راهنمایی برای خرید موبایل

من میخوام این گوشی رو بگیرم " LG L40 Dual D170 " میتونه بازی هایی مثل CLASH OF CLANS رو بیاره؟ اندروید 4.4 هست و اینکه از یجا خوندم که FIFA 14 رو توش اجرا کرده بدون لگ و اینکه قیمت 300 تومن خوبه دیگه ؟؟؟ چون pc رو ارتقا دادم فعلا همین قدر پول دارم :d
اینم لینکش LG L40 Dual D170 - گوشی موبایل ال جی L40 دو سیم کارت D170
اگه اشکال داره بگید حظفش کنم :d

من همین الان این گوشی دارم ( البته 1 سیم کرتش ) براحتی دارم clash oif clan بازی میکنم .. قیقا را نصب نکردم نمیدونم
مشکلش 1 چیز هست : چون رم 512 داره و کیتت سنگینه براش بعضی وقتها هنگ کمی میکنه مثلا میزنی صفحه به سمت راست بره 1-2 ثانیه طول میکشه یا دکمه power که میزنی صفحه روشن بشه صفحه روشن نمیشه و وقتی بار دوم میزنی خاموش روشن میشه
من توصیه میکنم E1 از سونی بگیری که همین مشخصات داره صفحش 4 اینچ هست

با خودم گفتم شاید کسانی اطلاعاتی از پردازنده K1 انویدیا نداشته باشند این مقاله بخونند تا متوجه بوشند که انویدیا قراره چه تبلت پر قدرتی را تنها با 300 دلار ( کمتر از 1 میلیون تومان ) منتشر کنه !
بررسی عمیق تراشه‌ی Tegra K1 انویدیا [اطلاعات‌تکمیلی] - زومیت
اگر هم حوصلتون نمیشه که بخونید تنها در این حد بدونید که این پردازنده دو برابر قدرتمند تر از Snapdragon 800 و A7 Apple هست و حتی از PS3 و X360 هم قدرت بیشتری داره
nvidia-tegra-k1-12.jpg

آخرین ویرایش:
عجب چیز خفنیه کی قراره بیاد؟
مشخصات دقیقش ؟
ویرایش خودم گیر اوردم مشخصاتشو
این با چیزی که من چند پست قبل تر گذاشتم متفاوت هست
دوربینش
اندروید کیتکت 4.4 هست نه 4.2
صفحه هم Full HD گفته نه QHD ولی اگر QHD باشه که براحتی این پردازنده میتونه پشتیبانی ازش بکنه عالی میشه
قلم هم داره
و این جوری نوشته بود پاییز 2014 در کل جهان منتشر میشه

این با چیزی که من چند پست قبل تر گذاشتم متفاوت هست
دوربینش
اندروید کیتکت 4.4 هست نه 4.2
صفحه هم Full HD گفته نه QHD ولی اگر QHD باشه که براحتی این پردازنده میتونه پشتیبانی ازش بکنه عالی میشه
قلم هم داره
و این جوری نوشته بود پاییز 2014 در کل جهان منتشر میشه
فکر کنم منظورش از 4.2 کیت کت همون ورژن 4.4.2 کیت کت هست دیگه نخواسته بنویسه 4.4.2 نوشته 4.2 کیت کت!

دوستان بین آیفون 5 و سونی Z 1 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

الان شما انتخاب بین دوتا سیستم عامل داری اول از همه نیازتو ببین شاید کار هایی که میخوایی بکنی تو اندروید یا مثلا ای او اس راحت تر باشه نسبت به اون یکی.
صفحه نمایش ها هم فرق داره!
چیز هایی هم مثل دوربین، وجود درگاه مموری کارت،ضد آب هم باید فاکتور باشه برات شاید به کارت بیاد.
ولی من خودم پیشنهادم روی ایفون هست به خاطر اینکه 1.علاقه شخصی 2.تا 2 یا 3 سال آینده پشتیبانی کامل نرم افزاری داره(البته سونی هم پشتیبانی خوبی داره) 3.افت قیمت کمتری مسبت به پرچم دار های اندوریدی داره حتی اگه مدلش قدیمی بشه.

دوستان بین آیفون 5 و سونی Z 1 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
Z1 صفحه نمایش بزرگتری داره و کارت حافظه می خوره اما تمام مزیت هاش فقط به همینجا ختم میشه! صفحه نمایش اون خوانایی افتضحایی توی نور خورشید داره و زوایای دید هم مرخصه. دوربین هم اگر عکاس حرفه ای نباشید نمی تونید از حداکثر قدرت 20 مگاپیکسلی اون استفاده کنید.
آیفون از طرفی قدرت عالی داره، سادست و کار کردن با اون راحته، پشتیبانی خوبی داره، صفحه نمایش اون مناسبه اما از طرف دیگه باطری چندان قدرتمندی نداره، نسخه 16 گیگ اون ارزش نداره (مگر اینکه خیلی کم مصرف باشید) و از همه مهتر خیلی گرون قیمته.
اینطوری که شما دارید می گید ظاهرا نهایتا بتونید 1500 خرج کنید چون اگر پول برای آیفون 32 گیگ دارید پس مسلما گزینه های خیلی داغ و تازه ای رو میشه معرفی کرد که جایگزین Z1 بشه.
بین این دوتا من میگم آیفون. در رابطه با سونی شما Z1 Compact بگیرید بهتره. صفحه نمایش اون IPS هستش و طراحی مناسب تری هم داره در حالی تمامی قدرت Z1 رو بدون کم و کاستی حمل می کنه.
یک توصیه: به LG G2 هم نگاهی حتما داشته باشید. افت قیمت مناسبی داشته و قدرت اون هم عالیه، صفحه نمایش بسیار مناسبه، باطری خیلی خوبی هم داره. هر چند ظاهر دلربای Z1 رو اصلا نداره

من یک ماهه می خوام یه گوشی بخرم
بودجم بین 1500 تا 1600
اول دنبال LG G2 بودم بعد مجابم کردن به Z1 فکر کنم غیر از اینا HTC ONE هم هست
منو راهنمایی کنید و از گمراهی در بیارید
درکل چه سری بگیرم خوبه؟

اول دنبال LG G2 بودم بعد مجابم کردن به Z1 فکر کنم غیر از اینا HTC ONE هم هست
Galaxy Note 3 با قیمت 1660 گوشی خیلی خوبی هستش که اگر با سایز اون مشکل دارید حتما برید سراغ LG G2
گرچه من توصیه میکنم یه 200 دیگه هم جور کنید برید سراغ پرچمدارهای جدید (HTC One M8 - Xperia Z2 - Galaxy S5 - LG G3)

دقیقا 500 تومان بیشتر بخاطر 16 گیگ حافظه بیشتر
و البته یک گیگ RAM بیشتر! حتی با در نظر گرفتن RAM هم حباب داره. 16 گیگ با قیمت مناسب تری شروع کرد و باید صبر کنیم 32 گیگ هم بیاد پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or