راهنمایی برای خرید موبایل

سلام ببخشید بین Sony Xperia Z2 و SAMSUNG GALAXY S5 کدام بهتر

اول از همه جنس بدنه و طراحی Z2 به نظرم از S5 بهتره مخصوصا جنس بدنه.
باطری Z2 فوق العاده اس....
رابط کاربری باید به انتخاب خود شما باشه ولی رابط جدید سونی سبک تر و باگ و کرشش نسبت به تاچویز به نظرم کمتره.
دوربین سونی 20 هست اما حالت اتو روی 8 هست ولی مال سامسونگ 16 البته توی عکاسی هیچ فرقی ندارن چون هردو امتیاز 79 رو کسب کردن.
اسپیکر های Z2 کمی بهتره و صدا بلند تری داره.
هر دو گوشی ضد آب اما به سونی کمی بیشتر میشه اعتماد کرد.
اس5 دارای سنسور اثر انگشت و ضربان قلب هست.
اس5 صفحه نمایش آمولد با رنگ های غیر طبیعی و بسیار جذاب هست(منظور از غیر طبیعی رنگ ها رو کمی اشباع شده نشون میده)
چیز دیگه ایی هم فعلا به ذهنم نمیرسه....

سلام

من میخوام تا سه میلیون خرج کنم ولی بین htc 1 m8 و iphone 5s دو دل موندم کدومو بگیرم میشه دوستان یه راهنمایی بکنن و بگن کدوم بهتره؟
داداش معلومه شما دنبال گوشی لوکس و خوش ساخت میگردی...این دو تا که خودت گفتی واقعا بی رقیبن از این لحاظ
شخصا بهت m8 پیشنهاد میکنم چون هم سایز صفحش مناسبه و با کیفیته و هم از لحاظ زیبایی و خوش ساختی به نظر من که بدون رقیبه و از لحاظ قدرت سخت افزاری و رابط کاربری هم فوق العادست
البته اگه عجله نداری ۲ ماه صبر کن ایفون ۶ بیاد مطمئنا از جفتشون بهتر و بروز تره

اندازش واسم مهم نیست برای فیلم برداری و گیم و تماس گرفتن لازم دارم
Iphone 5s فوق العاده جذاب و خوش طرحه سیستم عامل فوق روونی داره و هنگ تو کارش نیست . فیلم برداریش FULL HD ـیه کیفیت جفت دوربیناشم عالیه ( دوربین جلو تو فضای نوری بیرون خونه/روز عالیه )
دو فلش پشتشه . بسیار خوش کیفیت و خوش ساخت و هندزفری های با کیفیتی هم داره که گوشو اذیت نمیکنن.
من خودم بودم 5اس میخریدم ( که بعدا با 6 تعویض کنی ... )

سلام ببخشید بین Sony Xperia Z2 و SAMSUNG GALAXY S5 کدام بهتر
بنظرم توی دوربین اس۵ بهتره. بدنه پلاستیکی و حسگرهای مختلف ضد آب رم۲ و ...
البته بستگی داره عکاسی شما چطور باشه سونی توی حالت دستی ۲۰ مگاپیکسل هست.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk

بچه ها این 1520 بدجوری ارضام میکنه از همه نظر مخصوصا پشتش،واسه اینکه اسپم نشه برای اون دوستمون که بین زد ۲ و ایفون گیر کرده بنظر من وان ام 8 بگیر شک نکن
Sent from my RM-937_apac_hong_kong_222 using Tapatalk

خوب من الان 5s بخرم بعدا تو تعویضش با 6 چقدر ضرر میکنم؟ بعد از نظر تعداد برنامه ها و گیم ها کدومشون برترن؟
فعلا معلوم نيست در اون زمينه هم قطعا iosبهتره،اصلا هم براي ريختن بازياي پولي جيلبريك نميخواد خيلي راحتو مجاني بدون دردسر ميشه روش برنامه ريخت.من شديدا آيفون رو پيشنهاد ميكنم

سلام

من میخوام تا سه میلیون خرج کنم ولی بین htc 1 m8 و iphone 5s دو دل موندم کدومو بگیرم میشه دوستان یه راهنمایی بکنن و بگن کدوم بهتره؟
با توجه به قیمت معقول فعلی m8 رو بخری بهتره بنظرم.
1.770 اچ تی سی در مقابل 2.100 ایفون.
حتا اگه مساوی هم بودن من باز m8 رو بر میداشتم به خاطر بزرگی صفحه که تو وب گردی هم تو گیم زدن هم فیلم دیدن لذتش بیشتره.

دوستان بین گوشی های : XPERIA SL........LG L70.....SONY XPERIA V......HUAWEI G6.......XPERIA SP کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!:-/ با در نظرگرفتن قیمتشون و اینکه خرج اضافی نباشه.....

آخرین ویرایش:
اقا برو هواوی انر3سی 8گیگ رو بخر از همه اینا که گفتی سر تر و ارزونتره خیلی هم پرفروش بوده و هواوی خوب پشتیبانی میکنه 4.4هم براش اومده و احتمال زیاد5هم بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or