راهنمایی برای خرید موبایل

الان نگاه کردم 2300 بود و s5 1800
توی ایران فقط به خاطر اینکه اسم گوشی اپل هست حسابی فیمت بالا میبرند !
من نمیدونم چرا همه میگن " اپل به خاطر مارکش تو ایران گرون تره !"
قیمت iPhone 5s 16gb تو فروم همسایه 2150 (مطمعنا تو بازار پایین تر هم پیدا میشه)
قیمت جهانی iPhone 5s 16 gb الان 650$
قیمت دلار ک 3200

650x3200 = 2080

دیگه تا چتد باید بیاد پایین !؟

قیمت دلار ک 3200

650x3200 = 2080

چه بخوای چه نخوای اپل چه تو ایران چه تو جاهای دیگه مثل امریکا پول مارکشو می گیره الانم که beats خریده باید منتظر قیمت بالا تر از اینم باشی:d

چه بخوای چه نخوای اپل چه تو ایران چه تو جاهای دیگه مثل امریکا پول مارکشو می گیره الانم که beats خریده باید منتظر قیمت بالا تر از اینم باشی:d
عزیز پست من رو متوجه نشدی، من کاری با گرون فروختن اپل ندارم، من میگم قیمت رسمی فروش اعلام شده از طرف اپل، تو امریکا و ایران یکسان ـه یعنی تو ایران روی اون 650$ چیزه زیادی نمیکشن الان.
من کاری ندارم که 650$ زیاده واسه 16 گیگ

اون دوستمون گفت چون اسم گوشی اپل هست "توی ایران" حسابی قیمت بالا میره. من میگم قیمت بالا نرفته و به قیمت رسمی داره فروش میره !

دوستان میخوام ی تبلت بخرم.ايپد ایر چطوره

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

ipad air خوبه همون پردازنده که تو 5s استفاده شده تو اینم استفاده شده فقط اگه می خوای برنامه و این چیزا نصب کنی 32 یا 64 شو بگیر

- - -ویرایش - - -

عزیز پست من رو متوجه نشدی، من کاری با گرون فروختن اپل ندارم، من میگم قیمت رسمی فروش اعلام شده از طرف اپل، تو امریکا و ایران یکسان ـه یعنی تو ایران روی اون 650$ چیزه زیادی نمیکشن الان.
من کاری ندارم که 650$ زیاده واسه 16 گیگ

اون دوستمون گفت چون اسم گوشی اپل هست "توی ایران" حسابی قیمت بالا میره. من میگم قیمت بالا نرفته و به قیمت رسمی داره فروش میره !

بله می دونم شما منظورت چیه ولی من کلی گفتم گفتم که اپل تو کل دنیا پول مارکشو می گیره:d

من انتظارم از گوشی تماس و sms گوش دادن آهنگ و اسپیکر خوب هست

gprs گوشی تو ایران وصل بشه و برنامه ها نیمباز . واتس اپ براش باشه

گوشی دکمه ای صفحه گسترده علاقه دارم دیگه چیز بیشتری نمیخوام

برا من گوشی BlackBerry Curve 3G 9300 مناسبه؟

خداییش بی انصافیه اگه اینو بگی خداییش اپل کیفیت داره و با بیتس هم معرکه میشه خصوصن با بزرک کردن صفحه نمایش دیگه واقعن تک میشه.

خداییش بی انصافیه اگه اینو بگی خداییش اپل کیفیت داره و با بیتس هم معرکه میشه خصوصن با بزرک کردن صفحه نمایش دیگه واقعن تک میشه.

نه من که نگفتم کیفیت محصول اپل پایینه تازه برعکس کیفیت محصولاتش بالاست ولی نمی ارزه انقدر پول بدی اپل بخری با این پول یا ps4 با ps vita می خری یا یه لپ تاپ می خری بد می گم:d

قیمت دلار ک 3200

650x3200 = 2080

به این خاطر نیست...الان قیمت S5 برابر و بیشتر از 5S هست اما تو ایران ارزونتره...اونم بخاطر مسئله ورود گوشی به کشور هست که اولا مثلا سامسونگ و بقیه که نمایندگی دارن هم با ارز مبادلاتی و هم با قیمت کمتر از فروش وارد میشند اتفاقی که برای گوشی های اپل نمیفته.

دوستان پسرعموم میخواد تبلت بگیره نظر خودش رو ايپد ایر هم هست.از ی ظرف هم آیفون 5سی دوست داره.شما نظرتون چیه

5c اصلن نگیره هم cpu ضعیفی داره هم بدنه خوبی نداره نسبت به قیمتش اصلن نمی ارزه هر جوری هم بخوای حساب کنی نمی ارزه:d ipad air از همه نظر خوبه همونو بگیره بهتره همونطور که گفتم اگه می خواد نرم افزار یا بازی بریزه روش نسخه 32 یا 64 بگیره بهتره

5c اصلن نگیره هم cpu ضعیفی داره هم بدنه خوبی نداره نسبت به قیمتش اصلن نمی ارزه هر جوری هم بخوای حساب کنی نمی ارزه:d ipad air از همه نظر خوبه همونو بگیره بهتره همونطور که گفتم اگه می خواد نرم افزار یا بازی بریزه روش نسخه 32 یا 64 بگیره بهتره

این ايپد مینی جدیده چطوره

من انتظارم از گوشی تماس و sms گوش دادن آهنگ و اسپیکر خوب هست

gprs گوشی تو ایران وصل بشه و برنامه ها نیمباز . واتس اپ براش باشه

گوشی دکمه ای صفحه گسترده علاقه دارم دیگه چیز بیشتری نمیخوام

برا من گوشی BlackBerry Curve 3G 9300 مناسبه؟ قیمتش چنده؟ کیبورد فارسی دارم داره؟​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or