راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان بین G3 و S5 واقعاً کدوم رو میشه انتخاب کرد؟
G3 طراحی بسیار زیباتری داره. مکان قرار گیری دکمه ها رو هم خیلی دوست دارم (این نظر شخصیه و ممکنه هر کی از وضعیت فعلی دکمه ها راضی نباشه)
G3 دوربین سریعتری داره و فوکوس اون تقریبا درجا هستش
G3 صفحه نمایش دقیق تر و زیبا تری داره

S5 ضد آب و غباره
S5 دوربین قوی تری داره
S5 در بنچمارک ها قوی تر از تمامی پرچمدارها هستش

G3 رو در نظر باید داشته باشید که نسخه 32 گیگ فقط RAM سه گیگ داره که الان حدود 2200 فروخته میشه (حباب داره قیمت). البته 2 گیگ هم کاملا برای مولتی تسکینگ کافیه اما خوب نکته مهمی هستش که باید گفته می شد.
هر دو گوشی برابر هستند. G3 به نظرم سه برتری بزرگ داره: صفحه نمایش با کیفیت تر و دقیق، طراحی به مراتب چشم گیر تر و دوربین سریع. اما خوب S5 هم عقب نمیکشه و دوربین قدرتمندتری رو به نمایش گذاشته، افت قیمت داشته (مدل اروپایی 1800 هستش) و ارزونتره، ضد آب و غبار هم هست.
نمیشه گفت کدوم برتره و سلیقه خودتون رو با توجه به این توضیحات نگاه کنید. هر دو پرچمدارهای مناسبی هستند. به نظر من S5 گوشی زشت تری هستش اما با دیدن رنگ طلایی و آبی الکتریکی اون از مشکلات ظاهری به نظرم کاسته میشه :d
شنیدم G3 لگ میزنه گاهی
بله درسته و در ویدئوهای منتشر شده از این گوشی هم گاهی مشهوده
آیا واقعاً میشه حل کرد مشکلش رو به این راحتی؟
باید صبر کنید یه سری آپدیت بیاد. همین آپدیت های کوچک Stability احتمالا کارش رو درست کنه اما در کل رابط کاربری سامسونگ و ال جی همیشه به خاطر داشتن انیمیشن های زیاد سرعت کمتری نسبت به رابط های ساده تری چون اچ تی سی و سونی دارند.

دوربین 13 کاملا مناسب برای من چون زیاد اهل عکاسی نیستم
cpu 1.5 چهار هسته ای - بدون هنگ تا اونجایی که من متوجه شدم که عالیه
بازی نکردن با گوشی و فقط استفاده روزمره
کیفیت ساخت مناسب و شیشه ای که من خوشم اومد
صفحه نمایش 5 اینچ بزرگ و ....
و از همه مهم تر قیمت مناسب
من نهایتا تا 1 تومن میتونم برای گوشی خرج کنم.

ممنون از راهنمایی خودم هم از خرید آیفون منصرف شدم .. البته همیشه
وقتی آیفون جدید به بازار میاد قیمتش فوق العاده عحیب و غریبه و فکر نمیکنم کمتر از 3 تومن باشه!

پايين مياد سريع
فقط اولش گرون هست اون موقع كه گفتم قيمت زير دو و نيم مياد و 32 هم دو و شش صد
يه بار پول بيشتر بدي تا سال ها راحتي
اپل گوشي هاش رو تا چهارسال پشتيباني مي كنه
اندرويد كجا اينطوري هست
و خوبي آيفون اينه كه رو قيمتش نمي خوره
ولي گوشي هاي ديگه در عرض يك سال سريع قيمتش پايين مياد
همين الآن آيفون 4s دست دوي تميز يك تومن قيمت داره
با قيمت گوشي هاي هم نسل 4s مقايسه كن!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پايين مياد سريع
فقط اولش گرون هست اون موقع كه گفتم قيمت زير دو و نيم مياد و 32 هم دو و شش صد
يه بار پول بيشتر بدي تا سال ها راحتي
اپل گوشي هاش رو تا چهارسال پشتيباني مي كنه
اندرويد كجا اينطوري هست
و خوبي آيفون اينه كه رو قيمتش نمي خوره
ولي گوشي هاي ديگه در عرض يك سال سريع قيمتش پايين مياد
همين الآن آيفون 4s دست دوي تميز يك تومن قيمت داره
با قيمت گوشي هاي هم نسل 4s مقايسه كن!

بله موافقم ، اما خب چه میشه کرد من واقعا زورم میاد برای آیفون اینقدر هزینه کنم!
ترجیح میدم باقی پولم رو پس انداز کنم.

دوربین 13 کاملا مناسب برای من چون زیاد اهل عکاسی نیستم
cpu 1.5 چهار هسته ای - بدون هنگ تا اونجایی که من متوجه شدم که عالیه
بازی نکردن با گوشی و فقط استفاده روزمره
کیفیت ساخت مناسب و شیشه ای که من خوشم اومد
صفحه نمایش 5 اینچ بزرگ و ....
و از همه مهم تر قیمت مناسب
من نهایتا تا 1 تومن میتونم برای گوشی خرج کنم.

ممنون از راهنمایی خودم هم از خرید آیفون منصرف شدم .. البته همیشه
وقتی آیفون جدید به بازار میاد قیمتش فوق العاده عحیب و غریبه و فکر نمیکنم کمتر از 3 تومن باشه!

مثلاً همين تو ارديبهشت
دوست من زمستون سال گذشته دو تومن Htc one گرفت
ارديبهشت قيمت گرفتيم
باورت نميشه، قيمت آيفون 5 دست دو با Htc one نو يكي بود!
هر دو يك و هشتصد!

G3 طراحی بسیار زیباتری داره. مکان قرار گیری دکمه ها رو هم خیلی دوست دارم (این نظر شخصیه و ممکنه هر کی از وضعیت فعلی دکمه ها راضی نباشه)
G3 دوربین سریعتری داره و فوکوس اون تقریبا درجا هستش
G3 صفحه نمایش دقیق تر و زیبا تری داره

S5 ضد آب و غباره
S5 دوربین قوی تری داره
S5 در بنچمارک ها قوی تر از تمامی پرچمدارها هستش

G3 رو در نظر باید داشته باشید که نسخه 32 گیگ فقط RAM سه گیگ داره که الان حدود 2200 فروخته میشه (حباب داره قیمت). البته 2 گیگ هم کاملا برای مولتی تسکینگ کافیه اما خوب نکته مهمی هستش که باید گفته می شد.
هر دو گوشی برابر هستند. G3 به نظرم سه برتری بزرگ داره: صفحه نمایش با کیفیت تر و دقیق، طراحی به مراتب چشم گیر تر و دوربین سریع. اما خوب S5 هم عقب نمیکشه و دوربین قدرتمندتری رو به نمایش گذاشته، افت قیمت داشته (مدل اروپایی 1800 هستش) و ارزونتره، ضد آب و غبار هم هست.
نمیشه گفت کدوم برتره و سلیقه خودتون رو با توجه به این توضیحات نگاه کنید. هر دو پرچمدارهای مناسبی هستند. به نظر من S5 گوشی زشت تری هستش اما با دیدن رنگ طلایی و آبی الکتریکی اون از مشکلات ظاهری به نظرم کاسته میشه :d

بله درسته و در ویدئوهای منتشر شده از این گوشی هم گاهی مشهوده

باید صبر کنید یه سری آپدیت بیاد. همین آپدیت های کوچک Stability احتمالا کارش رو درست کنه اما در کل رابط کاربری سامسونگ و ال جی همیشه به خاطر داشتن انیمیشن های زیاد سرعت کمتری نسبت به رابط های ساده تری چون اچ تی سی و سونی دارند.
باتری زودتر خالی نمی کنه G3؟ چون 4 برابر رزولوشن صفحه بیشتری داره ولی از اون ور باتریش فقط 200 میلی آمپر قوی تره! بعد کیفیت رنگ صفحه چطوره؟ بین این دوتا کدوم کمتر لگ میزنه؟

باتری زودتر خالی نمی کنه G3؟ چون 4 برابر رزولوشن صفحه بیشتری داره ولی از اون ور باتریش فقط 200 میلی آمپر قوی تره! بعد کیفیت رنگ صفحه چطوره؟ بین این دوتا کدوم کمتر لگ میزنه؟
خب وقتی اینقدر لگ برات مهمه به نظرم برو سمت وینفون چون واقعا چیزی به اسم لگ تو وینفون نیست

S5 به نظرم کمتر لگ میزنه چون من الانم Note 3 دارم مشکل محسوسی پیدا نکردم. دفترچه تلفن و شماره گیر گاهی 1 ثانیه شاید طول بکشه کامل باز بشه اما اصلا چیزی نیست که توی زوق بزنه! هنگ هم به هیچ وجه نداشتم. G3 هم خوب میشه فقط باید آپدیت بیاد.
S5 باطری خیلی بهتره. توی بررسی های GSM Arena بود یا Phonearena که نوشته بود S5 و Z2 باطری بهتری از G3 دارند.
S5 بهترین صفحه نمایش AMOLED ساخته شده توسط سامسونگ رو داره. کیفیت رنگ و غنا در S5 خیلی مشهوده اما هر کسی با چنین چیزی میونه نداره. من خودم Note 3 رو میذارم روی حالت Dynamic که حداکثر رنگ رو تولید میکنه در عین حال هیچ مشکلی ندارم. (اگر رنگ زیاد دوست نداشتید میتونید حالت های مختلف صفحه رو در تنظیمات انتخاب کنید)

G3 رزولوشن بیشتری داره اما باور کنید محسوس نیست مگر اینکه بذارید بغل دستم هم کلی زور بزنید نگاه کنید. مبنای خریدتون برای G3 به نظرم نباید صفحه نمایش 2K باشه چون چشم انسان اصلا نمیتونه تشخص بده. Note 3 که حدود تراکم پیکسلی 380 داره، اصلا نمیشه پیکسل ها رو تشخیص داد چه برسه به 500 تای G3. تازه صفحه نمایش Note 3 و S5 به صورت Pen tile هستش نه ماتریکس که خود این باعث میشه به تراکم پیسکلی کمتری برای کیفیت تصویر خوب نیاز باشه.
این تصویر رو خودم از ویدئو سایت Phonearena تهیه کردم که Note 3 رو با G3 مقایسه میکنه. به شخصه جز غنای رنگ سامسونگ که میشه اون رو هم برطرف کرد (تازه اگر از دید عده ای مشکل قلمداد بشه) چیزی نمیبینم

35qyxwc0ybtkbtlgmne5.jpg

دوستان بین G3 و S5 واقعاً کدوم رو میشه انتخاب کرد؟ شنیدم G3 لگ میزنه گاهی! بعد میگن با یه tweak حل میشه، آیا واقعاً میشه حل کرد مشکلش رو به این راحتی؟
رابط کاربری LG واقعا سبک هست من لگی ندیدم اما چیزی نشد نداره

- - -ویرایش - - -

یک چیزی بهتون میگم خیالتون راحت میکنم بین این پرچمدارهایی که الان هست تفاوتی که برای کاربر معمولی داشته باشه نیست !
میگن دوربین One m8 ضعیفه در صورتی که چیزی که من دیدم این طور نیست
میگن باتری G3 ضعیف هست در صورتی که نتایج 6 ساعت دوام داره .. اخه مگه شما با گوشی میخواید چه کاری انجام بدید ؟ من خودم بوده با گوشی روزی 3 تا فیلم میدیم و همیشه وای فای روشن بوده تا 24 ساعت دووم میاورده ( G pro )
SONY XPERIA Z28h 10 min (Excellent)
SAMSUNG GALAXY S57h 38 min (Excellent)
HTC ONE (M8)7h 12 min (Excellent)
LG G26h 48 min (Good)
LG G36h 14 min (Good)
APPLE IPHONE 5S5h 2 min (Average)

بعد حالا درست سریع خالی میشه اما از اون طرف سریعترین زمان شارژ شدن باتری داره

LG G3120
SAMSUNG GALAXY S5122
HTC ONE (M8)207
SONY XPERIA Z2212

جدول نگاه کنید ... z2 بیشترین زمان شارژ نگه میداره اما از اون طرف بیشتر از همه طول میکشه
حالا فاصله فاصله 1:15 دقیقه با S5 چقدر مهم هست ؟

S5 رنگ اشباع شده نشون میده یکی خوشش میاد مثل پسر دایی من که حتی نور صفحه گوشیش تا اخر زیاد میکنه که ادم احساس میکنه کور میخواد بشه یکی مثل من معتقدم یک نقطه منفی برای S5 هست چون رنگ ها طبیعی نیست

در کل اون چیزی بخرید که دوست دارید منم وقتی G pro خریدم شک داشتم و بعد از خریدش هر کی منو میدید میگفت LG هم شد گوشی ؟ اما بعدش 1% پشیمون نشدم

یک دستگاه iPhone 5S مشکی 16 گیگ قیمت 2080 البته برای بابام خریداری شد.
150 پول بیمه دادم.
120 پول محافظ ضد ضربه دو طرف و دادم.
50 پول ساخت اپل ای دی دادم.
--------------------------------------
حالا ی سوال مبهم این اپل ای دی رو خودم نمیتونم بسازم اگه بتونم بسازم میشه اونی که مغازه دار برام ساخته رو پاک کنم و مال خودم و ادد کنم؟!
عجب چیز پیچیده ایی شده ترسم از اینکه گوشی لاک اپل ای دی بشه.

150 پول بیمه دادم.
حالا ی سوال مبهم این اپل ای دی رو خودم نمیتونم بسازم اگه بتونم بسازم میشه اونی که مغازه دار برام ساخته رو پاک کنم و مال خودم و ادد کنم؟!
خود گوشی رو بدون بیمه و محافظ چند خریدی??

150 پول بیمه دادم.

50
تومن پول اپل آيدي!!
چه خبر ه بابا
شما براي ساخت اپل آيدي فقط يه چيز پي ان (مدلش هم فرق نداره با همين رايگان ها كه دست همه هست هم ميشه)
با يه دونه از اين سايت هاي شناسايي ip و مكان نياز داري
همين فقط
بقيه اش از ساخت gmail هم آسون تره
آره ميشه ميري تو آپ استور sing out رو ميزني بعد اپل آيدي جديد رو وارد مي كني
Find my iPhone
رو هم موقتاً بايد خاموش كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or