*Black Roze*
کاربر سایت
شما بعضی وقتا ها یه حرفی های میزنین که معلوم نیست شوخی یا جدی؟؟
سامسونگ بعد اس5ضرر کرده؟؟فصل قیل7.5میلیارد سود کرده ضرر کجا؟؟
اس5داره30میلیون فروش رو رد میکنه.شما فازت چیه؟؟
جی3تو کره اس5رو به زانو دراورد؟شما فازت چیه2؟؟
دوست عزیز فروش همیشه دلیل بهتر بودن نیست ولی اگه بحث فروشه با5دقیقه تحقیق درمورد گوشی ها
میفهمی که فروشاس5با بقیه اندروید ها اصلا قبال مقایسه نیست.یعنی فکر نکنم اگه فروش m8وz2وg3رو روهم بذاری باز بتونه با امار فروش
اس5نزدیک بشه
دقت کن شما همه چیز برات طراحی و ظاهره شما به دنبال حرف مردی دو نفر از گوشیت تعرف کنن
شما اینجوری هستی خیلی از مردم نیستن
چی میگی اقا برو سایت های خبری رو بخون زده "سامسونگ حتی با عرضه اس5 به سود دهی نرسید" بعد بیا حرف ضرر و سود اس5 رو بزن! فروش سامسون از همون اس4 و نوت3 بود. فکر میکنی چرا همش داره خبر از همه گوشی ها مثل Z2 G3 و... میشه اما خبری از اس5 نیست!!! متاسفانه شما سامسونگی ها همین طورید حرف های دیگران رو هم اصلا قبول ندارید. بعدش ام هر کسی برای خودش ی نظری داره من بخشی از علاقه ام اینکه گوشی که دستم میگیرم خوش ساخت و زیبا باشه چون مثل لباس و ساعت کفش و... برا هر کسی شخصیت داره و تو موقعیت من برای من ی امتیاز هست. در ضمن من فازم ی چیزی که شما تعصبی ها نمیتنید درک کنید.
حتما رسانه های فارسی زبان این خبر هارو از خودشون در میارن نه عزیزاینا از سایت های خارجی ترجمه میکنن.
زده فروش جی3 بیشتر از اس5 بوده اون وقت شما چی میگی!؟!؟
در ضمن من به فکر حرف مردم هم نیستم اگه به حرف مردم بودم این قدری پولشو داشتم که برم ایفون نگین کاری شده بخرم. چون حالم از طراحی های یکسان و مسخره سامسونگ بهم میخوره دنبال گوشی های جذابم. وگرنه چیزی هم که زیاده سامسونگ!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk