راهنمایی برای خرید موبایل

این که اس 5 هنگ میکنه درسته یا شایعس ؟
اقا گوشی های ال جی و سامسونگ به خاطر اینکه رابط کاربری سنگینی دارن بعد از مدتی و بعد از اینکه شما کلی برنامه ریختی توش لگ و هنگش شروع میشه چون اندروید همینه!!!!
ولی مال سونی و اچ تی سی چون به اندروید خام نزدیک تره دیر تر این جوری میشه یا اصلا این جوری نمیشه!

- - -ویرایش - - -

یک فروند LG G3 یک هفته کارکرد خریداری شد :d (البته فقط با شارژر بدون جعبه فعلا - چون یه گوشی هم داده بودم به طرف داره تست میکنه)
قبل از خرید یک سری ویدئو توی نت دیده بودم که ظاهرا میشه لگ رو برطرف کرد (بدون روت و با یک سری شماره گیری و ورود به منوی مخفی گوشی). حالا نمیدونم با این گوشی هم چنین کاری انجام شده یا نه حقیقت توی منو حتی با آخرین سرعت ممکن هم جابجا میکنم لگی ندیدم!
نور صفحه رو هم اجازه میده روی 100 درصد ببرید. در رابطه با نور خورشید، چون همین صبح هم خریدم، توی خیابون تست گرفتم و باید بگم با نور 60 درصد، کاملا صفحه نمایش خوانا هستش. چطور Phonearena و Gsmarena خیلی از نبود کنتراست لازم شاکی بودند رو نمیدونم.
تا فردا صبح یک سری تست دیگه هم میگریم ببینیم چیه این حرفایی که زده میشه. یه خورده بازی سنگین هم میریزم که گوشی گرم بشه.
بدنه این گوشی خوشبختانه مثل گوشی های سونی شیشه نیست و قائدتا نباید مثل Z2 که کلی فیلم توی یوتیوب هم هست وسط فیلم برداری و عکس برداری، یا حتی بازی های سنگین کرش کنه.

در بحث مقایسه هم چون من G2 هم داشتم واقعا تفاوت رو حس میکنم. طراحی عالی شده و خیلی ارگونومیک ساختند طوری که 5.5 اینچ گوشی رو راحت میگیرید توی دست.
بدنه پشت اثر انگشت اصلا جذب نمیکنه و مال من چون سفید هم هست، هیچی دیگه معلوم نمیشه! صفحه نمایش واقعا چشم نواز و زیباست و دکمه های پشت گوشی هم بسیار اعتیاد آور (!) ساخته شدند و مخصوصا دکمه Power فیدبک عالی میده.
مبارک باشه آرش جان.
منم بابای یکی از رفیقام جی3 خریده اونم میگه به جز مقداری جابجایی تو منو هاش که لگ میزنه دیگه هیچ مشکل دیگه ایی نداره!
ولی من خودم به شخصه از کیفیت ساخت جی2 خوشم نیمد! اینو هم نگه میدارم تا ابان و اذر اگه خدا بخواد ایفون 6 میخرم.

سلام دوستان من از سال 91 که با گلگسی نوت یک اشنا شدم عاشق این سری شدم اما بودجم به قیمتش نرسید در نتیجه از فکر خریدن نوت از سرم رفت بیرون اما هم چنان وقتی نگاشون می کردم دوستشون داشتم اونم به خاطر بزرگ بودن و داشتن قلمشون بود تا اینکه بلاخره با یکی از اقوام که تو کار موبایل هست و خودش هم نوت داره و نوت1 و2 رو داشته و حالا 3 داره مشورت کردم و به این نتیجه رسیدم که نوت4 رو بخرم حالا چند تا سوال
1- میشه مشخصات احتمالیش رو بگید
2- ایا درسته که مدل اگزینوس 64 بیتی هست
3- کی ازش رو نمایی میشه
4- چند ماه بعد رو نمایی عرضه میشه و بعد چه مدت قیمتش معقول می شه
5- بودجه من 1800 تا 2 میلیون هست میشه مدل 32 یا 64 گیگش رو گرفت
6- من به دنبال یک وسیله با صفحه بزرگ برای اجرا بازی های سنگین و دیدن فیلم سینمایی بودم که بشه راحت حملش کرد و بین تبلت و فبلت فبلت رو انتخاب کردم ایا انتخابم درست بوده
7- ایا راسته که تاچ ویز به دلیل سنگین موجب کند شدن دستگاه بعد یک مدت می شه و باید هر چند ماه ریست کارخانه کردش درسته

این که اس 5 هنگ میکنه درسته یا شایعس ؟
/:)
خیلی خیلی جزئی گاهی شاید یه لگ کوچیک رو شاهد باشید اما اینکه گوشی قفل کنه اصلا! من خودم Note 3 داشتم و حقیقت یک بار هم شاهد هنگ دائم نبودم با اینکه مردم مسخره می کنند سامسونگ رو.
اقا گوشی های ال جی و سامسونگ به خاطر اینکه رابط کاربری سنگینی دارن بعد از مدتی و بعد از اینکه شما کلی برنامه ریختی توش لگ و هنگش شروع میشه چون اندروید همینه!
ببین محسن دو راهکار دارید: گوشی خام و لخت بخرید مثل HTC و Nexus یا اینکه یک سری گوشی با عملکرد بالا بخرید مثل LG و Samsung.
HTC و Nexus هنر نمی کنند که سرعت بالایی دارند ... اینم بگید که رابط کاربری اونها در سنگین ترین حالت یه Blink Feed فقط داره!
اول و آخر البته همیشه گفتند: سلیقه شخصی توی رابط های کاربری خیلی مهمه. این کند شدن آندروید هم مضخرفه. انقدر برنامه بهینه ساز هستش که میشه تمامی فایل های باقی مونده و کش رو پاک کرد.
ولی من خودم به شخصه از کیفیت ساخت جی2 خوشم نیمد! اینو هم نگه میدارم تا ابان و اذر اگه خدا بخواد ایفون 6 میخرم.
یه 3 میلیونی آماده کن بذاری روی G2 :d بیخیال شو پول اون رو بده G3 مدل 32 گیگ.
سلام دوستان من از سال 91 که با گلگسی نوت یک اشنا شدم عاشق این سری شدم اما بودجم به قیمتش نرسید در نتیجه از فکر خریدن نوت از سرم رفت بیرون اما هم چنان وقتی نگاشون می کردم دوستشون داشتم اونم به خاطر بزرگ بودن و داشتن قلمشون بود تا اینکه بلاخره با یکی از اقوام که تو کار موبایل هست و خودش هم نوت داره و نوت1 و2 رو داشته و حالا 3 داره مشورت کردم و به این نتیجه رسیدم که نوت4 رو بخرم حالا چند تا سوال
3- کی ازش رو نمایی میشه
6- من به دنبال یک وسیله با صفحه بزرگ برای اجرا بازی های سنگین و دیدن فیلم سینمایی بودم که بشه راحت حملش کرد و بین تبلت و فبلت فبلت رو انتخاب کردم ایا انتخابم درست بوده
7- ایا راسته که تاچ ویز به دلیل سنگین موجب کند شدن دستگاه بعد یک مدت می شه و باید هر چند ماه ریست کارخانه کردش درسته
نوت 4 مسلما خیلی گرون خواهد بود و تا بیاد توی ایران و حباب قیمتی از بین بره، شما حداقل 9 ماه با نوت 3 حال کردید.
1- صفحه نمایش 2K مثل LG G3 پردازنده Snapdragon 805 دوربین 16
2- خیر
3- همین روزها
4- همونطور که گفتم یه 9 ماهی طول میکشه تا بیاد توی بازارهای خارجی، بعد تازه ایرانیا با کلی حباب قیمتی از اون ور آب بیارند، بعد صبر کنی با گارانتی رسمی بیاد و غیره
5- نوت 3 مدل اروپایی Snapdragon رو میتونی همین الان با همین مقدار پول به صورت آکبند بخری اما Note 4 بیاد ایران هیچی نباشه از 2500 شروع میشه قیمتش!
6- برای تماشای فیلم به صورت طولانی مدت هر چقدر صفحه بزرگتر باشه بهتره! یک تبلت قدرتمند 10 اینچی توصیه میکنم بخری. Note 3 از نظر قدرتی و امکانات بد نیست منتهی نمیدونم صفحه اون برای شما کافی هست یا نه.
7- ببینید سنگین بودن بستگی به این داره که چطور از گوشی مراقبت کنید. شما PC هم اگر بهش رسیدگی نکنید و برنامه ها رو ناقص پاک و نصب کنید اذیت میشه. تاچ ویز و رابط کاربری LG، به دلیل امکانات فراوان و انیمیشن هایی که برای زیبایی در منوهای اونها قرار گرفته، گاهی شاید بگید کندتر از HTC هستند اما اینطور نیست و فقط انیمیشن اضافه داره ... همین.

3- کی ازش رو نمایی میشه
اگر 1 روز بیشتر صبر کنی خودش معرفی میشه :دی
بعد از معرفی 1 ماه بعد وارد ایران میشه البته با قیمت نجومی ! الان هم گفتند قیمتش 750 دلار هست یعنی دلار 3 تومان حساب کنی 2250 میشه
برای فیلم دیدن من روی 5.5 که میدیدم خوب بود (g pro داشتم) اما مسلما هر چی صفحه بزرگتر باشه لذت دیدن فیلم هم بهتر هست
حملش هم مشکلی من نداشتم و راحت در جیبم میزاشتم بدون این که حتی قسمتیش بیرون بزنه
تاچ ویز بله سنگین هست اما خوب الان دیگه سخت افزار ها اینقدر قوی شده که خیلی به چشم نمیاد البته قسمتی از لگ مربوط به خود اندروید هم میشه
ولی در کل اگر زیاد فیلم میخوای بینی و بازی کنی من به جاش تبلت nividia shield پیشنهاد میدم .. قوی ترین پردازنده که تا به الان ارزه شده را داره ( k1 ) .. قلم هم داره .. صفحش 8 اینچ هست و البته با دست میشه راحت گرفتش .. قیمتش هم 300 دلار بیشتر نیست یعنی حدود 1 میلیون تومان !

اگر 1 روز بیشتر صبر کنی خودش معرفی میشه :دی
بعد از معرفی 1 ماه بعد وارد ایران میشه البته با قیمت نجومی ! الان هم گفتند قیمتش 750 دلار هست یعنی دلار 3 تومان حساب کنی 2250 میشه
برای فیلم دیدن من روی 5.5 که میدیدم خوب بود (g pro داشتم) اما مسلما هر چی صفحه بزرگتر باشه لذت دیدن فیلم هم بهتر هست
حملش هم مشکلی من نداشتم و راحت در جیبم میزاشتم بدون این که حتی قسمتیش بیرون بزنه
تاچ ویز بله سنگین هست اما خوب الان دیگه سخت افزار ها اینقدر قوی شده که خیلی به چشم نمیاد البته قسمتی از لگ مربوط به خود اندروید هم میشه
ولی در کل اگر زیاد فیلم میخوای بینی و بازی کنی من به جاش تبلت nividia shield پیشنهاد میدم .. قوی ترین پردازنده که تا به الان ارزه شده را داره ( k1 ) .. قلم هم داره .. صفحش 8 اینچ هست و البته با دست میشه راحت گرفتش .. قیمتش هم 300 دلار بیشتر نیست یعنی حدود 1 میلیون تومان !
دوست عزیز می شه لطفا جواب این سوال هم بدید

ایا درسته که مدل اگزینوس 64 بیتی هست
من می دونم شیلد از لحاظ سخت افزار بهتره اما توی ایران موجود نیستش بعد قلم اون دستگاه فقط یک چیز زینتی هست چون مثل نوت کارایی نداره بعد می شه شما منبع قیمت گلگسی نوت4 رو بزارید یک سوال دیگه چرا قیمت زیادی مثل 750 دلار مگه چه خبره

گوشیم از دیروز یهو قاطی کرده و قسمت پایینی تاچش کار نمیکنه! البته پیش اومده بود قبلا از دستم بیفنه و ... :d ولی یه مدت بود هیچ اتفاقی براش نیفتاده بود! بردم تعمیرگاه دقیقا گفت تاچش ایراد داره باید عوض بشه حدود 200 تومن خرج داره. به نظرتون حالا درستش کنم OK میشه کاملا یا باز هی خراب میشه؟
گوشی هم HTC One x

گوشیم از دیروز یهو قاطی کرده و قسمت پایینی تاچش کار نمیکنه! البته پیش اومده بود قبلا از دستم بیفنه و ... :d ولی یه مدت بود هیچ اتفاقی براش نیفتاده بود! بردم تعمیرگاه دقیقا گفت تاچش ایراد داره باید عوض بشه حدود 200 تومن خرج داره. به نظرتون حالا درستش کنم OK میشه کاملا یا باز هی خراب میشه؟
گوشی هم HTC One x

بنظر من ارزش نداره / اگه میتونی همونجوری کار کن یا ردش کن بره یه جدید بگیر

دیگه طاقت ندارم با اینکه قرار هست نوت 4 تا چند ساعت دیگه معرفی بشه اما دارم از کنجکاوی و هیجان می میرم

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز می شه لطفا جواب این سوال هم بدید

من می دونم شیلد از لحاظ سخت افزار بهتره اما توی ایران موجود نیستش بعد قلم اون دستگاه فقط یک چیز زینتی هست چون مثل نوت کارایی نداره بعد می شه شما منبع قیمت گلگسی نوت4 رو بزارید یک سوال دیگه چرا قیمت زیادی مثل 750 دلار مگه چه خبره
اینم جواب بدید لطفا

3 ساعت دیگه صبر کنی جوابت میگیری :دی
اون قیمت شایعه شده هست .. یکی از دلایل این قیمت وجود صفحه QHD هست
گفته میشه که اره اولین پردازنده 64 بیتی سامسونگ در نوت4 میخواد به کار بره اما هنوز شایععه هست
در کل 3 ساعت دیگه جوابت میگری
قلم درست که تزئینی هست اما وجودش هم خوبه شما اگر قصد یادداشت برداری داشته باشی میتونی ازش استفاده کنه

دوستان بین note 10.1 2014 و ipad air و xperia z2 tablet کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
سبکی و روانی و باتری و نت برداری برام اولویته.
پ.ن:برای z2 و ای پد میشه قلم استفاده کرد واسه نوت برداری؟!

اقا من یه چیزی رو بگم اینقدر نگید اندروید هنگ میکنه و اینا خداییش خیلی از مشکلات اصلا به خوده اندروید ربط نداره
گوگل خیلی خیلی رو این مشکل که قبلا یه جورایی بود و زیاد روش مانور میدادن کار کرد و تقریبا نابودش کرد یه درصد خیلی جزئی شاید بشه در نظر گرفت برا هنگ
یه بخشی اعظمی از این مشکلات مربطو به همون اضافه کردن چیزهای اضافی به رابط کاربری هستش که همه ی اونا رو هم میشه یه جوری مدیدریت کرد که اینجوری که دوستان میگن نشه

من خودم از طرفداران پروپاقرص اپل و سیستم عاملشم ،ی ویدئو چند وقت پیش دیدم دقیقا در همین باب هنگ و سرعت اجرای برنامه اینا
ایفون 5s در مقابل نکسوز5 تست سرعت میدادن که در کمال ناباوری ایفون هم بیشتر هنگ کرد هم یه بار ریست شد در حالیکه نکسوز خیلی استیبل بود
حالا بینید با اندروید 5 که کلا ران تایم اینا عوض شده چه غولی بشه

پس اینقدر نگید هنگ میکنه اینا شما ویندوزت هم هنگ بعد از یه مدتی، ولی سیستم عاملت رو عوض میکنی درست میشه
این قضیه تو اندورید هم هست میشه با اپدیت کلی این مشکل رو حل کرد و یا میشه با یه روت کردن و اینا برطرف کرد قضیه هک رو

این جمله که دوستمون گفت یه بخشی از هنگ گوشی مربوط به اندروید هستش رو اصلا قبول ندارم و قابل قبول نیست

دوستان بین note 10.1 2014 و ipad air و xperia z2 tablet کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
Note 2014 برای تمامی چیزهایی که گفته خیلی خوبه. منتهی نسخه 8 هشته ای، داخل یک سری بازی هنگام پردازش های گرافیکی مشکل داره و باگ درست میکنه. اما برای نوت برداری، باطری قدرتمند خیلی خوبه.
iPad Air برای نوت برداری پیشنهاد نمیشه چرا که اصلا قلم نداره و برای خرید یک قلم خوب هم باید 300 هزار تومن پول بدی تازه آخرشم در حد دقت Note نیست و کارایی های اون رو هم نداره. باطری iPad بد نیست و از قدرت سخت افزاری خیلی بالایی هم برخورداره.
Z2 هم مثل iPad هستش و برای خرید یک قلم خوب با دقت، باید 300 تا 400 هزار تومن جداگانه خرج کنی. این مسئله با توجه به قیمت های نجومی آیپد و مخصوصا Z2 tablet اصلا قابل توجیه نیست. الان باید بدید Z2 رو 2200 بخرید اما اگر نوت برداری بخوای برات تا 2500 آب می خوره (صرف نظر از خرید کارت حافظه و کیف و این چیزها)
تو که نگفتی گیمینگ و نبود باگ برات اولویته، پس با خیال راحت بده یه نسخه 16 یا 32 گیگ Note 2014 رو بخر. یک تیر و چند نشونه: قدرت - باطری - سرعت - قلم - سیم کارت - پشتیبانی از کارت حافظه و OTG

Note 2014 برای تمامی چیزهایی که گفته خیلی خوبه. منتهی نسخه 8 هشته ای، داخل یک سری بازی هنگام پردازش های گرافیکی مشکل داره و باگ درست میکنه. اما برای نوت برداری، باطری قدرتمند خیلی خوبه.
iPad Air برای نوت برداری پیشنهاد نمیشه چرا که اصلا قلم نداره و برای خرید یک قلم خوب هم باید 300 هزار تومن پول بدی تازه آخرشم در حد دقت Note نیست و کارایی های اون رو هم نداره. باطری iPad بد نیست و از قدرت سخت افزاری خیلی بالایی هم برخورداره.
Z2 هم مثل iPad هستش و برای خرید یک قلم خوب با دقت، باید 300 تا 400 هزار تومن جداگانه خرج کنی. این مسئله با توجه به قیمت های نجومی آیپد و مخصوصا Z2 tablet اصلا قابل توجیه نیست. الان باید بدید Z2 رو 2200 بخرید اما اگر نوت برداری بخوای برات تا 2500 آب می خوره (صرف نظر از خرید کارت حافظه و کیف و این چیزها)
تو که نگفتی گیمینگ و نبود باگ برات اولویته، پس با خیال راحت بده یه نسخه 16 یا 32 گیگ Note 2014 رو بخر. یک تیر و چند نشونه: قدرت - باطری - سرعت - قلم - سیم کارت - پشتیبانی از کارت حافظه و OTG
همه اینایی که درباره نوت گفتی درسته به شرطی که نسخه lte ش باشه که من هرجا رو که رفتم نداشتن و گفتن یا گیر نمیاد یا بدون گارانتیش گیر میاد! نسخه 8 هسته ایش هم همونطور که خودت گفتی لگ و هنگ و کندی تو کارشه که این مورد رو اصلا نمیتونم تحمل کنم خصوصا از وقتی که دارم با نکسوس 5 کار میکنم،،حالا اینکه از تاچ ویز سامسونگ خوشم نمیاد به کنار!
ای پد رو منصرف شدم میمونه z2 که غیر از نداشتن قلم و ظرفیت باتریش مورد دیگه ای نداره،، بعد یه چیزی:این طور که من از نقد و بررسی ها و مقایسه ها فهمیدم در عین ناباوری میزان شارژدهی z2 بطور قابل توجهی از note بیشتره! (منظورم زمان فیلم و موزیک و بازیه نه در حالت استندبای) اکثرا هم دلیلشو رابط کاربری سامسونگ و رزولوشن بیشتر نوت میدونند.:|
اینا همه یه طرف زیبایی و سبکی و ضد اب بودن z2 هم یه طرف،،،

پ.ن:راستی یادم رفت بگم گیمینگ و فیلم و وب گردی هم برام مهمه!:d

Xperia z2 گرفتم رفتم تو دوربین که عکس بگیرم تصویر با نویز نشان داده میشد( انگار داری با دوربین توی تلویزیون نگاه میکنی) ولی عکس رو درست میگرفت .. بعد رفتم تو فیلمبرداریش یه فیلم گرفتم کلا پرش تصویر از بین رفت، کلا درست شد!
موبایل آک تازه گرفتم این پرش محیط که تو محیط عکس وفیلمبرداری بود چی بود؟!نویز بود؟! دلیلش چی بود؟ آگه ایراده ببرم پسش بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or