راهنمایی برای خرید موبایل

سلام. لطفا بهترین گوشی اندرویدی تا سقف 600 تومان رو بهم معرفی کنید. نظر خودم فعلا اکسپریا ال هست.
Samsung Galaxy Core
سبک، خوش دست، دوربین واقعا خوب، پردازنده مناسب قیمت، دو سیم کارت

تو که هنوز طرفدار سامسونگی
من که قبل از خرید گوشی هم گفته بودم سامسونگ رو دوست دارم :d جای شکرش باقیه که فن بوی افراطی نیستم :>
در ضمن باو همین یکی دو صفحه پیش بودا که توی اسپویل نوشتم G2 رو به چهار روز نکشید رد کردم چون یه Note 3 دست دوم گیر آوردم :| :d
من کلا چیزی لایق باشه رو توصیه می کنم. Note 3 گوشی خیلی خوبی هستش که این همه وقت توصیه می کردم و الان هم برای دوستمون Galaxy Core واقعا عالیه. Xperia L توی نور خورشید میتونه اذیت کنه، دکمه Power اون چندان دلچسب نیست چون فقط با نوک ناخون میشه اون رو زد، رنگ ها هم کمی انگاری شسته شده و دوربینش هم که کار کردم 8 واقعی نیست. کمی هم سنگینه به نظرم!
نقد ویدئویی سایت Phonearena.com رو ببینید کامل دستتون میاد. امتیاز L شد 6.4 ولی Core در عوض 8!

یک توصیه برای تمامی دوستانی داشتم که قصد خرید موبایل دارند اما از محیط کاری گوشی ها، عملکرد واقعی، و کارکرد اونها مطلع نیستند:
به سایت Phonearena.com سر بزنید و نقدهای اون رو ببینید. اگر هم به قندشکن دسترسی دارید برید یو-تیوب و نقدهای ویدئویی اونها رو ببینید. خیلی قشنگ نمونده جای گوشی رو بررسی می کنند و چیزی از قلم نمی افته.
اگه نوت 4 ارزون باشه
به همین خیال باش :d با 2500 شروع می کنه!

سلام. لطفا بهترین گوشی اندرویدی تا سقف 600 تومان رو بهم معرفی کنید. نظر خودم فعلا اکسپریا ال هست.

اینکه گفتی اکسپریا ال یعنی صفحه زیاد بزرگ نمیخوای ؟! چون دو مدل هواوی که میگم صفحاتشون 5 و 5.5 اینچ هستن و اینکه برند برات مهمه یا خود گوشی ؟!

این مدل ها رو هم میتونی مد نظر داشته باشی

Huawei G730 & G610
LG L70

دو مدل L70 و G610 به خاطر داشتن صفحه نمایش IPS کیفیت و زاویه دید بهتری دارن

اینکه گفتی اکسپریا ال یعنی صفحه زیاد بزرگ نمیخوای ؟! چون دو مدل هواوی که میگم صفحاتشون 5 و 5.5 اینچ هستن و اینکه برند برات مهمه یا خود گوشی ؟!این مدل ها رو هم میتونی مد نظر داشته باشیHuawei G730 & G610LG L70دو مدل L70 و G610 به خاطر داشتن صفحه نمایش IPS کیفیت و زاویه دید بهتری دارن
کیفیت صفحهg730از همشون بهتره خودم مقایسه کردم درسته 5.5اینچه ‏ورزلوشن پایین رو کاغذ داد میزنه خوب نیست:دی ولی کیفیتش خیلی خوبه

- - -ویرایش - - -

اینجا کلن مخالف گوشی های سونین همه مارکی رو پیشنهاد میدن الا سونی مثلا تو یه رنج قیمت مدل سونی بهتر از بقیس میگن برو glx بخر:d
دلیلش اینه ‏اکثر گوشی های سونی فقط رو کاغذ نسبت به هم قیمت ها بهترن درعمل خوب نیستن.مثلا اکسپریا وی ‏هم قیمت اس2پلاسه و ‏مشخصات خیلی بهتری داره ولی در عمل اس2پلاس گوشی بهتریه

اینجا کلن مخالف گوشی های سونین
خوب آخه به چه دلایلی باید توصیه بشه یک گوشی وقتی رقبای اون در همون قیمت سر تر هستند؟ یک مقایسه:
Z1 = کلفت و سنگین - اسپیکر زیر متوسط - دید ضعیف زیر نور خورشید و زوایای دید نامناسب - دوربین غیر واقعی - بدنه شکننده - دکمه های ریز - حاشیه های زیاد دور صفحه
G2 = کمترین حاشیه صفحه - نازکتر - صفحه نمایش بزرگتر و زیباتر - دوربینی که هنوزم توی آزمایشات حضور داره - همون قدرت Z1 - اسپیکر خوب
خوب انصافا برای چی الان من مثلا به یه نفر بگم Z1 بخره به جای G2؟! یا HTC One سری اول (هم قیمت ها رو مقایسه می کنیم الان نگید خوب M8 بخر) که نصف بیشترشون بنفشی دوربین داره و سخت افزاریش هم از G2 و Z1 عقب تره؟

کیفیت صفحهg730از همشون بهتره خودم مقایسه کردم درسته 5.5اینچه ‏ورزلوشن پایین رو کاغذ داد میزنه خوب نیست:دی ولی کیفیتش خیلی خوبه

- - -ویرایش - - -

دلیلش اینه ‏اکثر گوشی های سونی فقط رو کاغذ نسبت به هم قیمت ها بهترن درعمل خوب نیستن.مثلا اکسپریا وی ‏هم قیمت اس2پلاسه و ‏مشخصات خیلی بهتری داره ولی در عمل اس2پلاس گوشی بهتریه

من در عمل با گوشی های سونی اینو می گم من از روی کاغذ نمی گم

شما طرفدار هر چی باشی اونو پیشنهاد میدی؟؟
من طرفدار خرید بهترین گوشی با قیمت مد نظر هستم !
مثلا زمانی که من G pro خریدم همه میگفتند چرا خریدی و بدرد نمیخوره ! ( دوستان و اقوام میگم )
الان lg l40 d160 خریدم با 300 تومان که سرترین گوشی تو این قیمت هست
این هم مقایسه l70 با galaxy win
مقایسه و بررسی ال‌جی L70 با سامسونگ گلکسی وین (Win): سپید رویان!ITResan | اخبار و مقالات داغ آی تی

خوب آخه به چه دلایلی باید توصیه بشه یک گوشی وقتی رقبای اون در همون قیمت سر تر هستند؟ یک مقایسه:
Z1 = کلفت و سنگین - اسپیکر زیر متوسط - دید ضعیف زیر نور خورشید و زوایای دید نامناسب - دوربین غیر واقعی - بدنه شکننده - دکمه های ریز - حاشیه های زیاد دور صفحه
G2 = کمترین حاشیه صفحه - نازکتر - صفحه نمایش بزرگتر و زیباتر - دوربینی که هنوزم توی آزمایشات حضور داره - همون قدرت Z1 - اسپیکر خوب
خوب انصافا برای چی الان من مثلا به یه نفر بگم Z1 بخره به جای G2؟! یا HTC One سری اول (هم قیمت ها رو مقایسه می کنیم الان نگید خوب M8 بخر) که نصف بیشترشون بنفشی دوربین داره و سخت افزاریش هم از G2 و Z1 عقب تره؟

چرا نگیم z ultra بخر فقط یه مقدار در دوربین ضعیفه مگر نه بقیه چیزاش از g2 سر تره حتی به نظر من از z1 هم بهتره

دوستان قصد خرید گوشی داشتم
بین سه گوشی lumia 930(هنوز نیومده درسته؟) و htc one m8 و iPhone 5s کدوم رو پیشنهاد میدید و به چه دلیلی
دوربین گوشی و روون بودن گوشی خیلی برام مهمه

آخرین ویرایش:
دوستان قصد خرید گوشی داشتم
بین سه گوشی lumia 930(هنوز نیومده درسته؟) و htc ome m8 و iPhone 5s کدوم رو پیشنهاد میدید و به چه دلیلی
دوربین گوشی و روون بودن گوشی خیلی برام مهمه
دقیقا به خاطر همین 2 دلیل می خوام 930 بگیرم. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or