راهنمایی برای خرید موبایل

مطمئن باشین حتی تو معروف ترین سایتای بررسی جبهه گیری و تمایل به برندی که پول بیشتری واسه تبلیغات میده هستش
تا با چشم خودتون ندیدین به شعرای اینا اعتماد نکنین...الان که شهر پر شده از فروشگاه های بزرگ که تمام گوشی ها رو واسه کار میزارن برین خودتون مقایسه کنید

مثلا شخصا این قدر تو سایتای مختلف از دوربین htc one بد شنیده بودم که چند بار تا مرز خرید رفتم ولی دلم نیومد تا این که یک چند روزی گوشی دستم بود سره وقت با نوت 3 و آیفون 5s مقایسه کردم و به نظر خودم دوربین از جفتشون سرتر بود

دوستان نظرتون در مورد Nokia XL چیه ؟! قیمتش حدود 550 تومنه و فقط دوربینش ضعیفه !
امروز با Tab 3 مدل 8 اینچ هم کار کردم خوب بود ! 1100 قیمتش بود !
کلا تنوع خیلی زیاده و آدم میمونه چی بگیره ! راستی این G3 عجب غولیه !! بنظرم تو رنج 1.800 بهترینه !
موندم چی بگیرم !
گوشیهای رنج 1 تومن هم خدایی خیلی خوب نیستن !

دوستان نظرتون در مورد Nokia XL چیه ؟! قیمتش حدود 550 تومنه و فقط دوربینش ضعیفه !
امروز با Tab 3 مدل 8 اینچ هم کار کردم خوب بود ! 1100 قیمتش بود !
کلا تنوع خیلی زیاده و آدم میمونه چی بگیره ! راستی این G3 عجب غولیه !! بنظرم تو رنج 1.800 بهترینه !
موندم چی بگیرم !
گوشیهای رنج 1 تومن هم خدایی خیلی خوب نیستن !

نظرم مثبت نیست :d تو همین رنج قیمت اکسپریا L هست که هم رم بیشتر و هم CPU و GPU قویتر و هم دوربین بهتری داره

مطمئنی Tab 3 بوده ؟! آخه این قیمت Note 8.0 هست ، قیمت Tab 3 8.0 حدود 200 کمتر از این مبلغه

خب 1 تومن رنج میانرده هاست و نمیشه انتظار زیاد ازشون داشت ولی گوشیای خوبی تو همین رنج میشه گرفت مثل Desire 816

نظرم مثبت نیست :d تو همین رنج قیمت اکسپریا L هست که هم رم بیشتر و هم CPU و GPU قویتر و هم دوربین بهتری داره

مطمئنی Tab 3 بوده ؟! آخه این قیمت Note 8.0 هست ، قیمت Tab 3 8.0 حدود 200 کمتر از این مبلغه

خب 1 تومن رنج میانرده هاست و نمیشه انتظار زیاد ازشون داشت ولی گوشیای خوبی تو همین رنج میشه گرفت مثل Desire 816

احمد جان من با توجه به بررسی هایی که کردم :d بنظرم همون ZR از همشون بهتره ! یکی پیدا کردم آکش 840 تومن میگه ! ( جندین مدل که نداره؟!)

( جندین مدل که نداره؟!)

نه ، فقط با گوشی جلو خود طرف قشنک کار کن یعنی تا فی خالدون گوشی رو چک کن که همه چی میزون باشه

و اینکه حتی المقدور از جایی بگیر که پدر مادر دار باشه نه هر دخمه ای تو علائدین "البته اگه میخوای از اونجا بگیری"

یه Z1 تر و تمیز هم پیدا کردم ، هندزفری هم داره میگه 1120 تومن که شاید بشه 1100 خرید
بنظرتون ارزش داره؟

نه زیاد

هندزفری داره یعنی چی ؟! چیزه خاصی خریده یا همونی که تو جعبش هست ؟!

نوش 1250 هست ، اگه حدود 1 تومن میداد خوب بود

آخرین ویرایش:
نه زیاد

هندزفری داره یعنی چی ؟! چیزه خاصی خریده یا همونی که تو جعبش هست ؟!

نوش 1250 هست ، اگه حدود 1 تومن میداد خوب بود

تا اونجایی که من یادمه Z1 فک کنم هندزفری نداشتا !!!
بابا کجا 1.250 میدن !! الان زیر 1.500 نیست

تا اونجایی که من یادمه Z1 فک کنم هندزفری نداشتا !!!
بابا کجا 1.250 میدن !! الان زیر 1.500 نیست
هندزفری بلوتوث رو میگی ؟ رو این چیزا حساب باز نکن. خود گوشی رو چک کن. ولی 1500 هم نیست. من کمتر قیمت کردم هفته پیش.
--
گوشی تا یه تومن من خودم جای zr گوشی desire 816 رو گذرفتم . صفحه ۵.۵ اینچ ؛ سخت افزار ضعیفتر داره ولی.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

من با یکی به توافق رسیدم
Z1 به قیمت 1.100 تمیز هم هستش !
اینه
16zhqoxtcsq02tjez331.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or