راهنمایی برای خرید موبایل

HTC One
Samsung I9500 Galaxy S4
Sony Xperia ZR
LG G2
LG Nexus 5
Sony Xperia T2 Ultra
HTC Desire 816
جدای از مشخصات روی کاغذ
بهترین کیفیت صفحه نمایش رو کدوم گوشی در عمل داره؟ (رتبه 1 و 2 و 3 رو مشخص کنید)
البته مشخصه بعضی هاشون Out هستن ولی خب محض اطمینان ( :| ) توی لیستن :d

HTC One
Samsung I9500 Galaxy S4
Sony Xperia ZR
LG G2
LG Nexus 5
Sony Xperia T2 Ultra
HTC Desire 816
جدای از مشخصات روی کاغذ
بهترین کیفیت صفحه نمایش رو کدوم گوشی در عمل داره؟ (رتبه 1 و 2 و 3 رو مشخص کنید)
البته مشخصه بعضی هاشون Out هستن ولی خب محض اطمینان ( :| ) توی لیستن :d
G2 با Galaxy S4 بی شک بهترین صفحه رو دارند. البته Galaxy S4 سلیقه ای هستش و ممکنه هرکسی از غنای رنگ اون خوشش نیاد (البته میشه مقدار اون رو هم کم کرد)
ولی باز هم G2 بهتره. چون Bezel یا همون حاشیه ای هم در اطراف صفحه نیست، به شدت طراحی رو جذاب کرده!

به نظرتون نوت 3 بگیرم یا نت 10.1 با یه گوشی ارزان قیمت
هدفم هم واسه خرید تبلت(فبلت) بازی،فیلم و نت برداریه...
نوت 3 برای نت برداری و اینا واسه یه دانشجو صفحش کوچک نیست؟؟ لطفا راهنمایی کنید

پ.ن: واسه note 8 قابلیت air command نمیاد؟؟

هدفم هم واسه خرید تبلت(فبلت) بازی،فیلم و نت برداریه...
نوت 3 برای نت برداری و اینا واسه یه دانشجو صفحش کوچک نیست؟؟ لطفا راهنمایی کنید

پ.ن: واسه note 8 قابلیت air command نمیاد؟؟

سلام نوت 3 بخری بهتره البته مدل n9005 رو بگیر نه n9000 چون سخت افزارش کارکرد بهتری نسبت به n9000 داره

اگر مشکل در حمل و نقل ندارید، Galaxy Note 10.1 2014 انتخاب خیلی خوبیه در غیر این صورت اگر با گوشی ساده میونه ندارید و در حمل تبلت اذیت می شید برید سراغ Note 3
نوت 3 برای نت برداری و اینا واسه یه دانشجو صفحش کوچک نیست؟
صفحه Note 3 خوب مسلما از Note 10.1 کوچکتره اما به دلیل دقت بسیار بالا قلم، مشکلی در نوشتن نخواهید داشت. ببینید نوت برداری شما در چه حدی هستش.
Note 3 قابل حمل تره برای یادداشت برداری سریع. یک جا رفتید بازدید دانشگاهی، سریع می خوای یه چیزی بنویسی، گوشی رو می گیری دستت و سریع شروع به نوشتن می کنی اما تبلت یک جورایی باید استقرار ثابت داشته باشی چون بزرگتره و احتمال میره که بیفته اما خوب موقعی که یک جا نشستی، لذت نوشتن و نقاشی در صفحه 10 اینچی بیشتره!
پ.ن: واسه note 8 قابلیت air command نمیاد؟
تا الان آخرین آپدیت هم که براش اومده خبری از Air Command نیست! Air Command خیلی در یادداشت برداری سریع و مولتی تسکینگ به کار میاد.
ببینید منم دقیقا مثل شما بودم. یک آیپد داشتم و می خواستم یک تبلت جدید (سامسونگ که قلم داشته باشه و کارت حافظه هم بخوره) بگیرم با گوشی. شما اگر محدودیت مالی دارید مثلا تا 1700، اگر Galaxy Note 10.1 2014 بخرید اون وقت صفر مالی می شید و برای موبایل باید برید سراغ این Asha های 220 تومنی :d بعد اون وقت مشکلی که تبلت 10 اینچی داره اینه که مشکلات حمل و نقل میتونه داشته باشه و اگر هم بخوای از دوربین استفاده کنی، خیلی چیز بی قواره ای رو باید دست بگیری. این توصیه های من هستش:
محدودیت مالی ندارید = اگر بحثی در این زمینه نیست، بدید یه Galaxy Note 10.1 2014 با گوشی آندرویدی تا 600 تومن بخرید که در این صورت 2200000 تومن پول نیاز دارید (کارت حافظه برای گوشی و تبلت - گارد، کیف و محافظ صفحه برای هر هیچ کدوم رو تازه حساب نکردم!)
اگر پول شما در یک حد Note 3 هستش = اگر تا این مقدار پول دارید، بخواید Galaxy Note 10.1 2014 بخرید که باید رفت برای موبایل سراغ GLX :d اگر Note 8 بخرید اون وقت موبایل تا 400 تومن واقعا چیز بدرد بخوری پیدا نمیشه.
من توصیه می کنم یک Galaxy Note 3 بخرید. صفحه اون برای یادداشت برداری سریع، دقیق و کافیه، Air Command داره، دوربین بسیار عالی داره (از مواردی که برای یک دانشجو مهمه در کنار قلم)، 32 گیگه و خرید کارت حافظه خط می خوره، در عین حال همه جا همراه شما هستش و دو دستگاه رو داخل یکی دارید!
سلام نوت 3 بخری بهتره البته مدل n9005 رو بگیر نه n9000 چون سخت افزارش کارکرد بهتری نسبت به n9000 داره
بازم این بحث کذایی :| 1650 تومن رو ول کنه بده 1900 به خاطر اینکه فقط شاید 10 درصد اختلاف روی کاغذی داشته باشه و هیچی رو در واقعیت طرف هیچی حس نکنه؟!
در ضمن دوستان خواهشا این دو مدل رو درست بگید به بقیه :d یکی از دوستان هم تازه Note 3 خریده بود به من گفت برای چی ننوشته N9000.
Note 3 دو مدل داره:
N900 = برای کشورهای آسیایی و خاورمیانه - 8 هسته ای و پردازنده متفاوت (Exynos)
N9005 = برای کشورهای اروپایی - 4G داره - 4 هسته و پردازنده متفاوت (Snapdragon)
*هر دو از نظر امکانات کاملا یکسان هستند.
مدل N9005 امتیازات نسبتا بیشتری می گیره در بنچ مارک ولی به هیچ وجه تفاوت اون توسط کاربر تشخیص داده نمیشه.

سلام
دوستان من زیاد گوشی باز نیستم و تازه هوس کردم یه چیز خوب بگیرم
تا قیمت 1 میلیون گوشی لمسی خوب چی پیشنهاد میکنید؟
در مورد کارش هم چیزی میخوام که هم بازی خور خوبی باشه و هم صفحش زود خراب نشه

ممنون
اگر تبلت نظرت میگیره الان G pad 8.3 هست با note 8 n5100 که هر دوش تبلت خوبی هستند

اگر تا 200 تومان بیشتر میتونی بدی این ها گزینه های خوبی هستند که میتونه خیالت راحت باشه که نیاز به عوض کردن گوشی نیست :
LG G pro
Sony xperia z
samsung note 2 , s4 active

زیر 1 هم دوستان گفتند

دوستان تا 2 ملیون تومان فبلت چی پیشنهاد میدید ؟؟ من خودم نظرم رو note3

بیشترم بازی می خوام کنم و وبگردی کنم
note 3
g2
بزودی G3 هم میاد
z2
اگر عجله نداری و دوست داری بهترین گوشی ممکن را بخری اخر تابستان Note 4 معرفی میشه 1 ماه بعد وارد ایران میشه
ارزون تر بخوای note 2 , g pro هستند
اگر میخوای فقط بزرگ باشه z ultra , htc one max , galaxy mega هم هست
اگر صفحه 5 هم راضیت میکنه One m8 , s5 گزینه های خوبی هستند
ولی در کل بهترین فبلت موجود همین Note 3 هست

- - -ویرایش - - -

قیمت روز xperia z رو داری؟
http://www.alldigitall.ir/product/23565#page=1
http://kimiamobile.com/Index.aspx?MP=-1&SP=-1&N=xperia z&P=1&V=1&A=0
هر دو سایت معتبر هستند من خرید کردم و گوشی صحیح سالمارسال کردند
ببین من خودم G pro داشتم و برادرم الان z
کیفیت صفحه نمایش Z به نسبت g pro بدتر هست اول برو جفتش از نزدیک ببین بعد خرید کن

دوستان تا 2 ملیون تومان فبلت چی پیشنهاد میدید ؟
همینی که مد نظرته خیلی خوبه :d
air command مگه این نیست که قلمو نزدیک صفحه نمایش میگیری کار میکنه؟ تو نوت8 نیست؟ :|
فکر میکنم Air View و Air Command رو اشتباه گرفتی ... با Note 3 و Note 10.1 2014 وقتی قلم رو نزدیک صفحه میکنی و دکمه اون رو میزنی، یک منو به شکل زیر باز میشه:

012C000006745470-photo-galaxy-note-3-air-command.jpg

که پنج فرمان بسیار کاربردی رو با قلم ارائه میکنه (S finder - Scrap Booker - Pen Window - Action Memo - Screen Write). این یعنی Air Command.
Air View که توی تمامی Note ها هستش، حالت موس کامپیوتر رو داره. وقتی قلم رو نزدیک صفحه میکنی، یک نقطه روی صفحه نمایش داده میشه که بگه قلم الان در کجا قرار داره. با استفاده از این قابلیت میشه یه Preview از فایل های موجود در دستگاه هم داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or