راهنمایی برای خرید موبایل

وینفون یه خوبی که داره بازی های دیتا دارو هم یسره دانلود و نصب میکنه مثلا من Despicabel Me رو براش دانلود کردم راحت نصب شد.
ولی برای بازی ایفون بهتره چون جیلبریک هم میشه تا دلت میخواد بازی میریزی توش مال وینفون اگه یه بازی بیاد تا 1 ماه باید صبر کنی تا نسخه پولیش تموم بشه و فری که شد راحت دانلود کنی البته یه روز هایی که برای خارجی مناسبت داره یهو بازی ها و برنامه های بسیار بسیار شاخ مجانی میشه و هرکی دانلود کنه و نصبش کنه تا عمر داره برای اون مجانی میشه.
------------------------------------------------------------------
بچه ها کسی با 1020 عکاسی کرده؟ سرعت دوربینش توی ثبت تصویر چه طوره؟

آخرین ویرایش:
وینفون یه خوبی که داره بازی های دیتا دارو هم یسره دانلود و نصب میکنه مثلا من Despicabel Me رو براش دانلود کردم راحت نصب شد.
ولی برای بازی ایفون بهتره چون جیلبریک هم میشه تا دلت میخواد بازی میریزی توش مال وینفون اگه یه بازی بیاد تا 1 ماه باید صبر کنی تا نسخه پولیش تموم بشه و فری که شد راحت دانلود کنی البته یه روز هایی که برای خارجی مناسبت داره یهو بازی ها و برنامه های بسیار بسیار شاخ مجانی میشه و هرکی دانلود کنه و نصبش کنه تا عمر داره برای اون مجانی میشه.
------------------------------------------------------------------
؟
شما تاحالا اسم تانگبو به گوشت خورده :| ؟ نه جیلبریک میخواد نه چیزی همه بازیای پولیو هم مجانی میریزی رو گوشیت

بچه ها کسی با 1020 عکاسی کرده؟ سرعت دوربینش توی ثبت تصویر چه طوره؟
نقد ویدئویی سایت Phonearena رو ببین طرف باهاش کار میکنه! از نظر دقت این گوشی واقعا تحسین بر انگیزه.
سرعتش برق آسا نیست به یک دلیل مهم: لومیا 1020 همیشه دو تا عکس می گیره (یکی 40 مگا - یکی 5 مگا). دومی رو برای این میگیره که توی ثبت تصاویر و ارسال اونها راحت تر باشید و مشکل Resize و کم کردن حجم سراغتون نیاد. اولی هم که اوج قدرت گوشی رو نشون میده.
1020 یک کمرافون به معنای واقعی هستش. افرادی که عکاس های حرفه ای هم هستند حتما یک Camera Grip برای این گوشی تهیه کنند تا اوج لذت عکس بر داری رو تجربه کنند.

امروز یه G3 نو توی بخش دست دوم آل دیجیتال دیدم که 16 گیگ رم 2 گیگ ... 2500000 :| تازه مدل 32 گیگ با 3 گیگ رم گفته میشه 400 تومن گرونتره!
واقعا ارش نداره چنین قیمتی. آخه 3 گیگ رم اصلا به نظرم پر نمیشه و هنوز پردازنده Snapdragon 800 داخل G2 دمو Epic Citadel رو با فریم ریت 55 تا 60 اجرا میکنه و دیگه نمیدونم آدم چی می خواد! هیچ گونه نوآری هم که نداره (صرف نظر از فوکوس لیزری که سرعت عکس برداری و فوکوس رو خیلی برده بالا)

مرسی ارش جان. دوربین 1020 فقط رو حالت 38 مگ عکس میگیره؟(جدای از اون 5 مگ) مثلا حالتی نداره که رو 20 مگ عکس بگیره؟
والا از جی2 خسته شدم کلا از اندروید خسته شدم میخوام اینو عوض کنم تنوع بشه.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

نقد ویدئویی سایت Phonearena رو ببین طرف باهاش کار میکنه! از نظر دقت این گوشی واقعا تحسین بر انگیزه.
سرعتش برق آسا نیست به یک دلیل مهم: لومیا 1020 همیشه دو تا عکس می گیره (یکی 40 مگا - یکی 5 مگا). دومی رو برای این میگیره که توی ثبت تصاویر و ارسال اونها راحت تر باشید و مشکل Resize و کم کردن حجم سراغتون نیاد. اولی هم که اوج قدرت گوشی رو نشون میده.
1020 یک کمرافون به معنای واقعی هستش. افرادی که عکاس های حرفه ای هم هستند حتما یک Camera Grip برای این گوشی تهیه کنند تا اوج لذت عکس بر داری رو تجربه کنند.

امروز یه G3 نو توی بخش دست دوم آل دیجیتال دیدم که 16 گیگ رم 2 گیگ ... 2500000 :| تازه مدل 32 گیگ با 3 گیگ رم گفته میشه 400 تومن گرونتره!
واقعا ارش نداره چنین قیمتی. آخه 3 گیگ رم اصلا به نظرم پر نمیشه و هنوز پردازنده Snapdragon 800 داخل G2 دمو Epic Citadel رو با فریم ریت 55 تا 60 اجرا میکنه و دیگه نمیدونم آدم چی می خواد! هیچ گونه نوآری هم که نداره (صرف نظر از فوکوس لیزری که سرعت عکس برداری و فوکوس رو خیلی برده بالا)
حالا دیگه Anti LG شدی :|
گوشی که قرار بود 30 تیر به طور رسمی وارد ایران بشه این ال دیجیتال که میفروشه با گارانتی هست ؟
یادت رفته Iphone 5s طلایی 3.5 میفروختند یا S5 2.8 میلیون ؟
خوب این تازه اومده گرونه جالبه همه این قیمت های فضایی بعد از 1 هفته تا 600 -7 تومان کاهش پیدا کرد و مطمئن باش کسی هم که روز اول گوشی با این قیمت میخره باباش پول داره

دوربین 1020 فقط رو حالت 38 مگ عکس میگیره؟(جدای از اون 5 مگ) مثلا حالتی نداره که رو 20 مگ عکس بگیره؟
دریایی از تنظیمات دستی داره و 3 برنامه مخصوص Camera برای گوشی های نوکیا هم تعبیه شده (Smart Cam - Pro Cam - Camera) اما این مسئله رو مطمئن نیستم که بشه تا 20 مگا آورد پایین یا نه! Pro Cam گزینه های زیادی برای دستکاری داره.
یه ویدئو از عملکرد 808 دانلود کرده بودم که طرف با اندازه های 38، 34، 8، 5 و 2 تصویر برداری می کرد (که در این میون قدرت زوم رو هم به نمایش می ذاشت) که به احتمال زیاد توی لومیا هم همینه ولی 20 مگا رو نمیدونم.
کلا از اندروید خسته شدم میخوام اینو عوض کنم تنوع بشه
برای تنوع ویندوز خیلی تجربه بهتری هستش تا آیفون که قبلا مد نظرت بود (نظر شخصی). یک سیستم عامل بسیار پرسرعت که به حداقل سخت افزار برای کیفیت و سرعت بالا نیاز داره.
فقط کامل تحقیق بکن در رابطه با این سیستم عامل که احیانا پشیمون نشی. خیلی ها به من می گفتند زمان خرید تبلت که آیپد (هر چند IOS ربطی به وین فون نداره اما تجربه کلی رو میگم) بگیر، همه چیز با یه جیل حله و غیره اما بیش تر از 5 ماه نتونستم کنار بیام. ویندروز محدودیت های خودش رو داره اما تجربه کاملا منحصر به فردی هم رو ارائه میکنه. توی انتخابت دقت کن.

- - -ویرایش - - -

حالا دیگه Anti LG شدی
G2 یه شاهکاره و هنوزم به نظرم تا 1500 بهترین خریده و خودم بعد از خرید نوت گاهی دلم برای ال جی و همون تجربه 5 روزه به شدت تنگ میشه :d اما G3 با این قیمت اصلا نمیصرفه و چیز انقلابی برای ارائه نداره.
گوشی که قرار بود 30 تیر به طور رسمی وارد ایران بشه این ال دیجیتال که میفروشه با گارانتی هست ؟
بدون گارانتی. آره گفته میشه 30 تیر میاد ایران. بحث های کاربرای آل رو که دنبال می کردم ظاهرا گوشی به دبی اومده و به قیمت ما همین 2500000 میشه
خوب این تازه اومده گرونه جالبه همه این قیمت های فضایی بعد از 1 هفته تا 600 -7 تومان کاهش پیدا کرد و مطمئن باش کسی هم که روز اول گوشی با این قیمت میخره باباش پول داره
به هر حال خیلیه و 700 تومن افت به نظرم بعیده. Z2 از 2200 شروع کرد اما به 1800 رسید اما اینکه گوشی بعد از یک هفته از 2800 تومن به 1900 نزول کنه خیلی بعیده :d
باید دید باز هم و تو هم راست میگی ... کلا این مملکت توی ارز و حباب حساب کتاب نداره ولی به نظرم گوشی نیست که خیلی افت کنه.

باز هم ممنون ارش عزیز.
وینفون یدونه 520 تو خونه دارم خیلی محدودیت خاصی نداره تقریبا مثل اندروید مثلا میشه صفحه اولش ویجت اون برنامه رو گزاشت اینا ب نظرم تنها محدودیتش همون دانلود از استوره!
اون 20 مگ هم عدد فرضی بود فقط میخواستم ببینم میشه کمتر از 38 مگ هم عکس گرفت یا نه.
اما خوب iOS هم نداشتم اونم میتونه برام تجربه باشه ولی با محدودیت های iOS خیلی نمیشه کنار اومد.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

سلام بابک جان مبارکت باشه.
شما چرا خوب از اول M8 رو ندادی یدونه 1520 بگیری؟ اول دادی 920 گرفتی الان دادی 1520 خریدی؟ 920 رو چیکار کردی؟
اگه اندازه صفحه 1520 حدود 5.5 اینچ بود میخریدم ولی خیلی بزرگه!
راستی از باطری 1520 لذت ببر که قوی ترین تو اسمارت فون هاست.
-------------------
من رفیقم رفته htc One خریده ولی انگار بدنه اش آلمینوم نیست. جالبه که رفیم سری اول خریده پشتش made in taiwan زده و بدنه الیمینومی رو قشنگ حس میکنی ولی این جدیده زده made in China بدنش یه جوریه.
در مورد این one چینی منم خودم گوشیمو هفته پیش دادم گارانتی مشکل داشت تایوان بود بعد از تعویض چین بهم دادن
اولا در مورد بدنش من که همچین چیزی حس نکردم که بدنش فرق کنه ولی احساس میکنم دقت و کیفیت ساخت مخصوصا قسمتای پلاستیکی بقلش یک خورده پایین تره از مدلای تایوانیشه...البته خیلی خیلی ناچیزه و باید مثل من موشکافی کنی تا همچین چیزی دربیاری:d
ولی نکته جالب از اینجا شروع میشه نسبت به گوشی قبلی که تایوان بود دوربین و باتریش به طور محسوسی بهتر شده...دوربینشو کنار نوت 3 میزارم دقت و کیفیت و طبیعی بودن رنگ عکساش بیشتره در صورتی که نباید باشه:d
گوشی تایوانی رو کنار نوت میزاشتم تعطیل بود...یک عکسم از گلای قالی فرش:dگرفتم اولی ماله one هستش و دومی ماله نوت 3 خودتون قضاوت کنید
البته عکسو با جفتشون عمودی گرفتم ولی ماله نوت 3 رو نمیدونم چرا موقع آپلود چرخونده...شما وضوح گلای قالی رو دقت کنید متوجه حرف من میشین:d
http://8pic.ir/images/qjqkzmn8znyrpsq6ojrk.jpg
http://8pic.ir/images/yh02eljsl1rqsxevcvss.jpg

در مورد این one چینی منم خودم گوشیمو هفته پیش دادم گارانتی مشکل داشت تایوان بود بعد از تعویض چین بهم دادن
اولا در مورد بدنش من که همچین چیزی حس نکردم که بدنش فرق کنه ولی احساس میکنم دقت و کیفیت ساخت مخصوصا قسمتای پلاستیکی بقلش یک خورده پایین تره از مدلای تایوانیشه...البته خیلی خیلی ناچیزه و باید مثل من موشکافی کنی تا همچین چیزی دربیاری:d
ولی نکته جالب از اینجا شروع میشه نسبت به گوشی قبلی که تایوان بود دوربین و باتریش به طور محسوسی بهتر شده...دوربینشو کنار نوت 3 میزارم دقت و کیفیت و طبیعی بودن رنگ عکساش بیشتره در صورتی که نباید باشه:d
گوشی تایوانی رو کنار نوت میزاشتم تعطیل بود...یک عکسم از گلای قالی فرش:dگرفتم اولی ماله one هستش و دومی ماله نوت 3 خودتون قضاوت کنید
البته عکسو با جفتشون عمودی گرفتم ولی ماله نوت 3 رو نمیدونم چرا موقع آپلود چرخونده...شما وضوح گلای قالی رو دقت کنید متوجه حرف من میشین:d
http://8pic.ir/images/qjqkzmn8znyrpsq6ojrk.jpg
http://8pic.ir/images/yh02eljsl1rqsxevcvss.jpg

توی بررسی هایی که بین گوشی های پرچمدار حال حاضر انجام شد One m8 بدترین دوربین بین بقیه داشت

Z بگیرم یا باتر فلای؟
البته ازone خیلی خوشم اومده ولی بودجه نیست
اگر میتونی 1 ماه دیگه هم صبر کن پول جمع کن همون One بگیر که توی دلتم هست اگر نمیشه دست دوم در حد نو گیرت میاد
LG g pro هم به گزینه هات اضافه کن
بازم اگر در بین این 2 تا خواستی بگیری اگر دوربین برات مهم نیست Butterfly اگر مهم هست Z در ضمن شد اب هم هست ولی یک مشکلی داره صفحه نمایش خوب نیست

سلام خسته نباشید می خواستم یک گوشی بخرم بین Sony Xperia Z2 و Apple iPhone 5s 16GB گیر کردم کدوم بهتر و Apple iPhone 6 کی میاد
معری ایفون 6 در شهریور هست .. 1 ماه بعد عرضه جهانی میشه .. اومد ایران اول قیمتش 3.5 میلیون تومان هست .. بعد کمی میاد پایین میشه 2.8 میلیون .. همین جور میمونه تا 3-4 ماه .. حالا میشه 2.3 میلیون که خورده به عید و به خاطر عید گرون نشه دوباره :|
همین الان 5s قیمتش به این صورت هست :
16 گیگ 2340
32 گیگ 2685
64 گیگ 2995
...............
برای راهنمایی هم شما باید مشخص کنی نیازت چی هست و چه استفاده هایی بیشتر میکنی
الان گوشی ها جوری شده اندازه 4.3 را مینی حساب میکنند اکثر پرچمدارهای اندروید کمتر از 5 نیست ولی ایفون 4 اینچ هست !
اگر از برنامه هایی مثل واتزاپ استفاده میکنی، بازی دوست داری انجام بدی، در اینترنت بچرخی به صفحه بزرگ نیاز داری
من تا الان از IOS استفاده نکردم ولی دیدم و کمی کار باهاش کردم سیستم عامل روانی داره و اپل حسابی ازش پشتیبانی میکنه

در مورد برنامه و بازی هم برای همش تقریبا یکسان هست به جز یکسری بازی های خاص که انحصاری هستند در این زمینه مشکلی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or