که مشکلی ندارم
1600 برای تبلت 8 اینچی؟! البته قدرت و کیفیت تصویر خارق العاده ای داره ولی بازم 8 اینچ این قیمت بدون سیم زور میاد بدجور :d مخصوصا وقتی که G Pad کیفیت تصویر مشابه رو ارائه می کنه با قیمت خیلی پایین تر!
به نظرتون کدومش برنامه های طراحی و ادیت فایل های بهتری؟
صد درصد در نوت 10 با S Pen و صفحه نمایش 10 اینچ Wide طراحی رو به مراتب راحت تر میکنه. فایل هم که خوب آندروید کاملا واضحه چه آزادی عملی در ویرایش و دستکاری و دستری به فایل های مختلف (چه اطلاعات شخصی چه سیستمی) بهت ارائه میکنه :d
اشتباه نکن ... بده Note 10 2014 بخر.

والا موندم چیکار کنم الان رفتم چندین و چند سایت نظرات رو خوندم.
نصف بیشتر داشتن میگفتن که نوت 10 برنامه نوتش مشکل داره بعد از مدتی به هم میریزه یاداشت ها. مصرف باطریش زیاده نسبت به ایپد مینی. از همه مهم تر گفته شده بود با ریختن 20 30 تا برنامه و بازی تاخیر توی فرامین منو بوجود میاد و ی چیزی که من خیلی خوشم نمیآد گفته شده بود زیاد داغ میکنه.
در مورد صفحه ایپد مینی من مشکلی ندارم همون 8 اینچ برام کافیه میدونی بیشتر چرا از اپل خوشم اومده: 1.باطری خوبی داره 2.سخت افزارش خیلی خوبه و چون دو هسته ایی هست زیاد داغ نمیکنه 3. مطمئن هم که تا 3 4 سال آینده براش آپدیت میاد و اینکه سیستم عامل روونی هست. 4.بدنه خوشگلی داره.
بازم ممنون آرش جان حالا فکرامو میکنم.
ویرایش: آهان راستی اینم یادم رفت یدونه هم همین ایپد مینی 2 مال یکی از اقوام رو دیدم تر تمیز بود نسخه سیم خور 32 گیگ بود میگفت 1580 میفروشه این خیلی نظرمو جلب کرد.

نصف بیشتر داشتن میگفتن که نوت 10 برنامه نوتش مشکل داره بعد از مدتی به هم میریزه یاداشت ها
اون گندی بوده که خودشون بالا آوردند!
از همه مهم تر گفته شده بود با ریختن 20 30 تا برنامه و بازی تاخیر توی فرامین منو بوجود میاد
به اون حد فاحش نیست و در حد Galaxy Tab 3 10 اونطور نیست که قشنگ دو تا سه ثانیه بشمارید بعد دکمه Home پردازش کنه. 3 گیگ رم داره مومن :d آندروید رو خودتم میدونی باید Cache رو پاک کنی و برنامه های بک گراند هم ببندی برای افزایش عملکرد که چندان کار مشکلی هم نیست.
چیزی که من خیلی خوشم نمیآد گفته شده بود زیاد داغ میکنه.
داغ توی 10 اینچ تبلت به چشم نمیاد و این داغی هم فقط در صورت بازی های خیلی سنگین ایجاد میشه. من روی نوت 8 هسته ای War Hammer Carnage بازی میکنم پشت گوشی قسمت دوربین و بخشی از صفحه نمایش شروع به گرم شدن میکنه که خوب طبیعیه چون 8 هسته سی پی یو گرفتید دستتون ولی یادمه G2 هم داشتم این گرما رو موقع وای فای متصاعد میکرد. آپید 3 هم همینطور (تازه فلزی هم هستش)
باطری رو حقیقت موافق نیستم اما آپدیت رو درست میگی. این رو هم در نظر داشته باش که نوت 2014 تبلت فسیل شده ای نیست و پشتیبانی اون ادامه خواهد داشت (حتی نوت 8 هم کیت کت با ظاهر S5 دریافت کرده)
آهان راستی اینم یادم رفت یدونه هم همین ایپد مینی 2 مال یکی از اقوام رو دیدم تر تمیز بود نسخه سیم خور 32 گیگ بود میگفت 1580 میفروشه این خیلی نظرمو جلب کرد
:-o
سوپر مفت! خیلی هم مفت میده :d بخر! تمیز؟

والا موندم چیکار کنم الان رفتم چندین و چند سایت نظرات رو خوندم.
نصف بیشتر داشتن میگفتن که نوت 10 برنامه نوتش مشکل داره بعد از مدتی به هم میریزه یاداشت ها. مصرف باطریش زیاده نسبت به ایپد مینی. از همه مهم تر گفته شده بود با ریختن 20 30 تا برنامه و بازی تاخیر توی فرامین منو بوجود میاد و ی چیزی که من خیلی خوشم نمیآد گفته شده بود زیاد داغ میکنه.
در مورد صفحه ایپد مینی من مشکلی ندارم همون 8 اینچ برام کافیه میدونی بیشتر چرا از اپل خوشم اومده: 1.باطری خوبی داره 2.سخت افزارش خیلی خوبه و چون دو هسته ایی هست زیاد داغ نمیکنه 3. مطمئن هم که تا 3 4 سال آینده براش آپدیت میاد و اینکه سیستم عامل روونی هست. 4.بدنه خوشگلی داره.
بازم ممنون آرش جان حالا فکرامو میکنم.
ویرایش: آهان راستی اینم یادم رفت یدونه هم همین ایپد مینی 2 مال یکی از اقوام رو دیدم تر تمیز بود نسخه سیم خور 32 گیگ بود میگفت 1580 میفروشه این خیلی نظرمو جلب کرد.
داداش از نظر من تبلت میخوای برو ایپد بگیر شک نکن
در ضمن مدل سیم کارت خورشم فکر کنم قابلیت مکالمه و ارسال پیام نداره فقط ماله اینترنته سیم کارت.ببین اگه به کارت نمیاد الکی پول نده به مدل سیم کارت خور

داداش از نظر من تبلت میخوای برو ایپد بگیر شک نکن
در ضمن مدل سیم کارت خورشم فکر کنم قابلیت مکالمه و ارسال پیام نداره فقط ماله اینترنته سیم کارت.ببین اگه به کارت نمیاد الکی پول نده به مدل سیم کارت خور

نظر خودمم همینه!
فقط اگه بخوام از برنامه های اجتماعی مثل وایبر لاین و... استفاده کنم باید حتما سیم کارت باشه؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

اپتیموس جی 6ماهه دومه2012عرضه شد و2گیگ رم داره:دی
اپتسموس4ایکس اچ دی.اچ تی سی وان اکس.سونی اکسپریا اس واس3 پرچمدارهای 6ماهه اول2012بودن.وفقط اس3دو گیگ اندروید4.4رو گرفته:دی
چند بار تا حالا این مقایسه اس3با یه گوشی رده پایین رو کردی مقایست اشتباهه به نظر شما کاربرد گوشی مثل اس3با گوشی مثل الی جیl40یکیه؟؟اس3یه گوشی مالتی میدیا4هسته ای با صفحه4.8اچ دی
ال جی یه گوشی کوچیک فقط برا کارای عادی و بازی های سبک و مشکل زیاید با4.4براش درست نمیشه
ولی شاید اس3با تاچ وایز جدید4.4پر مشکل و هنگ و لگ و..بشه
شاید دلیل کمبود رم سامسونگ برا اپدیت نکردن درست باشه چون داره همه گوشی های رده متوسط به بالا رو با رم1.5عرضه میکنه
Low-end devices brought into the foldقدیمی ترین و جدیدترین ابزارهای آندرویدی بر اساس تعاریف مندرج در کیت کت (New API) از 512 مگ رم بیشتر نیاز ندارند و این بدان معناست که همه ابزار می توانند از امکانات سیستم عامل جدید بهره مند شوند و توسعه گران نرم افزاری بر اساس رم 512 اپ های خود را بهینه کنند.ویژگی های سیستم عامل آندروید 4.4: کیت کت
بچه ها تبلت تا 1.5 چه مدل برندی خوبه؟!
اول از همه روون بودن سیستم عامل دو باطری سه زیاد داغ نکنه! این نکته سوم هم مهمه برام.

Surface pro 3 .. فقط 6 میلیون تومان ناقابل
:whistling:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or