*Black Roze*
کاربر سایت
عزیز این قراردادیه 1 ورصد فکرشو بکن بشه 199 دلارچشام داره درست میبینه؟ iphone 6 16gb 199$ ?
گویا قرار دادیه
عزیز این قراردادیه 1 ورصد فکرشو بکن بشه 199 دلارچشام داره درست میبینه؟ iphone 6 16gb 199$ ?
گویا قرار دادیه
طراحیش خیلی مسخرس اونم فقط به خار لبه های منحنی تو ایفون 5 چون لبه ها مستطیلی بود خیلی خشگل تر بود.این همه میگفتم استیو جابز فلان بهمانه و پایه آیفونو اپل جدیده اما من اصلا این حرف رو قبول نداشتم البته راستش تا امشب قبول نداشتم! طراحی چیزی که نقطه قوت اپل بود نه در 6 به زیبایی قبله نه در watch!به جرعت میگم note 4 یا Z3 از اونور LG Gwatch R یا Moto 360 هم طراحی خیلی بهتری نسبت به محصولات امشب اپل داشتن.
طراحیش رو بردن سمت آیپد اما خیلی بده خداییش!جلوش که شبیه بقیست اما پشتش اصلا قابل بحث نیست!کامتاهای خارجیایرو میبینی طرف نوشته عمدا دوربین رو برجسته کرذدن تا بری قاب بخری هم همسطح گوشیت بشه هم طراحی پشتشو دیگه نبینی!طراحیش خیلی مسخرس اونم فقط به خار لبه های منحنی تو ایفون 5 چون لبه ها مستطیلی بود خیلی خشگل تر بود.
اما سخت افزارش یه چیز خداست نوشته 13 درصد کوچک تر از A7 و 15 درصد قوی تر و 30 درصد گذافیکش قوی تر شده!!!!
از همه مزخرف تر هم اینکه باز دوباره دوربین 8 مگ گراشته
بنظر من 4S زیباترین گوشی اپله بعد 5S و بعد 3GS ...خداییش طراحیش خیلی بده!خبرنگار ورج نوشته تنها خوبی معرفی iPhone 6اینه که قیمت 5S پایین میاد!(اونم واسه خودشون!)یه زمانی پسر این 4S رو میدیدیم دندونا قفل می شد اما الان 5S هم حتی گرفتم دستم نمیدونم چرا انقدر معمولیه!
من حقیقت چون تعصبی روی برند خاصی ندارم، برای همین خنثی بودم موقع تماشای تصویر iPhone 6. اما جدا دلیل این همه تنفر از ظاهر جدید چیه؟
من خودم به هیچ وجه از آیفون و کلا iOS خوشم نمیاد اما خیلی نظرات تنده در برابر طراحی این گوشی کسی توضیحی داره؟
امتیازات توی GSM Arena از حدود 500 رای، همش شده 5 در تمامی قسمت ها!
لونقدر نیست اما چند میل هست.یه حلقه فلزی دور لنزه!کله پشتش خیلی بده!الان نگاه میکنم میبینم حجما 16/64/128 هست!یعنی پول پرستی چقدر :dجدی برجسته شده مثل S5؟ توی تصاویر GSM Arena که چیزی مشخص نیست.