راهنمایی برای خرید موبایل

سلام خوب بالاخره نوت 4 و اج معرفی شدند اما زیاد نمیدونم چرا به دلم ننشست حالا باید ببینیم تا موقع وارد شدنش به بازار صبر کرد حالا چند تا سوال
1- ایا حقیقت داره که مدل اگزینوس 64 بیتی هست چون فعلا به همین 64 بیتی بودن دلم خوشه اگزینوس 5433 هست دیگه
2- قیمتش کی مشخص می شه
3- رم3 گیگ براش کم نیست
4- کیفیت QHD صفحه نمایشش کاربرد هم داره چون توی G3مثل یک شکست براش بود
5- بین مدل اج و4 کدوم پیشنهاد می شه
6- ظرفیت باتریش کم نیست با این صفحه نمایش بخصوص مدل اج که ظرفیت بتریش کمتره
7- گیر اس سیم کارت هم می خوره
8- GPU ادرنو 420 بهتره یا T760 اگزینوس
9- میشه کاربرد های جدید قلم رو بگید
10 - پردازنده تگرا قوی تر از اگزینوس گلگسی نوت4 هست در شرایط برابر
11- تاچ ویز توی نوت جدید سبک تر شده و ایا تغییری هم کرده اسمش چی هست

1. اطلاعی در دسترس نیست، ولی احتمالاً نباشه.
2. نمیشه قطعی گفت، ولی چون تاریخ عرضش در پاییزه، خیلی زود
3. رم 3 GB کمه؟ شوخی می‌کنید؟
4. مسلماً کیفیت بهتری داره! ولی اینکه چقدر در ظاهر این تفاوت به چشم بیاد این یک بحث دیگه ـست.
5. من شخصاً Galaxy Note 4 رو ترجیح میدم، این خمیدگی Galaxy Note Edge بنظر من مقاومت کلی گوشی رو کاهش میده.
6. ظرفیت باتری 3220 mAh ـه که نسبت به Note 3 افزایش خیلی کمی داشته، ولی Samsung رسماً اعلام کرده که باتری، 7% عملکرد بهتری خواهد داشت.
7. بله
8. باید منتظر Benchmark ـها موند.
9. به طور کلی نرم‌افزار S Pen ارتقا پیدا کرده و روان‌تر شده، قابلیت Copy Paste بین برنامه‌ها و Pin کردن مطالب به صفحه‌ی اصلی اضافه شده.
10. باز هم مشخص نیست، هنوز Benchmark ـهای زیادی تست نشدند.
11. تغییر خیلی اساسی نکرده، و همون TouchWiz ـیه که در S5 بود. قابلیت روشن کردن صفحه با Swipe و انجام یک سری از کارها با Swipe روی سنسور اثرانگشت هم بهش اضافه شدند
البته یک تغییر مثبتش هم این بوده که از Bloatware کاسته شده

آخرین ویرایش:
خب دوستان قیمت وتاریخ عرضه گلگسی نوت 4 هم مشخص شد حالا چند تا سوال
1- قیمت 799 دلار برای نوت 4 یکم گرون نیست
2- هنوز مشخصات داخلی پردازنده اگزینوس 5433 مشخص نشده
3- رزولوشنQHD می گن باعث وارد شدن فشار به پردازنده و زود خالی شدن شارژ دستگاه میشه درسته یا نه ایا خرید نوت 4 عاقلانه هست و ایا این رزولوشن کاربرد داره
4- ایا درسته که این رزولوشن باعث کاهش کارایی gpu دستگاه می شه

^

لنز دوربین جدید G Lens
ISO 12800 برای افزایش کیفیت عکس‌برداری در نور کم
وزن کمتر
پردازنده‌ی سریعتر ( کلاک 2.5 GHz )
خاصیت ضد آب بودن بهتر ( IP 68 )

با Z3 میشه بازی های PS4 رو انجام داد. باتریش هم انگاری ماندگاری خیلی زیادی داره.باتری گوشی Z2 که فعلاً روی همه رو کم کرده.
دوسیم کارت هم داره.

SONY XPERIA Z2

آخرین ویرایش:
اقا جریان ضعیف بودن تاچ گوشی و تبلت های سونی چیه؟!
الان یه ریویو از زد۲ تبلت دیدم وقتی قلم استایلوس رو اروم روش میکشید اصلا کار نمیکرد درحالی که در همین شرایط ای پد و سامسونگ راحت جواب میدادند.! یکی از رفیقام هم که زد ۱ داشت همین مشکل رو با تاچ صفحه دا‌شت.
قضیه چیه؟!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

اقا جریان ضعیف بودن تاچ گوشی و تبلت های سونی چیه؟!
الان یه ریویو از زد۲ تبلت دیدم وقتی قلم استایلوس رو اروم روش میکشید اصلا کار نمیکرد درحالی که در همین شرایط ای پد و سامسونگ راحت جواب میدادند.! یکی از رفیقام هم که زد ۱ داشت همین مشکل رو با تاچ صفحه دا‌شت.
قضیه چیه؟!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
من با بزرگترین دیوایس سونی که کار کردم Z Ultra بوده که اون با مدادو خودکارو پر و..میشد روش نوشت با دقت خوب :d
بنظرم اگه خیلی وسواس داری یه سر برو علادین یا بازار موبایل اونجا استند سونی هست تبلتشم گذاشتن کار کن.

وقتی Z2 رو بزاری تو حالت دستکش با فاصله انگشت بیشتر از 1 میلیمتر از صفحه هم میشه کار کرد.
بدون اينكه دستت به صفحه بخوره.
SONY XPERIA Z2

آخرین ویرایش:
انتخاب اخرم شد z2 tablet ... لعنتی زیادی خوبه ،نمیتونم مقاومت کنم!:d یه قلم استایلوس هم براش بگیرم دیگه Perfect میشه!:bighug::d
فقط منتظرم دیجی کالا بیاره تا یه ماه دیگه وگرنه میام تهران میگیرمش.:d

خب دوستان قیمت وتاریخ عرضه گلگسی نوت 4 هم مشخص شد حالا چند تا سوال
1- قیمت 799 دلار برای نوت 4 یکم گرون نیست
2- هنوز مشخصات داخلی پردازنده اگزینوس 5433 مشخص نشده
3- رزولوشنQHD می گن باعث وارد شدن فشار به پردازنده و زود خالی شدن شارژ دستگاه میشه درسته یا نه ایا خرید نوت 4 عاقلانه هست و ایا این رزولوشن کاربرد داره
4- ایا درسته که این رزولوشن باعث کاهش کارایی gpu دستگاه می شه

اینم جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or