تو که هنوز طرفدار سامسونگی خوبه الجی خریدیاSamsung Galaxy Core
سبک، خوش دست، دوربین واقعا خوب، پردازنده مناسب قیمت، دو سیم کارت
نوت 3 خرید منم میخرم اگه نوت 4 ارزون باشه ( که رویایی بیش نیست ) نوت4 میخرم وگرنه که خرید3 قطعیستتو که هنوز طرفدار سامسونگی خوبه الجی خریدیا
من که قبل از خرید گوشی هم گفته بودم سامسونگ رو دوست دارم :d جای شکرش باقیه که فن بوی افراطی نیستمتو که هنوز طرفدار سامسونگی
به همین خیال باش :d با 2500 شروع می کنه!اگه نوت 4 ارزون باشه
سلام. لطفا بهترین گوشی اندرویدی تا سقف 600 تومان رو بهم معرفی کنید. نظر خودم فعلا اکسپریا ال هست.
شما طرفدار هر چی باشی اونو پیشنهاد میدی؟؟تو که هنوز طرفدار سامسونگی خوبه الجی خریدیا
کیفیت صفحهg730از همشون بهتره خودم مقایسه کردم درسته 5.5اینچه ورزلوشن پایین رو کاغذ داد میزنه خوب نیست ولی کیفیتش خیلی خوبهاینکه گفتی اکسپریا ال یعنی صفحه زیاد بزرگ نمیخوای ؟! چون دو مدل هواوی که میگم صفحاتشون 5 و 5.5 اینچ هستن و اینکه برند برات مهمه یا خود گوشی ؟!این مدل ها رو هم میتونی مد نظر داشته باشیHuawei G730 & G610LG L70دو مدل L70 و G610 به خاطر داشتن صفحه نمایش IPS کیفیت و زاویه دید بهتری دارن
دلیلش اینه اکثر گوشی های سونی فقط رو کاغذ نسبت به هم قیمت ها بهترن درعمل خوب نیستن.مثلا اکسپریا وی هم قیمت اس2پلاسه و مشخصات خیلی بهتری داره ولی در عمل اس2پلاس گوشی بهتریهاینجا کلن مخالف گوشی های سونین همه مارکی رو پیشنهاد میدن الا سونی مثلا تو یه رنج قیمت مدل سونی بهتر از بقیس میگن برو glx بخر:d
خوب آخه به چه دلایلی باید توصیه بشه یک گوشی وقتی رقبای اون در همون قیمت سر تر هستند؟ یک مقایسه:اینجا کلن مخالف گوشی های سونین
کیفیت صفحهg730از همشون بهتره خودم مقایسه کردم درسته 5.5اینچه ورزلوشن پایین رو کاغذ داد میزنه خوب نیست ولی کیفیتش خیلی خوبه
- - -ویرایش - - -
دلیلش اینه اکثر گوشی های سونی فقط رو کاغذ نسبت به هم قیمت ها بهترن درعمل خوب نیستن.مثلا اکسپریا وی هم قیمت اس2پلاسه و مشخصات خیلی بهتری داره ولی در عمل اس2پلاس گوشی بهتریه
من طرفدار خرید بهترین گوشی با قیمت مد نظر هستم !شما طرفدار هر چی باشی اونو پیشنهاد میدی؟؟
خوب آخه به چه دلایلی باید توصیه بشه یک گوشی وقتی رقبای اون در همون قیمت سر تر هستند؟ یک مقایسه:
Z1 = کلفت و سنگین - اسپیکر زیر متوسط - دید ضعیف زیر نور خورشید و زوایای دید نامناسب - دوربین غیر واقعی - بدنه شکننده - دکمه های ریز - حاشیه های زیاد دور صفحه
G2 = کمترین حاشیه صفحه - نازکتر - صفحه نمایش بزرگتر و زیباتر - دوربینی که هنوزم توی آزمایشات حضور داره - همون قدرت Z1 - اسپیکر خوب
خوب انصافا برای چی الان من مثلا به یه نفر بگم Z1 بخره به جای G2؟! یا HTC One سری اول (هم قیمت ها رو مقایسه می کنیم الان نگید خوب M8 بخر) که نصف بیشترشون بنفشی دوربین داره و سخت افزاریش هم از G2 و Z1 عقب تره؟
دقیقا به خاطر همین 2 دلیل می خوام 930 بگیرم. :dدوستان قصد خرید گوشی داشتم
بین سه گوشی lumia 930(هنوز نیومده درسته؟) و htc ome m8 و iPhone 5s کدوم رو پیشنهاد میدید و به چه دلیلی
دوربین گوشی و روون بودن گوشی خیلی برام مهمه