راهنمایی برای خرید موبایل

اسم نسخه بعدی اندروید مشخص شد ... ابنبات چوبی
اتفاقا اسم های بامزه ای داره و من که دوست دارم :d کاش آندروید 6 چیپس باشه :d از همه قشنگ تر هم شونه عسلی بود.

بعد می گند چرا اپل ترول میشه و تازه داره راه آندروید رو میره :d انصافا خنده دار نیست؟!

qt860jvbt6hydkzjvx6f.png

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3308514:
کاش میشد! عوضی گوشیو خاموش کرده (یا سیمکارتو دراورده) 8-| شانس نداریم که،
حالا رمز هم بودش رو گوشیم نمیدونم میتونه دسترسی پیدا کنه به اطلاعاتم یا نه! ایمیل و اینا.

پس با این تفاسیر احتمال پیدا شدنش زیر 5%ـه ، گوشی خودم رو 2 سال پیش دزدیدن همه کار کردم پیدا نشد ، حالا نمیخوام بگم نرو شاید واسه تو جواب داد و به گوشیت رسیدی ولی زیاد امیدوار نباش که مثل من میخوره تو پَرت

اون فرد هم یا تمام اطلاعات رو پاک میکنه و با دستکاری تو اطلاعات گوشی خودش استفاده میکنه یا معتاده که میفروشه و پول موادش رو جور میکنه "که در ادامه میشه همون کار اولی رو میکنه (پاک کردن اطلاعات و ...)"

این اسم جدید Android کجا معرفی شده !؟ من هرچی سرچ میکنم فقط اسم رمز موقت L هست، که گوگل گفته تا پاییز هم‌زمان با ریلیز رسمی اسم جدید رو معرفی میکنیم !؟
-----
رفیق واسه گوشیت خیلی ناراحت شدم، ایشالا پیدا بشه،
کاشکی همه گوشی ها Activation Lock رو داشتن الان.
اگه کسی گوشی من رو بدزده دقیقا هیچ کاری نمیتونه باهاش بکنه، باید به جای گوش‌کوب ازش استفاده کنه ! نه میتونه بفروشش، نه میتونه ریستش کنه.

این اسم جدید Android کجا معرفی شده !؟ من هرچی سرچ میکنم فقط اسم رمز موقت L هست، که گوگل گفته تا پاییز هم‌زمان با ریلیز رسمی اسم جدید رو معرفی میکنیم !؟
ای تی رسان قبل از شروع مراسم تو خبر گفت طبق اطلاعاتی که لو رفته ( کسی که لو داده قبلا اطلاعاتی که لو داده بوده درست از اب در اومده ) گفته اسمش ابنبات چوبی هست

ای تی رسان قبل از شروع مراسم تو خبر گفت طبق اطلاعاتی که لو رفته ( کسی که لو داده قبلا اطلاعاتی که لو داده بوده درست از اب در اومده ) گفته اسمش ابنبات چوبی هست

آبنات چوبی؟ مگه این اسم قبلا رو ورژن های پایین تر نبوده؟:-/

آبنات چوبی؟ مگه این اسم قبلا رو ورژن های پایین تر نبوده؟:-/
هنوز البته اسمش قطعی نیست اما چون بر اساس حروف الفبای انگلیسی مرتب شده و اومده و منبع شایعه هم گفته این هست، احتمال زیاد همین میشه

Android 5.0 Lollipop
Android 4.4 Kitkat
Android 4.1-4.3 Jelly Bean
Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Android 3.0 Honeycomb
Android 2.3 Gingerbread
Android 2.2 Froyo
Android 2.0-2.1 Eclair
Android 1.6 Doughnut
Android 1.5 Cupcake

منبع معتبر و سایتی هست یه مقایسه کامل از note 3 و اس 5 کرده باشه ؟
با برنامه itube بگردی کلی مقایسه گیر میاد اما یه چیزی رو بگم چون خودم خیلی از اونها رو دانلود کردم و دیدم :d هیچ کدوم جواب قطعی بهت نمیده که کدوم رو بخری!
یه ویدئو دیدم طرف یک ربع با این دوتا کار میکنه و آخرش میگه من هنوزم دلم برای Note 3 تنگ میشه و میرم سراغ اون. از طرف دیگه Chris در ویدئو سایت Phonearena مواردی نظیر سنسور اثرانگشت و ضربان قلب رو یک گزینه خیلی مهم میدونه ( دوربین هم اضافه کنید) و میگه S5 خرید بهتره و هر کسی به قلم نیاز نداره. میری Android Authority طراحی S5 رو نسبت به Note 3 یک عقب گرد کاملا فاضح قلمداد میکنه چرا که طرح چرم پشت Note 3 به مراتب جذاب تره.
در کل برداشت من این هستش از تمامی این ویدئوها و تصاویر و متن ها:
S5 = اگر دوربین می خواهید در بهترین کیفیت ممکن عمل کنه (Note 3 دوربین خارق العاده ای داره اما S5 حتی از اونم بهتره) این گوشی پیشنهاد میشه. دوربینی که بیشترین امتیاز رو هم در مقایسه با G2، Z2، M8، G3 و Note 3 کسب کرد (مقایسه Phonearena). همچنین بهترین صفحه نمایش AMOLED سامسونگ هم در S5 قرار داده شده و ضد آب و غبار هم هست. سنسور اثر انگشت برای امنیت چیز بدی نیست اما سنسور ضربان قلب بدردنخوره و اگر کسی واقعا حرفه ای Fitness کار میکنه، بره یک Gear Fit بخره بهتره تا اینکه هر سری گوشی رو بگیره دستش!
Note 3 = این گوشی صفحه نمایش بزرگتری داره اما به هیچ وجه بی قواره نیست و خیلی خوش دسته حتی با اینکه یک فبلت هستش. دوربین اون ضعیف تره و سنسورهای موجود در S5 رو نداره اما 32 گیگ هستش، S Pen رو داره که برخلاف سنسورهای 5 قلم موجود در دستگاه های نوت واقعا عالی عمل میکنه و قابلیت هایی مثل Multi Window هم مسلما در صفحه بزرگتر لذت خودش رو داره. باطری این گوشی قوی تره و RAM بیشتری هم داره. در ضمن حدود 100 تومن ارزونتر هستش.
با توجه به این توضیحات خرید خودتون رو انجام بدید. مطمئن باش هر سایت یا ویدئویی رو ببینی بیشتر از این چیزی دستگیرت نمیشه :d

این 1 گیگ رم بیشتر برای نوت 3 یعنی قدرت سخت افزاری بیشتر ؟
آره ولی زیاد روی این مسئله مانور نمیدم چون مطمئن نیستم 1 گیگ در انحصار S Pen هستش یا اینکه گوشی میتونه از اون هم هر موقع لازم شد استفاده کنه
از بابت قدرت هر دو دستگاه عالی هستند. سامسونگ که انقدر عده ای بهش تیکه می پرونند که هنگ میکنه (!) باور کنید یک بار هم نداشتم و حتی شده مثل امروز 50 درصد باطری رو فقط صرف بازی های مختلف کردم اما بدون هیچ گونه هنگ و کندی.
قلم خیلی دقیقه و اصلا فانتزی نیست، صفحه نمایش واقعا زیباست (اگر با رنگ های تند میونه ندارید میشه درجه اون رو در تنظیمات کم کرد و مشکلی نیست)، در زیر آفتاب مستقیم به راحتی خونده میشه، اسپیکر قوی هستش و کیفیت خوبی هم داره.
Note 3 واقعا یکی از بهترین و مرغوب ترین محصولات سامسونگ هستش.
اون توضیحات رو هم کاملا از روی بی طرفی گفتم و حقایق این دو محصول هستش. نمی خوام بگم چون Note 3 دارم حتما برو Note 3 بخر. اگر دوربین خیلی حیاتیه برات و حاضری 100 هزار تومن اضافه بده (40 هزار تومن برای کارت حافظه کنار بذار) برو سراغ S5 در غیر این صورت Note 3 کاملا خرید مناسب و کافی هستش.

جالبه امروز ویدئو مقایسه Z2 و Note 3 رو از Phonearena دیدم که نتیجه گیری آخر اون خیلی جالبه. میگه Z2 از تمام جهات بهتره اما در حد بسیار کم:d در عین حال Note 3 بسیار ارزونتره ...

دوستان این جا کسی تا به حال با گارانتی آرین سرو کار داشته؟؟؟
من رفتم خونه پسر عموم تو شهرستان یک htc one گرفته بود دیدم شدیدا مشکل بنفشی دوربین داره.گوشیشو داد آوردم خونه ببرم گارانتی آرین براش
از گارانتیشم فقط 15 روز مونده.امروز صبح بردم طرف گفت یک هفته تا 10 روز دیگه تعویض میکنیم واست ولی به خاطر این که دیر آوردی ممکنه تعویض نکنن.منم گفتم بابا طرف شهرستان بوده و اینا گفت احتمال خیلی زیاد تعویض میکنن واست
ممکنه بزنن زیرش؟؟؟چون از اونورم اینا نمیتونن htc one تعمیر کنن و فقط مجبورن تعویض کنن
شانس گند منم 200 نفر آدم اونجا بودن وگرنه یک 50 تومن میزاشتم تو جیبه منشی همونجا واسم عوض میکرد:d

Nokia X2 هم اومد به نظر گوشی خوب و عالی هست واقعا معلومه کمبود و ضعف های X رو برطرف کردن بعد دادن بیرون
ببینیم کی ایران میاد :d تو GSM Arena که Released خورده!
البته کمبودهای X رو نمیشه به کمکاری نسبت داد. قیمت اون 350 تومن هستش در صورتی که XL که بهینه شده و نسخه بزرگتر اون هستش 590 تومنه! X2 هم مسلما همین حدودا و گرونتر خواهد بود منتهی در کل خیلی خوبه که نوکیا گوشی آندرویدی ساخته :) اینکه چطوری مایکروسافت داره حمایت می کنه از این حرکت من در عجبم /:)
X از رابط کاربری خیلی داغون و کندی بهره می برد وگرنه سخت افزار بدی نسبت به قیمت نداشت! توی آپارات یه ویدئو هست طرف یه UI دیگه ریخته (شبیه مال موتورولا هستش) عجب سرعتی میگیره این گوشی :d

X از رابط کاربری خیلی داغون و کندی بهره می برد وگرنه سخت افزار بدی نسبت به قیمت نداشت! توی آپارات یه ویدئو هست طرف یه UI دیگه ریخته (شبیه مال موتورولا هستش) عجب سرعتی میگیره این گوشی :d

Custom Romهستش...
کلا برای شناسایی قدرت پردازش واقعی گوشی روی آندروید این کاستوم رام‌ها و بیلدها بهترینند...
نسبت ب این حرکتای نوکیا دید خوبی دارم،دلیلیم ندارم!:دی

ببینیم کی ایران میاد :d تو GSM Arena که Released خورده!
البته کمبودهای X رو نمیشه به کمکاری نسبت داد. قیمت اون 350 تومن هستش در صورتی که XL که بهینه شده و نسخه بزرگتر اون هستش 590 تومنه! X2 هم مسلما همین حدودا و گرونتر خواهد بود منتهی در کل خیلی خوبه که نوکیا گوشی آندرویدی ساخته :) اینکه چطوری مایکروسافت داره حمایت می کنه از این حرکت من در عجبم /:)

توی X2 رابط کاربری شو خیلی بهتر کردن. تو صفحه اصلی بری چپ برات ی چیزی میاره بدی پایین ی چیز دیگه بدی بالا نوار نوتیفیکیشن بری راست منو. تازه یه تسک منیجر خوب هم داره. دوربینش هم فلاش دار شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or