veryhigh
کاربر سایت
انتخاب نهایی شد جی 3،اگه نکته ایی هست ممنون میشم بگید
Sent from my RM-937_apac_hong_kong_222 using Tapatalk
نه نکته ای نیست
مبارک باشه پیشاپیش ، امیدوارم این 4-3 هفته ای که داریش نهایت استفاده رو ازش بکنی :d
انتخاب نهایی شد جی 3،اگه نکته ایی هست ممنون میشم بگید
فقط نوکیات اگر زیادی کرده بفرست برای منانتخاب نهایی شد جی 3،اگه نکته ایی هست ممنون میشم بگید
لینکی چیزی نیست که بشه بهترین کارآیی رو از دوربین Z1 گرفت؟!
اقایون Z2 بهتره یا نوت 3 ؟ بین این دوتا گیرم
من کاری به بزرگ بودنشون ندارم بیشتر سخت افزار و دوربین مد نظرمهمن ميخواستم انتخاب كنم نوت 3
ولي خب اگه بزرگ بودن رو دوست داشته باشي!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
[h=2]مشخصات فنی تبلت Nvidia Shield:[/h]
- سیستم روی یک چیپ Nvidia Tegra K1
- صفحه نمایش ۸ اینچ با رزولوشن فول اچدی یا ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل از نوع IPS LCD
- اسپیکر استریو در قسمت جلو چیزی شبیه به آنچه در HTC One وجود دارد
- دوربین ۵ مگاپیکسل در جلو و پشت دستگاه
- پشتیبانی از قلم دیجیتال DirectStylus 2
- حافظه ذخیره سازی ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت به همراه پشتیبانی از درگاه میکروSD و حافظه خارجی تا ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت
- پشتیبانی از شبکه وای-فای با استانداردهای a/b/g/n
- نسخه LTE بصورت انتخابی
- باتری ۱۹.۷۵ وات ساعتی از نوع لیتیوم یون
Z2 برای دوربین بد نیست اما برای استفاده از حداکثر توان این گوشی باید بتونید با تنظیمات دستی مختلف سر و کله بزنید.اقایون Z2 بهتره یا نوت 3 ؟ بین این دوتا گیرم
اشتباه میکنی. Note 3 در رده فبلت قرار می گیره و در رابطه با سایز اون حتما دقت کن. البته Z2 هم گوشی بزرگی هستش ولی بازم کنترل اون راحت تره چرا که فبلت نیست و کوچکترهمن کاری به بزرگ بودنشون ندارم
بزرگترین اشتباه رو کردند تبلت و اسمارت فون یک دستگاه سریع و قابل حمل هستش که بازی های سبک رو برای سرگرمی های کوتاه مدت و سریع به ارمغان میاره.شایعات به حقیقت پیوستند و انویدیا تبلت قدرتمند خودش تنها با 300 دلار معرفی کرد
این یه گوشی 30 دلاری هست با کمترین امکانات ممکن، انتظار داری صفحه نمایش 1080 داشته باشه؟ تازه هنوز تایید نشده چیزی ولی این هدفش ساخت 1100ـه وین فونی با صفحه نمایش لمسی ـه، که به نظرم خوبه همچین مشخصاتی براش
30 دلارو از کجا آوردی تو :d مگه من گفتم صفحه FHD باشه! رزولوشنش بشدت عجیبه دیگه!هر چند همش شایعه هست اما حداقل 320 در 480 باز ممعقول تر بود!این یه گوشی 30 دلاری هست با کمترین امکانات ممکن، انتظار داری صفحه نمایش 1080 داشته باشه؟ تازه هنوز تایید نشده چیزی ولی این هدفش ساخت 1100ـه وین فونی با صفحه نمایش لمسی ـه، که به نظرم خوبه همچین مشخصاتی براش
پ.ن: این CoinURL چیه دیگه؟
زیر همون عکسه نوشته30 دلارو از کجا آوردی تو :d مگه من گفتم صفحه FHD باشه! رزولوشنش بشدت عجیبه دیگه!هر چند همش شایعه هست اما حداقل 320 در 480 باز ممعقول تر بود!
پ.ن:کوتاه کننده لینکه یا همچین چیزی..نمیدونم والا :d
طرح مفهومیه..جالبه اون عکسی که تو منبع دیدم اینو نداشت کپیش کردم شده 2 مگ لول :dزیر همون عکسه نوشته