راهنمایی برای خرید موبایل

آقا M8 ویندوزفونی رونمایی شد عجب گوشی باحالیه! من که خیلی حال کردم ولی ای کاش htc دکمه هاشو داخل صفحه نمیزد چون خیلی پایینش حاشیه درست کرده!
اره منم خیلی خوشم اومده!
جالبه با ویندوز فون اصلن حال نمیکردم ولی بعد از معرفی این پدیده رفتم یه مقدار تحقیق بیشتری کردم و نظرم تا حدودی عوض شد!
خصوصن اینکه این مدل m8 باطریش 75 درصد بیشتر شارژ نگه میداره :-o به نسبت m8 اندرویدی و این فقط به خاطر ویندوز فون بودنشه.
قشنگ میتونه یقه ویندوزی های دیگه رو بگیره.

دوست عزیز یکم روشن تر صحبت کن.
حالا z گوشی خوبی هست یا نه؟

تو سایت دیجی کالا نظرات در مورد z را خوندم خیلی نظرا متناقضه یکی اومده کلی تعریف کرده یکی اومده گفته آشغاله.خیلی سر در گم شدم
مشخصات سخت افزاریش یکی هست اما کیفیت صفحه نمایش زنده نیست .. شما در کناز همین g pro ّزاری میبینی کمی سفید میزنه و سیاهش سیاه نیست !
اما مزیت z در ضد اب بودن و نرم افزار موبایلش هست که امکانات بهتری میده

اره منم خیلی خوشم اومده!
جالبه با ویندوز فون اصلن حال نمیکردم ولی بعد از معرفی این پدیده رفتم یه مقدار تحقیق بیشتری کردم و نظرم تا حدودی عوض شد!
خصوصن اینکه این مدل m8 باطریش 75 درصد بیشتر شارژ نگه میداره :-o به نسبت m8 اندرویدی و این فقط به خاطر ویندوز فون بودنشه.
قشنگ میتونه یقه ویندوزی های دیگه رو بگیره.

امید وارم htc با این گوشی باز هم به سود برسه.
-----
راستی آقا من با M8 اندرویدی کار کردم این دکمه هاش موقع مثلا عکس دیدن از صفحه که میره بخوایی باز دوباره بیاریشون یکم تو موخه چون رو صفحه که کلیک میکنی دکمه نمیاد باید یه حالت از پایین بکشی به بالا میاد واقعا این جوریه یا که من همچین احساسی داشتم.!!

با یک سری سوال جدید در خدمت شما هستیم :d
Z1 یا One M7؟ (دلیل)
البته به خودم باشه G2 رو خیلی دوست دارم اما این گلد M7 رو دیدم لال شدم به معنای واقعی :| یه زمانی می گفتم گوشی فلزی مثلا چی داره اما وقتی میگیری دستت تازه کیفیت رو نسبت به پلاستیک آدم متوجه میشه!
صفحه نمایش Z1 خیلی بی رنگ و روحه؟
بدنه پشت Z1 به خاطر شیشه ای بودن اثر انگشت و لک زیاد می گیره؟
این باطری One M7 ضعیفه؟ چون من میخوام تبلت بگیرم، کارهای سنگینم مثل اینترنت گردی، بازی و تماشای فیلم با تبلت انجام میشه و خواستم بدونم باطری M7 دو روز رو دوام میاره؟

Z1 یا One M7؟ (دلیل)
البته به خودم باشه G2 رو خیلی دوست دارم اما این گلد M7 رو دیدم لال شدم به معنای واقعی :| یه زمانی می گفتم گوشی فلزی مثلا چی داره اما وقتی میگیری دستت تازه کیفیت رو نسبت به پلاستیک آدم متوجه میشه!
صفحه نمایش Z1 خیلی بی رنگ و روحه؟
بدنه پشت Z1 به خاطر شیشه ای بودن اثر انگشت و لک زیاد می گیره؟
این باطری One M7 ضعیفه؟ چون من میخوام تبلت بگیرم، کارهای سنگینم مثل اینترنت گردی، بازی و تماشای فیلم با تبلت انجام میشه و خواستم بدونم باطری M7 دو روز رو دوام میاره؟

اول از همه باید موقع خرید ببینی که m7 ساخت کجاست چون الان هم دیگه ساخت خود تایوان نداره.
صفحه نمایش z1 از نوع tft هست رنگ هایی مثل سیاه رو خیلی واقعی نمایش نمیدن!
پشت z1 هم چون شیشه ایی هست اثر انگشت روش میمونه اما با ی بر چسب درست میشه.
از لحاظ باطری نمیدونم m7 چه طوریاست ولی فکر کنم یک روز و نیم رو دووم میاره.
راستی این رو هم در نظر بگیر که z1 سخت افزارش قوی تره. اما هر دوشون چون رابط سبکی دارن برای همین خیلی روون هستن.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

راستی این رو هم در نظر بگیر که z1 سخت افزارش قوی تره
تو بحث سخت افزار الان One Mini 2 که Snapdragon 400 داره با 1 گیگ رم خیلی راحت توی منوها و کارکرد معمولی گوشی جواب میده منتهی شاید برای بازی سنگین مناسب نباشه. سخت افزار قوی بیشتر برای بازی مناسبه
M7 رو فقط و فقط به خاطر دو فاکتور مهم دوست دارم: اسپیکرهای معرکه - کیفیت ساخت عالی. Z1 هم به خاطر کیفیت ساخت اما این شیشه ای بودن من رو بابت سر خوردن گوشی توی دست، خط افتادن و جذب اثر انگشت زیاد نگران کرده.
وگرنه در بحث قدرت سخت افزاری، دوربین و رابط کاربری من G2 رو به همه ترجیح میدم.
به نظرتون الان من جی پد می خوام بخرم با Snapdragon 600 جوابگو هستش مثلا GTA: SA یا Anomaly 2 اجرا کنه؟

تو بحث سخت افزار الان One Mini 2 که Snapdragon 400 داره با 1 گیگ رم خیلی راحت توی منوها و کارکرد معمولی گوشی جواب میده منتهی شاید برای بازی سنگین مناسب نباشه. سخت افزار قوی بیشتر برای بازی مناسبه
M7 رو فقط و فقط به خاطر دو فاکتور مهم دوست دارم: اسپیکرهای معرکه - کیفیت ساخت عالی. Z1 هم به خاطر کیفیت ساخت اما این شیشه ای بودن من رو بابت سر خوردن گوشی توی دست، خط افتادن و جذب اثر انگشت زیاد نگران کرده.
به نظرتون الان من جی پد می خوام بخرم با Snapdragon 600 جوابگو هستش مثلا GTA: SA یا Anomaly 2 اجرا کنه؟
من انومالی 2 راحت روی snapdragon 600 بدون لگ بازی کردم ... کیفیت نمایش z نسیت z1 خیلی بهتر شده
ولی من باشم z1 انتخاب میکنم :
1- باتری z1 3000 در صورتی که one 2400
2- پردازنده قوی تر
3- دوربین بهتر
اون اثر انگشت هم پشتش که نمیبینی عادت میکنی :دی
کیفیت صدای One عالی هست ( برای یک گوشی ) اما خوب سونی هم اسپیکرهای خوبی در سری z استفاده کرده

میگم چه کاریه؟ یه فبلت خفن بگیر همه کاری باهاش کن! نوت 3 مثلا:دی

میگم چه کاریه؟ یه فبلت خفن بگیر همه کاری باهاش کن! نوت 3 مثلا:دی
باو برای همین نوت خریدم :d الان گذاشتم برای فروش:
Samsung Galaxy Note 3 N9000 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
منتهی برای یک گوشی بزرگه و بزرگی اون در عین حال اندازه یک تبلت 8 اینچی نیست. Note 3 گوشی خارق العاده ای هستش اما سایز همیشه مسئله مهمی بوده و هست.
شایدم من تنبلم توی کار با گوشی بزرگ :d

امید وارم htc با این گوشی باز هم به سود برسه.
-----
راستی آقا من با M8 اندرویدی کار کردم این دکمه هاش موقع مثلا عکس دیدن از صفحه که میره بخوایی باز دوباره بیاریشون یکم تو موخه چون رو صفحه که کلیک میکنی دکمه نمیاد باید یه حالت از پایین بکشی به بالا میاد واقعا این جوریه یا که من همچین احساسی داشتم.!!
به نظره من مسخره ترین چیزی که تو گوشی های اندرویدی هست و الان به وبن فونم کشیده شده همین دکمه های نرم افزاری هستش:|
از یک چیز سامسونگ خوشم میاد که هنوزم تو پرچمداراش زیر بار این دکمه های مسخره نرفته

حالا htc هم اومده اینا رو گزاشته ولی خوبیش نسبت به بقیه اینه که تو بیشتر جاها که تشخیص میده کاربر به تمام صفحه احتیاج داره سریع میره پایین و واسه بالا آوردنش فقط لازمه دستتو از پایین به بالا بکشی مثل بازی ها یا همین گالری
ولی تو g2 تو بعضی بازیا میره و خیلیاشون نمیره و همیشه پایین صفحه هستش مثلا وسط بازی یکهو دستت به home میخوره میپره بیرون:d

البته به خودم باشه G2 رو خیلی دوست دارم اما این گلد M7 رو دیدم لال شدم به معنای واقعی :| یه زمانی می گفتم گوشی فلزی مثلا چی داره اما وقتی میگیری دستت تازه کیفیت رو نسبت به پلاستیک آدم متوجه میشه!پ
خوشحالم ارش که از نزدیک تونستی با یه محصول فلزی htc کار کنی اونم گلد!
میدونی ظاهر و جنس بدنه خیلی مهمه ... فاکتوریه که همیشه برام جز اولویت ها بوده.
منظورم اینه چیزی که دستته باید قیمتشو نشون بده تو ظاهرش.
حس لوکس بودن کاملن تو سری وان محسوسه.
وان مینی 2 که اصلن به نسبت قیمتش ارزش نداره فعلن چون با همون قیمت میشه وان گرفت.
البته من اگه جات بودم یه مقدار بیشتر پول جمع میکردم و میرفتم واسه m8
افتش درسته کم کمه ولی میرسه به 1.600 و اون موقع میشه خرید و لذت برد ازش.
یه پیشنهادم بهت میکنم تا خودت از نزدیک با گوشی کار نکردی راجبش از رو مقاله و بنچمارک و ... قضاوت نکن.
راجب دوربین الترا پیکسل هم باید خودت بری و از نزدیک کار کنی و ببنی دوربینش چقدر خوبه.
درسته خارق العاده نیست ولی این طورم که سایتها تکنولژی التراپیکسل رو میکوبن نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or