راهنمایی برای خرید موبایل

من انتظارم از گوشی تماس و sms گوش دادن آهنگ و اسپیکر خوب هست

gprs گوشی تو ایران وصل بشه و برنامه ها نیمباز . واتس اپ براش باشه

گوشی دکمه ای صفحه گسترده علاقه دارم دیگه چیز بیشتری نمیخوام

برا من گوشی BlackBerry Curve 3G 9300 مناسبه؟ قیمتش چنده؟ کیبورد فارسی دارم داره؟​
HTC one حدود 1500 هست و HTC one m8 حدود 2100 تومان
بهترین اسپیکرها را داره که از beats Audio استفاده میکنه

این ايپد مینی جدیده چطوره

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

ipad mini2 هم خوبه تنها تفاوتش با ipad air صفحه نمایش کوچک تر با تراکم پیکسلی بالا تر نسبت به ipad air که اون همون کوچک بودن صفحه ipad min2 است و تفاوت دیگه ای هم هست که اهمیت زیادی نداره اونم اینه که ipad mini2 فقط در مدل های lte شبکه 4g داره ولی ipad air در تمامی مدل ها:d

HTC one حدود 1500 هست و HTC one m8 حدود 2100 تومان
بهترین اسپیکرها را داره که از beats Audio استفاده میکنه

دستت درد نکنه

به بودجه ام نمیخوره چون میخوام دستگاه بازی خونگی بخرم حداکثر تا 500 هزار تومان میتونم برای گوشی پول بدم این مدل بلک بری هم تو یه سایتی دیدم 360 هزار تومانه نوش

البته یه بلک بری دیگم بود z10 که برنامه اندرویدم روش نصب میشه زده بود 720 هزار تومان که من انقدر نمیتونم هزینه کنم

من انتظارم از گوشی تماس و sms گوش دادن آهنگ و اسپیکر خوب هست

gprs گوشی تو ایران وصل بشه و برنامه ها نیمباز . واتس اپ براش باشه

گوشی دکمه ای صفحه گسترده علاقه دارم دیگه چیز بیشتری نمیخوام

برا من گوشی BlackBerry Curve 3G 9300 مناسبه؟ قیمتش چنده؟ کیبورد فارسی دارم داره؟

گوشی با کیبورد Qwerty سخت افزاری جدیدا ندیدم چیزی بزنن، بجز بلک بری انتخاب دیگه ای نیست

اما به همون Qwerty مجازی هم به سرعت عادت میکنی و اینکه برنامه های زیادی هست که تایپ رو راحتتر میکنه ، به نظرم بهتره به جای خرج زیاد برای بلک بری یه اندرویدی یا وینفونی بگیری که جوابگو خواسته هات باشه

حداکثر تا 500 هزار تومان میتونم

با این بودجه و اگه حتما میخوای کیبورد سخت افزاری داشته باشه میتونی بری سراغ سونی اریکسون هایی مثل Xperia Pro یا Xperia Mini Pro "خیلی کمتر از 500 در میان"، البته جفتشون قدیمی هستن و دیگه ساپورت نمیشن "اگه اشتباه نکنم برای جفتشون آپدیت اندروید 4 اومده که باعث میشه این گوشیا فعلا مشکلی بابت پشتیبانی از برنامه ها نداشته باشن" البته نو هم گیر نمیاد "یا خیلی سخت گیر بیاد که اونم احتمالا رفرش باشه"

آخرین ویرایش:
گوشی با کیبورد Qwerty سخت افزاری جدیدا ندیدم چیزی بزنن، بجز بلک بری انتخاب دیگه ای نیست

اما به همون Qwerty مجازی هم به سرعت عادت میکنی و اینکه برنامه های زیادی هست که تایپ رو راحتتر میکنه ، به نظرم بهتره به جای خرج زیاد برای بلک بری یه اندرویدی یا وینفونی بگیری که جوابگو خواسته هات باشه

با این بودجه و اگه حتما میخوای کیبورد سخت افزاری داشته باشه میتونی بری سراغ سونی اریکسون هایی مثل Xperia Pro یا Xperia Mini Pro "خیلی کمتر از 500 در میان"، البته جفتشون قدیمی هستن و دیگه ساپورت نمیشن "اگه اشتباه نکنم برای جفتشون آپدیت اندروید 4 اومده که باعث میشه این گوشیا فعلا مشکلی بابت پشتیبانی از برنامه ها نداشته باشن" البته نو هم گیر نمیاد "یا خیلی سخت گیر بیاد که اونم احتمالا رفرش باشه"

دستت درد نکنه ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی

Qwerty مجازی کار کردن باهاش برام سخته خودم samsung galaxy star s5280 دارم ولی لذت کارکردنی که گوشی قدیمی lg c105 که هنوز دارم و داغون شده بهم نمیده

هیچوقت نشد lg c105 تو دستم نباشه خوش دست و صفحه کلید Qwerty و راحتی کار باهاش راضیم میکرد

الانم گوشی لمسی اندرویدی samsung galaxy star s5280 دارم اندرویدشم 4.1.2 هست اما دنبال Qwerty هستم

تو سایت mobile.ir چنتا دیدم لینکشونو میزارم یه نگاهی بنداز

LG Optimus Pro C660 - مشخصات گوشی موبایل ال جی اپتیموس پرو سی 660 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

LG C199 - مشخصات گوشی موبایل ال جی سی 199 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

BlackBerry Bold 9780 - مشخصات گوشی موبایل بلک بری بلد 9780 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

BlackBerry Curve 3G 9300 - مشخصات گوشی موبایل بلک بری کرو 3 جی 9300 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

BlackBerry Curve 9220 - مشخصات گوشی موبایل بلک بری کرو 9220 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

اینا دیدم حالا اگه گوشیا دیگه میشناسی ممنون میشم برندشو با مدلشو بگی

صفحه گلکسی استار خیلی کوچیکه و معلومه تایپ باهاش سخته.شما با500تومن میتونی یه فبلت قوی مثلg730بخری یا یه گوشی 5اینچی جی610بگیری که الان470تومنه اگه برند چینی نمیخوای.میتونی سونی ام یا ال بگیری اچ تی سی دیزایر310هم عالیه..با کیفیت ترین گوشی کیبورد داره بجز بلک بری نوکیاe6هستش از همه نظر عالیه فقط سیمبیانه..میتونی اچ تی سی چاچا هم بگیری که250قیمتشه

jafar_jakson@

دوست عزیز بلک بری به بودجه شما نمیخوره ، اون قیمتهایی که دیدی یورو هست نه تومان !

بین اینایی که گذاشتی مدل ال جی بهتر از بقیه هست که همون دو گذینه ای گفتم "علی الخصوص مدل Mini Pro" نسبت بهش انتخاب بهتری هستن، در غیر این صورت باید بری دنبال مدلهایی از نوکیا مثل E6 که سیستم عامل سیمبیان دارن "فکر نکنم واتس اپ برای جاوا اومده باشه"
مدل های نوکیا سری آشا مثل 200، 210 و چند مدل دیگه هم شرایط مد نظرت رو دارن و خیلی ارزون تر از حداکثر بودجت هم هست "جاوا هستن"

jafar_jakson@

دوست عزیز بلک بری به بودجه شما نمیخوره ، اون قیمتهایی که دیدی یورو هست نه تومان !

بین اینایی که گذاشتی مدل ال جی بهتر از بقیه هست که همون دو گذینه ای گفتم "علی الخصوص مدل Mini Pro" نسبت بهش انتخاب بهتری هستن، در غیر این صورت باید بری دنبال مدلهایی از نوکیا مثل E6 که سیستم عامل سیمبیان دارن "فکر نکنم واتس اپ برای جاوا اومده باشه"
مدل های نوکیا سری آشا مثل 200، 210 و چند مدل دیگه هم شرایط مد نظرت رو دارن و خیلی ارزون تر از حداکثر بودجت هم هست "جاوا هستن"
برای سیمبین اومده;)
برای Asha ها هم هست فکر کنم.

آقا ربط به تاپیک نداره ببخشید یه راهنمایی کنید منو :((
من چند دقیقه پیش گوشی لومیام رو تو تاکسی جا گذاشتم یعنی از جیبم افتاد پشت نشسته بودم (لعنت به این جیب مذخرف :|)
راهی هست پیدا بشه؟ رفتم ایستگاه همه شبیه همن اینجوری نمیشه، find my phone ماکروسافت هم که ایرانو پشتیبانی نمیکنه، حالا من چه خاکی سر کنم؟ جایی هست پیگیری کنه؟

برای سیمبین اومده;)

میدونم برای سیمبین اومده واسه همین گفتم باید بره سراغ مدلایی که سیمبین داره ;)

ولی فکر نکنم برای جاوا اومده باشه ، آشاها هم که جاوا هستن ...

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3308181:
آقا ربط به تاپیک نداره ببخشید یه راهنمایی کنید منو
yahoo_20.gif

من چند دقیقه پیش گوشی لومیام رو تو تاکسی جا گذاشتم یعنی از جیبم افتاد پشت نشسته بودم (لعنت به این جیب مذخرف
yahoo_22.gif
)
راهی هست پیدا بشه؟ رفتم ایستگاه همه شبیه همن اینجوری نمیشه، find my phone ماکروسافت هم که ایرانو پشتیبانی نمیکنه، حالا من چه خاکی سر کنم؟ جایی هست پیگیری کنه؟

رفتن به ایستگاه که فایده ای نداره چون ممکنه یکی بعد تو سوار شده برداشته باشتش ، ولی حالا سنگی در تاریکی بنداز برو ببین شاید یکی داده باشه به راننده و اونم تحویل داده باشه

در غیر این صورت باید با شکایت کار رو پیش ببری ، میری دادگستری یه شکایت با کد روی جعبه تنظیم میشه میره واسه اپراتور ها که اگه از اون گوشی تماسی برقرار شد بهت اطلاع بدن "اهل نا امید کردن نیستم اما نه واسه خودم نه واسه چند نفری که دیدم این راه جواب نمیده چون خیلی راحت میشه دستکاری کرد"

حالا انشالله هر کی پیدا کرده بهت زنگ بزنه با یه شیرینی حل و فصل بشه ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط [WaRhEaD];3308181:
آقا ربط به تاپیک نداره ببخشید یه راهنمایی کنید منو :((
من چند دقیقه پیش گوشی لومیام رو تو تاکسی جا گذاشتم یعنی از جیبم افتاد پشت نشسته بودم (لعنت به این جیب مذخرف :|)
یا یک نفر این گوشیتونو پیدا میکنه و پس میده یا باید برید دادگاه شکایت کنید و بر اساس خط شما براتون پیدا کنند که راه دوم نری به نفعت هست چون هرگز چیزی پیدا نمیشه !

اسم نسخه بعدی اندروید مشخص شد ... ابنبات چوبی :lol:
android-5-lollipop-h1.jpg

سلام قیمت lumia 525 و lumia 520 چنده ؟ برا بازی سبک و کسی که فقط علاقه به WP داره خوبن اینا ؟
حدود 450 تومان .. بازی سبک که خوبه روش modern combat 4 هم اجرا میشه .. اپدیت 8.1 هم میگیره
525 بگیری بهتر هست چون رم 1 داره و اگر گرفنی حتما به 8.1 اپدیت کن

jafar_jakson@

قیمتا تو سایت mobile.ir دیدم که فروشنده ها قیمت به تومان گذاشتن سایت خارجی که نرفتم قیمت یورو بگن

مثل این گوشی بلک بری

BlackBerry Curve 3G 9300 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل بلک بری کرو 3 جی 9300 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

باید بین این چنتا مدل یکیو انتخاب کنم البته اگر نو باشن چه بهتر

- - -ویرایش - - -

برای سیمبین اومده;)

asha هایی که سری آخرن سیستم عاملشون آشا پلتفرمره مثل asha 503 خودشون پیشفرض روشون وایبر . لاین . نیمباز . واتس آپ . لینکدن . فیسبوک ( بدون فندق شکن وارد میشه) و ...... روشون نصب هست حتی مارکتی داره که کلی بازی و برنامه داره مجانی میشه دانلودشون کرد

اما asha هایی که آشا پلتفرم دارن همه لمسی هستن

حالا انشالله هر کی پیدا کرده بهت زنگ بزنه با یه شیرینی حل و فصل بشه ...
کاش میشد! عوضی گوشیو خاموش کرده (یا سیمکارتو دراورده) 8-| شانس نداریم که،
حالا رمز هم بودش رو گوشیم نمیدونم میتونه دسترسی پیدا کنه به اطلاعاتم یا نه! ایمیل و اینا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or