البته دور بدنه فلز هست، و هر ویدیو Hands On که دیدم تا اینجا از ارتقا کیفیت و حس هندلینگ تعریف کرده !البته خب بدنش پلاستیک یعنی به نطر بچه های اینجا فبلت بدرنخوریه:biggrin1:
سلام ، مي خوام انشاالله M8 بگيرم ، ٦ ماه هم تحقيق كردم ، ٢ تا سوال دارم : اول اين كه پرچمدار بعدي اچ تي سي كي مياد ؟ يعني تا M8 بگيرم از پرچم داري نمي يوفته ؟ و سوال بعدي يكي از دوستان تعميرگاه گوشي داره ميگه m8 رو اصلا توصيه نمي كنم ...الان اينجا كلي خراب اوردن ، قطعه هم براش اصلا نيست تو ايران و گارانتي هم الكي ...ميگه s5 بگير و اينا من خودم s2 دارم ديگه حالم داره از پلاستيك بهم مي خوره ....جريان اين قطعه نداره چيه دوستان ، مرسي :d
البته دور بدنه فلز هست، و هر ویدیو Hands On که دیدم تا اینجا از ارتقا کیفیت و حس هندلینگ تعریف کرده !
فقط منتظرم ریویو ها بیاد ببینم باتریش چطور عمل میکنه، چون صفحه رزولوشنش فوقالعاده بالا رفته و باتری ارتقای خیلی کمی داشته،
با توجه به این توضیحات، G3 و S5 عالی هستند و نرو سراغ گوشی های مدل پایین تر.
الان اینجا دیگه بحث سیب و پرتقال هستش :d هر کدوم رو بخری عالیه!
روی جعبه یه برچسب کاغذی نسبتا بزرگ هستش که بسته رو پلمب کرده. اون اگر از وسط بریده شده باشه، یعنی جعبه رو باز کردند.
از کجا میخوای بخری؟ چون معمولا مغازه ها باز می کنند برای تست ظاهری و غیره.
چشام داره درست میبینه؟ iphone 6 16gb 199$ ?آقا ایفون6 و ایفون6 پلاس هم رونمایی شد.