راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان ی سوال داشتم دیدم اینجا فعالتره گفتم بپرسم ببخشید ک زیاد ب موضوع ربطی نداره
گوشی من htc one max هسته ک نزدیک 2 3 ماهی هسته ک خریدمش اما جدیدا بشدت کند و هنگ شده با اینکه زیاد برنامه و بازی روش ندارم
فقط real racing 3 و batman بازی روش دارم و بقیه برنامه هام بیشتر برنامه های مرتبط با اینترنت هستن مثه اپرا و س.ایفو...جوری شده ک دیگه نمیشه باهاش وبگردی کرد
مثلا وقتی میرم تو کروم یا مرورگر های دیگه فرتی میپره بیرون ازش یا وقتی از ی برنامه میام بیرون دوباره کل منو شروع میکنه ب لود شدن دوباه...شما میدونین مشکل از چیه؟

سلام دوستان ی سوال داشتم دیدم اینجا فعالتره گفتم بپرسم ببخشید ک زیاد ب موضوع ربطی نداره
گوشی من htc one max هسته ک نزدیک 2 3 ماهی هسته ک خریدمش اما جدیدا بشدت کند و هنگ شده با اینکه زیاد برنامه و بازی روش ندارم
فقط real racing 3 و batman بازی روش دارم و بقیه برنامه هام بیشتر برنامه های مرتبط با اینترنت هستن مثه اپرا و س.ایفو...جوری شده ک دیگه نمیشه باهاش وبگردی کرد
مثلا وقتی میرم تو کروم یا مرورگر های دیگه فرتی میپره بیرون ازش یا وقتی از ی برنامه میام بیرون دوباره کل منو شروع میکنه ب لود شدن دوباه...شما میدونین مشکل از چیه؟

احتمال داره ويروسي شده باشه
جديد ترين اندرويد رو دوباره بريز
از نرم افزار هاي cleaner هم خوبه امتحان كني شايد مفيد باشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

احتمال داره ويروسي شده باشه
جديد ترين اندرويد رو دوباره بريز
از نرم افزار هاي cleaner هم خوبه امتحان كني شايد مفيد باشه

clean master و battery doctor هم روش نصبه....ریروسیم فک نکنم شده باشه چون همیشه حواسم بوده بهش...
مشکل سخت افزاری نیسته؟

clean master و battery doctor هم روش نصبه....ریروسیم فک نکنم شده باشه چون همیشه حواسم بوده بهش...
مشکل سخت افزاری نیسته؟

ضربه خورده يا دست كسي دادي؟
آپديت هست؟
اندرويد راحت ويروسي ميشه، فقط كافيه يه برنامه از جاي ناشناس بريزي يا چيز هاي ديگه اي..

ضربه خورده يا دست كسي دادي؟
آپديت هست؟
اندرويد راحت ويروسي ميشه، فقط كافيه يه برنامه از جاي ناشناس بريزي يا چيز هاي ديگه اي..

نه نه ضربه خورده نه دست کسی بوده....رو clean master ی انتی ویروس هسته ک میگه گوشی مشکلی نداره!
شما برنامه خاصی بنظرتون میرسه؟

نه نه ضربه خورده نه دست کسی بوده....رو clean master ی انتی ویروس هسته ک میگه گوشی مشکلی نداره!

برنامه هاتون رو از كجا مي گيريد كه كرش مي كنه؟
من برنامه ي خاصي سراغ ندارم
حتماً آپديت كنيد

سلام.دوست عزیز واسه ویروس یابی اندروید از نرم افزار های dr.web و trust go استفاده کن.این دو تا به ترتیب رتبه های اول و دوم رو دارن تو انتی ویروس ها.dr.web فوق العاده است.trust go هم بعد از اون بهترینه.من خودم گوشیم قاط میزد یه مدت.dr.web اوکیش کرد.براحتی.

دوستان تو رنج 700 تومن چی پیشنهاد میدی؟
دوستم Sony C داره ، نسبت به قیمتش بنظرم خوبه!
گزینه ی دیگه ای هست ؟
دوربینش خوب باشه
کیفیت صفحه اش خوب باشه
بتونم یه رم 16 گیگ کلاس 10 بندازم روش
نسخه جدید آندروید رو بشه روش نصب کرد

گارانتی گوش ارزش 100 تومن بیشتر دادن رو داره؟!
گارانتی معمولی که نه اما اگر در حد بیمه هماهنگ محصولات سامسونگ هستش آره. بستگی به خودتون داره ولی در کل گارانتی توی ایران چیز مهمی نیست! بیمه مهمه.

گارانتی گوش ارزش 100 تومن بیشتر دادن رو داره؟!
اونی که بهت میگه 100 تومان بیشتر بده تا بهت گارانتی بدم مطمئن باش سرت کلاه میخواد بزاره ... شما اگر از شکرت معتبر بخری مثل مدیاپردازش که نماینده محصولات ال جی هست هم همون قیمت بازار گیرت میاد هم گارانتی داره !

میخوام گوشی سونی بخرم زنگ زدم نمایندگیش میگه بدون گارانتی موجود داریم با گارانتیش یک هفته دیگه میاد 100 تومن هم گرونتره!
کدوم به صرفست الان؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or