1) اس 5درود آقا یکی از رفیقام نوت 3 داره یکیشون اس 5 من خودم با گوشی های سامسونگ حال نمیکنم بیشتر نظرم روی زد 2 هستش من بیشتر برای کارای اینترنتی و کمی هم بازی میخوام حالا بین این سه تا کدومش بهتره؟
2) نوت 3
3) زد 2
1) اس 5درود آقا یکی از رفیقام نوت 3 داره یکیشون اس 5 من خودم با گوشی های سامسونگ حال نمیکنم بیشتر نظرم روی زد 2 هستش من بیشتر برای کارای اینترنتی و کمی هم بازی میخوام حالا بین این سه تا کدومش بهتره؟
درود آقا یکی از رفیقام نوت 3 داره یکیشون اس 5 من خودم با گوشی های سامسونگ حال نمیکنم بیشتر نظرم روی زد 2 هستش من بیشتر برای کارای اینترنتی و کمی هم بازی میخوام حالا بین این سه تا کدومش بهتره؟
چرا جی 3 الجی و وان ام 8 اچ تی سی به گزینه هات اضافه نمیکنی؟اپل چی؟
تا 1900 میخوام بگیرم ایفون 5 اس گرونه بعد صفحه نمایش کوچیک حال نمیکنم / جی 3 هم گوشی خوبیه ولی برند ال جی نمیدونم خوبه یا نه
اگر حال نمیکنی پس از توی لیست خریدت بذار بیرون که بعدا دلت رو نزنه!درود آقا یکی از رفیقام نوت 3 داره یکیشون اس 5 من خودم با گوشی های سامسونگ حال نمیکنم بیشتر نظرم روی زد 2 هستش من بیشتر برای کارای اینترنتی و کمی هم بازی میخوام حالا بین این سه تا کدومش بهتره؟
گلکسینوت 4 از یک صفحهی نمایش 5.7 اینچی با رزولوشن 2,560 در 1,440، تراشهی اگسینوس 5433 یا اسنپدراگون 805، سه گیگابایت حافظهی رم، سنسور 16 مگاپیکسلی با استفاده از IMX240 سونی و لرزشگیر اپتیکال بههمراه سنسور فرابنفش
gray که میشه خاکستری
منظورم بیشتر میدونه چیه مثلا الان S5 و S5 mini هست .. اونی که mini هست سخت افزارش ضعیف تره .. حالا همین باعث شده ذهنیتم این جوری فرض کنه mini یعنی کوچترو ضعیفتر از نسخه اصلی
بعد بحث سخت افزاری هست االن به قول خودت اندروید غولهایی بزرگ داره که ادم سخت افزارش میبینه واقعا ترغیب میشه حتما یکیش بخره ولی بعد یک تبلت اندرویدی را با IOS مقایسه کنی میبینی چقدر سخت افزارش متفاوت هست مثلا الان همین مینی Ram 1 داره ولی الان در اندروید Ram 3 را برای پرچمدارش معقول میدونند
دیگه این مسخره بازی های اندرویده دیگه سامسونگ اس4 دارم دو گیگ رم داره اما 1.3 در اختیار سیستم عامل هست ، جی2 دارم 1.2 در اختیار سیستم عامل هست تازه الان نمیدونم از وقتی به کیت کت آپدیت شده الان فقط 500 مگ آزاد داره.یعنی چی؟ ویندوز رم کمتری از این اشغال میکنه
یعنی چی؟؟مگه ظاهر و طراحی چقدر مهمه براشما؟؟الان چون بچه های اینجا ازظاهر اش5خوششون نمیاد دیگه نباید پیشنهاد بشه؟؟
میلیون ها ادم تو دنیا اس5رو خریدن حتما کور بودن.ظاهر یه چیز سلیقه ی.بحث کارای و کیفیت گوشی مهمه
به نظر من وخیلی کارشناسان و سایت ها اس5بهترین گوشی بازاره اینکه فقط چون اینجا کسی از ظاهرش خوشش نمیاد پیشنهاد ندین غیر منطقیه
آخه پولی رو هم که میدی محسن جان مطرحه. آدم چرا پول اضافه میده؟ چون میخواد از امکانات زیاد استفاده کنه. یعنی این همه پول فقط برای یه آپدیت سیستم عامل که هر از گاهی میاد و آنچنان تغییرات کولاکی نداره؟! برای بدنه ای که LG هم داره همون رو با اختلاف قیمت 700 هزار تومن ارائه میکنه؟
الان برو یوتیوب و نقد ویدئویی Phonearena رو ببین برای ipad mini 2. فقط 8 دقیقه نقد هستش و نهایت امکانات این دستگاه خطم میشه به یک سری حرکات با چند انگشت. اما نوت 2014 صفحه نمایش Wide داره (این روزها 99 درصد فیلم های با کیفیت، مستطیلی یا همون Wide هستش که خوراکشون همین صفحه نمایشه نه طراحی مربع مانند آیپد)، قلم خیلی دقیقی داره، فلیپ بورد از طرف دیگه موجوده، دوربین 8 مگاپیسکلی با فلاش داره، یک سری حرکات مخصوص مثل Air View و Smart Stay موجوده که خیلی کاربردیه، یک نفر بهت کارت حافظه بده راحت میندازی داخل دستگاه یا خودت هر قدر خواستی ظرفیت رو افزایش بده، مثل آب خوردن از OTG میتونی استفاده کنی و مدیریت فایل انجام بدی، نیازی به ده تا هک و نسب توئیک برای بلوتوث و برخی قابلیت ها مثل مدیریت فایل نیست، هوس اینترنت 3G کردی درگاه سیم کارت موجوده و باطری هم همیشه توی دستگاه سامسونگ مخصوصا تبلت ها قوی بوده.
من از این جهات میگم آیپد ارزش نداره اصلا :d اگر ارزونتر بود یه حرفی ولی منطقی نیست چندان خرید این تبلت. پردازنده 64 بیتی هم واقعا بیکاره توی این دستگاه. کنسول یک Playstaion نیست که چنین سخت افزاری برای بازی ها بخواد و هیچ بازی نداریم که واقعا A7 اپل رو به خاک و خون بکشه!!! Note 2014 تبلت پرچمدار سری Note هستش که حالا حالا ها چیزی در این قسمت نزده روی دست اون (صرف نظر از Pro که فلسفه اون کلا چیز دیگه هستش) و پشتیبانی ادامه خواهد داشت همونطور که نوت 8 آپدیت کیت کت با ظاهر S5 دریافت کرد.
راستی همین Phonearena مقایسه G Pad 8.3 با ipad mini 2 هم داره که خیلی جالبه! پشت LG به خاطر دو نوار پلاستیکی خیلی توی دست راحت تر میشینه و سر نمیخوره برخلاف آیپد. چون طراحی Wide داره کمتر یک دست رو پهن میکنی، کارت حافظه میخوره، تفاوت صفحه نمایش این دو هم اصلا به چشم نمیاد. با اختلاف قیمت 700 هزار تومن محض اطلاع
یه زمانی من Note 10.1 N8000 داشتم، آیپد 4 بستگان رو با ios 6 دیدم کفم بریده بود اما 6 ماه هم آیپد خریدم که به جرات میگم بعد از 1 ماه ios میشه یک سیستم عامل معمولی و دلیل اون هم سادگی بیش از اندازه هستش که با توجه به قیمت نجومی خوب کمی زور داره.
من G proـم فروختم ولی یک عادتی که دارم هر برنامه ای که باز کردم و ازش خارج شدم ابتدا دکمه home نگه میدارم و برنامه های قبلی که قبلا باز بوده پاک میکنم و بعد یکبار optimaz ram میزنم تا هر چی اضافه هست خالی کنهاخه بعضی هارو دیدم که به خاکستری میگن مشکی برا همین من گفتم گری یا همون مشکی. یا مثلا به سیلور میگن سفید!!:-b
این حرف شما که گفتید ایپد 1 گیگ رم داره و اندروید 3 گیگ خیلی حرف غیر منطقیه ایی هست! از شما انتظار نداشتم. اپل از زمان ایفون 5 رم 1 میزد و من تا حالا ندیدم کسی بگه ایفون 5 یا 5S من تاخیر یا هنگی داره! پس تفاوت و رقابت سیستم عامل ها تو همین چیز ها معلوم میشه. مثلا وینفون با رم 512 میتونه با یه گوشی رم 1 یا 1.5 گیگ تو سرعت رقابت کنه! پس میبینید این چیزا باعث تمایز بین سیستم عامل ها میشه.
تبلت های اندرویدی هم من نمیگم ضعیفه قوی هستن ولی با نصب برنامه های زیاد شروع به تاخیر میکنن. همین الان برید تو برنامه های در حال اجرا Optimus G Pro خودت رو ببین چه برنامه های زیاد و مزخرف و نا آشنایی در حال کار کردنه!!! مثلا برنامه آفتابه رو دیروز باز کردی و ازش خارج شدی ولی هنوز در حال اجرا کامل کامل Stop Force نمیشه!!! خوب شرط میبندم شما هم همین چیزی رو که من گفتم قبول دارید
آپتیموس رو فروختی! به سلامتی حالا چی جاش گرفتی؟من G proـم فروختم ولی یک عادتی که دارم هر برنامه ای که باز کردم و ازش خارج شدم ابتدا دکمه home نگه میدارم و برنامه های قبلی که قبلا باز بوده پاک میکنم و بعد یکبار optimaz ram میزنم تا هر چی اضافه هست خالی کنه
بعد بحث سخت افزار بیشتر منظورم این هست اعداد بیشتر حس اینو به ادم میده که گوشی دستش هم قوی تر هست .. مثلا G3 نسخه 16 گیگ 2 Ram هست اما 32 گیگ Ram 3 داره خوب هر کی باشه دوست داره اون 3 ram داشته باشه تا به جای 2 هر چند در عمل تفاوتی را نبینه