سلام دوستان من به دنبال یک دستگاه همراه برای انجام گیم و دیدن فیلم تا دو سه سال هستم و پس از بررسی لپ تاپ ها مایوس شدم چون یا یکی خیلی داغ می کرد بری بازی یا سخت افزارش کم بود یا باتریش جواب نمی داد حالا چند تا سوال
1- بین تبلت و موبایل کدوم بهتره
2- بین اندروید و ios و ویندوزفون کدوم بهتره تحریم هارو هم درنظربگیرید لطفا برای استفاده از سرویس ها
3-لطفا بهتریم مدل رو تا سقف 2 میلون معرفی کنید
4- می ارزه تا اومدن z3 و نوت4 صبر کرد
اگر لپتاب گیرت بیاد بهتر هست یک نگاهی به لنوو بکن چیزای خوبی پیدا میشه
فیلم و بازی کردن روی گوشی هم باعث میشه سریع شارژ تموم بشه فکر نکن فرقی داره و اگر بازی سنگین انجام بدید هم باعث داغ شدن میشه
چون هدف شما بازیو فیلم هست هرچی صفحه بزرگتر باشه بهتر هست پس تبلت
من اندروید توصیه میکنم چون راحت بازی جدید اومد نسخه کرک شدش میتونیت کپی و نصب و اجرا کنید
الان تبلت بهترین Tab s 10 2014, z2 tablet , note 2014 edition , ipad air , ipad mini 2 هست اینها چیز هایی هست در بازار هستند
تا 1ماه دیگه و نمایبشگاه IFA 2014 که قرار هست برگزار بشه و این جور من خوندم قرار هست مدل های گوشی و تبلت جدید معرفی بشه پس تا اون موقع صبر کن
البته تبلت shield nvidia هم هست ولی هنوز فکر کنم ایران نیومده باشه قیمت 300 دلار که مخصوص بازی کردن هم هست میتونی براش دسته هم بگیری و متصل کنی و قابلیت پخش فیلم 4k هم داره چز گزینه های مناسب هست
اگر حالا موبایل قصد داشتی بگیری این ها هست : g3 , note 3 , z2 صفحه نمایش های بالای 5 ( نه حتی خود 5 )
اگر صبر کنی مدل جدید معرفی بشه و بیاد و پسندت نبود باعث میشه گوشی های فعلی قیمتش پایین تر بیاد که این خودش مزیت هست
خب بالاخره iphone killer سامسونگم عرضه شد
خبرای ضد و نقیضی از سوی کمپانی هایی مثل htc,apple,sony به گوش میرسه که دارن طراحای خودشونو اعدام میکنن و همگی دسته جمعی خشتک دریدن
گوشی تمام فلزی
برداشته دور s5 نوار فلزی کشیده و پشت و جلوش همون داستان قبلی.مسخرشو درآورده
خدا کنه نیان واسه نوت 4 همینو فقط بزرگش کنن که منی که 5 ماهه منتظر نوت 4 هستم بدجور پا میخورم
اپل رسما اعلام به ورشکستگی کرد
این همه شایعه شد اخر هم تمام فلزی نیست، باتری 1860، صفحه هم HD، دوربین 12، رم 2 ..... هیچ پیشرفتی درونش نیست البته فکر کنم ما زیادی توقعمون ازش بالا بردیم گفتیم حتما مثل سونی که مدل compact داره سامسونگ میخواد 4.7 فلزی از s5 بزنه
من خودم صفحه نمایش و باتریش تو ذوقم خورد اصلا انتظار نداشتم