*Black Roze*
کاربر سایت
اقا گوشی های ال جی و سامسونگ به خاطر اینکه رابط کاربری سنگینی دارن بعد از مدتی و بعد از اینکه شما کلی برنامه ریختی توش لگ و هنگش شروع میشه چون اندروید همینه!!!!این که اس 5 هنگ میکنه درسته یا شایعس ؟
ولی مال سونی و اچ تی سی چون به اندروید خام نزدیک تره دیر تر این جوری میشه یا اصلا این جوری نمیشه!
- - -ویرایش - - -
مبارک باشه آرش جان.یک فروند LG G3 یک هفته کارکرد خریداری شد :d (البته فقط با شارژر بدون جعبه فعلا - چون یه گوشی هم داده بودم به طرف داره تست میکنه)
قبل از خرید یک سری ویدئو توی نت دیده بودم که ظاهرا میشه لگ رو برطرف کرد (بدون روت و با یک سری شماره گیری و ورود به منوی مخفی گوشی). حالا نمیدونم با این گوشی هم چنین کاری انجام شده یا نه حقیقت توی منو حتی با آخرین سرعت ممکن هم جابجا میکنم لگی ندیدم!
نور صفحه رو هم اجازه میده روی 100 درصد ببرید. در رابطه با نور خورشید، چون همین صبح هم خریدم، توی خیابون تست گرفتم و باید بگم با نور 60 درصد، کاملا صفحه نمایش خوانا هستش. چطور Phonearena و Gsmarena خیلی از نبود کنتراست لازم شاکی بودند رو نمیدونم.
تا فردا صبح یک سری تست دیگه هم میگریم ببینیم چیه این حرفایی که زده میشه. یه خورده بازی سنگین هم میریزم که گوشی گرم بشه.
بدنه این گوشی خوشبختانه مثل گوشی های سونی شیشه نیست و قائدتا نباید مثل Z2 که کلی فیلم توی یوتیوب هم هست وسط فیلم برداری و عکس برداری، یا حتی بازی های سنگین کرش کنه.
در بحث مقایسه هم چون من G2 هم داشتم واقعا تفاوت رو حس میکنم. طراحی عالی شده و خیلی ارگونومیک ساختند طوری که 5.5 اینچ گوشی رو راحت میگیرید توی دست.
بدنه پشت اثر انگشت اصلا جذب نمیکنه و مال من چون سفید هم هست، هیچی دیگه معلوم نمیشه! صفحه نمایش واقعا چشم نواز و زیباست و دکمه های پشت گوشی هم بسیار اعتیاد آور (!) ساخته شدند و مخصوصا دکمه Power فیدبک عالی میده.
منم بابای یکی از رفیقام جی3 خریده اونم میگه به جز مقداری جابجایی تو منو هاش که لگ میزنه دیگه هیچ مشکل دیگه ایی نداره!
ولی من خودم به شخصه از کیفیت ساخت جی2 خوشم نیمد! اینو هم نگه میدارم تا ابان و اذر اگه خدا بخواد ایفون 6 میخرم.