نوشته شده توسط [WaRhEaD];3308514:کاش میشد! عوضی گوشیو خاموش کرده (یا سیمکارتو دراورده) شانس نداریم که،
حالا رمز هم بودش رو گوشیم نمیدونم میتونه دسترسی پیدا کنه به اطلاعاتم یا نه! ایمیل و اینا.
ای تی رسان قبل از شروع مراسم تو خبر گفت طبق اطلاعاتی که لو رفته ( کسی که لو داده قبلا اطلاعاتی که لو داده بوده درست از اب در اومده ) گفته اسمش ابنبات چوبی هستاین اسم جدید Android کجا معرفی شده !؟ من هرچی سرچ میکنم فقط اسم رمز موقت L هست، که گوگل گفته تا پاییز همزمان با ریلیز رسمی اسم جدید رو معرفی میکنیم !؟
ای تی رسان قبل از شروع مراسم تو خبر گفت طبق اطلاعاتی که لو رفته ( کسی که لو داده قبلا اطلاعاتی که لو داده بوده درست از اب در اومده ) گفته اسمش ابنبات چوبی هست
هنوز البته اسمش قطعی نیست اما چون بر اساس حروف الفبای انگلیسی مرتب شده و اومده و منبع شایعه هم گفته این هست، احتمال زیاد همین میشهآبنات چوبی؟ مگه این اسم قبلا رو ورژن های پایین تر نبوده؟
با برنامه itube بگردی کلی مقایسه گیر میاد اما یه چیزی رو بگم چون خودم خیلی از اونها رو دانلود کردم و دیدم :d هیچ کدوم جواب قطعی بهت نمیده که کدوم رو بخری!منبع معتبر و سایتی هست یه مقایسه کامل از note 3 و اس 5 کرده باشه ؟
آره ولی زیاد روی این مسئله مانور نمیدم چون مطمئن نیستم 1 گیگ در انحصار S Pen هستش یا اینکه گوشی میتونه از اون هم هر موقع لازم شد استفاده کنهاین 1 گیگ رم بیشتر برای نوت 3 یعنی قدرت سخت افزاری بیشتر ؟
ببینیم کی ایران میاد :d تو GSM Arena که Released خورده!Nokia X2 هم اومد به نظر گوشی خوب و عالی هست واقعا معلومه کمبود و ضعف های X رو برطرف کردن بعد دادن بیرون
X از رابط کاربری خیلی داغون و کندی بهره می برد وگرنه سخت افزار بدی نسبت به قیمت نداشت! توی آپارات یه ویدئو هست طرف یه UI دیگه ریخته (شبیه مال موتورولا هستش) عجب سرعتی میگیره این گوشی :d
ببینیم کی ایران میاد :d تو GSM Arena که Released خورده!
البته کمبودهای X رو نمیشه به کمکاری نسبت داد. قیمت اون 350 تومن هستش در صورتی که XL که بهینه شده و نسخه بزرگتر اون هستش 590 تومنه! X2 هم مسلما همین حدودا و گرونتر خواهد بود منتهی در کل خیلی خوبه که نوکیا گوشی آندرویدی ساخته اینکه چطوری مایکروسافت داره حمایت می کنه از این حرکت من در عجبم
X از رابط کاربری خیلی داغون و کندی بهره می برد وگرنه سخت افزار بدی نسبت به قیمت نداشت! توی آپارات یه ویدئو هست طرف یه UI دیگه ریخته (شبیه مال موتورولا هستش) عجب سرعتی میگیره این گوشی :d