راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان میخوام گوشی ویندوزی بگیرم و نمیخوامم زیاد هزینه کنم بین این دو تا موندم...lumia 520 و htc 8s
خودم نظرم رو 8s هستش به این دلایل : 1-به نظر من خیلی زیباتره و جنس بدنه و کیفیت ساختش بالاتره از نوکیا 2-سخت افزار قویتری داره نسبت به نوکیا 3-و اینا رو هم از انجمنای مختلف از نظرات مردم فهمیدم که باتریش بهتره-کیفیت صفحش کمی بهتره-کیفیت و بلندی صداش بالاتره-دوربینش فلش داره و کیفیتش کمی بالاتره

به خاطر این دلایلم الان دو دلم : 1-حافظش پایینتره(که البته تو 8.1 میشه برنامه ها رو رو مموری نصب کرد پس با این حساب مشکلی نیست) 2-میگن ساپورت نوکیا بهتره و این جور حرف 3-تو 520 شنیدم با دو بار لمس صفحه قفل گوشی باز میشه مثل g2:dاین قابلیت فقط رو نوکیاس یا این که کلا رو ویندوز فونه و با 8s میشه این کارو کرد؟؟؟ 4-و این که آیا ممکنه وین فون رو 520 سریعتر و بهتر اجرا بشه تا رو نوکیا(پارتی بازی:d)

کسایی که تجربه کار با وین فون دارن این برنامه های اختصاصی نوکیا چیا هستن و به چه دردی میخورن؟؟و کلا به نظرتون کدومو بگیرم؟؟؟ممنون
تو ویندوز فون های htc فقط 8x خوبه.
خیلی هم از نزدیک زیباست لامصب.
تو علائدین برو ببینش.

دوستان میخوام گوشی ویندوزی بگیرم و نمیخوامم زیاد هزینه کنم بین این دو تا موندم...lumia 520 و htc 8s
خودم نظرم رو 8s هستش به این دلایل : 1-به نظر من خیلی زیباتره و جنس بدنه و کیفیت ساختش بالاتره از نوکیا 2-سخت افزار قویتری داره نسبت به نوکیا 3-و اینا رو هم از انجمنای مختلف از نظرات مردم فهمیدم که باتریش بهتره-کیفیت صفحش کمی بهتره-کیفیت و بلندی صداش بالاتره-دوربینش فلش داره و کیفیتش کمی بالاتره

به خاطر این دلایلم الان دو دلم : 1-حافظش پایینتره(که البته تو 8.1 میشه برنامه ها رو رو مموری نصب کرد پس با این حساب مشکلی نیست) 2-میگن ساپورت نوکیا بهتره و این جور حرف 3-تو 520 شنیدم با دو بار لمس صفحه قفل گوشی باز میشه مثل g2:dاین قابلیت فقط رو نوکیاس یا این که کلا رو ویندوز فونه و با 8s میشه این کارو کرد؟؟؟ 4-و این که آیا ممکنه وین فون رو 520 سریعتر و بهتر اجرا بشه تا رو نوکیا(پارتی بازی:d)

کسایی که تجربه کار با وین فون دارن این برنامه های اختصاصی نوکیا چیا هستن و به چه دردی میخورن؟؟و کلا به نظرتون کدومو بگیرم؟؟؟ممنون
دلیلی اولتون در مورد زیبایی حالا نظر خودتون هست اما نظر من عکس شماست و میگم نوکیا قشنگ تر هست و البته جنس بدنه هر دو یکی ـه
دلیل دوم هم چک کردم هیچ تفاوتی در سخت افزار ندیدم .. هم CPU هم GPU هم Ram هم اندازه صفحه هم رزولیشن و تراکنش پیکسل در هر 2 مدل یکی هست
دلیل سوم هم والا توی یک گوشی رده پایین تفاوتی نمیکنه ولی در مورد فلش اگر فیلم برداری یا عکس براتون مهم هست نمیشه نادیده گرفت !
بعد شما اگر نوکیا 525 همون طور که دوستمون گفت بگیری بهتر هست چون Ram 1 داره و البته براحتی میتونی به 8.1 اپدیت کنی اما HTC نمیدونم اپدیتش اومده یا نه
یعنی کلی به نظر من تنها برتری محسوس همون فلش دوربین هست !
اینم لینک مقایسه هر 3 مدل با هم
http://www.mobile.ir/phones/compare.aspx?brandid=&ids=36920&ids=37035&ids=37317

دلیلی اولتون در مورد زیبایی حالا نظر خودتون هست اما نظر من عکس شماست و میگم نوکیا قشنگ تر هست و البته جنس بدنه هر دو یکی ـه
دلیل دوم هم چک کردم هیچ تفاوتی در سخت افزار ندیدم .. هم CPU هم GPU هم Ram هم اندازه صفحه هم رزولیشن و تراکنش پیکسل در هر 2 مدل یکی هست
دلیل سوم هم والا توی یک گوشی رده پایین تفاوتی نمیکنه ولی در مورد فلش اگر فیلم برداری یا عکس براتون مهم هست نمیشه نادیده گرفت !
بعد شما اگر نوکیا 525 همون طور که دوستمون گفت بگیری بهتر هست چون Ram 1 داره و البته براحتی میتونی به 8.1 اپدیت کنی اما HTC نمیدونم اپدیتش اومده یا نه
یعنی کلی به نظر من تنها برتری محسوس همون فلش دوربین هست !
اینم لینک مقایسه هر 3 مدل با هم
مقایسه گوشی های موبایل | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
cpu به کار رفته توی 8s یک مدل از 520 بالاتره تو بنچمارکا که دیدم یک 10 درصدی بهتره...من خودمم زیاد اهل بنچمارک و این چیزا نیستم فقط خواستم تجربه شخصیتونو از استفاده از این دو گوشی بدونم
من واقعیتش اهل بازی نیستم نهایتش یه temple run بریزم:dاین رم بالاتر ممکنه تو سرعت گوشی تو اجرای سریعتر برنامه ها و حرکت در منوها هم سرعتو بالاتر ببره؟؟؟

آخرین ویرایش:
cpu به کار رفته توی 8s یک مدل از 520 بالاتره تو بنچمارکا که دیدم یک 10 درصدی بهتره...من خودمم زیاد اهل بنچمارک و این چیزا نیستم فقط خواستم تجربه شخصیتونو از استفاده از این دو گوشی بدونم
من واقعیتش من اصلا اهل بازی نیستم نهایتش یه temple run بریزم:dاین رم بالاتر ممکنه تو سرعت گوشی تو اجرای سریعتر برنامه ها و حرکت در منوها هم سرعتو بالاتر ببره؟؟؟
تاثیرکه داره شک نکن.
ولی من جات باشم 600 تومن ور میدارم و میرم 8x و میخریدم.

اوه گرون فروشان بزرگ
تو بازار موبایل پیدا نمیشه ؟:d
تمیدونم والا یک سالی هست نرفتم اونطرفی ...
آخه این چیزی که تو میخوای بیشتر(نگیم فقط) همون گرون فروشان تو پاچه کن میارن معمولا :d
البته میتونی لینکه آمازونی چیزی پیدا کنی ازش بدی بیارن برات(بیشتر موقع ها کمتر از اونجا میفته برات بخصوص اگه تخفیف خورده باشه)

وین فون های HTC رو تا اونجایی که یادمه گفته می شد پشتیبانی اون از نظر آپدیت اصلا به پای Nokia نمیرسه!
8S پره همه جا اما 8X کمیابه. من خودم هم فکر میکنم با توجه به این چیزهایی که دیدم Nokia پشتیبانی بهتری داره.

@mehran من االن یک نگاهی دوباره کردم و متوجه شدم از Beats Audio مدل HTC پشتیبانی میکنه که این هم خودش یک مزیت هست و اگر بازی در حد بازی های کوچک انجام میدی و از HTC خوشت میاد پس مدل 8s بگیر .. اگر توانش داری پس HTC 8x بگیر

من واقعیتش اهل بازی نیستم نهایتش یه temple run بریزم:dاین رم بالاتر ممکنه تو سرعت گوشی تو اجرای سریعتر برنامه ها و حرکت در منوها هم سرعتو بالاتر ببره؟؟؟
تو ویندوز فون بنچمارک و ... اهمیت نداره، تو همه گوشی ها روونه و ممکنه تو 8S چند صدم ثانیه برنامه ها سریعتر لود بشن:دی
Temple Run و ... هم واسه 512 هست ولی تو Multi Tasking شاید مشکل برات پیش بیاد اگه 300 تا برنامه اجرا کنی همزمان:دی
اگه با نبود فلش مشکلی نداری 525 بگیر.
گوشی های وینفون HTC رو هم بیخیال شو، 8.1 واسشون میاد ولی معلوم نیست ساپورت درست حسابی داشته باشه!

دوستان از کجا میشه فهمید کدوم پردازنده گرافیکی واسه گوشی بهتره؟ کلا یک لینکی چیزی ندارین معرفی کنه همشونو؟
الان Mali-400 چجوریه؟ Adreno 320 چی؟ کدوم بهتره؟ کلا یک اطلاعات کلی بدین!
بعد مدل پردازنده چی؟ اون چه مدلایی خوبه؟ یا فقط هسته و قدرتش مهمه؟

اگه سوالمو بد جایی پرسیدم ببخشید :دی از سال 2011 توی این فروم هر روز فعالیت دارم این اولین باره بخش اندروید پست میدم :| :دی

8x خیلی عالیه و یکی از بهترین ها و خوش قیمت ترین گوشی های ویندوزی هست به نظرم فقط باتریش فوق العاده ضعیفه وگرنه 100 درصد 8x میگرفتم
یه نیگاه هم به 8xt بنداز.
الان حدوده 650 تومنه.
مشخصاتشم خوبه.
رفقا کمپانی htc هستش ها راجب ساپورت هم بنظرم نگرانی الکی باشه.
glx که نیست.:d

دوستان از کجا میشه فهمید کدوم پردازنده گرافیکی واسه گوشی بهتره؟ کلا یک لینکی چیزی ندارین معرفی کنه همشونو؟
الان Mali-400 چجوریه؟ Adreno 320 چی؟ کدوم بهتره؟ کلا یک اطلاعات کلی بدین!
بعد مدل پردازنده چی؟ اون چه مدلایی خوبه؟ یا فقط هسته و قدرتش مهمه؟

اگه سوالمو بد جایی پرسیدم ببخشید :دی از سال 2011 توی این فروم هر روز فعالیت دارم این اولین باره بخش اندروید پست میدم :| :دی
Qualcomm Adreno 320 - NotebookCheck.net Tech
ARM Mali-400 MP4 - NotebookCheck.net Tech

با سرچ بدست میاد میتونی بنچمارکهای گرافیکی مثل GFX استفاده کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or