راهنمایی برای خرید موبایل

میخوام گوشی سونی بخرم زنگ زدم نمایندگیش میگه بدون گارانتی موجود داریم با گارانتیش یک هفته دیگه میاد 100 تومن هم گرونتره!
کدوم به صرفست الان؟!
واقعیت بهت میگم .. در ایران نمایندگی یعنی کشک !
شرایط نمایندگی : ضربه نخورده باشه، اب نخورده باشه ، لوازم غیر تایید شده استفاده نکرده باشی ، لوازم جانبی مثل باتری هندزفری شامل گارنتی نمیشه
تنها خاصیتش این هست گوشیت مشکل نرم افزاری مثل هنگ کردن پیش اومد ببری طرف هم برات یک فلش بکنه تحویلت بده ! :|
شما گوشی خریدی داخل همون مغازه پدر گوشی در بیار بعد مطمئن شدی سالم هست بیا بیرون به هیچ چیز دیگه فکر نکن

واقعیت بهت میگم .. در ایران نمایندگی یعنی کشک !
شرایط نمایندگی : ضربه نخورده باشه، اب نخورده باشه ، لوازم غیر تایید شده استفاده نکرده باشی ، لوازم جانبی مثل باتری هندزفری شامل گارنتی نمیشه
تنها خاصیتش این هست گوشیت مشکل نرم افزاری مثل هنگ کردن پیش اومد ببری طرف هم برات یک فلش بکنه تحویلت بده ! :|
شما گوشی خریدی داخل همون مغازه پدر گوشی در بیار بعد مطمئن شدی سالم هست بیا بیرون به هیچ چیز دیگه فکر نکن
پس شما میگی همین بدون گارانتیه رو بخرم با خیال راحت؟
پ.ن:این گوشی هایی که توی دیجی کالا ناموجود میشه معمولا چقدر طول میکشه دوباره بیارند؟!

بچه ها گوشی تا 500 تومن چه پیشنهادی دارین؟
Sent from my RM-937_apac_hong_kong_222 using Tapatalk
G610
Galaxy Ace 3

LG G3 هم با قیمت 1,895,000 و گارانتی اومد بازار ... البته 16 گیگ و رم 2 /:)
G3 Mini هم معرفی شد منتهی متاسفانه مثل HTC One Mini 2 به گرد پای Z1 Comcapt نمیرسند :d

پس شما میگی همین بدون گارانتیه رو بخرم با خیال راحت؟
پ.ن:این گوشی هایی که توی دیجی کالا ناموجود میشه معمولا چقدر طول میکشه دوباره بیارند؟!
من میگم از جای معتبر خریداری کنید که خیالتون راحت باشه گارانتی نداشت مهم نیست
اون هم بستگی به مدل گوشی داره .. اگر گوشی روز باشه و مشتری زیاد داشته باشه 1 هفته ای میارند
LG G3 هم با قیمت
1,895,000 و گارانتی اومد بازار ... البته 16 گیگ و رم 2
/:)
من فکر میکردم زیر 2 نباشه

به جای اینکه پول گارانتی بدین 7% پول گوشی رو بدین به بیمه به جز دزدی تمامی موارد دیگه رو براتون قبول میکنه البته من خودم بیمه نداشتم ولی از خیلی ها شنیدم میگن بهتر از گارانتی هست.
-----------
G3 عجب قیمت خوبی داره!! معلومه نمایندگی ال جی تو ایران فعالیتش خوبه که تا گوشی میاد یه قیمت عالی و ایده آل داره. اس 5 اولش اومده بود با گارانتی 2.400!!!!!:-o

آرش سونی تو این رنج چیزی نداره؟
حواسم نبود ... Xperia M هم چیز خوبیه!
من فکر میکردم زیر 2 نباشه
فکرت درسته البته چون خوب 2 گیگه RAM این گوشی. نسخه 32 گیگ باید ببینیم چقدر میره بالا
البته اینکه برای استارت از چنین قیمتی شروع کرده باز هم جای شکر داره

به جای اینکه پول گارانتی بدین 7% پول گوشی رو بدین به بیمه به جز دزدی تمامی موارد دیگه رو براتون قبول میکنه البته من خودم بیمه نداشتم ولی از خیلی ها شنیدم میگن بهتر از گارانتی هست.
-----------
G3 عجب قیمت خوبی داره!! معلومه نمایندگی ال جی تو ایران فعالیتش خوبه که تا گوشی میاد یه قیمت عالی و ایده آل داره. اس 5 اولش اومده بود با گارانتی 2.400!!!!!:-o
این بیمه ای که میگید چجوریاس و چه چیزایی رو شامل میشه؟ همه بیمه ها قبول میکنن؟ هزینش چقدره؟

این بیمه ای که میگید چجوریاس و چه چیزایی رو شامل میشه؟ همه بیمه ها قبول میکنن؟ هزینش چقدره؟

ضربه، نوسانات برق، آب خوردگی رو قبول میکنه البته قبل از اینکه بیمه کنید باید ازشون بپرسید که چه چیز هایی شاملش میشه.

دوستان تو رنج 700 تومن چی پیشنهاد میدی؟
دوستم Sony C داره ، نسبت به قیمتش بنظرم خوبه!
گزینه ی دیگه ای هست ؟
دوربینش خوب باشه
کیفیت صفحه اش خوب باشه
بتونم یه رم 16 گیگ کلاس 10 بندازم روش
نسخه جدید آندروید رو بشه روش نصب کرد

آقا کسی نبود؟
تا 1 تومن هم میتونم هزینه کنم ( البته قبلش واس همون 700 تومنی یه پیشنهاد بدید ممنون )
تبلت سیم خور چی؟ چیز خوبی هست؟

آقا کسی نبود؟
تا 1 تومن هم میتونم هزینه کنم ( البته قبلش واس همون 700 تومنی یه پیشنهاد بدید ممنون )
تبلت سیم خور چی؟ چیز خوبی هست؟

Huawei G700 حدود 630 بدون کارانتی حدود 700 با گارانتی
HTC Desire 601 حدود 720 بدون گارانتی

تبلت ASUS Memo Pad HD7 یه مدل دو سیم داره که حدود 750 قیمتشه

Huawei G700 حدود 630 بدون کارانتی حدود 700 با گارانتی
HTC Desire 601 حدود 720 بدون گارانتی

تبلت ASUS Memo Pad HD7 یه مدل دو سیم داره که حدود 750 قیمتشه

نه هواوی نمیخوام !! سامسونگ و یا سونی
الان S3 مدل 9305 ، کارکرده رو 800 میدن
بنظرتون ارزش داره بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی