راهنمایی برای خرید موبایل

ویندوز فون بازان عزیز :)

لومیا ها برا گیمینگ در حد آیفون هستند؟
نه در حد اندروید هم نیست کیفیت بازی ها خیلی خوبه ولی خیلی از بازی ها یا نمیاد یا دیرتراز اندروید ای او اس میاد دردسر نصبشم زیاده
بهترین انتخاب برا بازی یه فبلت اندرویدکه همه قیمت داره از500هزار کهg730هسش داره 1میلیون دیزایر816ه1200نوت3نیو یانوت2 ال جی جی پرو.1500.1600نوت3 و...
من برا دوستمg730گرفتم با قیمت480نومن همه بازی های سنگین رو بدون مشکل اجرا میکنه صفحه5.5اینجی با کیفیت خوب
لدت بازی کردن تو این فبلت ارزان قیمت چند برابر ایفون2تومنیه:دی دیگه نوت3و..بماند:دی

دوستان این گوشی من هر چی بازی hd روش میخوام نصب کنم همون اول که میخواد وارد بشه خارج میشه و پیغام unfortunately stopped میده...چند تا بازی روش تست کردم بعضیاشون نهایتا میره تو منو بازی ولی دوباره میپره بیرون:|
در ضمن بازیام تست شده هستن و رو گوشیای دیگه نصب کردم...به نظرتون مشکل از چیه؟؟میشه سخت افزاری باشه؟؟؟گوشی هم htc one

دوستان این گوشی من هر چی بازی hd روش میخوام نصب کنم همون اول که میخواد وارد بشه خارج میشه و پیغام unfortunately stopped میده...چند تا بازی روش تست کردم بعضیاشون نهایتا میره تو منو بازی ولی دوباره میپره بیرون:|
در ضمن بازیام تست شده هستن و رو گوشیای دیگه نصب کردم...به نظرتون مشکل از چیه؟؟میشه سخت افزاری باشه؟؟؟گوشی هم htc one
گوشی شما از نظر قدرت سخت افزاری هیچ مشکلی نداره
2 حالت به نظر من میرسه که پیش اومده باشه
1- برنامه های دیگه باز باشه رم شما پر باشه
2- ویروس داشته باشه

نه در حد اندروید هم نیست کیفیت بازی ها خیلی خوبه ولی خیلی از بازی ها یا نمیاد یا دیرتراز اندروید ای او اس میاد دردسر نصبشم زیاده
بهترین انتخاب برا بازی یه فبلت اندرویدکه همه قیمت داره از500هزار کهg730هسش داره 1میلیون دیزایر816ه1200نوت3نیو یانوت2 ال جی جی پرو.1500.1600نوت3 و...
من برا دوستمg730گرفتم با قیمت480نومن همه بازی های سنگین رو بدون مشکل اجرا میکنه صفحه5.5اینجی با کیفیت خوب
لدت بازی کردن تو این فبلت ارزان قیمت چند برابر ایفون2تومنیه:دی دیگه نوت3و..بماند:دی

دقیقا چرا دردسر نصبش بیشتره ؟

گوشی شما از نظر قدرت سخت افزاری هیچ مشکلی نداره
2 حالت به نظر من میرسه که پیش اومده باشه
1- برنامه های دیگه باز باشه رم شما پر باشه
2- ویروس داشته باشه
ویروس که گوشی رو ۲ روزه گرفتم الانم با mobile care سرچ کردم نداشت.در مورد رم گوشی هم خالی میکنم بازم نمیره

اینارو از کجات در اوردی دقیقا؟

- - -ویرایش - - -

دقیقا چرا دردسر نصبش بیشتره ؟
چون فروشنده های عزیز برای اینکه گوشی هنگرویدی شونو بندازن به اینو اون گفتن، فروشنده ها هم که معصوم، دروغ/الکی گفتن تو کارشون نیست اصلا:)

الان من شدم فروشنده؟؟:دی نکنه میخواین بگین برا بازی ویندوز فون از اندروید بهتره؟؟دقیقا چرا بهتره؟؟درمورد دردسر نصب هم خودم تا حالا تجربه نداشتم ولی هر کی ویندوز فون داشته از دردسر زیاد نصب و بازی برنامه نالیده:دی

الان من شدم فروشنده؟؟:دی نکنه میخواین بگین برا بازی ویندوز فون از اندروید بهتره؟؟دقیقا چرا بهتره؟؟درمورد دردسر نصب هم خودم تا حالا تجربه نداشتم ولی هر کی ویندوز فون داشته از دردسر زیاد نصب و بازی برنامه نالیده:دی

جتما بلد نبود والا ما هم یکی از رفیقامون ویندوز فون داشت بلد نبود برنامه بریزه . من خودم 16 گیگ بازی و برنامه دارم هیچم دردسر نداره . اون کسی که به شما گفته دردسر داره بلد نبود ;)

در مورد بازی تنها خوبی که اندروید داره اینه که بازی ها زودتر براش میان

اینم اون فروشنده هه گفته؟8-| یا واقعا دوستت فکر می کنه این کار ها کردن سخته؟
1- میری استور خود ماکروسافت.
2- برنامه رو میزنی واسه دانلود.
3- میگه واسه گوشیت SMS کنم میگی نه از PC دانلود میکنی.
4- میریزی تو رم(8.1 می تونی تو خود گوشی هم بریزی)
5- میری تو قسمت Games اون پایین نوشته Memory.
6- اونو میزنی بازی/برنامه مورد نظر رو نصب می کنی.
سخته خدایی؟

نصب بازی تو وینفون که کاری نداره ولی اگه کسی بازی واسش مهمه باید بره سراغ اندروید و آی او اس
تنها بازی های معروفی که دیدم نیست اینها هستن:
Fruit Ninja(کلونش هست)
Clash of the Clans
دیگه همه بازی ها هستن، بازی های Gameloft، تمپل ران، بازی های Rovio، به اندازه ی اونا نداره، ولی بازی هایی که معروف هستن رو داره!

مشکل بازی در ویندوزفون این هست که چون به صورت کامل کرک نشده فقط 10 نرم افزار کرک شده شما میتونی نصب کنی و مثل اندروید نیست که منبع باز باشه و سریع کرک بشه و هر چی اومد بتونی نصب کنی
وگرنه چیزی به اسم درد سر وجود نداره !

مشکل بازی در ویندوزفون این هست که چون به صورت کامل کرک نشده فقط 10 نرم افزار کرک شده شما میتونی نصب کنی و مثل اندروید نیست که منبع باز باشه و سریع کرک بشه و هر چی اومد بتونی نصب کنی
وگرنه چیزی به اسم درد سر وجود نداره !
خیلی بازی ها Free هستن واسه همه(بازی های دیزنی یا آسفالت 8)، خیلی ها هم واسه پرچم دارا Free میشن، خلاصه حساب کنی میبینی 10 تا زیاد هم هست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or