فیلیپس کلاس 10دوستان کسی رو گوشیش مموری 32گیگ انداخته؟ کسی رو S5 مموری 32 گیگ انداخته؟
من میخوام برم امروز مموری 32 بخرم چه مارکی رو پیشنهاد میدید؟
راستشو بخوای هیچی!!!فرکانس بیشتر یعنی مثلا نیم ثانیه زودتر لود شدن یک پیج یا چند دهم ثانیه زودتر لود شدن یه بازی سنگین!الان برنامه یا بازی هست که رو سخت افزار گوشی های یه رده پایین تر مثل G2 یا HTC one یا سونی Z جواب ندن؟
در کل میخوام بدونم این سخت افزار واقعا تاثیر آنچنانی داره یا بازی تبلیغاته! مثلا فرکانس 1.7 با 2.3 توی کار چقد اختلاف دارن!
راستشو بخوای هیچی!!!فرکانس بیشتر یعنی مثلا نیم ثانیه زودتر لود شدن یک پیج یا چند دهم ثانیه زودتر لود شدن یه بازی سنگین!
الان G2 کاملا بروزه سخت افزارش!Htc One یکم قدیمی تره و فرکانسش پایینتر و چیپست میدرنج تری داره اما باز تفاوت شاید دورو ور 5% باشه...Z که ماله 2 نسل پیشه پردازندش یه نسل قدیمیتره همینطور gpu اون...اما باز الان هیچ بازی یا برنامه ای نیست که اجرا نکنه...البته شاید روی بازی های پرگرافیک لگ بزنه گاهی (روی Modern گاهی وقتا لگ میشه ) در کل بحث پردازنده های جدید بیشتر اضافه شدن امکانات به دوربین و کم شدن مصرف باتری هست چون همین الان snapdragon 800 کاملا کافیه ...
تو چی؟تو بنچ مارکا آره شاید از 20-30% تا 100% هم برسه...اما تو استفاده روزمره واقعا خیلی سخته تشخیصش...میگم در کل حتی میتونی ویدئو تو چیز تیوب رو نگاه کنی...1 ثانیه مثلا شاید وقتی همزمان temple run اجرا کنی زودتر بیاد پردازنده 800...البته درکل 600 با 800 خیلی تفاوت فاحشی ندارن از اونطرف 800 با 801 رسما تو 0.2 فرکانس کاری پردازنده خلاصه میشه...الان one از snapdragon 600 استفاده می کنه! اون مدل دو سیم کارتش.
ایا اختلافش با snapdragon 800 فاحشه؟
برای کار های معمولی حتی با CPU های ضعیفتر هم میتونید کار کنید تفاوتی نبینیدالان one از snapdragon 600 استفاده می کنه! اون مدل دو سیم کارتش.
ایا اختلافش با snapdragon 800 فاحشه؟
دوستان من قصد خرید گوشی دارم و طبق بررسی های زیاد و تحقیق iphone 5 32 گیگ
دسته دو که برای یکی از آشناهام هست رو میخوام بردارم ... از طرفی از گوشی های
سونی هم بدم نمیاد و مدل z 1 بدجوری چشم رو گرفته ... من تا حالا با ios کار نکردم
میترسم بگیرم و خوشم نیاد ... لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
دوربین 13 کاملا مناسب برای من چون زیاد اهل عکاسی نیستمخوب این نیازها رو توضیح بدید راحت تر راهنمایی کنیم :d و حتما به این سوال پاسخ بدید: نهایتا چقدر می تونید خرج کنید؟
شك نكن كه آيفون يه چيز ديگه ست !
اگه آيفون 5 سالم باشه مي ارزه بخري...
ولي اين پيشنهاد من هست اگه دوست داشتي:
آيفون 6 بزودي مياد، شما الآن همون سوني رو بخر يا اصلاً گوشي نخر و پول هات رو جمع كن
تا دي و بهمن صبر كن هميشه اون موقع ها گوشي آيفون ارزون تر ميشه، بعد برو آيفون 6 رو بخر
اگه سوني رو خريدي الآن اون موقع بفروش بذار روش
فقط اگه آيفون 6 اومد همون اوايل نخر، چون در بيشتر موارد سري هاي اول مشكل دارن
اين نظر من بود
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk