راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان این جا کسی تا به حال با گارانتی آرین سرو کار داشته؟؟؟
من رفتم خونه پسر عموم تو شهرستان یک htc one گرفته بود دیدم شدیدا مشکل بنفشی دوربین داره.گوشیشو داد آوردم خونه ببرم گارانتی آرین براش
از گارانتیشم فقط 15 روز مونده.امروز صبح بردم طرف گفت یک هفته تا 10 روز دیگه تعویض میکنیم واست ولی به خاطر این که دیر آوردی ممکنه تعویض نکنن.منم گفتم بابا طرف شهرستان بوده و اینا گفت احتمال خیلی زیاد تعویض میکنن واست
ممکنه بزنن زیرش؟؟؟چون از اونورم اینا نمیتونن htc one تعمیر کنن و فقط مجبورن تعویض کنن
شانس گند منم 200 نفر آدم اونجا بودن وگرنه یک 50 تومن میزاشتم تو جیبه منشی همونجا واسم عوض میکرد:d

اکه مهلت گارانتی تموم نشده باشه نمی تونه بزنه زیرش اینم که گفته 1 هقته دیگه چرت گفته ببر جاهای معتبر سریع برات درست می کنند

دوستان این جا کسی تا به حال با گارانتی آرین سرو کار داشته؟؟؟
من رفتم خونه پسر عموم تو شهرستان یک htc one گرفته بود دیدم شدیدا مشکل بنفشی دوربین داره.گوشیشو داد آوردم خونه ببرم گارانتی آرین براش
از گارانتیشم فقط 15 روز مونده.امروز صبح بردم طرف گفت یک هفته تا 10 روز دیگه تعویض میکنیم واست ولی به خاطر این که دیر آوردی ممکنه تعویض نکنن.منم گفتم بابا طرف شهرستان بوده و اینا گفت احتمال خیلی زیاد تعویض میکنن واست
ممکنه بزنن زیرش؟؟؟چون از اونورم اینا نمیتونن htc one تعمیر کنن و فقط مجبورن تعویض کنن
شانس گند منم 200 نفر آدم اونجا بودن وگرنه یک 50 تومن میزاشتم تو جیبه منشی همونجا واسم عوض میکرد:d
2 تا از اقواممون هم one دارند مشکل بنفشی دوربین دارند این جور که بهشون گفتند مدل هایی که دوربینش ساخت چین هست این مشکل داره

2 تا از اقواممون هم one دارند مشکل بنفشی دوربین دارند این جور که بهشون گفتند مدل هایی که دوربینش ساخت چین هست این مشکل داره
اینی که دسته منه تایوانه ولی بازم داره.البته این مشکل تو سری های قدیمی بوده و تو سری های جدید رفع شده.گارانتی هم این مشکلو بدون قید و شرط باید تعویض کنه
این که باید عوض کنه درست اما یکی از این اقوام من حدود 2-3 ماه قبل گوشیش از دبی خرید ولی بازم این مشکل داشت
احتمالا رفته از جاهای متفرقه خریده اونم گوشی از قدیم داشته سری قدیم بوده:d

آخرین ویرایش:
اینی که دسته منه تایوانه ولی بازم داره.البته این مشکل تو سری های قدیمی بوده و تو سری های جدید رفع شده.گارانتی هم این مشکلو بدون قید و شرط باید تعویض کنه
این که باید عوض کنه درست اما یکی از این اقوام من حدود 2-3 ماه قبل گوشیش از دبی خرید ولی بازم این مشکل داشت

سلام دوستان؛
کسی تا حالا از این موبایل هنرمندان گوشی خریده؟ قیمتاش خیلی پایینه! قابل اعتماد هستش به نظرتون؟ یا از همون Digikala بخرم؟ انقدر کلاه بردار شدن ملت دیگه نمیشه به هیچکس اعتماد کرد!

سلام دوستان؛
کسی تا حالا از این موبایل هنرمندان گوشی خریده؟ قیمتاش خیلی پایینه! قابل اعتماد هستش به نظرتون؟ یا از همون Digikala بخرم؟ انقدر کلاه بردار شدن ملت دیگه نمیشه به هیچکس اعتماد کرد!

یک سال پیش یه روز 9 صبح رفتم سایت mobile.ir از یه گوشی آلکاتل خوشم اومده بود رفتم سربرگ قسمت فروشندگان و قیمت که موبایل هنرمندان قیمتش از همه مناسب تر بود بروز رسانی قیمتش برای نیم ساعت قبلش بود رفتم تو صفحه فروشگاه شماره رو برداشتم زنگ زدم گفتم این مدل آکاتل میخوام گفت شماره بدید قیمت بپرسم باهاتون تا چند دقیقه دیگه تماس میگیرم

منم گفتم خانوم قیمت تو سایت برای نیم ساعت پیشه گفت قیمت تغییر میکنه شماره دادم وایسادم خبری نشد یک ساعت بعد باز زنگ زدم گفت یک ربع دیگ تماس بگیرید مشکلاتی پیش اومده یک ربع بعدش زنگ زدم گفت ساعت 13 قیمتا روز میاد خودمون تماس میگیریم ( دیگه خواب دیدم تماس اونام دیدم )

از دیجی کالا بگیر هم مطمعن تره هم ضمانت مرجوعی 7 روزه داره هم قیمتش خوبه

آخرین ویرایش:
دوستانی که این تبلت رو دارن یا داشتن بیان از تجربیاتشون بگن برامون ممنون میشیم:d

نوت 8 تبلت خوبیه تازه قلم هم داره.
جی پد 8.3 هم میتونید بگیرید اما سیم نمیخوره ولی سخت افزاری و کیفیت صفحه خیلی بهتره تازه بدنه فلزی داره که خیلی شیکه.

دوستانی که
این
تبلت رو دارن یا داشتن بیان از تجربیاتشون بگن برامون ممنون میشیم
خیلی گرون میده ... هر چند به ضرب گارانتی یک پکیج نرم افزاری کشیده به این قیمت ولی زیاده! نهایت 1140
توی این رینج قیمت دو تبلت خیلی خوب داریم:
Note 8 = قلم بسیار دقیق و مناسب برای کارهای دانشگاهی، ویرایش عکس و یادداشت برداری - سبک و خوشدست - سخت افزار خوب - پشیبانی سامسونگ (جدیدترین آپدیت هم براش اومده) - سیم خور - دارا بودن درگاه کارت حافظه
LG G Pad 8.3 = قلم نداره و سیم هم نمیخوره در عوض کیفیت تصویر اون خیلی بهتر از Note 8 هستش، قدرت سخت افزاری و اسپیکر هم همینطور - بدنه مستحکم تری داره - کارت حافظه هم میخوره و تبلت بسیار شیک و زیبایی هستش. از پشتیبانی این تبلت زیاد مطمئن نیستم چون سری جدید G Pad در راهه و این تبلت همین آخرین آپدیت هم شاید بشه گفت به زور گرفته اما سامسونگ تنها تبلت نوت زیر 10 اینچی که داره همینه و بسیار محبوبه. پشتیبانی اون حالا حالاها ادامه داره
اگر یک تبلت برای مالتی مدیا و سرگرمی می خوای، LG G Pad 8.3 انتخاب بهتریه و پول کمتری هم دادی. اما اگر برای کارای دانشگاهی میخوای و دوست داری تبلت سیم کارت بخوره و قلم خیلی خوبی داشته باشه، نوت بهتره
اگر میتونی کمی پول بیشتری بذاری، توصیه می کنم صبر کن Galaxy Tab S هشت اینچی بخری.

سلام دوستان؛
من 2 بار گوشی اینترنتی از سایت های دیجی کالا و ال دیجیتال خریدم .. هر دو گوشی سالم برای من ارسال کردند

خیلی گرون میده ... هر چند به ضرب گارانتی یک پکیج نرم افزاری کشیده به این قیمت ولی زیاده! نهایت 1140
توی این رینج قیمت دو تبلت خیلی خوب داریم:
Note 8 = قلم بسیار دقیق و مناسب برای کارهای دانشگاهی، ویرایش عکس و یادداشت برداری - سبک و خوشدست - سخت افزار خوب - پشیبانی سامسونگ (جدیدترین آپدیت هم براش اومده) - سیم خور - دارا بودن درگاه کارت حافظه
LG G Pad 8.3 = قلم نداره و سیم هم نمیخوره در عوض کیفیت تصویر اون خیلی بهتر از Note 8 هستش، قدرت سخت افزاری و اسپیکر هم همینطور - بدنه مستحکم تری داره - کارت حافظه هم میخوره و تبلت بسیار شیک و زیبایی هستش. از پشتیبانی این تبلت زیاد مطمئن نیستم چون سری جدید G Pad در راهه و این تبلت همین آخرین آپدیت هم شاید بشه گفت به زور گرفته اما سامسونگ تنها تبلت نوت زیر 10 اینچی که داره همینه و بسیار محبوبه. پشتیبانی اون حالا حالاها ادامه داره
اگر یک تبلت برای مالتی مدیا و سرگرمی می خوای، LG G Pad 8.3 انتخاب بهتریه و پول کمتری هم دادی. اما اگر برای کارای دانشگاهی میخوای و دوست داری تبلت سیم کارت بخوره و قلم خیلی خوبی داشته باشه، نوت بهتره
اگر میتونی کمی پول بیشتری بذاری، توصیه می کنم صبر کن Galaxy Tab S هشت اینچی بخری.

مرسی از دوستان. قلم برام خیلی مهم هست. و تا حدودی برای کارای دانشگاه هم میخوامش. بیشترین استفاده ام کتاب خوندن، وبگردی و یادداشت کردن هست.

مرسی از دوستان. قلم برام خیلی مهم هست. و تا حدودی برای کارای دانشگاه هم میخوامش. بیشترین استفاده ام کتاب خوندن، وبگردی و یادداشت کردن هست.

در کل یا صبر کنید سری جدید تبلت های 2014 سامسونگ بیان. یا اینکه بودجه رو به 1.700 برسونید نوت پرو 10 با قلم بخرید.

در کل یا صبر کنید سری جدید تبلت های 2014 سامسونگ بیان
سری Tab 4 اومده ولی اصلا جالب نیست و تنها مزیت اون دارا بودن آخرین ورژن سیستم عامل آندروید هستش. Tab S واقعا بی نظیره که اونم همونطور که اشاره کردی نیومده!
یا اینکه بودجه رو به 1.700 برسونید نوت پرو 10 با قلم بخرید
اونی که میگی Galaxy Note 10.1 2014 هستش نه نوت پرو :d نوت پرو 12 اینچ هستش و قیمت اون هم بالای 2 میلیونه!
Galaxy Note 8 تا 1 میلیون عالیه وگرنه اگر خوب کسی تا 1700 داشته باشه بی شک باید Galaxy Note 10.1 2014 بخره

سلام دوستان
گوشی تا سقف ۱تومن چی هست؟؟؟
من تبلت دارم، فقط برام مهمه گوشی خوش دست باشه و دوربین خوبی داشته باشه چون اکثر کارامو با تب انجام میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or