*Black Roze*
کاربر سایت
http://wmpoweruser.com/tag/nokia-lumia-930/
930 مال نوکیاست. نوکیا هم ما مایکروسافته. در نتیجه 930 مال مایکرو هست. :d
اقا رووووواله من دیگه حرفی ندارم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
http://wmpoweruser.com/tag/nokia-lumia-930/
930 مال نوکیاست. نوکیا هم ما مایکروسافته. در نتیجه 930 مال مایکرو هست. :d
نه در حد اندروید هم نیست کیفیت بازی ها خیلی خوبه ولی خیلی از بازی ها یا نمیاد یا دیرتراز اندروید ای او اس میاد دردسر نصبشم زیادهویندوز فون بازان عزیز
لومیا ها برا گیمینگ در حد آیفون هستند؟
گوشی شما از نظر قدرت سخت افزاری هیچ مشکلی ندارهدوستان این گوشی من هر چی بازی hd روش میخوام نصب کنم همون اول که میخواد وارد بشه خارج میشه و پیغام unfortunately stopped میده...چند تا بازی روش تست کردم بعضیاشون نهایتا میره تو منو بازی ولی دوباره میپره بیرون
در ضمن بازیام تست شده هستن و رو گوشیای دیگه نصب کردم...به نظرتون مشکل از چیه؟؟میشه سخت افزاری باشه؟؟؟گوشی هم htc one
نه در حد اندروید هم نیست کیفیت بازی ها خیلی خوبه ولی خیلی از بازی ها یا نمیاد یا دیرتراز اندروید ای او اس میاد دردسر نصبشم زیاده
بهترین انتخاب برا بازی یه فبلت اندرویدکه همه قیمت داره از500هزار کهg730هسش داره 1میلیون دیزایر816ه1200نوت3نیو یانوت2 ال جی جی پرو.1500.1600نوت3 و...
من برا دوستمg730گرفتم با قیمت480نومن همه بازی های سنگین رو بدون مشکل اجرا میکنه صفحه5.5اینجی با کیفیت خوب
لدت بازی کردن تو این فبلت ارزان قیمت چند برابر ایفون2تومنیه دیگه نوت3و..بماند
ویروس که گوشی رو ۲ روزه گرفتم الانم با mobile care سرچ کردم نداشت.در مورد رم گوشی هم خالی میکنم بازم نمیرهگوشی شما از نظر قدرت سخت افزاری هیچ مشکلی نداره
2 حالت به نظر من میرسه که پیش اومده باشه
1- برنامه های دیگه باز باشه رم شما پر باشه
2- ویروس داشته باشه
اینارو از کجات در اوردی دقیقا؟نه در حد اندروید هم نیست کیفیت بازی ها خیلی خوبه ولی خیلی از بازی ها یا نمیاد یا دیرتراز اندروید ای او اس میاد دردسر نصبشم زیاده
بهترین انتخاب برا بازی یه فبلت اندرویدکه همه قیمت داره از500هزار کهg730هسش داره 1میلیون دیزایر816ه1200نوت3نیو یانوت2 ال جی جی پرو.1500.1600نوت3 و...
من برا دوستمg730گرفتم با قیمت480نومن همه بازی های سنگین رو بدون مشکل اجرا میکنه صفحه5.5اینجی با کیفیت خوب
لدت بازی کردن تو این فبلت ارزان قیمت چند برابر ایفون2تومنیه دیگه نوت3و..بماند
چون فروشنده های عزیز برای اینکه گوشی هنگرویدی شونو بندازن به اینو اون گفتن، فروشنده ها هم که معصوم، دروغ/الکی گفتن تو کارشون نیست اصلادقیقا چرا دردسر نصبش بیشتره ؟
الان من شدم فروشنده؟؟ نکنه میخواین بگین برا بازی ویندوز فون از اندروید بهتره؟؟دقیقا چرا بهتره؟؟درمورد دردسر نصب هم خودم تا حالا تجربه نداشتم ولی هر کی ویندوز فون داشته از دردسر زیاد نصب و بازی برنامه نالیده
اینم اون فروشنده هه گفته؟ یا واقعا دوستت فکر می کنه این کار ها کردن سخته؟الان من شدم فروشنده؟؟ نکنه میخواین بگین برا بازی ویندوز فون از اندروید بهتره؟؟دقیقا چرا بهتره؟؟درمورد دردسر نصب هم خودم تا حالا تجربه نداشتم ولی هر کی ویندوز فون داشته از دردسر زیاد نصب و بازی برنامه نالیده
تنها بازی های معروفی که دیدم نیست اینها هستن:نصب بازی تو وینفون که کاری نداره ولی اگه کسی بازی واسش مهمه باید بره سراغ اندروید و آی او اس
خیلی بازی ها Free هستن واسه همه(بازی های دیزنی یا آسفالت 8)، خیلی ها هم واسه پرچم دارا Free میشن، خلاصه حساب کنی میبینی 10 تا زیاد هم هستمشکل بازی در ویندوزفون این هست که چون به صورت کامل کرک نشده فقط 10 نرم افزار کرک شده شما میتونی نصب کنی و مثل اندروید نیست که منبع باز باشه و سریع کرک بشه و هر چی اومد بتونی نصب کنی
وگرنه چیزی به اسم درد سر وجود نداره !