راهنمایی برای خرید موبایل

ممنون از راهنماییهاتون فقط کیفیت دوربینش چه طوره
من با چندین مدلش کار کردم کلا هواوی دوربین خوبی نداره دوربینg700هم متوسطه اگه دوربین برات مهمه طرف هواوی نرو
ولی گوشی ها نسبت به قیمت خیلی عالی هستن همینg700قیمتش650تومن ولی در حد گوشی1میلیونی سامسونگه

دیگه این وینفون داره حالمو بهم میزنه :|
اعصابمو ریخته بهم ... میخوام یه آندرویدی معمولی بخرم ...
چیزی هست دنگ فنگ نداشته باشه ؟ارزون هم باشه

این لومیا 930 به نظرم از الان باید مشکل باتری داشته باشه .. باتریش 2400 امپر هست ولی CPU Snapdragon 800 داره با GPU Adreno 330صفحه نمایش 5 اینچ از نوع Super amoled Full HD
مشخصات سخت افزاری عالیه ولی باتری ضعیف هست

دیگه این وینفون داره حالمو بهم میزنه :|
اعصابمو ریخته بهم ... میخوام یه آندرویدی معمولی بخرم ...
چیزی هست دنگ فنگ نداشته باشه ؟ارزون هم باشه
Sony E1 350 تومان .. به نسبت قیمت قدرت سخت افزاری عالی داری صفحش هم 4 اینچ هست

400 تومن دیگه :دی
پس همین e1 بگیر .. من خودم کلی گوشی از 300 تومان تا 500 تومان چک کردم .. هیچ کدومشون به پای e1 نمیرسه .. بعد htc desire 300 با قیمت 500 تومان ارزش خرید داره
البته LG l40 d160 هم هست 300 تومان که تفاوتش اینه LG l40 صفحه 3.5 اما E1 صفحه 4 داره

خب خدا رو شکر گارنتی آرین مسخره بازی در نیاورد و htc one منو عوض کرد
لامصب هیچی تو دنیا لذت باز کردن پلمپ و unboxing گوشی رو نداره:dحتی اگه گوشی تکراری باشه:d

سلام امروز ی فروند 1520 به قیمت یک میلیون هفتصد خریداری شد
این گوشی وینفدوز فون هستش (که خیلی هم مورد ستایش قرار میدی)، دوربین 20 مگا Pureview داره، سرعتش عالیه، صفحش هم بزرگه ... یعنی تو تا 3 ماه دیگه نباید اینجا پیدات بشه :d

LG چرا انقدر با کارت حافظه مشکل داره؟ :-/ قدیم G2 کارت حافظه نمی خورد، منتهی الان G3 درگاه اون رو داره اما نسخه 16 گیگ فقط 2 گیگ RAM داره عوض 3 :|
اونی هم که 31 تیر با گارانتی میاد ایران 16 گیگ هستش! صرفا گفتم که موقع لانچ G3 نخرید.

سلام امروز ی فروند 1520 به قیمت یک میلیون هفتصد خریداری شد

مبارکه. باهاش یه هفته کاز کن اگه خوب بود بگو منم تو کفشم میخوام ۹۲۰ رو عوض کنم. کلا گوشیای اندرویدی و ... از لیستم خارجه, موندم این ۱۵۲۰ رو بگیرم یا وایسم ۹۳۰ بیاد که جمع و جور تره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or