گوشی بی نظیری بود با این قیمت اگر کارت حافظه میخورد یا حداقل ظرفیتش 32 بود..!خب فقط بنظرم زیره 900 تومن فقط رو وان مینی تو htc فکر کن گوشی خوبیه و کیت کت هم واسش میاد.
بقیه برندها رو کار نکردم.
Z1 و کامپکت فقط 200 تومن تفاوت قیمت دارند! مگه هدف مینی و کامکت ها کاهش قیمت و امکانات نسبت به پرچمدارا نیست؟!
کلا کامپکت با مینی تفاوت داره از نظر سونی...دقیقا مشخصات 2 گوشی یکی هست فقط سایز صفحه و رزولوشنش عوض شده!برای همینه نوع قیمت یکیه..حتی بدنه همونه.در حالی که بقیه شرکت ها مدل مینیشون فقط از استایل گوشی اصلی پیروی میکنه و بقیه چیزها از پردازنده و دوربینو و حتی جنس بدنه کاملا فرق دارهZ1 و کامپکت فقط 200 تومن تفاوت قیمت دارند! مگه هدف مینی و کامکت ها کاهش قیمت و امکانات نسبت به پرچمدارا نیست؟!
نظرتون راجب zr چیه دوستان؟
به خاطر ضد اب بودنش و قیمت معقولش نظرمو جلب کرد،،از sp بهتره به نظرم
ارزش نداره. بده کامپکت بخر یا ZLنظرتون راجب zr چیه دوستان؟
چرا ارزش نداره؟! میخواستم SP بگیرم ولی ضد اب بودن ZR خیلی وسوسه کنندسکامپکت کلا گوشی عجیبی هستش! HTC One mini 2، LG G3 Mini، Galaxy S5 Mini ... هیچ یک انگشت کوچکیه Z1 Compact هم نمی شند :d
به نظرم خیلی گوشی بهتری هستش تا به Z1 چرا که توی دست راحت تره نسبت به اون هیکل گنده Z1 که نصف بیشترش حاشیه صفحه تشکیل میده.
ارزش نداره. بده کامپکت بخر یا ZL
راستی حتما یه نگاه هم به Huawei Honor 3X G750 داشته باشید. باطری عالی، سخت افزار قوی، صفحه نمایش خوب همه و همه در قیمت 900,000 که واقعا مفته :d
فکر کنم اون V بود که میگفتن زیاد ضد اب نیست.:dهمین ZR بود به نظرم گفته میشد در حد Z1 ضدآب کامل نیست پس زیاد روی اون مانور نکن.
گوشی دست دوم نمیخری؟
ببینید گوشی های جدید دیگه یک بار مصرف شدند :d طرف بخواد بیاد مثل N73 اسپیکر رو تعمیر کنه، LCD بندازه و غیره اندازه قیمت اون گوشی در میاد برای همین هم هست تا کسی گوشی ضرب خورده داره میفروشه و نگه نمیداره.کلا میشه به دست دوما اعتماد کرد؟!
HTC One (M8) - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتالhtc one m8 32gb گیر نمیاد؟
ال دیجیتال رفتم کامپکت دست2 نداشت.ببینید گوشی های جدید دیگه یک بار مصرف شدند :d طرف بخواد بیاد مثل N73 اسپیکر رو تعمیر کنه، LCD بندازه و غیره اندازه قیمت اون گوشی در میاد برای همین هم هست تا کسی گوشی ضرب خورده داره میفروشه و نگه نمیداره.
اگر مشکلی داشته باشه همون لحظه خواهید فهمید در غیر این صورت هم نه. الان مثلا من میگفتم Note 3 دست دو دارم می خرم تعمیری نباشه اما خوب یه تاچ و LCD این گوشی 900 هزار تومنه! خوب کی همچین کاری میکنه؟!
گوشی کم کار کرد تمیز بگرد بخر در عوض انقدر برای قدرت گوشی های رده پایین حرص نخور! خوشبختانه مردم این روزها شدیدا موبایل باز شدند و گوشی های آک رو مصرف نکرده میفروشند.
برو بازارهای آنلاین مثل آل دیجیتال که توی معامله 48 ساعت مهلت تست میده. بگرد با حوصله بالاخره یک شکار خوب گیرت میاد که ارزش داره تا به گوشی های ضعیف که همش سر یک ذره تفاوت آدم حرص بخوره.
HTC One (M8) - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
1,940,000 خاکستری 32 گیگ
چه فرقی داره برات؟ یکیشو بخر بعد چند وقت اون یکیم میخری :d مشکلی نیست :dبچه ها من بین اس 5 و جی 3 بدجور موندم