راهنمایی برای خرید موبایل

چرا نگیم z ultra بخر فقط یه مقدار در دوربین ضعیفه مگر نه بقیه چیزاش از g2 سر تره حتی به نظر من از z1 هم بهتره
گوشی خودت؟ :d سایز وحشتناک این گوشی هم بگو دیگه فدات شم ... تا 1300 عالیه ولی هر کسی نمیتونه با 6.4 اینچ گوشی کنار بیاد. خیلی بزرگه!
بین سه گوشی lumia 930(هنوز نیومده درسته؟) و htc one m8 و iPhone 5s کدوم رو پیشنهاد میدید و به چه دلیلی
امیر می خوای گوشی بخری؟ :d تا چقدر میتونی هزینه کنی؟
M8 ؟!؟! یه سه صفحه از این تاپیک رو بخون فکر کنم از دوربینش پشیمون شی!
iPhone 5s خیلی خوبه ولی رقبایی داره که از اون هم بهتر هستند. تنظیمات دستی این گوشی هم خیلی کمه. مقایسه Phonearena رو ببین که صفحه قبل گذاشتم.
lumia 930 فکر نکنم اومده باشه، اولی اگر با سایز بزرگ و سیستم عامل وین فون مشکلی نداری لومیا 1520 توصیه میشه. اگر هم کمرافون می خوای برو سراغ لومیا 1020 :d
توی گزینه هات Galaxy S5 هم قرار بده (که از نمونده نظر سنجی دوربین داره پیروز بیرون میاد :d) - سخت افزار و نرم افزاری هم خیلی خوبه

چرا نگیم z ultra بخر فقط یه مقدار در دوربین ضعیفه مگر نه بقیه چیزاش از g2 سر تره حتی به نظر من از z1 هم بهتره
اصلا چرا نگیم لومیا 520 بخر؟ فقط دوربینش ضعیفه، فلاش نداره، رمش کمه، CPU ضعیفی داره، زیر آفتاب صفحش کمی ناخواناست، رزولوشن صفحش کمه، کوچیکه، و گرنه به نظر من از S5 هم بهتره

iPhone 5s خیلی خوبه ولی رقبایی داره که از اون هم بهتر هستند. تنظیمات دستی این گوشی هم خیلی کمه. مقایسه Phonearena رو ببین که صفحه قبل گذاشتم.
lumia 930 فکر نکنم اومده باشه، اولی اگر با سایز بزرگ و سیستم عامل وین فون مشکلی نداری لومیا 1520 توصیه میشه. اگر هم کمرافون می خوای برو سراغ لومیا 1020 :d
توی گزینه هات Galaxy S5 هم قرار بده (که از نمونده نظر سنجی دوربین داره پیروز بیرون میاد :d) - سخت افزار و نرم افزاری هم خیلی خوبه
آره:دی ،تا 2 . آرش صفحات قبل رو خوب خوندم تقریبا که دوربین M8 بده و ... ولی خواستم بازم مطمئن شم
با شکل و شمایل s5 اصن حال نمیکنم سری S فقط s2 رو دوست دارم:دی
نه صفحه گوشی نمیخوام خیلی بزرگ باشه ، 1020 رو دوست دارم ولی چون میخوام بعدا دوربین بگیرم رو دستم میمونه (فقط یه سوال در مورد 1020 : گوشی تو عکس های پرتره مشکلی نداره؟ یعنی راحت میتونه رو شخص فوکوس کنه و پس زمینه رو محو کنه؟) 5s هم میدونم هیچ نقصی نداره هم خودش هم سیستم عاملش
الان موندم بین 5s و 930 (محتویات جعبش وسوسه انگیزه لامصب:|)

آره:دی ،تا 2 . آرش صفحات قبل رو خوب خوندم تقریبا که دوربین M8 بده و ... ولی خواستم بازم مطمئن شم
با شکل و شمایل s5 اصن حال نمیکنم سری S فقط s2 رو دوست دارم:دی
نه صفحه گوشی نمیخوام خیلی بزرگ باشه ، 1020 رو دوست دارم ولی چون میخوام بعدا دوربین بگیرم رو دستم میمونه (فقط یه سوال در مورد 1020 : گوشی تو عکس های پرتره مشکلی نداره؟ یعنی راحت میتونه رو شخص فوکوس کنه و پس زمینه رو محو کنه؟) 5s هم میدونم هیچ نقصی نداره هم خودش هم سیستم عاملش
الان موندم بین 5s و 930 (محتویات جعبش وسوسه انگیزه لامصب:|)
930 بگیر، در زمینه سرعت و دوربین از این 2 تا گزینه بهتره:دی تازه شاید آپدیت واسش اومد فیلم برداری 2K یا 4K رو هم ساپورت کرد، چون پردازنده مشکلی نداره!

آخرین ویرایش:
گوشی تو عکس های پرتره مشکلی نداره؟ یعنی راحت میتونه رو شخص فوکوس کنه و پس زمینه رو محو کنه؟
والا از نظر فوکوس این چیزهایی که توی یوتیوب دیدیم به عنوان نمونه گذاشته شده، طرف از مگس هم با ریز جزئیات فیلم برداری کرده دیگه نمیدونم تو چه سطحی میخوای :d از نظر جزئیات و کیفیت خارق العاده عمل می کنه این گوشی و به دلیل داشتن قابلیت Lossless Zoom (جایگزین زوم اپتیکال) اصلا جزئیات رو خراب نمیکنه. از نظر دوربین مطمئن باش با خرید 1020 پشیمون نمیشی.
با شکل و شمایل s5 اصن حال نمیکنم
فقط تو تنها نیستی و خیلی ها ضد حال خوردند :d البته حق هم داری ولی آبی الکتریکی این گوشی رو بگیر دستت. خیلی قشنگه.
ولی خواستم بازم مطمئن شم
M8 فقط اسپیکر، بدنه، قدرت سخت افزاری ... همین. از نظر دوربین روی این گوشی حساب باز نکن.
تا 2 میلیون ... برای 5S باید یه 300 تومن دیگه هم داشته باشی البته. (تازه اونم نسخه 16 گیگ که با چندتا برنامه و عکس و برداری و فیلم پر میشه. کارت هم که نمیخوره)
Sony Xperia Z2 هم گوشی خوبی هستش البته نزدیک 200 تومن این هم بیشتر می خواد.
نظر من تا 2 میلیون هنوزم S5 هستش. چون سخت افزار، نرم افزار و دوربین رو در کنار هم با کیفیت عالی داره.

سلام یه گوشی آندرویدی در حد 1.5 و یه گوشی در حد 1.7 خودم نظرم رو G2 و Note 3 N900 هست ولی گفتم شاید انتخاب بهتری باشه
تا 1.5 که همون G2 عالیه
تا 1700 هم Note 3
خودت بهترین ها رو گفتی :d البته نوت رو مغازه ها خرید جدید آوردند 1650 میفروشند. بگردی شاید پیدا بشه

گوشی خودت؟ :d سایز وحشتناک این گوشی هم بگو دیگه فدات شم ... تا 1300 عالیه ولی هر کسی نمیتونه با 6.4 اینچ گوشی کنار بیاد. خیلی بزرگه!

خوب فدات شم دلیل نمی شه اندازش بزرگه کسی نخره ادم باید به امکانات گوشی نگاه کنه مگه لومیا 1520 هم بزرگ نیست :d

خوب فدات شم دلیل نمی شه اندازش بزرگه کسی نخره
من نمیگم کسی نخره :d تا 1300 همین Ultra گوشی خیلی خوبی قلمداد میشه ولی سایز فاکتور خیلی مهمی در خرید هستش. 6.4 اینچ واقعا غوله :d 1520 هم بزرگه. تک تک کامنت های من رو بر بخون ... در مورد 1520 هم گفتم اگر با سایز مشکلی ندارید بخرید

930 بگیر، در زمینه سرعت و دوربین از این 2 تا گزینه بهتره:دی تازه شاید آپدیت واسش اومد فیلم برداری 2K یا 4K رو هم ساپورت کرد، چون پردازنده مشکلی نداره!
والا از نظر فوکوس این چیزهایی که توی یوتیوب دیدیم به عنوان نمونه گذاشته شده، طرف از مگس هم با ریز جزئیات فیلم برداری کرده دیگه نمیدونم تو چه سطحی میخوای :d از نظر جزئیات و کیفیت خارق العاده عمل می کنه این گوشی و به دلیل داشتن قابلیت Lossless Zoom (جایگزین زوم اپتیکال) اصلا جزئیات رو خراب نمیکنه. از نظر دوربین مطمئن باش با خرید 1020 پشیمون نمیشی.

فقط تو تنها نیستی و خیلی ها ضد حال خوردند :d البته حق هم داری ولی آبی الکتریکی این گوشی رو بگیر دستت. خیلی قشنگه.

M8 فقط اسپیکر، بدنه، قدرت سخت افزاری ... همین. از نظر دوربین روی این گوشی حساب باز نکن.
تا 2 میلیون ... برای 5S باید یه 300 تومن دیگه هم داشته باشی البته. (تازه اونم نسخه 16 گیگ که با چندتا برنامه و عکس و برداری و فیلم پر میشه. کارت هم که نمیخوره)
Sony Xperia Z2 هم گوشی خوبی هستش البته نزدیک 200 تومن این هم بیشتر می خواد.
نظر من تا 2 میلیون هنوزم S5 هستش. چون سخت افزار، نرم افزار و دوربین رو در کنار هم با کیفیت عالی داره.
مرسی بابت راهنمایی هاتون دمتون گرم
اون 200 300 هم میزارم روش بعد یه مدت طولانی قصد تعویض گوشی دارم !
این 16 گیگ خیلی زود پر میشه؟
من نیاز نرم افزاری زیادی ندارم ، بیشتر بازی ها و نرم افزار ها رو توی تبلت دارم فقط چند تا نرم افزار مث اسکایپ و اینستاگرام و لاین میمونه ، عکس ها رو هم من مرتب به پی سی منتقل میکنم
M8 رو از لیستم خط زدم ولی 1020 اضافه شد:| همچنین 930 باقی مونده :دی سونی هم اصلا دوست ندارم ، s5 هم که بازم خوشم نمیاد:دی

آخرین ویرایش:
چقد تفاوت بین Note 3 و G2 واقعا اونقد ارزش داره که 200 تومن بیشتر خرج کنم
ببین من خودم G2 رو با ضرر بعد از 4 روز خرید رد کردم و Note 3 خریدم چون عشقمه و واقعا به این گوشی علاقه دارم :d
رابط کاربری سامسونگ رو خیلی بیشتر دوست دارم و صفحه نمایش Note 3 کمی بزرگتره و غنای رنگ های AMOLED هم به دلم میشینه. از قلم هم زیاد استفاده می کنم ... از یادداشت های بزرگ گرفته تا اینکه یک جا چیزی یادم میاد یا میبنم سریع یادداشت می کنم با قلم.
Note 3 رو به خاطر تفاوت قدرتی نباید ترجیح داد به G2 چون هیچ فرقی ندارند که کاربر عادی تشخیص بده. دلایل خرید Note الان سایز، قلم و رابط کاربری سامسونگ و پشتیبانی اون هستش. اگر هیچ کدوم از اینها برات مهم نیست، پول اضافه خرج نکن.
G2 گوشی خیلی خوبیه. طراحی زیبا، صفحه نمایش خوب، قدرت زیاد، دوربین بسیار مناسب ... اما اگر احیانا قصد فروش این گوشی رو داشته باشی اذیت میکنه چون توی ایران بد خریده (خودم 4 روز پیش فروختم). در مورد پشتیبانی هم نظری نمیدم چون مطمئن نیستم. براش فعلا که کیت کت اومده حالا در آینده چطور LG به این گوشی هم رسیدگی کنه نمیدونم. ولی سامسونگ ضمانت بیشتری داره برای پشتیبانی به نظرم.

این 16 گیگ خیلی زود پر میشه؟
من حواسم نبود تو تبلت داری برای بازی و این چیزها :d میل خودته ولی پر شد نیای بگی تقصیر توئه!
ولی 1020 اضافه شد
اگر قصد خرید وین فون داری، خوب 1020 بخر و یک دوربین ضمانت شده خارق العاده بخر :d آیفون به خاطر نداشتن تنظیمات چندان برای عکاسی حرفه ای مناسب نیست. 930 رو بیخیال شو

آقا ارزش داره نوت 3 رو با اس 5 عوض کنم ؟
به هیچ وجه چون چیز چندانی گیرت نمیاد. (صرف نظر از دوربین بهتر و سنسور اثر انگشت)

این 930 خیلی عالیه ، منک عاشقش شدم ، احتمالا 920 رو بفروشم ، یکیشو بخرم :دی

پ.ن:نمیدونم به چه دلیل و مدرکی الان 930 رو بعضیا اینجا رد میکنن ؟ فقط بخاطر نداشتن گلنس ؟
منک خودم تجربه کار با ویندوزفون رو دارم عملا گلنس رو بخاطر مصرف باطریش و همیشه روشن بودن ال سی دی خاموش میکنم .

فعلا مقایسه رسمی بین 930 و s5 برای دوربین ندیدم اما هرچی دیدم بخصوص توی فیلم برداری 930 سرتر هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or