بابک جان یک چند روزی تستش کن بعد خودت یک مقایسه بی طرف با m8 که داشتی بزار ببینم اوضاع از چه قراره...مثلا از نظر سرعت رابط کاربری،بدنه،صدا،کیفیت صفحه و...سلام.ی فروند جی 3 خریداری شد
این تبلت قرار هست همین کار ها را انجام بده و مثل بقیه تبلت هاست با همون کارها و همون اندروید اما امکان انجام بازی های PC هم به شما میدهتبلت و اسمارت فون یک دستگاه سریع و قابل حمل هستش که بازی های سبک رو برای سرگرمی های کوتاه مدت و سریع به ارمغان میاره.
کیفیت صدا که عمرا به پای M8برسهبابک جان یک چند روزی تستش کن بعد خودت یک مقایسه بی طرف با m8 که داشتی بزار ببینم اوضاع از چه قراره...مثلا از نظر سرعت رابط کاربری،بدنه،صدا،کیفیت صفحه و...
قیمتشم خدایی مفته فقط ۲۹۹ دلاراین تبلت قرار هست همین کار ها را انجام بده و مثل بقیه تبلت هاست با همون کارها و همون اندروید اما امکان انجام بازی های PC هم به شما میده
در اصل برای کسانی هست که علاقه زیادی دارند تا بتونند در هر مکانی بازی کنند چه کژوال و چه حرفه ای
من پسرخالم این گوشی 3 روز قبل خرید 570 تومانسلام نظرتون درباره این گوشی چیه:
هواوی Honor3c
طرح مفهومیه..جالبه اون عکسی که تو منبع دیدم اینو نداشت کپیش کردم شده 2 مگ لول :d
کلا خیلی غیر منطقیه گوشی 30 دلاری...خود کشی کنن 99 دلار بشه گوشی..
دوستان این HTC One Mini یا S5 Mini و اینا ارزش خرید دارن؟
آخه کلا اینکار از مایکروسافت بعیده!همین 530 رو نگاه کن تازه معرفی شد...همه چیش نسبت به 525 نسل خودش افت کرده!!!!! صفحه نمایش از ips به tft!!!رم از 1 به 512!دوربین فیلمبرداریش از 720 به 480!!!کم شدن عمر باتری!صعیفتر شدن کلی گرافیک و پردازنده!افزایش قطر دستگاه!تنها چیزی که افت نکرده قیمت دستگاست :d30 دلار که خیلی سخته بهش رسیدن "چون یا باید از سخت افزار بزنن یا سوده خودشون رو کم کنن" ولی کمتر از 99 دلار زور زدن نمیخواد ! الان تو GSMarena یه سرچ زدم از مارک آلکاتل ، لنوو و میکرومکس گوشیایی گیر اوردم که قیمتی 50-40 یورویی داشتن که به دلار بین 50 تا 65 میشه ...
سلام بابک جان مبارک باشه. خوشم میاد اراده میکنی میری سریع میخری.دوربین جی 3 نسبت به وان ام 8 قویتر.صفحه نمایش خارق العادهای داره و رابط کاربریش کمی لگ داره و باید اپدیت بده.تجربم تا اینجا.درضمن بلندگو عالی
دوستان من قصد خرید گوشی دارم و طبق بررسی های زیاد و تحقیق iphone 5 32 گیگ
دسته دو که برای یکی از آشناهام هست رو میخوام بردارم ... از طرفی از گوشی های
سونی هم بدم نمیاد و مدل z 1 بدجوری چشم رو گرفته ... من تا حالا با ios کار نکردم
میترسم بگیرم و خوشم نیاد ... لطفا راهنمایی کنید.
ممنون