Emad47
کاربر سایت
انر 5 اینچه برام بزرگه........اقا برو هواوی انر3سی 8گیگ رو بخر از همه اینا که گفتی سر تر و ارزونتره خیلی هم پرفروش بوده و هواوی خوب پشتیبانی میکنه 4.4هم براش اومده و احتمال زیاد5هم بیاد
انر 5 اینچه برام بزرگه........اقا برو هواوی انر3سی 8گیگ رو بخر از همه اینا که گفتی سر تر و ارزونتره خیلی هم پرفروش بوده و هواوی خوب پشتیبانی میکنه 4.4هم براش اومده و احتمال زیاد5هم بیاد
نظر شخصی من هست که این کارو نکن و Note خیلی بهتر هست و جز برترین تبلت ها حساب میشهسلام دوستان .
یه تبلت Note 10.1 2014 3G دارم در حد آک و 32 گیگ ، یه نفر هم برای تعویض با iPad 3 4G بازم در حد آک بهم پیشنهاد داده . آیپد 32 گیگ هست جیلبریک 7.1.1 به همراه قلم لمسی و 2 کیف اصل که به گفته ایشون از اپ استور امریکا خریداری کرده .
در چنین معامله ای باید سر بگیرم از ایشون یا نه ؟
بعد یه مسئله دیگه اینکه تفاوت خیلی زیادی ایپد 3 با 4 و ایر که نداره ؟ که مثلا پشیمون بشم 3 گرفتم ؟
با تشکر از همه بچه های این بخش
خرید آیپد 3 الان اشتباهه چون قدیمی شده. البته به خاطر سیستم عامل سبک و طراحی عالی Apple، همچنان این تبلت اکثر بازی ها رو راحت اجرا میکنه اما وقتی اون رو در برابر Air قرار می دید تفاوت ها ظاهر میشهبعد یه مسئله دیگه اینکه تفاوت خیلی زیادی ایپد 3 با 4 و ایر که نداره ؟
قلم که هیچی! کلا این قلم های فرعی در برابر S Pen جوکی بیش نیست! با کیف و این چیزها هم اغفال نشید و جنس رو فقط در نظر بگیرید.آیپد 32 گیگ هست جیلبریک 7.1.1 به همراه قلم لمسی و 2 کیف اصل
سلام. گوشی LG G2 از همون برند بنظرم بهتره ، باتری خیلی بهتری هم داره. فقط مثل نکسوس حافظه اش قابل افزایش نیست.سلام دوستان، خوب هستید؟ من می خواستم یک گوشی در حد 1.400 بخرم، به نظرم nexus 5 گزینه خوبیه نظر شما چیه؟ گزینه های دیگه چیان؟ برای من خیلی مهم گوشی هنگ نکنه! دوربین و اینا برام مهم نیست اصلاً. هر چند باید یه حداقلی برای دوربین باشه ولی خب اکثر گوشی ها فک کنم الان دوربینشون کیفیت مطلوبی داره.
حواستون باشه که Nexus 5 و LG G2 حافظه غیرقابل ارتقاء دارند و حتما باید 32 گیگ بخرید. توی این حدود می تونید Xperia Z1 هم بخرید (که کارت حافظه می خوره - صفحه نمایش ضعیف تر نسبت به اون دو تا) اما بی شک بهترین گوشی ها تا قیمتی که گفتید LG G2 هستش! مخصوصا الان که به خاطر و تب و تاب ورود G3 افت قیمت خوبی هم خورده.سلام دوستان، خوب هستید؟ من می خواستم یک گوشی در حد 1.400 بخرم، به نظرم nexus 5 گزینه خوبیه نظر شما چیه؟ گزینه های دیگه چیان؟ برای من خیلی مهم گوشی هنگ نکنه! دوربین و اینا برام مهم نیست اصلاً. هر چند باید یه حداقلی برای دوربین باشه ولی خب اکثر گوشی ها فک کنم الان دوربینشون کیفیت مطلوبی داره.
قدرت هر دو یکسانه و شاید نکسوس به خاطر اینکه آندروید خام داره نسبت به منو مخصوص ال جی شاید روان تر باشه. من که G2 داشتم هنگی ندیدممطمئنید از نظر هنگ نکردن به خصوص G2 بهتره؟ مهم ترین فاکتورم همین هنگ نکردنه!
دوستان بین گوشی های : XPERIA SL........LG L70.....SONY XPERIA V......HUAWEI G6.......XPERIA SP کدوم رو پیشنهاد میکنید؟! با در نظرگرفتن قیمتشون و اینکه خرج اضافی نباشه.....
مطمئنید از نظر هنگ نکردن به خصوص G2 بهتره؟ مهم ترین فاکتورم همین هنگ نکردنه!
من یه چندوقتیه کلا کاری ب بازار ندارم
یه بندهخدایی ازم پیشنهاد ی گوشی خواست بین 650-750 منم بهش galaxy Core رو پیشنهاد دادم...چیز خوب دیگهای هست تو این رنج؟؟؟
سلام.
یه گوشی (galaxy note (1 به تورم خورده حدود ارزش خریدش و اینکه گوشی خوبی هست برا الان ؟ یکم هم خطو خش داره بدنش ولی کارکردش تو تست خوب بوده از نظر من .ممنون میشم بگید اصن ارزش داره و اینکه الان چند خوبه بردارم اینو.