A.R.A.$.H
کاربر سایت
سر نقطه اول آیا؟ مگه تو نمیخواستی 1520 بخری؟ چطور یک دفعه رفتی گوشی مال دو سال پیش رو خریدی؟بچه ها من htc به پسر عموم دادم 1100 سر گرفتم با ی 920 ی هفته کار کرده.جدا از هرچیزی این وینفون چقد خوبه
سر نقطه اول آیا؟ مگه تو نمیخواستی 1520 بخری؟ چطور یک دفعه رفتی گوشی مال دو سال پیش رو خریدی؟بچه ها من htc به پسر عموم دادم 1100 سر گرفتم با ی 920 ی هفته کار کرده.جدا از هرچیزی این وینفون چقد خوبه
سر نقطه اول آیا؟ مگه تو نمیخواستی 1520 بخری؟ چطور یک دفعه رفتی گوشی مال دو سال پیش رو خریدی؟
باو پول الکی.اگه بخوام چن وقت دیگه عوض کنم ضررش بیشتره.اینم خیلی عالیه
از htc m8 راضی بودی??
دوربینش چطور بود??
باطریش خوبه??
نسخه ی I9515 نسخه سفارشی سازی شده ی I9505 هست. یعنی گوشی شما الان از آندروید 4.4.2Kitkat بهره می بره در صورتی که مدل 9505 آندروید 4.2.2 داره. هیچ تفاوتی از لحاظ سخت افزار با 9505 نداره.من امروز رفتم Galaxy S4 گرفتم (1300)
فروشنده گفت I9505 هست
ولی من نگاه کردم دیدم I9515 هست
تفاوت اینا چیه؟
ممکن Nexux بعدی باشه! چون فک کنم برای Nexus بعدی گوگل با اچ تی سی قرار داد بست.مشخصات این تبلت که شایعه شده را بخونید ... ادم فکش باز میمونه .. پردازنده Tegra k1 !! :-o
تبلت ۸.۹ اینچی HTC Volantis با ۵ گیگابایت حافظه رم در راه است - زومیت
شما بابک جان هر چی میخری مردم رو هم راه همون دعوت میکنی حتی سر IOS انقدر زوق مرگ شدی نام کاربریت هم به i تغییر دادی :d پس بیخیال لطفا ...ای گسانی که در اندورید یا ios به سر میبرید وقتتونو تلف نکنید بیاین وینفون.این عشق 1520 منو کشت.تا چتد روز اینده بدنه ماتش تو دستام.خدااااااااااااا.کسی نمیدونه زردشو کجا دارن؟
توی گوشی های ساده نوکیا محصولات خوبی داره. بهترین خریدها تا 150 اینها هستش که با نیازهای شما هم همخوانی داره:
Nokia 220 Dual SIM - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
Nokia 208 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
شما مگه نگفتی تا 150 تومن؟ :d خوب 206 نزدیک به 40 تا 50 هزار تومن (بسته به جایی که تهیه می کنید) گرونتره ولی خوب کمی میشه گفت گوشی بهتریه!نظرت راجب به نوکیا 206 چیه؟
من کار نکردم اما زمان شماره گیری از منوی More یا مشابه اون قائدتا باید استفاده کرد تا اینکه به گوشی بگید با کدوم سیم عمل شماره گیری رو انجام بدهگوشی 2 سیم کارته باشه چجوری میشه 2 تا سیم کارتش رو شارژ کرد
بلهمیشه مثلا 2 تا سیم کارت تو گوشی باشه و یکیش رو غیر فعال کرد؟
بعید می دونم ... سایلنت یک عمل داخل گوشی هستش نه اینکه با سیم کارت سر و کار داشته باشه. برای همین زمانی که سایلنت می کنید کل گوشی سکوت می کنه!میشه 2 تا سیم کارت تو گوشی باشه یکیش رو سایلنت کرد؟
ای گسانی که در اندورید یا ios به سر میبرید وقتتونو تلف نکنید بیاین وینفون.این عشق 1520 منو کشت.تا چتد روز اینده بدنه ماتش تو دستام.خدااااااااااااا.کسی نمیدونه زردشو کجا دارن؟
سلام
نظرتون درباره هواووی G700 چیه؟