راهنمایی برای خرید موبایل

ولی الان LG G3 هم چشمم رو گرفت
با توجه به این توضیحات، G3 و S5 عالی هستند و نرو سراغ گوشی های مدل پایین تر.
الان اینجا دیگه بحث سیب و پرتقال هستش :d هر کدوم رو بخری عالیه!

البته خب بدنش پلاستیک یعنی به نطر بچه های اینجا فبلت بدرنخوریه:biggrin1:
البته دور بدنه فلز هست، و هر ویدیو Hands On که دیدم تا اینجا از ارتقا کیفیت و حس هندلینگ تعریف کرده !
فقط منتظرم ریویو ها بیاد ببینم باتریش چطور عمل میکنه، چون صفحه رزولوشنش فوق‌العاده بالا رفته و باتری ارتقای خیلی کمی داشته،

سلام ، مي خوام انشاالله M8 بگيرم ، ٦ ماه هم تحقيق كردم ، ٢ تا سوال دارم : اول اين كه پرچمدار بعدي اچ تي سي كي مياد ؟ يعني تا M8 بگيرم از پرچم داري نمي يوفته ؟ و سوال بعدي يكي از دوستان تعميرگاه گوشي داره ميگه m8 رو اصلا توصيه نمي كنم ...الان اينجا كلي خراب اوردن ، قطعه هم براش اصلا نيست تو ايران و گارانتي هم الكي ...ميگه s5 بگير و اينا من خودم s2 دارم ديگه حالم داره از پلاستيك بهم مي خوره ....جريان اين قطعه نداره چيه دوستان ، مرسي :d

سلام ، مي خوام انشاالله M8 بگيرم ، ٦ ماه هم تحقيق كردم ، ٢ تا سوال دارم : اول اين كه پرچمدار بعدي اچ تي سي كي مياد ؟ يعني تا M8 بگيرم از پرچم داري نمي يوفته ؟ و سوال بعدي يكي از دوستان تعميرگاه گوشي داره ميگه m8 رو اصلا توصيه نمي كنم ...الان اينجا كلي خراب اوردن ، قطعه هم براش اصلا نيست تو ايران و گارانتي هم الكي ...ميگه s5 بگير و اينا من خودم s2 دارم ديگه حالم داره از پلاستيك بهم مي خوره ....جريان اين قطعه نداره چيه دوستان ، مرسي :d

اچ تی سی قبلا کیفیت ساختش عالی بود ولی بعد2011افتضاح شد وسنسیشن و وان اکس خرابی زیاد داشتن
ولی شنیدم بهتر شده دوست تعمیرکار موبایل زیاد دارم میگن سونی و اچ تی سی بیشتیرن خرابی رو دارن چون از قطعات ارزون و کیفیت پایین استفاده میکنن
ولی سامسونگ کمترین خرابی رو داره و قطعاتش باکیفیت.
دیگه نمیدونم راست یا دروغ ولی همشون گلکسی دارن و براشنا و فامیل هم گلکسی گرفتن
ولی جالبه بخاطر جنس بدنه پلاستیک همه به سامسونگ میگن بی کیفیت ولی داخلش باکیفیت
اچ تی سی سمبل کیفیت ساخت داخلش شبیه گوشی چینی؟؟؟
البته احتمالش هس ذاست باشه چون اچ تی سی برا رهایی از ضرر دهی بیاد از قطعات بی کیفیتت استفاده کنه براش ارزونتر درمیاد

درکل ازشون نشنیدم وان خرابی زیاد باشه خیلی ها خریدن اگه مشکلی داشت میفهمیدیم.پس خیالت راحت گیرش

- - -ویرایش - - -

البته دور بدنه فلز هست، و هر ویدیو Hands On که دیدم تا اینجا از ارتقا کیفیت و حس هندلینگ تعریف کرده !
فقط منتظرم ریویو ها بیاد ببینم باتریش چطور عمل میکنه، چون صفحه رزولوشنش فوق‌العاده بالا رفته و باتری ارتقای خیلی کمی داشته،

اره منم نگرانشم ولی فکر نکنم همچی رو عالی کرده باشه ولی باتری رو گند بزنه نوت ها به باتری عالی داشتن معروفن باید دید

با توجه به این توضیحات، G3 و S5 عالی هستند و نرو سراغ گوشی های مدل پایین تر.
الان اینجا دیگه بحث سیب و پرتقال هستش :d هر کدوم رو بخری عالیه!

ولی من موز بیشتر دوست دارم :دی
کلی زیاد تفاوتی نداره کدوم پرچمدار بگیریم مگر قابلیت خاصی برامون مهم باشه

دوستان یه گوشی s5 قراره بگیرم فردا میخواستم بدونم از کجا باید بفهمم گوشی اکه یا نه؟ همون پلمپ روی جعبه کافیه یا چیز دیگه ایی هم باید دقت کنم؟

میگن یه کدی هست میزنی تو گوشی بهت میگه چجوریه داستانش !!

اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم

دوستان یه گوشی s5 قراره بگیرم فردا میخواستم بدونم از کجا باید بفهمم گوشی اکه یا نه؟
روی جعبه یه برچسب کاغذی نسبتا بزرگ هستش که بسته رو پلمب کرده. اون اگر از وسط بریده شده باشه، یعنی جعبه رو باز کردند.
از کجا میخوای بخری؟ چون معمولا مغازه ها باز می کنند برای تست ظاهری و غیره.

روی جعبه یه برچسب کاغذی نسبتا بزرگ هستش که بسته رو پلمب کرده. اون اگر از وسط بریده شده باشه، یعنی جعبه رو باز کردند.
از کجا میخوای بخری؟ چون معمولا مغازه ها باز می کنند برای تست ظاهری و غیره.

ازنمایندگی سامان گستر , یه زد2 چند روز پیش ازش گرفتیم اون پملپش باز نشده بود, ممنون ,

بچه ها من یه سوال دارم
الان من یه جی2 دارم با یه اس4 مشکلم اینکه با جی2 میتونم حتی تا 4 یا 5 تا اس ام اس بفرستم اما با اس4 فقط میتونم 3 تا اس ام اس بفرستم تا میشه 4تا میگه باید دیتارو روشن کنی تا ارسال بشه.
مشکلم رو چه طوری حل کنم چرا مال سامسونگ این طوریه؟
البته جی2 سیم ایرانسل داره اما اس4 سیم همراه اول داره.

مشکلم رو چه طوری حل کنم چرا مال سامسونگ این طوریه؟
بحث نرم افزاری هستش.
توی بازار یا سایت های دیگه یادمه یه برنامه بود به اسم پیامک طولانی. اون رو نصب کن و SMS طولانی رو با اون بفرست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or