راهنمایی برای خرید موبایل

یه راهنمایی میخواستم
میخوام یه گوشی تا قیمت 150 تومن نهایت بخرم و فرقی نمیکنه 2سیم کارته یا 1 سیم کارته باشه فقط میخوام مشخصات زیر رو داشته باشه
1_خوب بشه باهاش sms داد
2_صفحه گوشیش یه ذره بزرگ باشه نه اندازه 1200 که برای خوندن یه پیام باید هی صفحه نمایش رو با کلید بیاریم پایین
3_میخوام وقتی باهاش صحبت میکنم صدای طرف مقابل که پای تلفن هست توی گوشی نپیچه.یعنی مثلا دیدم کسی داره با موبایل حرف میزنه قشنگ صدای مکالمشون از گوشی میومد بیرون.
4_شارژ هم خوب نگه داره.ممنون دوستان
توی گوشی های ساده نوکیا محصولات خوبی داره. بهترین خریدها تا 150 اینها هستش که با نیازهای شما هم همخوانی داره:
Nokia 220 Dual SIM - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
Nokia 208 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

یه راهنمایی میخواستم
میخوام یه گوشی تا قیمت 150 تومن نهایت بخرم و فرقی نمیکنه 2سیم کارته یا 1 سیم کارته باشه فقط میخوام مشخصات زیر رو داشته باشه
1_خوب بشه باهاش sms داد
2_صفحه گوشیش یه ذره بزرگ باشه نه اندازه 1200 که برای خوندن یه پیام باید هی صفحه نمایش رو با کلید بیاریم پایین
3_میخوام وقتی باهاش صحبت میکنم صدای طرف مقابل که پای تلفن هست توی گوشی نپیچه.یعنی مثلا دیدم کسی داره با موبایل حرف میزنه قشنگ صدای مکالمشون از گوشی میومد بیرون.
4_شارژ هم خوب نگه داره.ممنون دوستان

به نظرم یه مقدار بیشتر هزینه کن برو سراغ سری Asha نوکیا مدل های 200 ، 205 یا 210 ، خودم یه مدت با Asha 200 کار کردم از لحاظ SMS دادن که فوق العادست ، صفحه نمایشش اندازه مناسبی داره ، موقع صحبت کردن هم صدا بیرون نمیزنه

اقا گوشی خوب حول و حوش 500 تومن که یه جورایی مکمل note 10.1 باشه چی پیشنهاد میکنید؟
ترجیحا از برند سونی یا HTC ....

از سونی مدلهای M و L
از HTC مدل Desire 300

ممنون بابت راهنمایی تون . منم دقیقا همین زیبایی جلویی گوشی جذب کرد ، البته قاب پشتی زیاد قشنگ نیست . هنوز از نزدیک باهاش کار نکردم...
ولی خب سخت افزارش از مدل سونی کمتره و بجاش صفحه بزرگی داره.

.!

به S4 مینی هم یه نگاهی بنداز
توی رنج قیمت خودش عالیه!

اقا گوشی خوب حول و حوش 500 تومن که یه جورایی مکمل note 10.1 باشه چی پیشنهاد میکنید؟
ترجیحا از برند سونی یا
HTC ....

این رو دقت کردی که نوت 10.1 دوربینش چندان قوی نیست؟؟
پس اگه دنبال مکمل خوب هستی باید یه گوشی ای بخری که دوربینش عالی باشه...
مگر اینکه دوربین واست مهم نباشه;)

==================

بچه ها یاین فروشگاه کیمیا موبایل قیمتش از همه جا پایین تره ولی نمیدونم تا چه حد معتبره و لوازم همراه گوشی اورجینال هست یا نه؟؟

کسی تا حالا از این سایت خرید کرده؟؟؟

ترجیحا از برند سونی یا HTC ....
بنظرم تو htc میتونی desire x بگیری رمش 768 ه و به نسبت بقیه بهتره ضمن اینکه من کلن صفحه TFT رو نمیپسندم و واقعن کیفیت جالبی رو ارایه نمیده.
با قیمت حدوده 450 میتونی این مدلو بگیری.

این رو دقت کردی که نوت 10.1 دوربینش چندان قوی نیست؟؟
پس اگه دنبال مکمل خوب هستی باید یه گوشی ای بخری که دوربینش عالی باشه...
مگر اینکه دوربین واست مهم نباشه;)

نوت 10.1 2014 دوربینش 8 ه...
فکر نکنم گوشی میان قیمتی بالاتر از 8 مگاپیکسل دوربین داشته باشه....

از xperia l خوشم اومد قیمتشم مناسبه ولی اندرویدش 4.2 ه اپدیتم واسش نمیاد..:(

این رو دقت کردی که نوت 10.1 دوربینش چندان قوی نیست؟
اگر منظور دوستمون Note 10.1 2014 هستش که حرفی برای گفتن توی کیفیت اون باقی نمی مونه! که همینطور هم هست و ظاهرا 2014 دارند :d
از xperia l خوشم اومد قیمتشم مناسبه ولی اندرویدش 4.2 ه اپدیتم واسش نمیاد
هر چقدر کمتر پول بدید، اون گوشی رو هم باید زودتر عوض کنید (اگر خیلی بخواهید به روز باشید)
والا توی گوشی های زیر 800 تومن چنین چیزی به نظرم مهم نیست. الان هر برنامه و بازی که دانلود میکنم زده آندروید 2 به بالا می خواد :| این آپدیت ها توی گوشی پرچمدار و قدرتمنده که اهمیت پیدا میکنه چرا که تغییرات مهمی در اونها ایجاد خواهد شد. به عنوان مثال دوربین HTC One (همون M7) کمی بی کیفیت عکس می گرفت اما آپدیت اومد و تا حد محسوسی عملکرد اون افزایش یافت (توی سایت GSM Arena همینو نوشته شده)
حالا یه دوربین 5 مگاپیکسلی مثل مال Galaxy Core یا Xperia L رو طرف چه آپدیتی براش عرضه کنه؟ تازه مال L چنگی به دل نمیزنه!
اگر به سامسونگ علاقه دارید بهترین خرید Galaxy SIII Mini
توی برندهای دیگه هم Xperia M گزینه خوبی هستش
* هر دو هم رم 1 گیگ دارند :d
اگر هم بتونی تا 600 و خورده ای هزینه کنی میتونی Huawei Ascend G700 بخری که از همه اینها بهتره!

اگر منظور دوستمون Note 10.1 2014 هستش که حرفی برای گفتن توی کیفیت اون باقی نمی مونه! که همینطور هم هست و ظاهرا 2014 دارند :d

هر چقدر کمتر پول بدید، اون گوشی رو هم باید زودتر عوض کنید (اگر خیلی بخواهید به روز باشید)
والا توی گوشی های زیر 800 تومن چنین چیزی به نظرم مهم نیست. الان هر برنامه و بازی که دانلود میکنم زده آندروید 2 به بالا می خواد :| این آپدیت ها توی گوشی پرچمدار و قدرتمنده که اهمیت پیدا میکنه چرا که تغییرات مهمی در اونها ایجاد خواهد شد. به عنوان مثال دوربین HTC One (همون M7) کمی بی کیفیت عکس می گرفت اما آپدیت اومد و تا حد محسوسی عملکرد اون افزایش یافت (توی سایت GSM Arena همینو نوشته شده)
حالا یه دوربین 5 مگاپیکسلی مثل مال Galaxy Core یا Xperia L رو طرف چه آپدیتی براش عرضه کنه؟ تازه مال L چنگی به دل نمیزنه!
اگر به سامسونگ علاقه دارید بهترین خرید Galaxy SIII Mini
توی برندهای دیگه هم Xperia M گزینه خوبی هستش
* هر دو هم رم 1 گیگ دارند :d
اگر هم بتونی تا 600 و خورده ای هزینه کنی میتونی Huawei Ascend G700 بخری که از همه اینها بهتره!
پسر این گوشی و تبلت های هواوی چقدر خوبن لعنتیا!:d
تا امروز حتی از اسم هواوی هم بدم میومد اما چندتا نقدوبررسی از گوشیاش خوندم در یک کلام عاشق محصولات این کمپانی شدم! طوری که الان بین خرید نوت 10.1 و
هواوی MediaPad 10 FHD وهمچنین بین گوشیای سونی و همین هواوی ها دچار تردید شدم

به نظرتون قلم نوت 10.1 2014 اینقدری کاربردی و مهم هست که از خیر هواوی
MediaPad 10 FHD گذشت؟ اصلا واسه این هواوی ها میشه قلم خرید؟!

الان اولویت من واسه تبلت بازی و فیلم و نت برداری (بدون محدودیت قیمت)
و واسه گوشی خوش قیمت بودن و شیک و با کیفیت
بودنه!​

طوری که الان بین خرید نوت 10.1 و هواوی MediaPad 10 FHD وهمچنین بین گوشیای سونی و همین هواوی ها دچار تردید شدم
تبلت رو یعنی نخریدی؟ :| باو من گفتم داری الان و فقط گوشی می خوای بخری :d
مقایسه Note 2014 با MediaPad 10 FHD به نظر خودتون خنده دار نیست که دچار تردید شدید؟!
به نظرتون قلم نوت 10.1 2014 اینقدری کاربردی و مهم هست که از خیر هواوی MediaPad 10 FHD گذشت؟
به یکی از دوستان که می خواست Note 3 بخره هم گفتم ... این قلم برای یادداشت برداری، طراحی و تشخیص دست خط (حتی فارسی - من SMS های طولانی رو با قلم مینویسم که سریعتره :d) بسیار حرفه ای ساخته شده. اگر با هیچ کدوم از این موارد کار نمی کنید، Note نخرید که بعدا بگیم قلم بدرد نمیخوره!
اصلا واسه این هواوی ها میشه قلم خرید؟!
قلم برای تمامی موبایل های لمسی خازنی و تبلت های جهان میشه خرید :d منتهی طراحی چماق مانند اونها در برابر حالت خودکاری یا مدادی Note مضحکه!
الان اولویت من واسه تبلت بازی و فیلم و نت برداری
نوت برداری یعنی قلم. با انگشت که آدم یادداشت برداری نمیکنه!
Note 10.1 2014 با MediaPad 10 FHD نزدیک به 400 هزارتومن اختلاف قیمت داره (تازه اگر Note رو 16 در نظر بگیریم). اگر مشکلی با خرید Note 10.1 2014 ندارید، پس یک ثانیه هم دریغ نکنید.
زیبا تر، قوی تر، صفحه نمایش بهتر، قلم خارق العاده، دریافت آپدیت ها به صورت منظم و غیره. این اختلاف هم با MediaPad 10 FHD ناچیز نیست و زمین تا آسمون فرق داره :d
و واسه گوشی خوش قیمت بودن و شیک و با کیفیت بودنه!
همون G700 هم قیمتش مناسبه، هم صفحه بزرگ و با کیفیتی داره، هم بدنه محکم (پلاستیکی هستش اما محکمه)

تبلت رو یعنی نخریدی؟ :| باو من گفتم داری الان و فقط گوشی می خوای بخری :d
مقایسه Note 2014 با MediaPad 10 FHD به نظر خودتون خنده دار نیست که دچار تردید شدید؟!

به یکی از دوستان که می خواست Note 3 بخره هم گفتم ... این قلم برای یادداشت برداری، طراحی و تشخیص دست خط (حتی فارسی - من SMS های طولانی رو با قلم مینویسم که سریعتره :d) بسیار حرفه ای ساخته شده. اگر با هیچ کدوم از این موارد کار نمی کنید، Note نخرید که بعدا بگیم قلم بدرد نمیخوره!

قلم برای تمامی موبایل های لمسی خازنی و تبلت های جهان میشه خرید :d منتهی طراحی چماق مانند اونها در برابر حالت خودکاری یا مدادی Note مضحکه!

نوت برداری یعنی قلم. با انگشت که آدم یادداشت برداری نمیکنه!
Note 10.1 2014 با MediaPad 10 FHD نزدیک به 400 هزارتومن اختلاف قیمت داره (تازه اگر Note رو 16 در نظر بگیریم). اگر مشکلی با خرید Note 10.1 2014 ندارید، پس یک ثانیه هم دریغ نکنید.
زیبا تر، قوی تر، صفحه نمایش بهتر، قلم خارق العاده، دریافت آپدیت ها به صورت منظم و غیره. این اختلاف هم با MediaPad 10 FHD ناچیز نیست و زمین تا آسمون فرق داره :d

همون G700 هم قیمتش مناسبه، هم صفحه بزرگ و با کیفیتی داره، هم بدنه محکم (پلاستیکی هستش اما محکمه)
پس نوت 10.1 اوکی شد
میمونه گوشی که این G700 یکم گرونه حداکثر میخوام 550 تومن واسش خرج کنم...
حالا بین اکسپریا ام و اکسپریا ال و هواوی g610 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!

پسر این گوشی و تبلت های هواوی چقدر خوبن لعنتیا!:d
سلام.
کیفیت این گوشی ها از سایر رقبای چینی و کپی کار بهتره ولی خب در مقایسه با شرکتهای با تجربه و مطرح تر هنوز خیلی عقبه !
تو قیمتهای بالا سعی کن بری سراغ پرچمدارها !
راستی از هواوی g730 هم هست ، ارزونتره با رم 1 ! ولی خب صفحه اش 5.5 اینچ هست.
یا مثلا g610 اینم رمش 1 هست، صفحه 5 اینچ . دو سیمکارت.
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or