سلام امروز ی فروند 1520 به قیمت یک میلیون هفتصد خریداری شد
من رفیقم رفته htc One خریده ولی انگار بدنه اش آلمینوم نیست. جالبه که رفیم سری اول خریده پشتش made in taiwan زده و بدنه الیمینومی رو قشنگ حس میکنی ولی این جدیده زده made in China بدنش یه جوریه.
سلام بابک جان مبارکت باشه.
شما چرا خوب از اول M8 رو ندادی یدونه 1520 بگیری؟ اول دادی 920 گرفتی الان دادی 1520 خریدی؟ 920 رو چیکار کردی؟
اگه اندازه صفحه 1520 حدود 5.5 اینچ بود میخریدم ولی خیلی بزرگه!
راستی از باطری 1520 لذت ببر که قوی ترین تو اسمارت فون هاست.
-------------------
من رفیقم رفته htc One خریده ولی انگار بدنه اش آلمینوم نیست. جالبه که رفیم سری اول خریده پشتش made in taiwan زده و بدنه الیمینومی رو قشنگ حس میکنی ولی این جدیده زده made in China بدنش یه جوریه.
زردش خیلی خوشگل و گوگولی مگولیه مبارکت باشهاینم 1520
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
بچهها خبری از لومیا 930 نشده تو ایران؟
کسی خبری نداره که کی وارد ایران ممکنه بشه؟
Nokia Lumia 930 goes on sale this week - GSMArena.com newsآقا اصلا کی به شما گفته 930 عرضه شده؟!!!!
تازه تیزر تبلیغاتیش همین دیشب اومد بیرون و در ضمن تو سایت GSMarena هم هنوز زده Cooming Soon اگه عرضه بشه که میزنه عرضه شده.
لومیا 930 زمانی عرضه میشه که وینفون 8.1 به طور رسمی عرضه بشه چون سیستم عامل اولیه 930 همون 8.1 هست و اماکن نداره یهو یه گوشی با 8.1 رسمی عرضه بشه!!!
مایکروسافت خودش رسما اعلام کرده که این هفته فروش 930 تو آسیا و اروپا شروع میشه. دیگه منبع از این معتبر تر. :dتماشا کنید: اولین تبلیغ ویدئویی لومیا 930 منتشر شد - زومیت
اصلا معلوم نیست هر سایتی یه چیزی میزاره ولی به نظرم هنوز عرضه به اون صورت نشده. شاید فقط تو چنتا کشور فروشش اونم به صورت محدود شروع شده.
چون همچنان سایت زیر تاریخ عرضه رو اعلام نکرده.!!
Nokia Lumia 930 - Full phone specifications
مایکروسافت خودش رسما اعلام کرده که این هفته فروش 930 تو آسیا و اروپا شروع میشه. دیگه منبع از این معتبر تر. :d
اون ویدئو هم چیز عجیبی نیست. بیشتر این ویدئو ها زمان عرضه ی یه گوشی منتشر میشه.
دیگه چه بگم والا من خبری ندیدم ماکروسافت بگه 930 این هفته عرضه شده. چون 930 مال نوکیاست نه ماکروسافت. 930 چه ربطی به ماکروسافت داره که بگه این هفته عرضه شده یعنی در واقع 930 اخرین گوشی نوکیاست و زمانش هم احتمالا دست اونه دیگه.
ولی اگه عرضه شده پس چرا GSMarena نمیزنه؟!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk