راهنمایی برای خرید موبایل

میگم وقتی از قلم استفاده میکنی اگر دستت با صفحه تماس پیدا کنه اتفاقی میوفته یا نه ؟
دست شما درد نکنه :d سامسونگ اگر فکر این رو نمیکرد که انقدر روی قلمش مانور نمی داد!
در برنامه S Note اون پایین یه گزینه داره که وقتی فعالش می کنی، تماس دست رو دیگه اصلا شناسایی نمیکنه و میتونی راحت دستت رو بذاری روی موبایل و بنویسی
در Action Memo چنین گزینه ای ندیدم اما اگر صفحه قلم رو شناسایی بکنه، دیگه دست رو ثبت نخواهد کرد. اما اگر قلمی نبینه، با همون انگشت می نویسه

- - -ویرایش - - -

Sony Xperia Z - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
بهترین قیمت خرید و فروش و مشخصات فنی xperia z | کیمیا موبایل | Kimia Mobile
هر دو سایت معتبر هستند من خرید کردم و گوشی صحیح سالمارسال کردند
ببین من خودم G pro داشتم و برادرم الان z
کیفیت صفحه نمایش Z به نسبت g pro بدتر هست اول برو جفتش از نزدیک ببین بعد خرید کن
هدیه میخواستم بگیرم، یه zـه سفید گرفتم 1110، امیدوارم صاحب جدیدش راضی باشه :d

note 3
g2
بزودی G3 هم میاد
z2
اگر عجله نداری و دوست داری بهترین گوشی ممکن را بخری اخر تابستان Note 4 معرفی میشه 1 ماه بعد وارد ایران میشه
ارزون تر بخوای note 2 , g pro هستند
اگر میخوای فقط بزرگ باشه z ultra , htc one max , galaxy mega هم هست
اگر صفحه 5 هم راضیت میکنه One m8 , s5 گزینه های خوبی هستند
ولی در کل بهترین فبلت موجود همین Note 3 هست

به غیر از سخت افزار Note3 من عاشق قلمش شدم :d:| حالا کارایی لازم رو داره ؟؟ یا نه مثلا دو روز جو گیری ازش استفاده میکنه بعد دیگه ولش میکنی ؟؟:|:d

آخرین ویرایش:
سلام.
آقا امین گوشی Desire 816 رو پیشنهاد دادن به یکی از دوستان.
بنظرتون تو این رنج قیمت مناسبه ؟! مثلا چون گزینه هایی مثل Xperia Z , ZR با تفاوت هایی تو این رنج هستند.

سلام.
آقا امین گوشی Desire 816 رو پیشنهاد دادن به یکی از دوستان.
بنظرتون تو این رنج قیمت مناسبه ؟! مثلا چون گزینه هایی مثل Xperia Z , ZR با تفاوت هایی تو این رنج هستند.
دوست خوبم دیزایر 816 یه گوشی میان ردس با توجه به قیمیت فعلیش 950 تومن بنظرم کاملن ارزشش رو داره.
صفحه 5.5 hd با رم 1.5 و دوربین 13 مگاپیکسلی و فیمبرداری1080p گزینه مناسبی هست بنظرم.
اگرم بتونید باهاش کار کنید محو زیبایی و کیفیتش میشید.
راجب گوشی هایی که شما گفتید من تجربه شخصی کار باهاشون رو ندارم و نمیدونم الان قیمت اونا هم 950 تومنه هست که بخایم با 816 مقایسشون کنیم.
من همیشه تجربه شخصیم رو گفتم و اگرم دقت کنی فقط تو برند htc توصیه میکنم و امار میدم چون تقریبن با اکثرشون کار کردم.
----------------
دوستان این مطلب رو حتمن حتمن ببینید.
خصوصن عزیزانی که به m8 شک داشتن و با بهونه های الکی ایراد میگرفتن!
Screen comparison: G3 vs Xperia Z2 vs Galaxy S5 vs One (M8) vs iPhone 5s

سلام من چند وقت پیش دنبال گوشی حدود 1 تومن بودم سرعت برام از همه مهم تر و دوربین و صفحه نه چندان
بعد دوستان xperia zr و پیشنهاد دادن که خیلی هم خوب بود مشخصاتش
الان تو سایت سونی دیگه zr نیست یعنی قدیمیه ؟؟
مدل جدید گوشی با این مشخصات چیه؟؟

سلام من چند وقت پیش دنبال گوشی حدود 1 تومن بودم سرعت برام از همه مهم تر و دوربین و صفحه نه چندان
الان جوری شده تمام شرکت ها هر 6 ماه یکبار یک مدل پرچمدار معرف ی میکنند و چندین مدل گوشی دیگه برای میان رده و پایین رده ... گوشی که خریدی اون زمان خوب هست اما سال دیگه میبنی ای وای چقدر قیمتش اومده پایین یا اینکه چه گوشی های بهتری اومده
کلا یک ذره هم غصه این که ایا پولم درست خرج کردم یا نه رو نخور

به غیر از سخت افزار Note3 من عاشق قلمش شدم
:d:|
حالا کارایی لازم رو داره ؟؟ یا نه مثلا دو روز جو گیری ازش استفاده میکنه بعد دیگه ولش میکنی ؟
بستگی به خودت داره! این قلم اسباب بازی نیست و در کارهای یادداشت برداری خیلی هم دقیق و سریع عمل میکنه. اگر لازمه برات یادداشت برداری، خوب بخر اگر هم نه که دلیلی وجود نداره بخریم بعد بگیم کارارایی نداره :d

الان جوری شده تمام شرکت ها هر 6 ماه یکبار یک مدل پرچمدار معرف ی میکنند و چندین مدل گوشی دیگه برای میان رده و پایین رده ... گوشی که خریدی اون زمان خوب هست اما سال دیگه میبنی ای وای چقدر قیمتش اومده پایین یا اینکه چه گوشی های بهتری اومده
کلا یک ذره هم غصه این که ایا پولم درست خرج کردم یا نه رو نخور​

من هنوز نخریدم پس میگید بخرمش؟

من هنوز نخریدم پس میگید بخرمش؟
دوستمون درست می گند و خیلی موبایل همه ساله معرفی میشه. الان همین Snapdragon 801 رو هیچ کامل استفاده نکرده بعد LG می خواد مدل Prime با Snapdragon 805 برای G3 بده :|
این مسئله حقیقت خیلی مسخره هستش. سخت افزارها به شدت دارند قدرتمند می شند اما نوآوری مطرحی در اونها دیده نمیشه یا حتی بازی ها چیزی نیستند که اونها را واقعا به چالش بکشند.
S5 الان هیچ نوآوری مطرحی نداره، G3 هم با Knock Code هنری نکرده و صاف کردن آیکون هم چیز خاصی نیست. M8 هم که دو تا لنز گذاشته هنوزم از همه عقبه توی دوربین، Z2 هم سنگینه و هنوزم دکمه دلچسبی نداره. هر یک یه ایرادی دارند و نوآری خاصی در اونها دیده نمیشه. شما مبنا خرید رو بر گوشی بذار که بیشترین آپدیت ها رو دریافت کنه نه اینکه خیلی برای سخت افزار پول حروم کنی.

توی Phone Arena یه کامنت خیلی جالب خوندم ... تاپیک مشخصات Z2 بود (اصلا کاری به مدل و شرکت گوشی نداریم) یک نفر چنین حرفی رو زد:
این روزا کسی دنبال مشخصات سخت افزاری نیست و جوان ها می خواند یک گوشی بخرند که در اون نرم افزارهای اجتماعی نصب بشه تا با دوربین خوب اونها، از خودشون دائما عکس بگیرند و به اشتراک بذارند!
انصافا حقیقت نیست؟ :d حالا ما چرا انقدر خودمون رو نفله می کنم به خاطر CPU که نصف اون هم به زور استفاده میشه من نمیدونم.

دوست خوبم دیزایر 816 یه گوشی میان ردس با توجه به قیمیت فعلیش 950 تومن بنظرم کاملن ارزشش رو داره.
صفحه 5.5 hd با رم 1.5 و دوربین 13 مگاپیکسلی و فیمبرداری1080p گزینه مناسبی هست بنظرم.
اگرم بتونید باهاش کار کنید محو زیبایی و کیفیتش میشید.
راجب گوشی هایی که شما گفتید من تجربه شخصی کار باهاشون رو ندارم و نمیدونم الان قیمت اونا هم 950 تومنه هست که بخایم با 816 مقایسشون کنیم.
من همیشه تجربه شخصیم رو گفتم و اگرم دقت کنی فقط تو برند htc توصیه میکنم و امار میدم چون تقریبن با اکثرشون کار کردم.
ممنون بابت راهنمایی تون . منم دقیقا همین زیبایی جلویی گوشی جذب کرد ، البته قاب پشتی زیاد قشنگ نیست . هنوز از نزدیک باهاش کار نکردم...
ولی خب سخت افزارش از مدل سونی کمتره و بجاش صفحه بزرگی داره.

بنظرم گوشی Z1 Compact جایگزین این گوشی شده با قیمت 1,300 ... تنها فرق مهمش با Z1 صفحه کوچکتره ...
دقیقا فرق ZR با Z هم صفحه کوچکتره و قاب پلاستیکی هست با اختلاف قیمت حدودا 150 با Z.
---
من هنوز نمیدونم Desire 816 (صفحه بزرگتر داره) انتخاب کنم یا ZR (سخت افزار قوی تر داره) . البته با 816 کار نکردم.!

آخرین ویرایش:
دوستمون درست می گند و خیلی موبایل همه ساله معرفی میشه. الان همین Snapdragon 801 رو هیچ کامل استفاده نکرده بعد LG می خواد مدل Prime با Snapdragon 805 برای G3 بده :|
این مسئله حقیقت خیلی مسخره هستش. سخت افزارها به شدت دارند قدرتمند می شند اما نوآوری مطرحی در اونها دیده نمیشه یا حتی بازی ها چیزی نیستند که اونها را واقعا به چالش بکشند.
S5 الان هیچ نوآوری مطرحی نداره، G3 هم با Knock Code هنری نکرده و صاف کردن آیکون هم چیز خاصی نیست. M8 هم که دو تا لنز گذاشته هنوزم از همه عقبه توی دوربین، Z2 هم سنگینه و هنوزم دکمه دلچسبی نداره. هر یک یه ایرادی دارند و نوآری خاصی در اونها دیده نمیشه. شما مبنا خرید رو بر گوشی بذار که بیشترین آپدیت ها رو دریافت کنه نه اینکه خیلی برای سخت افزار پول حروم کنی.

توی Phone Arena یه کامنت خیلی جالب خوندم ... تاپیک مشخصات Z2 بود (اصلا کاری به مدل و شرکت گوشی نداریم) یک نفر چنین حرفی رو زد:

انصافا حقیقت نیست؟ :d حالا ما چرا انقدر خودمون رو نفله می کنم به خاطر CPU که نصف اون هم به زور استفاده میشه من نمیدونم.

دقیقا نظر منو دارید من یه sensation xe دازم اسمش اینه که 2 هسته ای و فلان ولی یه آپدیت زورکی براش اومد خیلی هم کنده
منم برا همین میگم سرعت مهمه و از zr خوشم اومد که آپدیتاش کامله
اما چون تو سایت نیست گفتم شاید آپدیت دیگه نشه

پس الان با مشخصاتی که گفتم به نظرتون چی بخرم ؟؟؟؟
(دوربین و صفحه مهم نیست سرعت و آپدیت مهمه حدود یه تومن (زیر یه تومنم بهتره ولی یه کم بالاتر عیب نداره)

حالا تو کدوم یکی از این گوشی زودتر ابدیت ها رو دریافت میکنه ؟؟:d از کجا بفهمیم ؟؟سایتی چیزی؟:|:d

اگر مشکل در حمل و نقل ندارید، Galaxy Note 10.1 2014 انتخاب خیلی خوبیه در غیر این صورت اگر با گوشی ساده میونه ندارید و در حمل تبلت اذیت می شید برید سراغ Note 3

صفحه Note 3 خوب مسلما از Note 10.1 کوچکتره اما به دلیل دقت بسیار بالا قلم، مشکلی در نوشتن نخواهید داشت. ببینید نوت برداری شما در چه حدی هستش.
Note 3 قابل حمل تره برای یادداشت برداری سریع. یک جا رفتید بازدید دانشگاهی، سریع می خوای یه چیزی بنویسی، گوشی رو می گیری دستت و سریع شروع به نوشتن می کنی اما تبلت یک جورایی باید استقرار ثابت داشته باشی چون بزرگتره و احتمال میره که بیفته اما خوب موقعی که یک جا نشستی، لذت نوشتن و نقاشی در صفحه 10 اینچی بیشتره!

تا الان آخرین آپدیت هم که براش اومده خبری از Air Command نیست! Air Command خیلی در یادداشت برداری سریع و مولتی تسکینگ به کار میاد.
ببینید منم دقیقا مثل شما بودم. یک آیپد داشتم و می خواستم یک تبلت جدید (سامسونگ که قلم داشته باشه و کارت حافظه هم بخوره) بگیرم با گوشی. شما اگر محدودیت مالی دارید مثلا تا 1700، اگر Galaxy Note 10.1 2014 بخرید اون وقت صفر مالی می شید و برای موبایل باید برید سراغ این Asha های 220 تومنی :d بعد اون وقت مشکلی که تبلت 10 اینچی داره اینه که مشکلات حمل و نقل میتونه داشته باشه و اگر هم بخوای از دوربین استفاده کنی، خیلی چیز بی قواره ای رو باید دست بگیری. این توصیه های من هستش:
محدودیت مالی ندارید = اگر بحثی در این زمینه نیست، بدید یه Galaxy Note 10.1 2014 با گوشی آندرویدی تا 600 تومن بخرید که در این صورت 2200000 تومن پول نیاز دارید (کارت حافظه برای گوشی و تبلت - گارد، کیف و محافظ صفحه برای هر هیچ کدوم رو تازه حساب نکردم!)
اگر پول شما در یک حد Note 3 هستش = اگر تا این مقدار پول دارید، بخواید Galaxy Note 10.1 2014 بخرید که باید رفت برای موبایل سراغ GLX :d اگر Note 8 بخرید اون وقت موبایل تا 400 تومن واقعا چیز بدرد بخوری پیدا نمیشه.
من توصیه می کنم یک Galaxy Note 3 بخرید. صفحه اون برای یادداشت برداری سریع، دقیق و کافیه، Air Command داره، دوربین بسیار عالی داره (از مواردی که برای یک دانشجو مهمه در کنار قلم)، 32 گیگه و خرید کارت حافظه خط می خوره، در عین حال همه جا همراه شما هستش و دو دستگاه رو داخل یکی دارید!

بازم این بحث کذایی :| 1650 تومن رو ول کنه بده 1900 به خاطر اینکه فقط شاید 10 درصد اختلاف روی کاغذی داشته باشه و هیچی رو در واقعیت طرف هیچی حس نکنه؟!
در ضمن دوستان خواهشا این دو مدل رو درست بگید به بقیه :d یکی از دوستان هم تازه Note 3 خریده بود به من گفت برای چی ننوشته N9000.
Note 3 دو مدل داره:
N900 = برای کشورهای آسیایی و خاورمیانه - 8 هسته ای و پردازنده متفاوت (Exynos)
N9005 = برای کشورهای اروپایی - 4G داره - 4 هسته و پردازنده متفاوت (Snapdragon)
*هر دو از نظر امکانات کاملا یکسان هستند.
مدل N9005 امتیازات نسبتا بیشتری می گیره در بنچ مارک ولی به هیچ وجه تفاوت اون توسط کاربر تشخیص داده نمیشه.
راستش محدودیت مالی به اون شکل ندارم...
از نت 3 میشه واسه جزوه نویسی استفاده کرد یا کوچیکه؟ چون جزوه های رفیقم رو توی نوت 10.1 ش دیدم واقعا لذت بردم....
مشکل نوت 3 برام همین صفحه کوچیکشه، مسلما بازی کردن و فیلم دیدن با نت 10.1 لذتش خیلی بیشتر از نوت 3 ه ولی خب همونطور که گفتی حمل و نقل نوت 10.1 یکم مشکله...
الان من نوت 10.1 رو بگیرم گوشی خوب ( نه خیلی خوب و گران) حول و حوش 500 تومن چی هست که کارمو راه بندازه؟!
بعد یه چیزی: این نوت 10.1 2014 مدل LTE ش تفاوتش با 3G ش چقدره؟ ارزش پول بیشتر دادنو داره؟ چون شنیدم این 3G ها یکم لگ و کندی دارند

پس الان با مشخصاتی که گفتم به نظرتون چی بخرم ؟
ZR صفحه نمایش TFT داره که به نظر من دیگه کلا منسوخ هستش چنین چیزی برای گوشی های بالای 1 میلیون!
آپدیت 4.4.2 هم قراره بیاد ولی آینده اون هیچ حساب کتابی نداره تا زمانی که Z1 و Z2 دارند جولان می دند.
(دوربین و صفحه مهم نیست سرعت و آپدیت مهمه حدود یه تومن (زیر یه تومنم بهتره ولی یه کم بالاتر عیب نداره)
با این توصیفات به نظرم من LG Nexus 5 بخرید بهتره. یک گوشی ساخته شده به سفارش Google، قدرت برابر با Z1 و G2، کیفیت صفحه بسیار خوب، اولین گوشی که تمامی آپدیت های آندروید رو از همون اول دریافت میکنه
قیمت هم دو رو بر 1200 هستش. کمی فقط از باطری این گوشی ایراد گرفته میشه حالا راست یا دروغ گفته شده که با آپدیت های جدید، عملکرد بهتر خواهد شد.
اگر میتونستی نو LG G2 رو بخری (حدود 1500) اون دیگه شاهکار بود! البته اگر جای شما بودم با این پول حاضر بودم برم یک سری سایت های معتبر مثل آل دیجیتال یه G2 دست دو در حد آک تهیه کنم. درسته دسته دومه ولی حکمران بی قید و شرط گوشی های تا 1500 هستش. اگر هم بتونید Note 3 دست دو تا این قیمت پیدا کنید که دیگه نور علاء نور :d
حالا تو کدوم یکی از این گوشی زودتر ابدیت ها رو دریافت میکنه ؟؟
:d
از کجا بفهمیم ؟
برید سایت GSM Arena مدل گوشی رو جستجو کنید و ببینید تا چه میزانی برای اون گفته شده که آپدیت میاد.
الان مثلا برای ZR زده upgradаble to v4.4.2 KitKat ولی برای LG Nexus 5 زده 4.4.4

یک نکته ای رو به همه دوستان بگم:
معمولا من با هر کی صحبت کردم (کلا میگم نه فقط اینجا)، از گوشی دست دوم فراری هستش! من توصیه می کنم کمی از حساسیت خودتون کم کنید و ببنید اگر میشه با همون پولی که دارید یک گوشی دست دوم اما بهتر خرید، دریغ نکنید. در دراز مدت مطمئن باشید بهتر خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or